Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Limfocite marite


Studiu mutatii ale non-Hodgkin Limfomul randamente indicii pentru Potential de noi terapii,

Studiu mutatii ale non-Hodgkin Limfomul randamente indicii pentru Potential de noi terapii,
Mutatii in ADN-ul gasit un tip de limfom non-Hodgkin care are un prognostic slab a condus cercetatorii de la Institutul National al Cancerului (NCI), parte a Institutului National de Sanatate, precum si colegii lor de la o mai buna intelegere a modului in care cancerul se dezvolta si modul in care s-ar putea fi tratate. Rezultatelor cercetarii apar in 6 martie 2008, emisiunea de stiinta.
Difuze mare B-celule de limfom (DLBCL), un cancer care provine din globule albe numite limfocite B, este cea mai comuna forma de limfom non-Hodgkin, reprezentand 30 la 40 la suta din toate aceste cazuri. DLBCL poate afecta persoane de orice varsta, desi este cel mai des observate la adulti 60 ani sau mai mult. Aproximativ o jumatate din DLBCLs sunt vindecabile prin terapiile curente si de raspuns, sau non-raspuns, la tratamentul a fost urmarite la diferente moleculare in tumori. Subtipul cel curabile de DLBCL este numit activat de celule B-like (ABC) DLBCL si subtipul raspunda mai este denumit centrul celulelor germinale B-like (GCB) DLBCL.
Studii anterioare de cercetatorii de la NCI au demonstrat ca celulele maligne de subtip ABC DLBCL sa se bazeze pe factorului nuclear-kappa B (NF-kB) de semnalizare cale pentru a preveni moartea celulelor. O cale de semnalizare este o serie de interactiuni moleculare specifice, intr-o celula in care un semnal transmis de la o molecula de la alta. Cai de semnalizare poate reglementa functiile celulare importante, cum ar fi proliferarea celulara sau de supravietuire.
NF-kB cale de semnalizare este activat cand normal limfocitele B intalni un antigen strain, un proces care implica o proteina numita CARD11. Anterior, cercetatorii NCI a raportat ca CARD11 stimuleaza NF-kB calea de semnalizare in ABC DLBCL, dar nu si in GCB DLBCL, in lipsa de activare de antigeni, desi mecanismul care stau la baza acestei celulare anormale de semnalizare nu au fost intelese.
Pentru a determina modul in care CARD11 contribuie la cancer, cercetatorii esalonate in gena CARD11 in tumorile umane DLBCL si detectat mutatii in circa 10 la suta din ABC specimene DLBCL biopsie. In conformitate cu plumb investigatorului, Louis Staudt, MD, Ph.D., sef adjunct al Filiala metabolice si de sef al Malignitati limfoid in sectiunea NCIS Centrul de Cercetare a Cancerului, rezultatele noastre demonstreaza ca CARD11 este un cancer de buna-credinta gena care cauzeaza in DLBCL , oferind astfel o ratiune genetice pentru dezvoltarea de medicamente care ar putea bloca calea CARD11.
Secventierea Gene este un proces in care ordinea de patru blocuri de constructii, sau a bazelor, a ADN-ului - adenina, guanina, citozina, si Timina - este determinata in termen de o gena in mod automat. Pentru fiecare gena, aceasta succesiune de baze este codul pe care specifica de productie a unei proteine unice. O mutatie este o schimbare in secventa de ADN-ul sau codul de o gena care poate conduce la producerea o forma anormala a proteinei codificate.
La inceputul studiul lor, cercetatorii au postulat ca natura maligna a ABC DLBCLs ar putea fi din cauza cauzatoare de cancer, mutatii in gene care codifica componentele de proteine din NF-kB calea de semnalizare. Cercetatorii initial esalonate in toate regiunile de codare gena a genei CARD11 in 16 exemplare biopsie ABC DLBCL si patru ABC DLBCL linii de celule de laborator si de mutatii descoperite in trei exemplare biopsie si o linie de celule.
Oamenii de stiinta au descoperit ca toate mutatii cauzat schimbari in aminoacizi intr-un mic segment de proteine CARD11 cunoscut sub numele de domeniu infasurat-bobina, care este necesara pentru functia de CARD11 buna. Aminoacizii sunt piatra de temelie pentru proteine, si succesiunea de aminoacizi intr-o proteina este determinata de succesiunea a trei consecutive de coduri de baza in ADN-ul de proteine care gena.
Cercetatorii urmatoarea suita infasurat-domeniu de bobina in 136 exemplare suplimentare de biopsie DLBCL si, in ansamblu, detectat mutatii modificarea aminoacizi in sau in imediata apropiere a infasurat-regiunea rulou 9,6 la suta (...

