Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Leucoplazie


Fara fum de tutun Utilizati scade la Professional jucatori de baseball - Studiu Link-uri Presiunea in declin in utilizare si prevalenta leziunilor orala

Fara fum de tutun Utilizati scade la Professional jucatori de baseball - Studiu Link-uri Presiunea in declin in utilizare si prevalenta leziunilor orala
Mai putine jucatori profesionisti de baseball folosesc fara fum de tutun, in consecinta, conditiile de raportare nesanatos mai putine pe cale orala. Un studiu de 10 ani a unui club de baseball profesionist legaturi doi factori, observand faptul ca schimbarile in normele de liga in ceea ce priveste tutunul si educatie regulate si sprijin pentru programe de incetare de tutun poate explica utilizarea in declin. Studiul este primul de a raporta date anuale privind consumul de tutun fara fum si a efectelor sale nocive asupra jucatori de baseball profesionist peste aceasta perioada de timp. Acesta este publicat in numarul din luna iulie a Medicina & Science in Sports & Exercise, revista oficiala a Colegiului American de Medicina Sportiva (ACSM).
Fara fum de tutun (denumit, de asemenea, de tutun scuipat) a fost mult timp asociat cu baseball si sportivi sale profesionale. Pentru a evalua daca modelelor de consum si a efectelor schimbarilor negativ asupra sanatatii in randul acestui grup de risc ridicat, cercetatorii efectuat examene 2266 gura pe jucatori si de gestionare a clubului de baseball Pittsburgh Pirates timpul taberele de antrenament de primavara 1991 - 2000. Marimea medie a participantilor a variat esantion de 190 - 259 anual.
Prevalenta consumului de tutun fara fum a scazut de la 41 la suta (un an) la 25 la suta (anul 10). Utilizatorii de tutun au fost de natura sa detina leucoplazie orala (leziuni sau patch-uri in si in jurul gurii, care poate progresa spre cancerului oral), dar ca prevalenta globala a consumului de tutun fara fum a scazut, prezenta acestor leziuni a scazut in aceasta populatie Player intreaga (de la 22 la 9 la suta).
Pe parcursul studiului nostru, un numar semnificativ de jucatori exprimat dorinta de a iesi cu ajutorul fara fum de tutun. Procentul care doresc sa renunte la aproape ca sa dublat de la 29 la suta in 1991 la 52 la suta in anul 2000, a declarat Keith Sinusas, MD, autorul studys de plumb. Credem ca modificarea de comportament a fost un rezultat de norme liga puse in aplicare la nivel minor league, plus de educatie si de sprijin pentru incetarea de tutun care a rezultat in acest deceniu-tendinta lung.
Cercetatorii au subliniat faptul ca studiul lor a ajuns la mai mult de 90 la suta din barbati in aceste tabere de antrenament specifice, cu 20 la 25 la suta noi participanti in fiecare an din cauza ratelor de cifra de afaceri de mare in liga de comert, de pensionare, si eliberarea de contracte.
In 1986, Statele Unite Surgeon General desemnat o asociere clara intre consumul de tutun fara fum si forme de ca...

Transplantul stimuleaza Supravietuirea tarifelor pentru pacientii cu insuficienta tanar Rinichi, Canada

