Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Limfocite scazute


Identificare de inalta Radiosensitive Pacientii care pot duce la Side Effect-free Radioterapie

Identificare de inalta Radiosensitive Pacientii care pot duce la Side Effect-free Radioterapie
Un grup international de oameni de stiinta a facut primul pas pe drumul spre directionarea doza radioterapie la pacientii individuale prin intermediul caracteristicile lor genetice, un medic oncolog radiatii spus Europes congres cel mai mare de cancer, ECCO 15 - ESMO 34 [1], la Berlin. Profesor de Dirk Ruysscher, de la Maastricht University Medical Centre, Maastricht, Olanda, a declarat ca lucrarea sa de echipe s-ar putea constitui baza pentru radioterapie personalizate, in care, cu un simplu test de sange, medicii pot sa aiba posibilitatea de a selecta doza optima radiatie pentru un anumit pacient.
Echipa de oameni de stiinta din Olanda, Belgia, Germania, Canada si a studiat un grup de pacienti cu hipersensibilitate la radioterapie, extrase din lume, cea mai mare baza de date la nivel disponibile - Uniunea Europeana, finantate de cai genetice pentru predictie a efectului de iradiere (Genepì) de studiu, care integreaza material biologic cu date pacientului si specificatiile de tratament. Baza de date a inclus informatii de la mai mult de 8000 de pacienti europene.
O parte a acestui proiect este crearea unui sub-baza de date in care caracteristicile foarte rare de pacienti sunt aduse impreuna cu ipoteza ca trasaturile genetice, va permite caracterizarea cailor moleculare legate de radio-sensibilitate, a explicat Profesor de Ruysscher. O problema majora pentru medicii oncologi radiatii, in prezent, este ca ne sunt legate de necesitatea de a evita deteriorarea tesuturilor normale. Aceasta inseamna ca doza de radiatii utilizate in general este reglementata de raspuns al pacientilor cele mai radiosensitive, iar acest lucru poate duce la multi pacienti care primesc doze mai mici decat optime, prin urmare, care afecteaza capacitatea de a furniza o doza mai mare care poate duce la o mai buna tumorale locale de control .
O banca tesutului inclusiv fibroblasti pielii (cadru structurale ale celulelor pielii), sange total, limfocite (celule albe din sange implicati in sistemul imun), plasma, si limfoblastice (limfocite imature), liniile de celule de la pacienti care au fost cunoscute a fi hipersensibili la radiatii a fost stabilit la pacientii din Europa si Canada.
In cazul in comparatie cu un grup de control, de asemenea, extrase din studiul Genepì, pacientii hipersensibili au aratat nici efecte adverse severe, care au aparut la niveluri de radiatii foarte scazute, sau efecte adverse severe, care dureaza mai mult de patru saptamani de la terminarea radioterapiei si / sau care necesita interventii chirurgicale, sau severa reactii adverse care apar cu intarziere sau care persista mai mult de 90 de zile de la terminarea radioterapiei.
Oamenii de stiinta au identificat 33 astfel de pacienti, 10 barbati si 23 femei, dintre care 11 (doi masculi si noua femei) in cele din urma s-au dovedit a fi intr-adevar hipersensibilitate la radiatii, subliniind raritatii aceasta conditie. De varsta lor medie a fost cu 61.6 la 8.5 ani (interval 49 - 74). Un pacient a avut cancer pulmonar cu celule mici, sase cancer de san, doi cancerului capului si gatului si unul limfoame. Doze de radiatii, ori ansamblu de tratament, precum si de urmarire ori toate au scazut in cadrul parametrilor de obicei.
Efectele adverse grave sunt incluse reactii cutanate acuta, extreme, ingrosarea pielii sau de fibroza, inflamatia tesutului pulmonar si orbire datorita deteriorarii nervului optic, a spus profesorul de Ruysscher. Desi Radioterapia este un mod foarte eficient de tratare a cancerului, este important ca suntem in masura sa identifice pacientii care va reactiona grav la acesta si va ajusta dozele in consecinta.
Radioterapie actioneaza prin care provoaca daune ADN in celule intr-un domeniu special, astfel incat acestea sa distruga ele insele. Deoarece celulele canceroase reproduca mai m...

