Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Lichid in spatele timpanului


Ce este ureche lipici? Care este cauza Glue ureche?

Ce este ureche lipici? Care este cauza Glue ureche?
Ureche lipici, de asemenea, cunoscut sub numele de otita medie secretorie, otita medie cu revarsat, sau de otita medie seros, provoaca un lipici-ca lichidul sa se acumuleze in urechea medie, care ar trebui sa fie umplut cu aer. Ureche Glue este o cauza comuna a sedintei distrus la copiii mici. In majoritatea cazurilor simptomele rezolva ei insisi, in timp, fara a fi nevoie de tratament. In cazul in care simptomele persista copilul va avea nevoie, probabil, un fel de terapie.
Tratamentul in care un copil pana lovituri de un balon cu nasul lor nu a fost demonstrat pentru a ajuta intr-un numar de cazuri. Uneori, o operatiune este realizata pentru a goli fluid si Grommets inserati in cazul in care starea persista.
Potrivit Medilexicons dictionar medical, urechea clei este inflamatia urechii mijlocii, cu o grosime de efuziune mucoide cauzate de lunga durata obstructie eustachian tub. Ureche si audiere urechea umana este impartita in trei parti: urechea exterior urechii medii valuri de interior ureche Sound introduceti , la ureche, exterioare si a lovi timpanul, ceea ce face vibreze. In urechii medii, in spatele timpanului exista trei ossicles - oase mici, numite Malleus, incus si stapes.
Vibratiile trece la aceste trei oase de la timpan. Oase transmite vibratii la cochlea, care este in urechea interna. Vibratiile sunt convertite in semnale sonore, prin cochlea. Aceste semnale sonore merge in jos nervul urechea la creier, care procesele de informare - si am auzit.
Zona din spatele timpanului (urechii medii), ar trebui sa fie umplut cu aer. Orice lichid care se construi acolo sus este, de obicei drenat prin intermediul tub Eustachian. Tubul Eustachian se conecteaza urechea medie la partea din spate a nasului cele mai multe - din momentul in care aceasta tubul este inchis. Cand ne inghiti, mestecati sau cascat tubul Eustachian, uneori, se deschide - acest lucru este atunci cand lichid are o sansa sa se scurga afara. Tubul Eustachian, de asemenea, ajuta la mentinerea presiunii dreptul aeriene in cadrul urechii medii.
In cazul in care tubul Eustachian este blocat, din cauza unei obstructie sau inflamatie, un vid de aer poate construi, care e de rahat lichid in cavitatea urechii medii de mucus care exista in alte parti ale urechii. Initial, acest lichid este apos, dar poate deveni in cele din urma vascos si lipici-like.
In cazul in care lipici ca substanta se acumuleaza suficient, se poate opri incus, Malleus si stapes de la vibratie corect. In cazul in care acestea nu pot transmite vibratii pentru a cohlear, copilul nu se va auzi in mod corespunzator - sunete va fi inabusit. Cat de comuna este urechea lipici? Aproximativ 70% dintre toti copiii vor avea ureche clei pana la varsta de patru ani. Este mult mai frecvente in randul copiilor in varsta de opt decat alte persoane. Adulti sunt mult mai putin probabil sa dezvolte, deoarece starea lor Eustachian tubul este mai mare si mai putin pe orizontala decat un Childs. Glue ureche este mai frecventa la baieti decat fete.
Urechea Glue este mai frecventa la casele in cazul in care cineva fumeaza in mod regulat in interior.
Copiii care au tuse frecventa, raceli sau infectii ale urechii sunt, de asemenea, mai multe sanse de a dezvolta ureche lipici.
Daca un copil are un frate care a / au avut ureche lipici ele sunt mai multe sanse de a dezvolta aceasta ei insisi.
