Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Limba alba cauze


Disparitatile de sanatate: Genetica, a societatii si Joaca Cursa de un important rol in accesul la asistenta medicala

Disparitatile de sanatate: Genetica, a societatii si Joaca Cursa de un important rol in accesul la asistenta medicala
Persoanelor fizice minoritare sunt mult mai probabil sa dezvolte si sa mor de cancer decat populatia generala SUA. Puncte de cercetare anterioare pentru a lipsei de asigurari de sanatate, saracia, barierelor lingvistice si culturale, precum si accesului neadecvat la servicii de detectare precoce si de ingrijire medicala de buna ca cauze. De cercetare a raportat astazi la anual pe 2007 a Reuniuni a Asociatiei Americane pentru Cancer Research (AACR) sugereaza ca genetica, in plus fata de situatia socio-economica, de contabilitate sunt importante pentru factorii de disparitate de incidentei cancerului si a mortalitatii intre afro-americani, Hispanics si caucaziene.
Un sondaj al stomacului si pacientii cu boli renale cu cancer in Los Angeles, a relevat faptul ca cei care au fost diagnosticate intr-un stadiu avansat al bolii atunci cand cancerul este mai greu de tratat cu succes au fost probabil sa fie mai in varsta, care traiesc intr-un cartier nesigur si calatorind cu cel putin 45 de minute pentru a ajunge la medicul.
Cercetatorii de la University of Southern Californias Keck Scoala de Medicina citeaza doua tipuri generale de factori de risc personale asociate cu diagnosticul de cancer tarziu: socio-economic, sau cultural, factori legati de cunostinte despre sistemul de ingrijire a sanatatii, precum si dificultatile accesarea acestuia; si persoane lipsa de sa acorde prioritate la ingrijiri medicale, in ciuda care au acces la ea.
In timp ce minoritatile s-au dovedit a avea rate mai mari de a muri de cancer, acesta hasnt fost intotdeauna clar de ce, a spus Ann Hamilton, Ph.D., profesor asistent de medicina preventiva, la USC. Folosind proportiile a minoritatilor in tractului recensamant sau de venituri si a statisticilor de educatie hasnt fost total eficienta in identificarea subgrupuri la risc mai ridicat.
Hamilton si colegul USC Myles Cockburn trimis un chestionar la pacientii diagnosticati cu cancer de stomac si rinichi intre 2000 si 2001 in Los Angeles, care are o populatie numeroasa hispanici. Aceasta intrebat, printre altele, accesul la ingrijire, aculturatie, cartier de mediu, alte boli si informatii demografice. Scara aculturatie sa bazat pe o serie de intrebari, cum ar fi: "Ce limba vorbiti in primul rand la domiciliu engleza, spaniola sau amandoua?
Hamilton si Cockburn, de asemenea, a dorit sa identifice cartier legate de factori care ar putea ajuta prezice subgrupuri de populatie expuse riscului mai mare pentru a fi diagnosticate cu intarziere, in plus fata de factorii de risc personal. Am vrut sa identifice noi combinatii de factori de risc individuali, precum si factorii ecologici, la nivelul tractului recensamant care ar putea fi folosite pentru a prezice mai bine subgrupuri un risc mai mare, a spus Hamilton.
Cercetatorii au descoperit ca, la nivelul tractului recensamant, procentul de oameni care vorbesc o alta limba decat engleza la domiciliu, procentul de Hispanics 25 sau mai mari, cu mai putin de o clasa a noua de educatie, someri si la suta la suta folosind transportul public au fost corelate cu un procent mai mare din cazurile de cancer fiind diagnosticat intr-o etapa ulterioara.
Intr-atat prin intermediul unor masuri ecologice si personale, noi am fost incercarea de a stabili modul in care poate creste atat de factorii de risc. Noi am fost de evaluare a efectului factorilor de risc cu caracter personal in contextul mediului de cartier, a spus Hamilton. De exemplu, am gasit o indicatie ca, dupa luarea in considerare si alti factori, o persoana cu un nivel mai scazut de aculturatie care a trait intr-o zona in care alti cativa vorbitori de limba engleza a fost mult mai susceptibile de a fi diagnosticate intr-un stadiu mai avansat al bolii de acelasi tip de persoana care a trait intr-o zona in cazul in care cea mai vorbea limba engleza.
Rezultatele, Hamilton a declarat, poate ajuta la o mai buna tinta programe de boala de interventie pentru a celor mai vulnerabile si cu risc.
Epidemiologi au constatat ca in mod neasteptat afro-americani au avut o rata mai mare de reaparitie dupa interventii chirurgicale de cancer de prostata decat a facut albul, indiferent daca sunt sau nu pacienti au primit interventie chirurgicala la spitale sau de catre chirurgi care a efectuat un numar mare de astfel de operatiuni.
Rezultatele studiului au fost surprinzator cu cat cercetarile anterioare au aratat ca, in general, pacientii cu o viata mai buna la spitale care efectueaza un volum mare de operatii chirurgicale sau de catre chirurgii care efectueaza un numar mare de operatiuni.
