Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Lipsa de calciu si magneziu simptome


Insomnie: Studiile efectuate confirma calciu si magneziu efectiva

Insomnie: Studiile efectuate confirma calciu si magneziu efectiva
Potrivit National Sleep Foundation (NSF), de aproape sase din zece americani declara ca au probleme de somn insomnie si cel putin cateva nopti pe saptamana. Insomnia este definit ca incapacitatea de a adormi sau sa ramana adormit destul de mult sa te simti odihnit, mai ales atunci cand problema persista in timp. Intr-un efort de a combate acest lucru, cat mai multe 25 la suta din oameni din Statele Unite folosi medicamente pentru a le ajuta sa dormi.
Cele mai multe pastile de dormit, mai ales atunci cand luate pe perioade lungi de timp, poate avea reactii adverse multiple. Drogurilor sedere in sange, dau un efect de mahmureala a doua zi si dincolo de aceasta, si poate creste riscul de masina si a accidentelor de munca. Ei, de asemenea, afecta memoria si performanta la locul de munca si la domiciliu.
Din punct de vedere nutritional, mai multe studii de cercetare au demonstrat anumite minerale a fi eficiente ajutoare de somn natural care ajuta pe oameni sa adormi si de sedere adormit prin noapte. James F. Balch, MD, autor al reteta pentru Nutritional vindecare, scrie: lipsa de substante nutritive de calciu si magneziu, veti trezi dupa cateva ore si nu va putea sa se intoarca la somn.
Calciul este direct legata de cicluri noastre de somn. Intr-un studiu, publicat in Jurnalul European de Neurologie, cercetatorii au descoperit ca nivelurile de calciu din organism este mai ridicat in timpul unele dintre cele mai adanci niveluri de somn, cum ar fi libera ochiul rapide (REM) faza. Studiul a concluzionat ca, in tulburari de somn, in special lipsa somnului REM profunde sau tulburari de somn REM, sunt legate de o deficienta de calciu. Restaurare la cursul normal de somn a fost realizat in urma normalizare a nivelului de calciu din sange.
William Sears, MD scrie: de calciu ajuta creierul utilizarea triptofan aminoacid pentru fabricarea soporific melatonina substanta. Aceasta explica de ce produse lactate, care contin atat triptofan si de calciu, sunt unul din somn de top-induc alimente.
In deficitul de magneziu, insomnie cronica este unul dintre principalii, simptome centrale. Repaus este, de obicei agitat, cu treziri frecvente pe timp de noapte. Pe de alta parte, o mare de magneziu, dieta saraca in aluminiu a fost gasit pentru a fi asociata cu mai profunde, mai putin somn intrerupt. Acest lucru a fost dovedit intr-un studiu realizat de James Penland la nutritia umana Centrul de Cercetare in Dakota de Nord. Efecte Studiul a fost intitulat de oligo-elemente de nutritie privind modelele de somn la femeile adulte. Sau important de retinut faptul ca un raport echilibrat de calciu si magneziu este important pentru starea generala de sanatate, iar aceste doua minerale ar trebui sa fie luate impreuna pentru cele mai bune rezultate.
Jobee Knight, un cercetator nutritionale si fondator al Nutritie Descoperirile notabile din Glendale, CA., Este cineva care a luptat propriul ei lupta impotriva insomnie si insomnie. Ea a decis sa puna de fond ei de a utiliza prin cautarea in ingrediente naturale eficiente pentru relaxare si de somn mai profund. Rezultatul a fost Sleep Minerale II-lea, un ajutor de somn natural, care contine sase forme de calc...

Neurocognitiva Testarea este esentiala pentru copii de siguranta "Avand in vedere lipsa de fiabilitate Potential de auto-simptome raportate, spune University of Pittsburgh Studiu