Bebelusii hraniti sticlei au mai multe sanse de a dezvolta ureche lipici, in comparatie cu bebelusii hraniti san. Care sunt semnele si simptomele ureche clei? Un simptom este ceva pacientul simte sau rapoarte, in timp ce un semn este ceva de alte persoane, inclusiv medicul poate detecta . De exemplu, o durere de cap ar putea fi un simptom in timp ce o eruptie cutanata poate fi un semn.
De urmatoarele semne si simptome sunt posibile: Pierderea auzului - in majoritatea cazurilor, pierderea auzului este usoara. Copilul poate avea inabusit audiere intr-o ureche. Cu toate acestea, pentru unii copii pierderea auzului este severa si ele pot deveni in cele din urma aproape complet surd. In cazul in care ambele urechi sunt afectate de surditate este de obicei mult mai intens. In cazul in care lichidul din ureche este foarte groasa, pierderea auzului copilului va fi mai mare.
Un copil foarte mici pot pierde unele sedintei si nu trebuie sa fie constient de acest lucru. Parintii si alti adulti si fratii posibil sa observati unele dintre urmatoarele semne sau simptome care ar putea indica fie pierderea auzului sau de o problema cu urechea (e):
Probleme de limba Social probleme de interactiune nu ia in seama unele instructiuni verbale de strunjire TV / radio sau alte echipamente de sunet prin a fi mai putin receptive la sunete (mai ales la sugari), copilul spune Poftim? atunci cand a vorbit cu mai mult de durere de urechi Usor de obicei (mai putin frecvente, dar este posibil) Orice durere de urechi ar putea insemna, de asemenea, ca a dezvoltat o infectie. Cum este diagnosticat lipici la ureche? In multe cazuri copilul nu este constient de a avea o problema de audiere si conditie este detectat in timpul unui test standard de audiere.
GP (medic generalist, medic primar de ingrijire) va incerca initial pentru a afla daca urechea copilului este blocat - acest lucru ar putea fi un obiect sau earwax. In cazul in care nici un blocaj este detectata medicul va folosi o Otoscop pentru a examina timpanului. In cazul in care timpanului pare a fi aspirat spre interior copilul cel mai probabil are ureche lipici. Timpan va fi supt spre interior din cauza unui vid de-a format in spatele ei. Medicul poate observa, de asemenea, ca: timpanului nu este in mod corespunzator vibrante Nu este fluid prezent sunt prezente bule de timpan-a schimbat culoarea (de portocale sau de culoarea chihlimbarului), copilul poate fi trimisa la un ORL-ist - acesta este un profesionist din sectorul sanatatii, care este specializat in urma sedintei pierdere si tulburari conexe. ORL-ist poate efectua sau pentru urmatoarele teste: audiograma - acesta este un test de audiere pentru a afla daca pacientul este capabil sa auzi sunetul, cu diferite frecvente si niveluri de intensitate. Copilul poarta casti si va indica atunci cand se aude un sunet, sau nu a auzit. Cei mai multi copii place sa fac testul.
Tympanometry - acest test masuri functia urechii medii, mai exact, timpan. Nivelele diferite de presiune sunt aplicate in canalul auricular si circulatie a timpanului (membrana tympanic) este masurata. Testul nu ia mult timp si pot fi efectuate pe toti copiii, inclusiv copiii.
Testul de jucarie McCormick - acest test este destinat copiilor foarte mici (sub 4). De ingrijire a sanatatii soapta profesionala numele a ceva in ureche Childs. Copilul are la punctul de la obiectul pentru a arata ca el / ea auzit corect. Testul poate ajuta medical...