De subventionare va Fondului de cercetare care vizeaza genetic Inginerie imunitar uman de sistem pentru Lupta Melanomul

De subventionare va Fondului de cercetare care vizeaza genetic Inginerie imunitar uman de sistem pentru Lupta Melanomul Oamenii de stiinta de la UCLAs Jonsson Comprehensive Cancer Center si de la institutii de top in Los Angeles, a primit un grant 1.8 milioane dolari de la WM Keck Fundatia pentru a finanta cercetarea de colaborare pentru inginer genetic ale sistemului imunitar uman ca acesta sa poata lupta melanom.
Proiectul reuneste experti de top in domeniul stiintei de baza, tumora imunologie, imagistica moleculara, biologie de celule stem embrionare, medicina genica si de cercetare clinica de la UCLA, la Institutul de Tehnologie din California, Spitalul de Copii din Los Angeles si la Universitatea din California de Sud. Tehnologie de varf vor fi folosite pentru a consolida sistemul imunitar, prin inginerie genetica si de a observa, in timp real, folosind tomografie cu emisie de pozitroni (PET), ca si sistemul imunitar recunoaste, atacuri si ucide cancerul.
Ceva de genul asta nu a fost facut inainte, a declarat Dr. James Economou, director adjunct al Centrului de Cancer Jonsson si investigatorul studys principal. Suntem scris una dintre cele mai incitante povestiri in biologia umana, ingineria genetica a sistemului imunitar uman. In cazul in care au avut succes, acest lucru se poate schimba modul in care ne pasa pentru unii pacienti cu cancer.
Procesul de lucru s-ar dori o mini-transplant de celule stem. Celulele stem din sange care mai tarziu a diferentia in limfocitelor T s-ar fi scos din pacientii si de a fi un organism de inginerie genetica astfel incat sa fie atrasi de un antigen numit melanomul MART1 si melanomul deveni uciderea limfocitelor T. O gena reporter care pot fi urmarite cu PET de scanare, de asemenea, s-ar fi introdus in celule, astfel incat cercetatorii sa le monitorizeze neinvaziv.
Celulele ar fi apoi a revenit la nivelul maduvei osoase, in cazul in care in urmatorii doi sau trei luni se vor dezvolta intr-un sistem de inginerie genetic-imunitar concepute pentru a cauta si distruge celulele melanomului. Folosind PET, cercetatorii vor putea sa ma uit ca sistemul imunitar se dezvolta, se duce la site-ul tumorii si ucide cancerul.
Melanomul pacienti au probleme in lupta impotriva cancerului lor, deoarece numai aproximativ 1/1000th de un procent de T-lor de celule recunosc MART1. Acolo arent suficient pentru a lupta impotriva cancerului. Studiul spera sa creasca procentul de celule care recunosc MART1 la cinci pana la 10 la suta.
Daca am putea face asta, pacientii s-ar fi o multime de celulele T ucigase sa recunoasca si sa-l omoare pe cancerului, Economou a spus.
Aceeasi strategie ar putea fi folosite impotriva oricarei cancerului in cazul in care obiectivul este cazul antigenului pot fi descoperite. Procesul, de asemenea, ar putea fi utilizat ca un model de sistem de a lupta impotriva bolilor infectioase, cum ar fi SIDA, Economou spus.
Acorda Keck Fundatia a fost crucial pentru a fina...

