Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Lucerna ceai


Nou Glucerna crocanta Snack baruri ofera Tasty Noua optiune pentru persoanele cu diabet zaharat

Nou Glucerna crocanta Snack baruri ofera Tasty Noua optiune pentru persoanele cu diabet zaharat
Abbott Laboratories Ross Products Division a anuntat astazi lansarea Glucerna crocanta Snack Baruri, cele mai recente plus fata de familia Glucerna de baruri si shakes, concepute special pentru persoanele cu diabet zaharat. Ca raspuns la cererea consumatorilor pentru o bara de crocante cu arome mai usor si textura mai mult, noul Glucerna crocanta snack baruri sunt disponibile in doua arome delicioase, cu o penurie de! Buzunar-sized bare sunt concepute ca un on-the-go in cursul diminetii, dupa-amiaza sau seara trata intre mese.
Oamenii cu diabet zaharat stiu cum poate fi provocatoare pentru a gasi gustari ca bunul gust si sunt bune pentru tine, a declarat Anna Buckingham, manager de produs, diabet zaharat de introducere pe piata de consum, Ross Products Division. Produsele Glucerna sunt o alegere ce in ce mai popular pentru ca acestea indeplinesc fara varf nedorit de zahar in sange atunci cand se consuma ca parte a unui plan de diabet zaharat de masa. Credem ca iubitorii de ciocolata va savoarea noul face de mantuiala Graham Glucerna crocanta Snack Bar, cu dulce sale, centru de crocante infasurat intr-un strat de crema de ciocolata. In plus, cei care cauta o lumina, trata de fructe se vor bucura de capsuni iaurt crocanta Snack Bar.
Cele doua arome a noului Glucerna crocanta Snack Baruri alature linie completa de baruri Glucerna si shakes in care primesc cel mai bun Institutului American Culinara Gust Award.
Echipa Glucerna se angajeaza sa creeze si sa aduca pe piata produse noi si inovatoare de nutritie pentru persoanele cu diabet zaharat. Baruri Glucerna si shakes punct de vedere clinic sunt afisate pentru a ajuta la gestionarea nivelului de zahar din sange, ca parte a unui plan de diabet zaharat de succes de management. Produse Glucerna oferi o alternativa nutritiv pentru persoanele cu diabet zaharat cauta usor, optiuni de convenabil ca parte a unei mese, ca snack-uri, sau ca inlocuitori masa delicioasa.
Mentinerea nivelului de zahar din sange in controlul pe o zi-to-zi nevoie de un plan de gestionare a diabetului zaharat de succes de actiune, inclusiv exercitii fizice si de nutritie adecvata, a declarat Kathy Ruminsky, MS, RD, LD, om de stiinta medicala nutritionale, Ross Products Division. Lucrul cu personal medical calificat pentru a dezvolta un plan de gestionare este important pentru cele 18 de milioane de americani care in prezent au diabet de reducere a riscurilor asociate, cum ar fi bolile de inima, boli de rinichi si de orbire.
Impreuna cu amestecuri unic de carbohidrati incet digerat pentru a ajuta la gestionarea nivelului de zahar din sange, Glucerna crocanta snack baruri, de asemenea, sa includa antioxidanti, crom, si proteine.
Despre Baruri Glucerna si shakes
Baruri Glucerna si shakes sunt oferite intr-o mare varietate de arome si contin hidrati de carbon, care sunt digerate lent pentru a ajuta la evitarea varfuri in nivelului de zahar din sange. Glucerna Snack baruri, disponibile in crocanta sau Chewy, sunt foarte bune pentru un mid-dimineata, dupa-amiaza sau seara gustare pentru a umple golul dintre mese, ca parte a unui plan de masa de ansamblu. Glucerna Baruri meselor sunt proiectate ca inlocuitori masa pentru a ajuta la administrarea de zahar din sange atunci cand skip sau nu sunt in masura sa pregateasca o masa. Glucerna Shakes poate fi folosit ca o gustare, un supl...