Minuscul Moleculele Pack un puternic Punch

Minuscul Moleculele Pack un puternic Punch Un rol pentru o microRNA in sistemul imunitar a fost demonstrat prin studiu al unuia dintre lumi mouse-ului microRNA prima knock-out, a raportat vineri 27 aprilie, in Science. MicroRNA actioneaza ca o axa centrala pentru a echilibra raspunsul imun de aparare si de cercetatori sugereaza gena corespunzatoare uman va avea un rol similar vitale.
Celulele sistemului imunitar la soareci knock-out nu functioneaza, precum si celulele normale si soareci dezvolta simptome similare cu cele ale bolilor umane autoimune. Ele sunt, de asemenea, mai putin capabile sa reziste la infectii de bacterii, cum ar fi Salmonella. Echipa sugereaza ca microRNA echivalentul uman va juca un rol major in sistemul imunitar uman.
Micro ARN sunt copiate din ADN-ul, dar nu contine codul pentru proteine. Mai degraba, ele sunt la randul lor active in activitatea de control a altor gene, de multe ori prin inducerea de distrugere a proteine-codare RNAs messenger sau prin impiedicarea activitatii lor in celula.
Echipa de cercetare, condusa de Wellcome Trust Sanger Institute, orientate unei gene numite Bic/microRNA-155 (sau miR-155) in celulele stem embrionare pe care le-au folosit pentru a transfera mutatie in soareci. Studiile anterioare au aratat ca miR-155 a fost activ in celule ale sistemului imunitar si hiperactivitatea a fost gasit in dezvoltarea limfomului.
Foarte putin se stie despre functia de sute de gene microRNA, a spus dr. Antoniu Rodriguez, autorul principal pe hartie de la Wellcome Trust Sanger Institute. Cu toate ca din belsug, aceasta clasa de gena nu a fost niciodata inainte de knock-out la soareci, cel mai bun model pentru bolile umane.
Dar noi, pur si simplu nu stiu daca KNOCKOUTS microRNA ar avea un efect la soareci: studii de knock-out anterioare in viermi nematodul sugerat faptul ca cele mai multe micro ARN nu au fost esentiale. Cercetarile noastre au fost in mod dramatic diferite.
Efectele miR-155 knock-out au lovit sistemul imunitar. Echipa a aratat ca, desi knock-out de miR-155 nu pare sa afecteze cresterea economica si dezvoltarea normala de celule din sistemul imunitar, a fiecarei categorii principale de celule - celule T, celulele B-si celulele dendritice - sunt efectuate mai putin bine.
Aceste constatari demonstreaza importanta acestui nivel de control in sistemul imunitar si va conduce imunologii sa regandim modul in care functioneaza sistemul imunitar, a declarat dr. Martin Turner, sef al Laboratorului de limfocite de semnalizare si dezvoltare la Institutul Babraham.
Deficite in raspuns au fost semnificative: soareci knock-out au fost mai putin capabil sa reziste la infectii cu bacterii decat soarecii cu miR normale-155, care produc niveluri mai scazute de anticorpi si un raspuns redus de celule T. Ei, de asemenea, dezvoltarea modificari la tesutul pulmonar, cu cicatrice, care este similar intr-o anumita umane tulburari sistemice autoimune.
Pentru a descoperi modul in care miR-155 s-ar putea provoca o astfel de perturbare pe scara larga a sistemului imunitar, echipa a folosit studiile de genomica pentru a identifica gene de proteine a caror activitate a fost controlata de miR-155 in celulele T. Activitatea de mai mult de 150 de gene, cu o gama larga de functii biologice, a fost redus cu miR-155, care sa demonstreze rolul sau in sistemul imunitar. Echipa a aratat ca o gena deosebit de important, c-MAP, care este critica pentru functia de populatiile de celule T, este o tinta pentru actiunea de miR-155.
Consecintelor pierderii de miR activ-155 sunt modificate de activare a altor gene, incapacitatea de a monta un raspuns imunitar eficace, sensibilitatea la autoimunitate si susceptibilitatea la infectii.
Aceasta constatare dramatica reflecta o cantitate mare de locul de munca prin colaborarea grupurilor, a declarat profesorul Allan Bradley, Director al Wellcome Trust Sanger Institute. Care arata ca bate un microRNA are efecte dramatice, cum ar deschide noi porti pentru intelegerea aceasta clasa roman de reglementare genei, cu consecinte asupra sanatatii umane si a bolilor.
Munca noastra se bazeaza pe secvente de gene umane si mouse-ul, puterea de analiza de calculator si de munca microarray si exemplifica ce intregul organism de cercetare poate aduce intelegere care nu pot fi dezvoltate in orice alt mod.
Studiul subliniaza valoarea celulei ES bazate pe tehnologie knock-out, in prezent fiind urmarit pe o scara larga, prin intermediul KOMP si programele EUCOMM la Wellcome Trust Sanger Institute. Acest succes ilustreaza puterea de a mouse-ului pentru a descoperi functie si indica un rol mai larg pentru micro ARN la animale cu genomul mari.
----------------------------
Articolul adaptate de de la comunicat de presa originale.
------------------...

