Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Lista medici spitalul militar bucuresti


Colegiul American de medici si Colegiul American de medici de Fundatia Lansarea instrumente de imbunatatire a Diabetes Care

Colegiul American de medici si Colegiul American de medici de Fundatia Lansarea instrumente de imbunatatire a Diabetes Care
Mananca dreapta. Exercitiu. Monitorul de zahar din sange. Ia medicamente in mod regulat. Aceasta este medicii de sfaturi dau mai mult de 20 de milioane de americani afectate cu diabet zaharat. Cu toate acestea, punerea in aplicare a acestor recomandari este de multe ori departe de a fi ideale, punand pacientii cu risc mai mare pentru daunele la inima, rinichii, ochii, si picioarele.
Intr-un efort de a inchide aceasta lacuna, Colegiul American de medici (ACP) si Colegiului American de Medici Foundation (ACPF) sunt dezvelirea trei instrumente practice pentru practicarea internists care sunt membri de ACP, profesionistii din domeniul sanatatii alte echipe practica clinica, si pacientii acestora .
Aceste instrumente cuprinzator de invatamant sunt punctul culminant al ambitios-o trei ani diabet Initiativa finantat printr-un ajutor nelimitat de invatamant de la Novo Nordisk.
Obiectivele de a oferi acestor resurse, a declarat Vincenza Snow, MD, FACP, Director, clinica Programe si calitatea ingrijirilor la ACP, sunt de a creste gradul de constientizare a decalajului dintre practicilor actuale si standarde acceptabile de ingrijire diabet zaharat; furniza interventii educationale pentru a imbunatati ingrijirea diabetului zaharat ; medic cu cresterea gradului de constientizare a ceea ce constituie de inalta calitate, bazate pe elemente concrete de ingrijire diabet zaharat; si recunosc practici medicale care sa amelioreze ingrijirea lor diabet zaharat.
Urmatoarele materiale sunt proiectate pentru a ajuta medicii si personalul acestora sa puna in aplicare strategii bazate pe echipei de ingrijire, sa le furnizeze instrumente practice si motiva pacientii sa puna in aplicare modificarile stilului de viata si de auto-tehnici de management.
Conditii de viata cu diabet zaharat: Un Ghid de zi cu zi pentru tine si familia ta este un model inovativ pentru educatie pacientului si emanciparea. Acest auto-ghid de gestionare pentru pacientii care se refera la dieta, exercitii fizice, de monitorizare de zahar din sange, insulina, precum si alte medicamente. Disponibil cu textul in limba engleza sau spaniola, de viata cu diabet zaharat este scrisa intr-un ton de conversatie la un nivel de clasa a cincea, de lectura si include fotografii ale pacientilor cu diabet zaharat si familiile lor. Acesta ofera sfaturi practice si exemple concrete de abordari de succes pentru controlul diabetului. Pacientii pot obtine o copie de Viata cu diabet zaharat de la internist lor.
ACP Diabetes Care Ghid pentru medici si a echipelor de practica este destinat sa fie utilizat de catre echipe multidisciplinare care ofera ingrijire la pacientii cu diabet zaharat. Acesta are doua componente: o practica tiparite manuale (inclusiv instrumente speciale pentru o mai buna gestionare de practica si de pacienti), precum si un CD-ROM care contine versiunile electronice ale manualului si a instrumentelor si 81 de intrebari grila, raspunsuri, si recenzii. O suta de mii (100.000) copii ale ghidului va fi distribuit gratuit la medicii de medicina interna (inclusiv generalisti si de endocrinologi), asistente medicale (inclusiv practicieni asistentei medicale), asistenti medic, educatori si diabet (inclusiv asistente medicale si dieteticienilor). Profesionistii din sanatate pot utiliza ghidul de a castiga credite de educatie continua.
Portalul Diabet (http://diabetes.acponline.org) este un drum liber web-baza de resurse pentru medici si pacienti care ofera instrumente, resurse, precum si de cercetare de sprijin de ingrijire diabet zaharat. Pacientii si medicii pot accesa informatii specifice nevoilor lor. Clinicienii pot cauta informatii la rubricil...