Ce este despicat LIP si cleft palate? Ce Cauzele despicat LIP si cleft palate?

Ce este despicat LIP si cleft palate? Ce Cauzele despicat LIP si cleft palate? Despicat buza si palatoschizisul sunt printre cele mai frecvente malformatii congenitale la nou-nascuti. Aproximativ unul din 700 sugari-un an in Statele Unite si unul in 600 in Regatul Unit sunt afectate.
O fisura este caracterizata ca o deschidere sau o ruptura in buzei superioare, cerul gurii (palat), sau, uneori, ambele.
Despicat poate avea un efect pe o parte a buzei (cleft unilaterale) sau de ambele parti ale buzei superioare (cleft bilaterale). Cele mai multe ori, acestea ajung la fel de defecte izolate de nastere, dar pot fi, de asemenea, cuplata cu mai multi factori genetici si de mediu, care va fi explicat mai tarziu.
Look-ul unei buza despicat poate fi socant din cauza disfiguration pe la nou-nascuti fata. Cu toate acestea, dupa cum tehnici chirurgicale au avansat, buza cleft si palatoschizisul sunt ambele correctable aceste zile. In majoritatea cazurilor chirurgi pot aduce inapoi functie normala, cu cicatrici minime asupra copilului.
Malformatii congenitale despicat sunt mai frecvente la copii de la origine din nordul Europei si Asia, si mai putin frecvente la copii de origine africana. Buza despicat si o combinatie de buza despicat si palatului sunt mai frecvente la baieti, spre deosebire de despicat palatului pe cont propriu, care este mai frecventa la fete.
Aproximativ 25% din copiii afectati vor fi nascut cu o buza cleft, de 50% va fi nascut cu o buza despicat si o palatoschizisul, si de 25% va fi nascut cu o palatoschizisul. Care sunt semnele si simptomele buzelor si a cleft cleft palat? O despicat (Split), in buzelor sau a palatului este imediat identificabil la nastere, datorita aspectului fizic neobisnuit de pe buze. Clefts sunt caracterizate ca doar un slash mic in buzelor. In unele cazuri grave se poate extinde de la buza prin gingie superioare si palatului, si chiar tot drumul in nas. In cazuri mai putin frecvente, o fisura poate aparea, de asemenea, in muschii a palatului moale (denumit in continuare cleft submucous), care este la partea din spate a gurii. Din moment ce este ascuns de guri garnitura, acest tip de despicat, uneori, nu este diagnosticat imediat.
Unilaterala buza complete cleft reparat, de la varsta de 6 luni la 5 ani.

