Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Lipsa de calciu simptome


Ce este mielomul multiplu? Care este cauza mielomul multiplu?

Ce este mielomul multiplu? Care este cauza mielomul multiplu?
Mielom multiplu, de asemenea, cunoscut sub numele de mielom sau plasma mielom celule, este cancer al celulelor plasmatice - un fel de globule albe, care este prezenta in maduva osoasa. Celulele plasmatice produce anticorpi numit imunoglobulina care ajuta la lupta impotriva infectiilor.
Un grup de celule anormale de celule - mielom - inmulteste, ridicand a numarului de celule plasmatice prea mare, care, la randul sau, rezultate in excesiv de niveluri ridicate de imunoglobuline. Mielomul multiplu afecteaza oasele, sistemul imunitar, rinichi si a numarului de celule rosii din sange.
Potrivit Societatea Americana de Cancer (ACS), mielomul multiplu este un cancer relativ mai putin frecvente, cu o durata de viata de risc de 1 la 161, sau 0.61%. ACS estimeaza ca peste 20.000 de cazuri noi vor fi fost diagnosticat de la sfarsitul anului 2009. In conformitate cu Cancer Research UK, chiar sub 4000 de persoane sunt diagnosticate cu mielom multiplu in fiecare an in Marea Britanie. Ea reprezinta 1% din toate cazurile de cancer din Marea Britanie. Potrivit Mielom Multiplu Research Foundation, SUA, aceasta reprezinta aproximativ 1% din toate cazurile de cancer in alb rezidentilor SUA si 2% din cazurile de cancer in rezidentilor negru. Care sunt simptomele de mielom multiplu? Semne si simptome de mielom multiplu poate varia, in functie de de pe scena sa si anumite aspecte ale pacientilor generala de sanatate. Nu este mai putin frecventa ca pacienti prezinta nici un simptom in cursul bolilor stadiu incipient. De multe ori, primul pacientul stie despre acesta este, dupa o rutina sau test de sange in urina. Proteine anormale - acestea sunt de obicei detectate in sange sau in urina. Proteinele sunt numite proteine monoclonal (proteine M). In cazul in care proteinele M sunt detectate in timpul unui examen de rutina care pot indica mielom multiplu, precum si alte conditii.
Dureri osoase - mai frecvent la spate, pelvis, coaste si a craniului.
Nivelurile ridicate de calciu din sange (hipercalcemie) - acest lucru se intampla pentru ca de calciu in oase afectate se dizolva in sange. Urmatoarele simptome sunt frecvente, in cazul in care nivelurile de calciu din sange sunt mari:
Setea excesiva Confuzie urinari frecvente Constipatie Pierderea poftei de mancare din Greata Varsaturi Dureri abdominale
Rosu si de celule albe din sange si la nivelul trombocitelor - in cazul in care pacientii productia de celule sanguine rosii si albe, precum si a numarului de trombocite este redus, el / ea poate experienta:
Oboseala, stare de oboseala Letargie lipsa de aer infectii repetate cu usurinta invinetita Sangerari din nas pielii, sangerarea gingiilor, sangerari sau alte neobisnuite
Leziuni renale - in cazul in care paraproteins (proteine monoclonali, sau proteine M), care sunt produse de deteriorarea canceroase plasma provoca rinichi, urmatoarele simptome sunt posibile:
Urinare excesiv setea excesiva urinare excesiv de reduse, sau nu urinare Umflarea gleznelor Pierderea poftei de mancare lipsa de aer de Greata Varsaturi
De compresie Cord - uneori pot exista leziuni ale coloanei vertebrale, cauzand sa apasati impotriva nervi care se executa prin intermediul coloanei vertebrale. Urmatoarele simptome sunt posibile:
Furnicaturi la nivelul picioarelor si amorteli picioare, in picioare si Slabiciune picioare, in picioare si picioarele incontinenta Probleme incontinenta urinara Bowel trece Probleme de urina, care trece scaune Cand pentru a vedea medicul Daca prezentati oricare dintre simptomele de mai jos ar trebui sa vedeti dumneavoastra GP (medic generalist, medic primar de ingrijire) - cel mai probabil este (sunt) este un simptom de altceva, dar ar trebui sa fie verificate, oricum: oboseala persistenta, care nu pot fi explicate dureri osoase pierderile neprevazute persistenti, senzatie de amorteala urinare excesiva in greutate excesiva sete, furnicaturi sau senzatie de slabiciune la nivelul picioarelor Ce sunt cauzele de mielom multiplu? cu mielom multiplu este un tip de cancer. Cancer incepe atunci cand structura a ADN-ului intr-o celula este modificata - o mutatie genetica. ADN (acid dezoxiribonucleic) consta dintr-un set de instructiuni pentru o celula, spunandu-o atunci cand sa creasca, diviza, die, etc Atunci cand exista o mutatie in ADN-ului instructiunile de schimbarea, uneori accelerarea cresterii celulelor si celule de oprire de la moarte. In cazul in care celule noi sunt create, dar cei maturi dont mor, de exemplu, un exces de celule mutant incepe sa construiasca.
Rezultatul este o reproducere incontrolabile de celule, care, in cazul de mielom multiplu duce la prea multe celule plasmatice in interiorul maduva osoasa - moale, sange-producatoare de tesut care umple in centrul de cele mai multe dintre oasele noastre. Mai putin de 5% din maduvei osoase sanatoase consta din celule plasmatice. Pentru persoanele cu mielom multiplu mai mult de 10% din maduva osoasa este format din celule plasmatice.
Spre deosebire de cele mai multe alte tipuri de cancer, mielomul multiplu este gandit sa se raspandeasca prin vasele de sange. Mutant celulelor poate sa incep in maduva osoasa a coloanei vertebrale, a lua in fluxul sangvin si de calatorie in alta parte a corpului, cum ar fi solduri sau craniul, si afecteaza maduva osoasa acolo. Boala se numeste mielom multiplu, deoarece se poate raspandi rapid la mai multe parti ale corpului.
Multiple myelomas posibilitatea de a muta rapid de la o parte a corpului la alta face foarte greu de gasit un remediu complet. Care sunt factorii de risc legat de mielom multiplu? Oamenii de stiinta nu sunt sigur ce exact cauzele ADN-ul din celulele plasmatice de a evolua si devin canceroase. Expertii spun ca urmatorii factori pot ridica de persoane un risc de a dezvolta mielom multiplu: Varsta - 96% din cazuri sunt diagnosticate la persoanele de peste 45 de ani. 75% sunt diagnosticate la persoanele de peste 70 de ani.
Mostenirea genetica - oameni care au o ruda apropiata cu mielom multiplu au un risc mai mare de a dezvolta aceasta.
Obezitatea - obezitatea este un factor de risc pentru mai multe tipuri de cancer, inclusiv mielom multiplu.
Dieta - unele studii au indicat faptul ca o dieta saraca in peste si / sau legume verzi pot fi legata de un risc mai mare de mielom multiplu.
HIV / SIDA
Anumite profesii - persoane care lucreaza in agricultura, industria de piele, cosmetica, si lucratorii de petrol au o incidenta mai mare de mielom multiplu, comparativ cu restul populatiei.
Expunerea la anumite produse chimice si produse - oameni care au fost expuse la metale grele, unele vopsele de par, materiale plastice, pulberi diverse inclusiv praful de lemn, azbest, erbicide, insecticide, produse petroliere, au un risc mai mare de a dezvolta mielom multiplu.
Radiatiilor de expunere - supravietuitorilor din Hiroshima si Nagasaki explozii bomba atomica au o incidenta semnificativ mai mare de mielom multiplu.
Unele boli autoimune, cum ar fi poliartrita reumatoida
O istorie a gamapatie monoclonal (MGUS) - 1% dintre persoanele cu MGUS din SUA a dezvolta mielom multiplu in fiecare an. MGUS, cum ar fi mielomul multiplu, are marca proteinele M, care sunt produse de celulele plasmatice anormale in sange. Cu toate acestea, in MGUS, nu exista nici o deteriorare a corpului. Cum este diagnosticat cu mielom multiplu? GP va solicita pacientul despre lui / ei antecedentele medicale, simptome, antecedente familiale, si, eventual, alte cateva intrebari cu privire la istoricul ocuparii fortei de munca. Urmatoarele teste vor fi, probabil, a ordonat: teste de sange
Un test de sange poate fi folosit pentru a identifica .. .. prezenta paraproteins anormale (proteine M)
.. mai mare decat niveluri normale ale calciului in sange
.. nivelurile de globule rosii si albe, precum si a numarului de trombocite
.. beta2-microglobulina, o alta proteina produsa de celulele de mielom