Salmonella avertisment pe lucerna organice incoltite Marea Britanie

Salmonella avertisment pe lucerna organice incoltite Marea Britanie Food Standards Agency (Regatul Unit) a avertizat astazi, nu consumatorilor de a manca anumite loturi de produse lucerna Aconbury incoltite, deoarece acestea pot fi contaminate cu Salmonella.
Teste gasit prezent bug in lucerna organice produse de Varza de Aconbury. Este probabil ca oamenii ar putea fi contaminat de seminte incoltite la domiciliu, deoarece acestea au o durata de viata, atata timp cat 28 iulie 2004.
Agentia este consilierea ca orice persoana care are oricare din aceste Varza de lucerna nu ar trebui sa le manca din cauza riscului de intoxicatii alimentare. Varza Alfalfa sunt, de obicei consumate crude, in salate sau sandwich-uri, si asa nu exista nici o posibilitate de ucidere bug-ul de la gatit.
Aconbury gama de produse care contin Varza de lucerna care ar putea fi afectate sunt:
- Varza de Alfalfa - 115g vandute in pachete de plastic transparent, cu o eticheta de diamante albe cele mai bune si inainte de datele de 21, 24 si 28 iulie 2004
- Alfalfa si Varza de ridiche - 115g vandute in pachete de plastic transparent, cu o eticheta de diamante albe cele mai bune si inainte de datele de 21, 24 si 28 iulie 2004
- Varza de lucerna si Broccoli - 113g vandute in pachete de plastic transparent, cu o eticheta de culoare alba patrat care poarta o poza cu un iepure, precum si datele, inainte de 21, 24 si 28 iulie 2004
Toate produsele poarta numele companiei pe eticheta.
Varza de Aconbury, cu sediul in Pontrilas, Herefordshire, este un furnizor major de organi...

Glucerna de cereale ® Survey Gaseste Oamenii cu mic dejun Diabet Experience "Envy"

Glucerna de cereale ® Survey Gaseste Oamenii cu mic dejun Diabet Experience "Envy" Ever vizionat un prieten savoarea o mare masa si a spus-te la tine: As vrea sa pot manca asta? Conform unui sondaj on-line nationale comandat de catre Abbott Nutritions Cereale Glucerna, multe persoane cu diabet zaharat spun acest lucru pentru ei in fiecare zi. De fapt, mai mult de opt din fiecare 10 persoane cu diabet de tip 2 au prezentat acest invidios, la stanga-out senzatie de la micul dejun ...

Are o ceasca de ceai Stresul Reducerea?

Are o ceasca de ceai Stresul Reducerea? Mai multe ziare din Marea Britanie si din alte parti sa rapoarte in aceasta saptamana a unui studiu comandat de societatea de asigurari Direct Line care sa sugereze ca o ceasca de ceai reduce stresul, nu doar prin baut-o, dar, de asemenea, datorita efectului calmant al ritualului de a pune ibric pe.
Studiul a fost realizat de dr. Malcolm Crucea si Rita Michaels, psihologii de la Universitatea O...

Dozele Mega de ceai verde Extras de Ajutor nu pot impiedica, Tumora Crestere

Dozele Mega de ceai verde Extras de Ajutor nu pot impiedica, Tumora Crestere Multi oameni din intreaga lume beau ceai verde, in speranta de a warding in afara cancerului, bolilor de inima si afectiuni ale sistemului imunitar, dar oamenii care iau suplimente realizate din extract de ceai concentrat, cu scopul de a inmultirea acestor prestatii trebuie sa se gandeasca de doua ori.
Un studiu finalizat de catre Universitatea din Mississippi cercetatorilor indica faptul ca do...

Extract de ceai verde stimuleaza de anduranta exercitarea 8-24%, grasime utilizand ca sursa de energie

Extract de ceai verde stimuleaza de anduranta exercitarea 8-24%, grasime utilizand ca sursa de energie Swimming imbunatatire de anduranta vine de la echivalentul a patru cesti de ceai pe zi, peste 10 saptamani --
Acum, ca chiar si jucatori de baseball ar putea fi necesar sa caute noi, ajutoare de performanta mult mai naturale, se va ceaiul verde japonez seturi de a deveni standard in dugouts si tabele de formare atletice din intreaga lume?
Un nou studiu a testat efectul regulat luand extract ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.