Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Leziuni osteolitice


Fumatul tigarilor accentueaza de consumul de alcool induse de leziuni ale creierului

Fumatul tigarilor accentueaza de consumul de alcool induse de leziuni ale creierului
Fumatul provoaca daune in mod independent, de asemenea, la mai multe regiuni ale creierului
- Aproximativ 80 la suta din consumul de alcool persoanelor dependente de raport de fumat in mod regulat.
- Cronice, consumul de alcool grele este deja cunoscut de a provoca leziuni ale creierului.
- Fumatul poate provoca, de asemenea, leziuni ale creierului, atat in legatura cu consumul de alcool, precum si in mod independent.
- Aceste constatari au implicatii importante pentru ambele alcool / fumat si de tratament de recuperare.
Substantele utilizate cel mai frecvent de catre persoane dependente de consumul de alcool sunt produse din tutun; aproximativ 80 la suta din consumul de alcool persoanelor dependente de raport de fumat in mod regulat. Desi morfologie creier, neurometabolism, si neurocognition sunt cunoscute a fi afectate negativ de cronice, consumul de alcool grele, pic de cercetare a examinat efectele independent de fumat sau a compozitiei sale potential efectele asupra consumului de alcool induse de leziuni ale creierului. Un studiu in numarul din luna decembrie a alcoolismului: Clinical & Experimental Research a descoperit ca fumatul poate exacerba atat de consumul de alcool induse de prejudiciu, precum si in mod independent provoca leziuni ale creierului.
In timp ce efectele fumatului de tigara asupra inimii, plamanilor, centrale si periferice sisteme vasculare, precum si proprietatile sale cancerigene au fost studiate de multi ani la om, foarte putin se stie despre efectele sale asupra creierului si a functiilor sale, a declarat Timothy C. Durazzo , un neuropsychologist si cercetator neurostiintele la San Francisco a Veteranilor de Administratie Centrul Medical si autor corespunzatoare pentru studiu. O mana de studii indica faptul ca fumatul cronice de tigari, in sine, are efecte adverse asupra structurii creierului si functionarea cognitive. Cu toate acestea, pana in prezent, nu suntem la curent cu orice studii publicate folosind metode imagistica prin rezonanta magnetica pe creierele umane care au demonstrat compusi de tigara de alcool fumat induse de daune.
Ceea ce este cunoscut, a declarat Durazzo, este ca fumatorii au tendinta de a consuma alcool mai mult decat nefumatorii. De asemenea, este cunoscut faptul ca dependenta cronica de alcool poate deteriora creierul alcoolici, in special a lobilor frontali, care sunt implicate in mai mare critic functii cognitive, cum ar fi rezolvarea de probleme, rationament, captarea, planificare, previziune, memoria de scurta durata, si reglementarea emotionale. Deci, este cu leziuni ale creierului descrise in alcoolici, in tratamentul datorita cronice consumul excesiv de alcool, a cerut Durazzo, sau nu fumatul cronica comorbid, de asemenea, contribuie la unele din daune observat?
Cercetatorii comparativ cu 24, de o saptamana-alcoolici abstinentul (14 fumatori, 10 nefumatori), in tratamentul cu 26 de lumina-controale potabila (7 fumatori, 19 nefumatori) privind masurile de imagistica prin rezonanta magnetica spectroscopice de metaboliti creierului comune in materie gri si alb din majore lobi, ganglionilor bazali, vermis midbrain si cerebeloasa. Masuri de functionare neurocognitiva si markeri de laborator potabile, gravitatea si starii de nutritie, de asemenea, au fost comparate.
Rezultatele indica faptul ca fumatul cronice de tigara creste gradul de severitate al leziuni ale creierului asociate cu dependenta de alcool, a spus Durazzo. Asta este, efectele combinate ale dependentei de alcool si fumatul cronice sunt asociate cu o mai mare leziuni ale creierului regionale decat potabila cronice alcoolice sau fumatul in monoterapie. Studiile noastre arata ca aceasta exacerbare a consumului de alcool indusa de leziuni ale creierului este cel mai proeminent in lobilor frontali persoanelor fizice studiat la inceputul tratamentului.
Durazzo remarcat faptul ca frontala-functiile lobilor sunt aplicate in mai multe contexte ale vietii de zi cu zi. Prin urmare, exacerbarea de alcool induse de deteriorare a tesutului a lobilor frontali de fumat tigari cronica poate compromite alte recuperare alcoolici capacitatea de a executa cu succes mai multe activitati dificile de viata de zi cu zi sau cu exactitate judeca sau de a anticipa consecintele actiunilor lor, in special cu cresterea varstei, , a spus el.
Fumatul tigarilor, independent de consumul de alcool, a fost, de asemenea, sa constatat ca avea efecte negative asupra viabilitatii neuronala si membranele celulare in midbrain si pe membranele celulare din vermis cerebeloasa.
Aceste regiuni ale creierului sunt implicate in functiile motorii fine si brute si echilibru si de coordonare, a spus Durazzo. Am observat ca, de asemenea, mai mare gravitate Fumatul interzis fumatul in randul recuperare a alcool...