Potrivit epidemiolog Kyna Gooden, Ph.D., de la Universitatea Shaw, studii anterioare au aratat ca afro-americani au o rata mai mare a reaparitiei cancerului de prostata si o probabilitate mai mare de a muri de cancer de prostata lor dupa o interventie chirurgicala mai precis, indepartarea totala a prostatei glanda comparativ cu barbatii de culoare alba.
Ea si partenerul ei, anchetatorii de la Universitatea Shaw si la Universitatea din Carolina de Nord din Chapel Hill, a analizat daca numarul de interventii chirurgicale cancerului de prostata un spital sau o chirurg efectuat afectat aceasta discrepanta.
Gooden si echipa sa emis ipoteza ca un numar disproportionat de afro-americani au fost tratate la spitale sau de catre medici care efectueaza operatii mai putine. Diferentele rasiale la reaparitia cancerului de prostata si a mortalitatii, dupa interventie chirurgicala ar disparea, Ei au presupus, dupa ce a luat in considerare si volumul spital medic.
Acestia au examinat datele de la supraveghere, epidemiologie si End-Rezultate Medicare in baza de date pentru 962 African American si 7387 de oameni de culoare alba diagnosticate cu cancer de prostata intre 1993 si 1999, care au primit interventii chirurgicale in termen de sase luni de la diagnosticare. Ei au controlat de varsta, la diagnostic, stadiul de cancer si de grad.
Cand cercetatorii au analizat rezultatele dupa operatie in ceea ce priveste volumul, rezultatele au fost similare la pacientii cu concluziile anterioare care au avut interventii chirurgicale la spitale volum ridicat pentru cancerul de prostata au fost mai putin susceptibile de a avea cancer care a returnat si mai putin probabil sa mor de cancer de prostata. Dar, atunci cand acestea s-a stricat numere de catre cursa pentru afro-americani si albi, au descoperit ca surprinzator, diferentele rasiale persistat.
Chiar si pentru pacientii care au mers la spitale volum mare si s-au vazut de medicii de volum mare, exista inca o disparitate rasiala, Gooden a spus. Ne-am asteptat ca, daca toata lumea a fost tratat de catre medici cu experienta in mod similar, sau spitale, ei ar fi avut rezultate comparabile. Dar wasnt faptul ca acest caz.
Aceste rezultate pot avea mai putin de a face cu acces la ingrijiri clinice, dar mai mult de a face cu factori de stil de viata si de caracteristicile fizice si genetica a tumorii in sine, Gooden a spus.
In concluziile preliminare, cercetatorii au identificat diferente in expresia a doua gene in tesutul mamar normala din Africa de femei americane si de culoare alba, care ar putea predispune fosta de a dezvolta tumori mai agresiva si prognoze mai sarace.
Colegi postdoctorale Lori Field, doctorat, de Institutul de Cercetare Windber, si colegii sai de la Walter Reed Army Medical Center si Invitrogen informaticii, a vrut sa inteleaga de ce ratele cancerului de san sunt mai mari de mortalitate in African American femei decat la caucazieni, chiar daca de ansamblu Incidenta la femei de culoare alba este mai mare. Tumorile de san la femei de culoare sunt mai mari, mai agresive, precum si mai multe sanse sa se raspandeasca la nodul limfatic decat cele de la femei de culoare alba.
Inainte de a comparat tumorile de cancer mamar, oamenii de stiinta au examinat mai intai tesut sanatos mamar. Le-au obtinut probe de la 26 African American si 22 de femei caucaziana inscrisi in san Clinic de Ingrijire de proiect, un federal mandatat piept de program de cercetare cu centre militare si civile.
Folosind tehnologia microarray pentru a examina un numar mare de gene de la o data, au gasit diferente in expresia de 89 gene intre cele doua grupuri. Doua dintre aceste gene PSPH, fosfataza phosphoserine, care este implicata in formarea serina, si ACSM1, acil-CoA lant mediu de membru de familie sintetaza 1, care este implicata in oxidarea acid gras au avut o expresie mai mare la femei African American.
Serina este un intermediar in sinteza altor aminoacizi, precum si a ADN-ului si lipide. In cazul in care serin mai este in curs de shunted in oricare dintre aceste cai, Field a spus, s-ar putea spori diviziune celulara si cresterea economica. Cresterea expresie ACSM1 ar putea creste rata de oxidare de acizi grasi in celula, ducand la o crestere a productiei de energie celulare.
Ambele conditii ar putea promova cresterea celulelor si ar putea oferi avantajul de crestere mai mare a celulelor de san la afro-americani, comparativ cu caucazieni si ar putea creste probabilitatea de a transformarea potentialului de cancer, a spus Field.
In timp ce cercetatorii continua pentru a valida aceste constatari initiale, in prezent, acestea sunt compararea tumorile de san la femei africane americani si caucazieni sa caute de diferentele de expresia genelor.
Daca vom vedea ca exista diferente in tumorile...