Transplantul stimuleaza Supravietuirea tarifelor pentru pacientii cu insuficienta tanar Rinichi, Canada Tot mai multi tineri din Canada diagnosticati cu insuficienta renala sunt supravietuitor, precum si o explicatie cheie este o crestere a utilizarii de transplant renal la pacientii tineri. Aceasta constatare vine de la Institutul Canadian pentru Informatii de Sanatate (CIHI) Tratamentul in stadiu terminal de organe esec in Canada, 1996 - 2005, (Raportul anual pe 2007), un nou raport care include, pentru prima data, un capitol special axandu-se pe pediatrie pacienti-cei cu varste intre 19 si sub-diagnosticati cu sfarsitul boala renala in stadiu (BRST).
In timp ce numarul de canadieni tineri nou diagnosticati cu IRST, a ramas destul de stabil in fiecare an 1981 - 2005 (mici de 66, inalt de 103), rata de supravietuire s-au imbunatatit considerabil incepand cu 1981 in primul rand datorita mai transplant renal la pacientii tineri. Numarul de tineri care traiesc cu IRST, a crescut cu 169% intre 1981 si 2005 (550).
Un diagnostic de insuficienta renala in viata timpurie poate avea de anvergura, de viata-consecinte lung, spune Margaret Keresteci, Manager al Registre clinica la CIHI. Vestea buna este ca si copiii cu insuficienta renala traiesc mai mult, acum ca transplantul a devenit tratamentul de alegere pentru acesti pacienti.
Marea majoritate a pacientilor tineri cu insuficienta renala traiesc cu un transplant de rinichi, cu numarul tot mai mare de la putin peste 44% in 1981 la 77% in 2005. Dimpotriva, in aceasta perioada, proportia de copii tratati cu dializa a scazut de la 56% in 1981 la 22% in 2005. Pentru cei tratati in deceniul dintre 1991 si 2000, de cinci ani rate de supravietuire pentru pacientii tineri BRST care traiesc cu un transplant de rinichi au fost considerabil mai mare (96%) decat pentru cei care fac dializa (84%).
Noi consideram cresterea transplant, si declinul corespunzatoare in sedinte de dializa, un pas in directia cea buna pentru a calitatii vietii pentru pacientii cu afectiuni renale tineri, spune Dr. M. Clermont, nefrolog pediatru la Montreals St-Justine de spital. Insuficienta renala in sine, impreuna cu sedinte de dializa, pot fi devastatoare pentru copii cu IRST, precum si familiile lor, in ceea ce priveste dezvoltarea fizica, calitatea si longevitate a vietii.
Copiii mai probabil sa traiesc cu un transplant de rinichi decat sfarsitul adulti in stadiu pacientii cu boala renala
In 2005, proportia de pacienti pediatrice BRST care traiesc cu un transplant (77%) a fost considerabil mai mari decat pentru cei pacientii cu varsta de 20 si peste (39%). Young pacientii cu insuficienta renala au fost, de asemenea, mult mai probabil sa fie tratate cu o pre-transplant preventiv (23%) decat omologii adulti (3%) acestora. Transplanturi de Pre-emptive sunt cele primite de catre pacientii care nu incepe tratamentul prin dializa.
Parintii, fratii dona organe, la pacientii tineri
Numarul de rinichi donat canadieni tinerilor de catre un donator viu crescut de patru ori pe parcursul perioadei de 25 ani de studiu, iar majoritatea acestor organe (90%) provin dintr-o mama (78%) sau a unui frate (12%). Stim ca pacientii tineri cu boala renala cronica care primesc un transplant de rinichi descurca mai bine decat cele de pe dializa, spune Keresteci. Nu poate exista o mai buna ilustrare a ceea ce darul vietii poate insemna decat schimbari pozitive care le-am vazut in rezultatele pentru canadienii tineri cu IRST. Un transplant va insemna foarte mult de o calitate sporita a vietii si o sansa mai buna pentr...

Pitt Medicii Confirmati autoimmunity ca factor In bolilor pulmonare obstructive cronice

Pitt Medicii Confirmati autoimmunity ca factor In bolilor pulmonare obstructive cronice Specialistii pulmonar de la Universitatea din Pittsburgh Scoala de Medicina de raportare sunt dovezi solide ca, boli pulmonare obstructive cronice (BPOC) este o boala autoimuna, in multi pacienti. Speculatiile anterioare ca BPOC ar putea avea o componenta autoimuna a ramas unproven pana acum. Constatare, a raportat recent in Jurnalul American de respiratorii si Critical Care Medicine, detine o imp...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.