Celacade Vasogen's (TM) dovedit a reduce in mod semnificativ Timpul in spitalul din prim-Heart Failure Populatia tinta

Celacade Vasogen's (TM) dovedit a reduce in mod semnificativ Timpul in spitalul din prim-Heart Failure Populatia tinta Vasogen Inc (NASDAQ: VSGN; TSX: VAS), un lider in cercetarea si dezvoltarea comerciala a tehnologiilor care vizeaza inflamatia cronica care stau la baza bolilor cardiovasculare si neurologice, a anuntat astazi ca noile date de la 2400 proces-pacient Acclaim de Celacade in cardiace cronice esec, a aratat ca media zile petrecute in spital pentru cauza cardiovasculara a fost redus cu 32% intr-o populatie de prim insuficienta cardiaca tinta, format din New York Heart Association (NYHA) Clasa II-IV non-pacienti cardiopatia ischemica, caracterizat ca avand prealabila antecedente de atac de cord, si clasa II, la pacientii cu insuficienta cardiaca ischemica (n = 1305 de pacienti, p = 0.013).
Rezultatele au fost prezentate astazi de catre Guillermo Torre-Amione MD, PhD, la al 10-lea Stiintifica Anuala a Reuniune a Heart Failure Societatea ale Americii, in Seattle, Washington. Insuficienta cardiaca cronica este estimat la costul sistemului de asistenta medicala 25 miliarde dolari anual in SUA, si spitalizari recurente sunt motorul principal de cost.
Capacitatea Celacade de a reduce in mod semnificativ timp in spital, in colaborare cu reducerea riscului de deces sau spitalizare cardiovasculara pentru acest grup important de pacientii cu insuficienta cardiaca, subliniaza robustetea si coerenta datelor Acclaim, a declarat dr. Torre-Amione, Director Medical , cu transplant de programe, ...

Imunologie expert la spitalul de copii SPA Primeste premiul pentru pacient-orientate spre cercetare

Imunologie expert la spitalul de copii SPA Primeste premiul pentru pacient-orientate spre cercetare Un imunologist pediatrica de la Spitalul de Copii din Philadelphia a primit un premiu de prestigiu anuale din Philosophical Societatii Americane, o organizatie fondata in 1743 de catre Benjamin Franklin. Iordania S. Orange, MD, Ph.D., a primit societaii de Judson Daland Premiul pentru contributiile sale la cercetare si tratament al bolilor mostenite deficit imun.
Judson Daland Premiul pentru in...

Studiul arata aroma imbunatateste calitatea de scoruri Life & conformitate la spitalul de copii

Studiul arata aroma imbunatateste calitatea de scoruri Life & conformitate la spitalul de copii Un studiu independent de Bristol-Myers Squibb, la Spitalul de Copii Robert Wood Johnson Spitalul Universitar au aratat ca adaugarea de aroma de medicament poate imbunatati respectarea si a calitatii vietii scoruri drastic la copii si adolescenti. Aceste rezultate indica faptul ca gustative pot imbunatati in mod semnificativ de programe de tratament pentru copiii admisi la spital.
Asa cum multe ...

AXELA extinde de urgenta Departamentului de Cercetare de screening de studiu pentru Silent Brain Injury La spitalul de copii din Pittsburgh Din UPMC

AXELA extinde de urgenta Departamentului de Cercetare de screening de studiu pentru Silent Brain Injury La spitalul de copii din Pittsburgh Din UPMC AXELA Inc a anuntat planurile de a utiliza dotLab ® System intr-un studiu de prejudiciu copilariei creierului, la Spitalul de Copii din Pittsburgh a UPMC. DotLab Sistemul va fi folosit ca un instrument de cercetare la ecran mare de risc pentru sugari traumatisme cerebrale nebanuite intr-un departament de urgenta (ED) setare. Proiectul va studia biomarkerilor candidat pentru sindromul de copil agi...

De prestigiu NIH Premiul pentru psihiatru la spitalul de copii din Pittsburgh

De prestigiu NIH Premiul pentru psihiatru la spitalul de copii din Pittsburgh Spitalul de Copii din Pittsburgh Psihiatrul UPMC Eva M. Szigethy, MD, PhD, este printre un grup select de cercetatori care au fost alese de catre directorul Institutului National de Sanatate (NIH), de a primi o noua Innovator prestigios premiu.
Director de NIH Elias Zerhouni A., MD, a anuntat ca 41 de cercetatori din intreaga tara - multi dintre ei, in primele etape ale carierei lor, inclusiv D...

Femeile probabil sa primeasca nr-cost Mostre de Formula momentul in care parasesc spitalul dupa nastere, se gaseste Raport

Femeile probabil sa primeasca nr-cost Mostre de Formula momentul in care parasesc spitalul dupa nastere, se gaseste Raport Reprinted cu permisiune de la natura http://www.nationalpartnership.org. Puteti vedea intregul Daily Womens Health Policy Report, cautare arhive, sau sa se inscrie pentru livrare de e-mail aici. The Daily Womens Health Policy Raportul este un serviciu gratuit de parteneriat national pentru Femei & Familii, publicat de Consiliul consultativ Company.
© 2008 Consiliul consultativ Company. Toa...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.