Scor-leziuni sarbatoare intre jucatorii de fotbal

Scor-leziuni sarbatoare intre jucatorii de fotbal Intr-una din cele mai populare sporturi din lume, o atentie extinse este dat la scorul marca-festivitatile efectuate de top la nivel profesional-jucatori de fotbal. In timp ce in Federatia Internationala de Fotbal (FIFA) dedica o pagina a site-ului lor de la aceste sarbatori dramatice, nu a existat nici o mentiune cu privire la leziuni grave si uneori pierderea de a juca timp in care au urmat acestor evenimente.
Intr-un studiu recent publicat in iulie 2005, problema a Jurnalului American de Medicina Sportiva, cercetatorii au examinat aceste evenimente intre jucatorii de fotbal profesionist intr-un efort de a preveni leziunile viitoare.
Dr. Bulent Zeren de la Centrul pentru Orthopadedics si sport Traumatologie din Turcia, in echipa cu dr. Haluk H. Oztekin, sa prezinte un raport pe 152 jucatori de fotbal din ligile profesioniste de sex masculin in Turcia, care au fost tratati pentru vatamarile suferite in timpul unui meci competitiv. In perioada de doua sezoane de joc, 9 din cele 152 de jucatori au ranit in timp ce se efectueaza o post-sarbatoare obiectiv. Au variat de la leziuni ligamentare si tulpinile musculare, ca urmare a culise, peste camp pentru a coaste si clavicula fracturi ca rezultat al jucatori piling sus pe celalalt. Prejudiciului cea mai severa a fost o fractura de glezna care interventii chirurgicale necesare. Aceste leziuni au avut loc in 9 jocuri separate, in cazul in care gazon domeniu a fost naturale si a fost uscat in toate, dar incidentul care necesita interventii chirurgicale. Desi fiecare pacient a fost inrolati intr-un program de reabilitare timpurie, timpul mediu de joc pierdut a fost de 5 saptamani.
Cercetatorii acestui studiu ajunge la concluzia ca festivitatile exagerat dupa ce un scop, cum ar fi culisante, piling sus, si colegii de echipa abordarea problemei, poate duce la raniri grave. Nu numai liniile directoare generale ar trebu...

Focuri de artificii: leziuni oculare sunt comune

Focuri de artificii: leziuni oculare sunt comune Ziua Independentei si focuri de artificii de multe ori merg mana in mana. Si chiar daca artificiile au fost mult timp o traditie in aceasta vacanta, American Optometric Association (AOA) atrage atentia ca, de asemenea, sa riscuri de vatamare grava la nivelul ochilor.
In fiecare an, focuri de artificii sunt responsabile de mii de leziuni la adulti si copii. Multe leziuni afecta vederii, cauzand ...

Activitate culturala Migrene Cu Aura legat de leziuni cerebrale In Tarziu Life

Activitate culturala Migrene Cu Aura legat de leziuni cerebrale In Tarziu Life O echipa internationala de cercetatori a constatat ca femeile de varsta mijlocie care au avut migrene cu aura (tulburari de perceptie care poate preceda sau insoti migrena, cum ar fi o lumina ciudata sau miros, sau a soldului perturbata sau vorbire) au fost mai multe sanse de a dezvolta leziuni cerebrale atunci cand au fost mai mari in comparatie cu omologii, care nu au avut astfel de dureri de ca...

UNC lanseaza studiu de leziuni hepatice cauzate de droguri

UNC lanseaza studiu de leziuni hepatice cauzate de droguri Universitatea din Carolina de Nord la Chapel Hill este una dintre cele cinci centre clinice la nivel national pentru a primi fonduri de la National Institutes of Health de a studia de ce medicamente bune sunt, uneori, proaste pentru ficat.
In urmatorii sapte ani, induse de droguri hepatice Leziuni de retea, sau DILIN, va studia pacientii care au suferit un prejudiciu hepatica severa cauzat de b...

Aproape jumatate de milion de leziuni dispozitivelor medicale, de un an, US studiu Govt

Aproape jumatate de milion de leziuni dispozitivelor medicale, de un an, US studiu Govt Se estimeaza ca aproximativ 454,383 de oameni au suferit leziuni la dispozitive medicale - variind de la accidente pentru scaun cu rotile pentru a neglijent toothbrushing - intr-o perioada de 12 luna de la 1999-2000, spun cercetatorii de la doua agentii federale de reglementare.
Dispozitivele au fost responsabili pentru o valoare estimata de 58,000 spitalizari, dar accidente au fost fatale, in ...

Migrene Cu Aura In Activitate culturala asociate cu cresterea prevalentei leziuni cerebrale In mai vechi Varsta

Migrene Cu Aura In Activitate culturala asociate cu cresterea prevalentei leziuni cerebrale In mai vechi Varsta Intre doua varste de femei care au avut dureri de cap migrena cu aura (tulburari senzoriale, cum ar fi cu viziune, echilibrului sau vorbire) au avut o prevalenta mai mare de leziuni cerebrale atunci cand au fost mai mari, comparativ cu persoanele fara tipuri similare de dureri de cap, potrivit unui studiu in 24 iunie eliberarea JAMA.
Migrena este o tulburare de comun neurovasculare, care afecte...

Ocazional Drinking asociate cu leziuni Mai mult de Alcoolismul

Ocazional Drinking asociate cu leziuni Mai mult de Alcoolismul Contrar perceptiei comune, leziuni care pot fi atribuite consumului de alcool sunt mai susceptibile de a fi asociate cu o ocazie de a consumului de alcool decat in cazul dependentei de alcool. La aceasta populatie de pe baza de studiu din 2517 pacientii admisi in trei departamente de urgenta intre 1998 si 2000, cele mai multe leziuni asociate consumului de alcool a aparut la persoanele care au con...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.