Test de urina
Un test de urina poate ajuta medicul a afla daca acolo is orice prejudiciu care stau la baza de rinichi. Proteine Bence Jones, piese de proteine M, pot fi, de asemenea, detectat in urina.
Raze X
O serie de raze X sunt luate pentru a afla daca exista orice daune osoase. Orice semn de leziuni osoase va aparea ca zonele intunecate in X-ray imagini. In cazul in care medicul necesita mai multe imagini detaliate, un RMN (rezonanta magnetica nucleara) sau CT (tomografie computerizata), scanare poate fi comandat.
Biopsy
Un ac se introduce in os si un mic esantion de maduva osoasa, de multe ori de la sold, este luata. Acest lucru va fi realizat sub anestezie locala si nu este dureros. Proba este examinat la microscop pentru a verifica pentru celulele de mielom. Schela si clasificarea de mielom multiplu, un sistem de asteptare este utilizat de profesiei medicale pentru a descrie cat de avansat este de mielom, si modul in care afecteaza organismul. Un sistem comun de asteptare se numeste Durie-sistemul de somon.
Cele patru factori de Durie-Somon sistem: Care este numarul de celule rosii din sange? Cat de mult este de calciu in sange? Cat de mult paraproteins (proteine monoclonali, sau proteine M) este in sange? Starea generala a oaselor pacienti. Etapa unul (Durie-sistem de somon) nivelurile calciului in sange sunt normale Rosie nivelurile sanguine de celule sunt fie normale sau usor sub normal Nivelurile scazute ale paraproteins (proteine monoclonali, sau proteine m) in sange Bones sunt fie nedeteriorate sau usor deteriorate Cei mai multi pacienti nu au nici o simptome Etapa a doua (Durie-sistem de somon) Red nivelurile sanguine de celule inca relativ normale de nivelurile sanguine de calciu Niveluri inca relativ normale de paraproteins (proteine monoclonali, sau proteine M) de distrugere inca scazuta este prezent in unul sau doua oase Etapa a treia (Durie-Somon de sistem ) Red nivelul celulelor sanguine au scazut. Simptomele anemiei sunt, probabil, prezente. Nivelurile calciului in sange a crescut. Simptomele sunt susceptibile de hipercalcemie. Niveluri ridicate de paraproteins (proteine monoclonali, sau proteine m) in sange. Distrugere a trei sau mai multe oase. Durie-sistem de somon, de asemenea, dispune de un sistem pentru a indica starea de sanatate sau de deteriorare a rinichilor: A -- rinichii sunt fie nedeteriorate sau doar usor deteriorate. B - rinichi sunt deteriorate, functia rinichilor este anormala. renal prejudiciul este mult mai probabil pe parcursul etapelor de doua sau trei, dar poate apare si intr-o etapa. Care sunt optiunile de tratament pentru mielomul multiplu? Medicii vor de obicei, sa adopte o politica de asteptare atenta pentru pacientii in etapa a unul. Pacientul va fi cel mai probabil nu mai beneficiaza de tratament imediat, dar vor fi monitorizate cu atentie in cazul in care avansurilor de cancer.
Pacientii in etape cu doua si trei vor primi de obicei, chimioterapie, precum si un tratament pentru a ajuta la controlul simptomelor.
Tratamentul mielomului multiplu are 4 are drept scop: Aducerea cancer de sub control - de obicei, aceasta presupune eliminarea celulelor canceroase din maduva osoasa.
Tratament de intretinere - dupa toate celulele canceroase au fost eliminate, fie, sau reduse in mare masura, scopul este de a opri celulele canceroase de la intoarcere pentru cat mai mult posibil.
Tratament simptomatic - tratarea simptomelor si complicatii legate de mielom multiplu, cum ar fi dureri de spate, leziuni rena...