6 luni fata vechi inainte de fata chirurgie Same, la 1 luna dupa interventie chirurgicala aceeasi fata, in varsta de 5 * Imagini de la Wikipedia
Mai multe semne de important si simptome pot fi asociate cu buza cleft si palatului: aparitia atipice - aspectul fetei este vizibil neobisnuit si deformat.
Probleme de alimentare - Din moment ce un copil nou-nascut este de obicei la san, un copil cu o buza despicat si / sau a palatului pot avea probleme alaptarii, sau inghitirea de lapte. Acest lucru se datoreaza faptului ca ele nu pot genera un vid in gura. Ca rezultat, pe care le iau in aer prea mult in timpul de hranire.
In cazurile in care o fisura este foarte mare, acesta poate fi chiar necesare pentru a se hrani copilul printr-un tub care merge in nas (un tub nasogastric) pana la chirurgie reconstructiva a fost programata si completate.
Infectii ale urechii si de auz - Copiii cu cerul gurii despicat sunt in special vulnerabile la infectii ale urechii medii. In timp, acest lucru poate provoca deteriorarea auzului lor. Acest lucru se datoreaza faptului ca copiii cu o crapatura a dezvolta ureche lipici - un lichid lipicios construieste in spatele timpanului. De obicei, acest lichid lipicios se poate scurge in tubul Eustachian ca link-uri, la ureche, si a gatului. Cu toate acestea, acest tub poate deveni denaturata printr-o palatoschizisul. In timpul interventiei chirurgicale chirurgi de multe ori a pus un tub mic de plastic (o Grommet) in timpan, astfel incat lichidul se poate scurge afara.
Vorbire si probleme de limba - buzele noastre si palatului sunt componente vitale pentru rostirea sunetelor corespunzatoare pentru discursul clare. Copiii cu o buza despicat si palatului au de obicei probleme de vorbire de dezvoltare. Vocile lor poate avea de multe ori un sunet nazale, precum si problemele de rosti consoane in mod corespunzator sunt comune.
Sanatatii dentare - Un buza cleft si alterari palatului provoca la formarea gura si poate duce la probleme cu dezvoltarea de dinti, facand copiii mai sensibile la aparitia cariilor dentare. Dintii langa despicat pot lipsi, sau pot creste afara la unghiuri diferite. Dintii Extra ar putea creste in cazul in care shouldn't, care au generat probleme cu dezvoltarea unei maxilarului Childs.
Cei mai multi pacienti vor necesita un tratament ortodontic sa va asigurati ca dintii lor cresc dreapta si la locul potrivit. Acest lucru implica de obicei, poarta intre paranteze acolade sau in cazul in care dintii doilea vin prin intermediul si in timpul adolescenta timpurie. Copilul poate necesita, de asemenea, sa fac niste dinti eliminate pentru a evita supraaglomerarea, sau chiar au implanturi pentru a inlocui dintii absenti. Cum este despicat si buza palatului format si cand poate fi diagnosticata? Despicat si palatului buza incepe cat mai curand intre cinci si doisprezece saptamani de sarcina in cazul in care dezvoltarea a craniului, palatului, si tesutul limbii are loc in embrion. In aceasta faza a craniului incepe ca doua placi separate ale tesutului osos si de faptul ca din ce in ce se mute impreuna si fuse in jurul gurii si nasului pentru a forma intr-o singura bucata.
La copiii cu clefts, ciclul de fuziune intre tesutul osos si care formeaza craniul ramane neterminata, rezultand intr-o prapastie, sau despicat.
Despicat intr-un fetus va fi adesea detectate cu simpla examinari cu ultrasunete de rutina luate intre 18 si 20 de saptamani de sarcina. In cazul in care scanarea releva faptul ca copilul nenascut are o buza cleft sau a palatului, studii suplimentare va trebui sa fie efectuate in centrele de tratament de specialitate. Genetice si a factorilor de risc mediu, factori de risc genetici
Studiile indica faptul ca copiii genele mostenesc de la parintii lor se poate determina riscul de a dezvolta o buza cleft, sau a palatului.
Exact cum model de mostenirea genetica opereaza nu este inca complet inteles. Putem, totusi, estimare ce riscurile sunt: Un tata cu o fisura unilaterala (pe o parte a buzei) are o sansa de aproximativ 5% din tata un baiat cu o crapatura, si doar pe o sansa de 2% din tata o fata , cu o fisura.
Un tata cu o fisura bilaterale (pe ambele parti ale buzelor) are o sansa de 11,5% din tata un baiat cu o crapatura, si despre o sansa de 5% din tata o fata cu o crapatura.
O mama cu o fisura unilaterale are o sansa de 4,5% de a da nastere la un baiat cu o crapatura, si despre o sansa de 3% de a da nastere la o fata, cu o crapatura.
O mama cu o fisura bilaterale are aproximativ o sansa de 17% de a da nastere la un baiat cu o crapatura, si doar putin peste o sansa de 7,5% de a da nastere la o fata cu o fisura. Factori de risc de mediu
Medicii nu pot inca suficient de exact, care femeile gravide vor fi afectate. Dar, urmatorii factori de risc de mediu pot creste riscurile: fumatul materna - O mama care fumeaza in timpul sarcinii dubleaza sansele ca copilul ei va fi nascut cu o crapatura.
Materna consumul de alcool - o mama care bea mai mult de 10 de unitati de alcool de o luna sporeste sansele ca copilul ei va fi nascut cu o crapatura cu un factor de patru.
Materne obezitate - mamele care sunt obezi au o sansa usor mai mare de a da nastere unui copil, cu o crapatura.
Lipsa de acid folic in timpul sarcinii - Toate femeile gravide li se recomanda sa ia zilnic un supliment de acid folic in timpul primelor patru luni de sarcina. In cazul in care suplimente de acid folic nu sunt luate...

