Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Loboda planta


Fluid derivat din planta de Aloe prelungeste viata dupa soc hemoragic in studiul de animale

Fluid derivat din planta de Aloe prelungeste viata dupa soc hemoragic in studiul de animale
Un fluid roman de resuscitare derivate din aloe vera, care a fost dezvoltat de cercetatorii de la Universitatea din Pittsburghs McGowan Institutul de Medicina regenerativa are potentialul de a salva vietile pacientilor cu pierderi masive de sange, in functie de rezultatele unui studiu de animale publicat in editia din august Shock Medical Journal. Rezultatele ar putea avea un impact semnificativ asupra tratamentul de soc hemoragic cauzate de traume, atat civile si militare.
Intr-un model de rozator de soc hemoragic, animalele care au primit o suma foarte mica de lichide, un aloe vera derivate de drag de reducere polimer (DRP), au avut in mod semnificativ mai mare de timp de supravietuire si de consumul crescut de sistemica de intregul corp de oxigen, chiar si in absenta reanimare cu sange sau alte fluide, in comparatie cu animalele care nu au primit DRP.
Speram ca acest lichid se va oferi o solutie viabila la o problema semnificativa, atat pe si de pe campul de lupta. De obicei, soc hemoragic este tratat prin controlul sangerare in curs de desfasurare si restaurarea volumul sanguin prin infuzarea o solutie de lactat si ambalate de celule rosii din sange. Soldatii raniti in lupta de multe ori pierde cantitati semnificative de sange, si nu exista nici o modalitate practica de a inlocui cantitatea necesara de sange suficient de rapid de pe linia frontului.
Cand se intampla acest lucru, nu este irigarea insuficienta a organelor care duce rapid la o cascada de evenimente pun viata in pericol, a declarat autorul principal Mitchell P. Fink, MD, profesor si presedinte, departamentul de medicina de ingrijire critice si Watson, profesor de chirurgie la Universitatea din Pittsburgh Scoala de Medicina.
Medici ar avea nevoie doar de a transporta o cantitate mica din aceasta solutie, care ar putea fi practic administrata inainte de soldat este evacuat intr-o unitate medicala sau o facilitate, a adaugat el.
Ingredientul principal de fluid de resuscitare Pitts vine de la substanta slick interiorul frunze ale plantei aloe vera. Un mucilagiu asa-numita, este bogat in polizaharide si are o masa moleculara ridicata si vasco specifice de proprietati elastice care ii permit sa reduca rezistenta la curgere turbulenta atunci cand este adaugat intr-un lichid, la concentratii minut.
Ca un drag de reducere polimer, acesta poate prevedea mai bune difuzari a moleculelor de oxigen din celulele rosii din sange la nivelul tesuturilor, datorita capacitatii sale de a se amesteca bine in plasma inconjuratoare celule rosii din sange, a explicat Marina Kameneva, doctorat, de cercetare profesor asociat de chirurgie si Bioinginerie, Universitatea din Pittsburgh, si director al Blood artificiala de programe la Institutul McGowan, care a dezvoltat fluid si a fost de cercetare a potentialului acesteia de ultimii ani.
In studiul actual, condus de Carlos A. Macias, MD, un asociat vizita de cercetare in departamentul de medicina de ingrijire critice de la Universitatea din Pittsburghs Scoala de Medicina, cinci de 10 sobolani care au fost injectati cu o cantitate mica de o solutie salina normala a supravietuit pat...

Populare, de slabire planta are un efect potential letala asupra inimii

Populare, de slabire planta are un efect potential letala asupra inimii Slimmers au fost avertizat impotriva folosind un remediu popular pe baza de plante pentru a le ajuta sa piarda in greutate.
Medicii din Statele Unite spun Metabolife 356 poate avea un efect potential letal pe inima.
Scrierea in Jurnalul Asociatiei Medicale Americane, medicii indemnat pe oameni sa evite luarea Metabolife 356 pana la cercetari suplimentare se efectueaza.
Cu toate acestea, producatorii au respins pretentiile spunand studiile arata Metabolife este sigura de a folosi.
David Cohen, avocatul nationale de stiinta pentru Metabolife International, a declarat: Metabolife este foarte sigur atunci cand este folosit conform recomandarilor.
v Curb poftei de mancare
Metabolife 356 este conceput pentru a promova pierderea in greutate prin reducerea poftei de mancare si cresterea nivelului de energie.
Profesorul Brian McBride si colegii sai de la Universitatea din Connecticut Scoala de Farmacie pe baza concluziile lor pe un studiu care a implicat 15 de oameni sanatosi, cu o varsta medie de 27.
Voluntarii au fost fie dat un Metabolife 356 pastila sau un comprimat fara substanta activa.
Cercetatorii au inregistrat tensiunea arteriala si a intervalului QT corectat (QTc), o masura importanta a activitatii inimii.
Intervalului QTc masuri intervale de timp intre impulsuri electrice care cauzeaza inima de a contracta. Un interval mai lung QTc pot creste riscul de a dezvolta ritm cardiac anormal.
Ei au descoperit ca 53% dintre participanti au avut cresteri intervalul QTc de cel putin 30 de milisecunde in timpul tratamentului cu Metabolife 356. De asemenea, cresterea tensiunii arteriale.
I...