Neurocognitiva Testarea este esentiala pentru copii de siguranta "Avand in vedere lipsa de fiabilitate Potential de auto-simptome raportate, spune University of Pittsburgh Studiu Cand vine vorba de gestionarea lovituri in sport, bazandu-se numai pe un raport de sine atletii de simptome este inadecvata si care ar putea duce la sub-diagnosticarea prejudiciului si atletul unsafely se intoarce pentru a juca in urma comotie, avertizeaza medicii de la Universitatea din Pittsburgh Medical Center (UPMC) Medicina Sportiva Concussion Program. Impreuna cu evaluarea simptomelor, medicii de stres, folosind calculatorul pe baza de testare neurocognitiva functie este cruciala pentru exacte, evaluarea obiectiva a comotie si a determina o revenire in siguranta-pentru-redare de timp pentru atlet.
Din cauza tendinta unora sportivilor de a sub-un raport simptomele lor, probabil intr-o incercare de a accelera intoarcerea lor la terenul de joc, de testare neurocognitiva urmatorul comotie suspectate este deosebit de important in pastrarea in conditii de siguranta pentru copii, a declarat Mark Lovell, Ph.D., director de a UPMC de Medicina Sportiva Concussion Program. Cercetarea a demonstrat cel putin una din 10 de liceu sau facultate sportivi nu suporta o comotie in fiecare an.
Dr. alerta Lovells se bazeaza pe un studiu recent UPMC de scoala concussed ridicat si sportivilor colegiu a aratat ca lipsa de fiabilitate a sportivilor de auto-au raportat simptome si a demonstrat valoarea de testare neurocognitiva in mod semnificativ cresterea capacitatii de a detecta post-anomalii comotie, diminuand potentialul de expunere la un prejudiciu suplimentare. Studiile anterioare au aratat ca tinerii sportivi concussed, care sunt returnate sa joace prea devreme, inainte de creierele lor s-au vindecat, sunt extrem de vulnerabile la prejudicierea in continuare, inclusiv sindromul post-comotie, sau in cazuri rare, letale sindrom de impact al doilea. Studiul actual este publicat in editia viitoare a Jurnalului American de Medicina Sportiva, disponibil online la http://www.ajsm.org/.
Avand in vedere rezultatele studiului nostru, este in ceea ce priveste faptul ca cele mai multe return-to-play urmatoarele decizii comotie s-au bazat foarte mult pe raportul de sine atletii de simptome. De fapt, in multe setari de sport, reveniti-la-decizii de joc s-au bazat aproape exclusiv pe ceea ce spune atlet, a spus dr. Lovell, autor al studiului. Aceasta cercetare se dovedeste in continuare ceea ce am invatat de la ani de experienta in clinica noastra - ca, chiar si sportivii care raportul fiind simptom liber, pot continua sa prezinte deficite neurocognitiva ca acestea sunt fie constienti de sau nu reusesc sa raporteze.
Desi testarea neurocognitiva a fost recunoscut in ultimii ani, ca o piatra de temelie a comotie de gestionare de catre Concussion lider international in grupuri de sport, studiul UPMC este primul de a evalua in mod formal sensibilitatea si specificitatea de calculator bazate pe testarea neurocognitiva atunci cand este utilizat in asociere cu sportivii raport de simptome.
Studiul actual implicat 122 sportivi de inalta concussed scoala, toti acestia ar fi suferit de pre-sezon de testare neurocognitiva functia de baza, cu ImPACTTM (imediat post-Concussion Evaluare si neurocognitiva testare), precum si testarea IMPACT din nou post-comotie pentru a compara cu valoarea initiala. Saizeci si patru la suta dintre sportivi concussed a raportat o crestere semnificativa a simptomelor in comparatie cu lor de dinainte de liniile de baza de prejudiciu la doua zile dupa un prejudiciu. Optzeci si trei la suta dintre atleti concussed demonstrat rezultate neurocognitiva in mod semnificativ mai sarace test de performanta in raport cu propriile lor initial. Prin urmare, adaugarea de testare neurocognitiva a condus la o crestere neta a sensibilitatii de 19 la suta. Utilizarea ambelor simptom si de rezultatele testelor neurocognitiva a dus la o sensibilitate crescuta de 29 la suta peste increderea in simptome singur. In contrast, zero la suta dintr-un grup de control de 70 de non-concussed sportivii demonstrat atat simptomele si testarea anormale neurocognitiva.
Un comotie este nici o modificare a statusului mental care rezulta din creier fiind prea brusc in interiorul craniului, datorita o lovitura la cap sau de partea superioara a corpului. Simptomele pot include amnezie, ametel...

Boala Parkinson Multe lui pacientele continua sa Experienta PD-Related simptome depresive in ciuda primirii Anti-deprimare Tratamentul

Boala Parkinson Multe lui pacientele continua sa Experienta PD-Related simptome depresive in ciuda primirii Anti-deprimare Tratamentul Rezultatele preliminare ale studiu pan-european PRODEST la 1016 de pacienti cu boli Parkinsons (PD) au fost prezentate la 11-lea Congres al Federatiei Europene a Societatilor Neurologice (EFNS) la Bruxelles in aceasta saptamana, dezvaluind caracteristicile unice ale PD-legate de depresie si tratamentul acesteia, .1 Studiul a confirmat faptul ca simptome depresive asociate cu PD nu sunt doar foarte...

Geodon Imbunatateste simptome depresive la pacientii cu tulburare bipolara si Schizofrenie, Studii

Geodon Imbunatateste simptome depresive la pacientii cu tulburare bipolara si Schizofrenie, Studii Datele provenite din doua studii separate efectuate cu Pfizer INCS Geodon antipsihotice atipice (ziprasidone HCl) a aratat medicatie imbunatatit simptome depresive la pacientii cu tulburare bipolara, care au avut manie dysphoric [i] (o afectiune care implica atat simptome maniacale si depresive) si la pacientii cu schizofrenie . [ii] Studiile au fost prezentate la Asociatiilor Americana de Psihiat...

Pacientii incurajate sa vezi un medic cazul in care prezinta simptome sugestive de GERD

Pacientii incurajate sa vezi un medic cazul in care prezinta simptome sugestive de GERD Un studiu recent de la Agentia pentru Sanatate Cercetare si arata ca, spitalizari de calitate pentru tulburari cauzate de boala de reflux gastroesofagian sau GERD crescut cu 103 la suta intre 1998 si 2005. De asemenea, spitalizari pentru pacientii care au avut forme mai blinde de GERD (in plus fata de conditia pentru care au fost admise), a crescut cu 216 la suta in aceeasi perioada de timp. Numer...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.