Ce este scarlatina? Care este cauza Scarlet Fever?

Ce este scarlatina? Care este cauza Scarlet Fever? Scarlet febra, de asemenea, cunoscut sub numele de scarlatina, este o boala cauzata de o toxina (exotoxin erythrogenic), eliberat de Streptococcus pyogenes sau de grup A beta-hemolitic streptococ - boala apare intr-un procent mic de pacienti cu infectii STREP, cum ar fi amigdalita streptococica sau impetigo . Desi scarlatina pot fi inlocuit cu scarlatina, scarlatina este mai frecvent utilizate pentru a se referi la forma mai putin acuta de scarlatina.
Boli bacteriene, scarlatina, produce o eruptie cutanata distinctiv roz-rosu, care apare atunci cand toxinele Bacteria elibereaza.
Scarlatina este extrem de contagioasa - oamenii se pot prinde de respiratie in bacteriile din picaturile aeriene care provin dintr-o stranuta infectate persoane fizice sau tuse. Infectia poate sa apara, de asemenea, ca urmare a atinge pielea unei persoane infectate, sau atingand suprafete sau obiecte pe care persoana infectata-a atins.
Scarlatina este rara in aceste zile, in principal pentru ca antibioticele sunt utilizate pentru tratarea infectiilor STREP.
Scarlatina este mult mai frecvente in randul copiilor in varsta de 5 la 15 ani decat alte persoane. Este folosit pentru a fi considerata o boala grava copilarie. Cu toate acestea, antibioticele moderne au facut-o o boala mult mai putin in pericol. In cazul in stanga febra Scarlet netratata poate conduce uneori la afectiuni grave care afecteaza organe umane, inclusiv inima si rinichii.
Potrivit Medilexicons dictionar medical: scarlatina sau scarlatina este o boala acuta exanthematous, cauzata de infectia cu streptococ de organisme care produc o toxina erythrogenic, marcata de febra si alte tulburari constitutionale, si o eruptie generalizata a strans agregate de puncte luminoase de culoare rosie sau macules mici, urmata de descuamare in solzi mari, bucati, sau foi; mucoasei gurii si beregata este, de obicei, de asemenea, implicate. Care sunt semnele si simptomele de scarlatina? Un simptom este ceva pacientul se simte si rapoartele, in timp ce un semn este ceva de alte persoane, , cum ar fi medicul detecta. De exemplu, durerea poate fi un simptom in timp ce o eruptie cutanata poate fi un semn.
Semnele si simptomele apar, in general, despre unul pana la patru zile dupa infectare initiala. Primele simptome sunt de obicei: Un foarte inflamat si rosu gatului (uneori cu patch-uri de culoare alba sau galbui).
O febra de 101 F (38.3 C) sau mai mare, in mod frecvent cu frisoane. 12 - 48 ore mai tarziu va aparea eruptii cutanate.
Eruptii cutanate - petele rosii apar pe piele; apoi le transforma intr-o amenda roz-rosu eruptie cutanata care arata ca arsurilor solare. Pielea se simte aspra, cum ar fi smirghel, atunci cand este atins.
Eruptii cutanate se extinde la urechi, gat, coturi, coapse interioara si inghinale, piept si cateva alte parti ale corpului. Desi eruptii cutanate nu apare, de obicei pe fata, obrajii pacientii care va deveni rosie si in zona din jurul lui / gura aparea palide.
In cazul in care un pahar este apasat pe piele eruptii pe piele se va transforma alb (blanche).
Dupa aproximativ sase zile a eruptii cutanate, de obicei estompeaza. In cazuri mai blande, cum ar fi scarlatina, eruptii cutanate poate fi simptom numai. Scarlatina pot avea, de asemenea, urmatoarele semne si simptome: Dificultati de inghitire stare generala de rau general Dureri de cap Mancarime Pierderea poftei de mancare Pastias linii Greata - vasele de sange sparte in falduri ale corpului, de exemplu armpits, inghinal, coatele, genunchii si gatul. durere de stomac gat Umflarea ganglionilor (noduli limfatici), care sunt de licitatie la atingere limbii - un strat alb forme pe limba. Acest cele din urma, coji de departe ies dintr-o limba de capsuni, limba este de culoare rosie si umflata. Voma In cazul pacientilor are alte simptome, cum ar fi dureri musculare severe, varsaturi sau diaree medicul va trebui pentru a exclude alte cauze posibile, cum ar fi sindromul de soc toxic.
Pielea mainilor si picioarelor se va coji de obicei, de pana la sase saptamani dupa eruptii cutanate a trecut. Care sunt factorii de risc pentru scarlatina? Un factor de risc este ceva care creste probabilitatea de a dezvolta o conditie sau o boala. De exemplu, obezitatea creste semnificativ riscul de aparitie a diabetului zaharat de tip 2. De aceea, obezitatea este un factor de risc pentru diabet zaharat de tip 2. Pentru copii - cu varste cuprinse intre 5 la 15 ani au un risc mai mare de a dezvolta scarlatina, comparativ cu alte persoane. De contact Close - bacteria streptococica se poate raspandi mai usor in randul persoanelor in contact apropi...