Insomnie: Studiile efectuate confirma calciu si magneziu efectiva

Insomnie: Studiile efectuate confirma calciu si magneziu efectiva Potrivit National Sleep Foundation (NSF), de aproape sase din zece americani declara ca au probleme de somn insomnie si cel putin cateva nopti pe saptamana. Insomnia este definit ca incapacitatea de a adormi sau sa ramana adormit destul de mult sa te simti odihnit, mai ales atunci cand problema persista in timp. Intr-un efort de a combate acest lucru, cat mai multe 25 la suta din oameni din Statele Unite folosi medicamente pentru a le ajuta sa dormi.
Cele mai multe pastile de dormit, mai ales atunci cand luate pe perioade lungi de timp, poate avea reactii adverse multiple. Drogurilor sedere in sange, dau un efect de mahmureala a doua zi si dincolo de aceasta, si poate creste riscul de masina si a accidentelor de munca. Ei, de asemenea, afecta memoria si performanta la locul de munca si la domiciliu.
Din punct de vedere nutritional, mai multe studii de cercetare au demonstrat anumite minerale a fi eficiente ajutoare de somn natural care ajuta pe oameni sa adormi si de sedere adormit prin noapte. James F. Balch, MD, autor al reteta pentru Nutritional vindecare, scrie: lipsa de substante nutritive de calciu si magneziu, veti trezi dupa cateva ore si nu va putea sa se intoarca la somn.
Calciul este direct legata de cicluri noastre de somn. Intr-un studiu, publicat in Jurnalul European de Neurologie, cercetatorii au descoperit ca nivelurile de calciu din organism este mai ridicat in timpul unele dintre cele mai adanci niveluri de somn, cum ar fi libera ochiul rapide (REM) faza. Studiul a concluzionat ca, in tulburari de somn, in special lipsa somnului REM profunde sau tulburari de somn REM, sunt legate de o deficienta de calciu. Restaurare la cursul normal de somn a fost realizat in urma normalizare a nivelului de calciu din sange.
William Sears, MD scrie: de calciu ajuta creierul utilizarea triptofan aminoacid pentru fabricarea soporific melatonina substanta. Aceasta explica de ce produse lactate, care contin atat triptofan si de calciu, sunt unul din somn de top-induc alimente.
In deficitul de magneziu, insomnie cronica este unul dintre principalii, simptome centrale. Repaus este, de obicei agitat, cu treziri frecvente pe timp de noapte. Pe de alta parte, o mare de magneziu, dieta saraca in aluminiu a fost gasit pentru a fi asociata cu mai profunde, mai putin somn intrerupt. Acest lucru a fost dovedit intr-un studiu realizat de James Penlan...