Imun Terapia poate proteja impotriva sau Treat Mai tarziu, Lymphoma

Imun Terapia poate proteja impotriva sau Treat Mai tarziu, Lymphoma Special dezvoltat celulele sistemului imunitar, care vizeaza virusul Epstein-Barr comun poate proteja imun-suprimata de transplant de maduva osoasa destinatari impotriva bolii de sistemul limfatic si de cancer care apar din infectii virale, a spus un grup de cercetatori condus de catre cei de la Colegiul de Medicina Baylor, Methodist Hospital si Texas Childrens Hospital.
Terapia cu VEB-CTLs spe...

Numarul total de limfocite pot prevedea in progresie cu HIV la copii

Numarul total de limfocite pot prevedea in progresie cu HIV la copii Numarul total de limfocite ar putea fi un relativ simplu, ieftin mod de a indica atunci cand terapia antiretrovirala (ART) ar trebui sa fie pornit pentru copii infectati cu HIV in tarile in curs de dezvoltare, ajunge la concluzia o meta-analiza, in saptamana aceasta problema a Lancet.
In tarile dezvoltate, despre cand decizia de a incepe ART la adulti si copii cu virusul HIV se bazeaza pe simpt...

Total de limfocite Count poate prezice cu HIV progresie la copii, Lancet

Total de limfocite Count poate prezice cu HIV progresie la copii, Lancet Numarul total de limfocite ar putea fi un relativ simplu, ieftin mod de a indica atunci cand terapia antiretrovirala (ART) ar trebui sa fie pornit pentru copii infectati cu HIV in tarile in curs de dezvoltare, ajunge la concluzia o meta-analiza, in saptamana aceasta problema a Lancet.
In tarile dezvoltate, despre cand decizia de a incepe ART la adulti si copii cu virusul HIV se bazeaza pe simpt...

Pozen Prezinta Omului limfocite de studiu pentru Treximet ™ (cunoscut anterior ca Trexima ™)

Pozen Prezinta Omului limfocite de studiu pentru Treximet ™ (cunoscut anterior ca Trexima ™) Pozen Inc (NASDAQ: POZN) a anuntat ca a prezentat concluziile de la scurt studiu pe termen voluntar uman de potentialul genotoxic al Treximet ™ (cunoscut anterior ca Trexima ™) pentru a US Food and Drug Administration (FDA). Rezultatele acestui studiu, design de care a fost convenita cu FDA inainte de comportamentul sau, indica faptul ca nu aberatii cromozomiale au fost induse in sangele perif...

Are periferica T-limfocite subpopulatiilor se coreleaza cu virusul hepatitei B de incarcare Virus?

Are periferica T-limfocite subpopulatiilor se coreleaza cu virusul hepatitei B de incarcare Virus? Virusul hepatitei B (VHB) infectie este un proces dinamic, cu biochimice variabile, virusologice si profile histologice in diferite etape ale infectiei, in functie de gazda si a factorilor virale. In plus, acest profil se poate schimba intr-un ritm variabile in timp. De corespondenta intre detectarea T-celule de raspuns si de sarcina cu VHB in infectiei cronice cu VHB ramane necunoscut. In fiecare...

Un alt mister B, limfocite de Dezvoltare rezolvate prin NYU Scoala Cercetatori Medicina Patologie

Un alt mister B, limfocite de Dezvoltare rezolvate prin NYU Scoala Cercetatori Medicina Patologie Un nou studiu publicat online in Natura Imunologie inainte de eliberarea de imprimare iunie 2009 a constatat ca omoloage imunoglobulina (LG) alele pereche in nucleu in etapele care coincid cu V (D) J recombinarea a lantului de grele si usoare (IGH si Igk ) loci. Cercetatorii condus de Jane A. Skok doctor, profesor asistent in Departamentul de Patologie la NYU Scoala de Medicina si membru al Instit...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.