Ce este sunatoare? Cat de eficient este sunatoare?

Ce este sunatoare? Cat de eficient este sunatoare? Sunatoare, sau perfora St veruci Johns, Tiptons Weed sau buruienilor Klamath, este un medicament care vine de la o instalatie de inflorire numit Hypericum perforatum. Pentru o lunga perioada de timp se crede a avea calitati medicinale, in special pentru tratamentul depresiei. Studiile recente par sa incheie mai favorabil decat nefavorabil cu privire la St Johns eficacitatea must in tratarea depres...

Vasile detine cheia Pentru a Anti-Ageing

Vasile detine cheia Pentru a Anti-Ageing Vasile poate proteja impotriva efectelor daunatoare ale imbatranirii, potrivit unui studiu prezentat la Conferinta de farmaceutice britanic (BPC), din Manchester.
Sfant busuioc, (denumirea in limba latina Ocimum sanctum), este o ruda apropiata de plante medicinale utilizate in mod obisnuit la gatit de Vest. Native in India, extract sa a fost mult timp utilizate in sistemul vechi de medicina ayu...

Guvernul SUA impinge mai departe cu noi Carne sistem de control

Guvernul SUA impinge mai departe cu noi Carne sistem de control Guvernul SUA este de a impinge mai departe cu un nou risc pe baza de carne de sistemul de control, in aprilie, in ciuda problemelor ridicate de catre industrie si grupurilor de consumatori.
Inspectorii de carne Federala va fi efectuarea de risc robuste bazate pe inspectie (RBI) in instalatiile de prelucrare 254 in 30 de locatii incepand din luna aprilie, a declarat ca Statele Unite Departamentu...

Herb utilizate pentru tratamentul diabetului zaharat de lucrari moderne, cum ar fi-medicamente prescrise zi, de studiu sugereaza

Herb utilizate pentru tratamentul diabetului zaharat de lucrari moderne, cum ar fi-medicamente prescrise zi, de studiu sugereaza O planta folosita in medicina traditionala indiana pentru tratamentul diabetului zaharat pare sa mai mici de zahar din sange si nivelul de insulina intr-un mod similar cu medicamente prescrise, o noi rapoarte de studiu.
Cercetatorii au dat extracte din plante medicinale oblonga Salacia la 39 adulti sanatosi, iar rezultatele au fost promitatoare. Cea mai mare doza de extract de plante medicinale...

Vermiculita legat de Lung de distrugere, chiar si la niveluri de expunere juridic

Vermiculita legat de Lung de distrugere, chiar si la niveluri de expunere juridic Lucratorilor la locul de o planta care vermiculita prelucrate cu azbest-cum ar fi fibrele au cicatrici si ingrosarea membranei ca liniile de zidurile piept, 25 de ani de la plante oprit utilizarea materialului. Intr-un studiu publicat in Jurnalul American de respiratorii si Critical Care Medicine, cercetatorii arata rezultate similare, chiar si pentru lucratorii care au fost expuse la materiale - ...

Oamenii de stiinta de Cercetare Scripps Identificati Infertilitate Molecule

Oamenii de stiinta de Cercetare Scripps Identificati Infertilitate Molecule Oamenii de stiinta de la Scripps Research Institute sunt de raportare care soareci creat pentru a lipsei unui anumit tip de molecula cunoscut ca un receptor APL au probleme de fertilitate, ceea ce sugereaza ca acesti receptori si joaca un rol major in conceptie.
In ultimul numar al revistei Nature, oamenii de stiinta detaliu modul in care soarecii ca lipsa receptorii APL, care in mod normal apa...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.