Eforturile de dezvoltare a unui vaccin Melanomul Pot fi stimulate de noi Antigen-Cloning Technique

Eforturile de dezvoltare a unui vaccin Melanomul Pot fi stimulate de noi Antigen-Cloning Technique In ultimii ani, cercetatorii au lucrat pentru a dezvolta o serie de vaccinuri pentru a ajuta tumorile sistemului imunitar lupta. Vaccinurile cancerului nu sunt destinate pentru a preveni cancerul, ci mai degraba, ele sunt folosite pentru a amplifica raspunsurile imune la tumori preexistente. Spre deosebire de chimioterapie traditionale, vaccinuri au toxicitate relativ scazute si, eventual, un grad...

Gut este un loc sigur pentru HIV

Gut este un loc sigur pentru HIV Chiar si cu sistem eficient de terapii cu HIV, medicii inca nu au reusit sa elimine virusul de la persoane infectate care primesc astfel de tratamente, in mare parte datorita persistenta HIV in hideouts cunoscut sub numele de rezervoare virale. Un rezervor important este intestinului, in cazul in care HIV provoaca o mare parte a prejudiciului sa din cauza numarului mare de celule tinta HIV, care l...

Selectie de articole din Journal of Clinical Investigation, martie 2006

Selectie de articole din Journal of Clinical Investigation, martie 2006 Combinand tratamente multiple, imbunatateste terapie pentru scleroza in placi
Scleroza multipla (SM) este o boala inflamatorie autoimuna ale sistemului nervos central (SNC), in care celulele albe din sange cunoscut sub numele de limfocite atac de izolatie mielina pe nervi in maduva spinarii si creierul. Glatiramer acetat (GA) este un drog in prezent aprobate pentru tratamentul SM, dar noi terap...

Enzyme necesare pentru dezvoltarea sistemului imunitar sanatos

Enzyme necesare pentru dezvoltarea sistemului imunitar sanatos Mouse-uri fara a kinazei deoxycytidine (DCK) enzimelor au defecte in sistemul lor imunitar adaptativ, care produc niveluri foarte scazute, atat de limfocitele T si B, actorii majori implicati in raspunsul imun, conform unui studiu efectuat de cercetatori cu UCLAs Jonsson Comprehensive Cancer Center.
Constatare ar putea avea ramificatii in tratarea auto-Tulburari ale sistemului imunitar, in care...

Ale sistemului imunitar model de laborator depaseste limitele etice pe celule stem hematopoietice umane studii

Ale sistemului imunitar model de laborator depaseste limitele etice pe celule stem hematopoietice umane studii Oamenii de stiinta de la St Jude Spitalul de Copii de cercetare s-au alaturat cu colegii de la mai multe alte institutii de a dezvolta un model de laborator al sistemului imunitar uman. Acest model va permite oamenilor de stiinta pentru a studia modalitatile de imbunatatire a rezultatelor de celule stem hematopoietice (HSC) transplant fara a pune la pacientii cu risc.
Cercetatorii spun ca model...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.