In primele masuri de dezvoltare a gustului descoperit de catre cercetatori Penn

In primele masuri de dezvoltare a gustului descoperit de catre cercetatori Penn Dintre cele cinci simturi, gustul este unul dintre cel mai putin inteles, dar acum cercetatorii de la Universitatea din Pennsylvania Scoala de Medicina au venit cu un pas mai aproape de intelegerea modului in care se dezvolta simtul gustului. Ei au identificate o cale moleculara care reglementeaza dezvoltarea de muguri gust. Folosind soareci de inginerie genetica, au descoperit ca o cale de semnal...

Ce este paralizie cerebral? Care este cauza paralizie cerebral?

Ce este paralizie cerebral? Care este cauza paralizie cerebral? Paralizie cerebrala este un termen care cuprinde un set de conditii neurologice care determina handicap fizic in dezvoltarea umana - acestea afecteaza creierul si sistemul nervos. Cuvantul cerebrale se refera la zona din creier care este afectat, in timp ce paralizie inseamna paralizie musculara completa sau partiala, in mod frecvent insotite de o pierdere de senzatie si miscarile trupului necontr...

Ajutarea Cei care sufera de boala Parkinson Live A mai bune de viata

Ajutarea Cei care sufera de boala Parkinson Live A mai bune de viata Boala afecteaza un Parkinsons cel estimat in fiecare 500 de oameni din Europa - este a doua boala la cele mai comune, dupa Alzheimer. Cu atat de multe smerit, o echipa de cercetare este incercarea de a ajuta persoanele cu Parkinsons locuiesc acasa, pentru a depasi excluziunii sociale simptomele sale pot provoca.
O boala degenerativa a vietii mai tarziu, cu foarte diverse simptome, Parkinsons bo...

Ce este Icter? Care este cauza Icter? Ce este icter?

Ce este Icter? Care este cauza Icter? Ce este icter? Icter, de asemenea, cunoscut sub numele de icter, este un termen folosit pentru a descrie o tenta galbuie a pielii si sclerae (partea alba a ochiului), care este cauzata de hiperbilirubinemie (un exces de bilirubinei in sange). Fluide corporale poate fi, de asemenea, galben. Culoarea pielii si a sclerae variaza in functie de nivelurile de bilirubina; usoara niveluri ridicate de afisare galben piel...

Medical Repere acustica AAS 157th Meeting, May 18-22 In Portland

Medical Repere acustica AAS 157th Meeting, May 18-22 In Portland Urechile Bionic, bule, valuri inalte si biofilms
Sunetul are o lunga istorie in medicina, de la mai devreme Stetoscope secolul al 19-lea la cele mai recente tehnici de ultrasunete care fetusi imagine in crestere si inimi care bat. Aceste zile, undele sonore sunt in curs de dezvoltare ca baza a numeroase noi tehnologii medicale - contribui la dezvoltarea unui gene si droguri la nivelul tesuturil...

Oamenii in razboi cu terestre la schimbarile climatice Says James Lovelock

Oamenii in razboi cu terestre la schimbarile climatice Says James Lovelock Am putea fi la un pas de dezastru natural si chiar si cele mai triste previziuni ale Grupului interguvernamental privind schimbarile climatice (IPCC), cel mai recent raport sunt subestimarea severitatea actuala a schimbarilor climatice, profesorul James Lovelock va spune, la o conferinta publica la Royal Society (1 ), Marea Britanie Academia Nationala de Stiinte astazi (luni, 29 octombrie 2007).
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.