"Sfantul Graal" a auzului: Adevarat Identitatea Pivotal Structura Audierea este dezvaluit

"Sfantul Graal" a auzului: Adevarat Identitatea Pivotal Structura Audierea este dezvaluit Capacitatea noastra de a auzi este posibil prin intermediul unei Goldberg Rube proces stilul in care vibratiile sonore care intra in ureche, se agita si se impinge un lant succesive de structuri, pana cand, iata si iata, acestea sunt convertite in semnale electrice care pot fi interpretate de creier . Exact cum semnal electric este generat a fost subiect de interes de cercetare in curs de desfasur...

Cincisprezece-Anul Gene Hunt, descopera in spatele Pseudothalidomide Sindromul

Cincisprezece-Anul Gene Hunt, descopera in spatele Pseudothalidomide Sindromul O echipa de oameni de stiinta de la Columbia, Statele Unite si in alta parte a urmat cu succes de 15 de ani, plus de cautare pentru probleme genetice din spatele foarte rare Roberts sindrom, ale carui manifestari fizice includ adesea buza cleft si palatului si membrele scurtat care seamana cu cele de la copii ai caror mame au luat talidomida in timpul sarcinii.
Descoperirea, care este raportata...

Global Comisia sa abordeze cauzele "in spatele cauzele de sanatate-'

Global Comisia sa abordeze cauzele "in spatele cauzele de sanatate-' Presedintele Republicii Chile, Excelenta Sa domnul Ricardo Lagos Escobar si de Organizatia Mondiala a Sanatatii Director General, Dr. Lee Jong-wook lansat Comisiei cu privire la factorii determinanti sociale de sanatate, un nou organism pentru o actiune pe varful de lance cauze sociale in spatele problemelor de sanatate .
Comisia include noul lider de experti la nivel mondial privind sanatatea,...

Vice-presedintele Cheney a interventiei chirurgicale in vedere repararea bulbucati vas de sange in spatele unui genunchi

Vice-presedintele Cheney a interventiei chirurgicale in vedere repararea bulbucati vas de sange in spatele unui genunchi Vice President Dick Cheney are operatie acest week-end pentru a repara un vas de sange in spatele bombat unul dintre genunchi. Se poate suna ca o operatiune de minore, dar aduce in atentia USAs-o adesea trecute cu vederea si, uneori, viata in pericol problema: legatura dintre problemele de vas de sange si a bolilor de inima.
Probleme cu inima Cheneys, inclusiv o antecedente de infarct miocardic...

NCPA Presedintele Steve Giroux's Testimony La FDA, in spatele tejghelei, Audierea

NCPA Presedintele Steve Giroux's Testimony La FDA, in spatele tejghelei, Audierea Urmatoarele este marturia pregatit de presedinte NCPA Steve Giroux, inainte de sedinta publica de Food and Drug Administration (FDA) in ceea ce priveste disponibilitatea in spatele contor de anumite medicamente.
Buna ziua, eu sunt Steve Giroux, presedinte al Comunitatii Nationale Farmacistii Association (NCPA), precum si un farmacist de la Middleport, New York.
NCPA-ar dori sa le multumesc F...

Indicii pentru a New Genele spatele poliartrita reumatoida revelat de Universitatea din Manchester Cercetatori

Indicii pentru a New Genele spatele poliartrita reumatoida revelat de Universitatea din Manchester Cercetatori Cercetatorii de la Universitatea din Manchester au identificat dovezi ale mai multor gene noi in spatele boli cronice inflamatorii poliartrita reumatoida (RA), care afecteaza 387000 de oameni din Marea Britanie.
Profesorul Jane Worthington si echipa sa de campanie de la artrita Universitys de cercetare (ARC) Unitatea de Epidemiologie facut constatarile lor, ca parte a studiului vreodata cea mai...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.