Potential de Terapie Descoperit Pentru Hypophosphatasia, o forma congenitale ale rahitism

Potential de Terapie Descoperit Pentru Hypophosphatasia, o forma congenitale ale rahitism Cercetatorii de la Institutul de Cercetari Medicale Burnham, condus de Jose Luis Millan, Ph.D., au demonstrat la soarece prima utilizare cu succes a tratamentului de inlocuire enzimatica pentru a preveni hypophosphatasia (CHE), o boala de baza scheletice de origine genetice. Aceasta descoperire pune bazele pentru viitoarele studii clinice pentru pacientii CHE.
Rahitism este o inmuiere a oaselor...

Care sunt Rinichi Stones? Care este cauza Rinichi Stones?

Care sunt Rinichi Stones? Care este cauza Rinichi Stones? Pietre la rinichi, de obicei, compusa de un compus numit oxalat de calciu, sunt rezultatul unei acumulari de minerale dizolvate pe captuseala interioara a rinichilor. Aceste depozite poate creste pana la dimensiunea unei mingi de golf mentinand in acelasi timp o puternica, o structura cristalina. Acestea pot fi intreprinderile mici si trece neobservate din tractului urinar, dar ele pot determina, ...

PREOS (R), a acordat US orfane de droguri Status Pentru tratamentul hipoparatiroidismul

PREOS (R), a acordat US orfane de droguri Status Pentru tratamentul hipoparatiroidismul NPS Pharmaceuticals, Inc (Nasdaq: NPSP) a anuntat ca US Food and Drug Administratiile Biroul de orfane de dezvoltare a produselor de desemnare a acordat orfan de droguri pentru a PREOS (R) (hormon paratiroidian [origine ADNr] injectabila) pentru tratamentul hipoparatiroidismul, o rar deficit de hormon paratiroidian, pentru care nu exista nici o FDA aprobat de terapie.
Hipoparatiroidismul afecte...

Neurocognitiva Testarea este esentiala pentru copii de siguranta "Avand in vedere lipsa de fiabilitate Potential de auto-simptome raportate, spune University of Pittsburgh Studiu

Neurocognitiva Testarea este esentiala pentru copii de siguranta "Avand in vedere lipsa de fiabilitate Potential de auto-simptome raportate, spune University of Pittsburgh Studiu Cand vine vorba de gestionarea lovituri in sport, bazandu-se numai pe un raport de sine atletii de simptome este inadecvata si care ar putea duce la sub-diagnosticarea prejudiciului si atletul unsafely se intoarce pentru a juca in urma comotie, avertizeaza medicii de la Universitatea din Pittsburgh Medical Center (UPMC) Medicina Sportiva Concussion Program. Impreuna cu evaluarea simptomelor, medic...

Boala Parkinson Multe lui pacientele continua sa Experienta PD-Related simptome depresive in ciuda primirii Anti-deprimare Tratamentul

Boala Parkinson Multe lui pacientele continua sa Experienta PD-Related simptome depresive in ciuda primirii Anti-deprimare Tratamentul Rezultatele preliminare ale studiu pan-european PRODEST la 1016 de pacienti cu boli Parkinsons (PD) au fost prezentate la 11-lea Congres al Federatiei Europene a Societatilor Neurologice (EFNS) la Bruxelles in aceasta saptamana, dezvaluind caracteristicile unice ale PD-legate de depresie si tratamentul acesteia, .1 Studiul a confirmat faptul ca simptome depresive asociate cu PD nu sunt doar foarte...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.