Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Magne b6 ingrasa


Biofortifying Verzilor noastre

Biofortifying Verzilor noastre
Un proiect de pionierat pentru a face noastre de legume verzi si mai buna pentru noi, a fost lansat de catre oamenii de stiinta de la Universitatea din Nottingham. Cercetarea se va sprijini viitoare evolutii ale tehnologiei in domeniul agriculturii, care ar putea contribui la lupta profileaza o criza de securitate alimentara.
Grupul Verzilor cum ar fi varza si broccoli sunt o parte bine-cunoscut al unei alimentatii sanatoase, dar ei dont sa contina, in mare, o suma de minerale-cheie in care acestea s-ar putea, in functie de stiinta conduce la proiect, profesor asociat de plante de alimentatie, Dr. Martin Broadley. HES de finantare depuse sa efectueze cercetari noi in biofortifying varza si rudele lor (Brassica) pentru a stimula aportul de alimentare de calciu si magneziu.
Proiectul a fost finantat de Biotehnologie si Stiinte Biologice Consiliul de Cercetare si o companie de ingrasamant. Scopul acesteia este de a imbogati parti comestibile de varza, broccoli si verii lor mai exotice, varza chinezeasca si Pak Choi, cu aceste minerale folosind tehnici de reproducere conventionale si prin stabilirea unor o reteta pentru un nou tip de ingrasamant. Dr Broadley spune de cercetare ar putea face o diferenta real pentru sanatatea umana din intreaga lume:
Acest proiect este o oportunitate de incitant, care ar putea oferi in cele din urma dietetice beneficii reale pentru Marea Britanie si la nivel mondial. Studii recente au aratat ca, cu frunze culturi Brassica sunt tinte excelente pentru biofortification cu calciu si magneziu, chiar si in cazul in care consumul de legume este relativ scazut, cum ar fi in Marea Britanie. Prin combinarea ingrasaminte-utilizare cu dezvoltarea de cer albastru mai multe instrumente de reproducere conventionale, speram ca acest proiect va aduce beneficii atat in scurt si lung-termeni, precum si sa imbunatateasca intelegerea noastra de plante.
Toate dintre noi nevoie de 22 de minerale esentiale pentru a trai. Aceste minerale pot fi furnizate de catre un regim alimentar echilibrat si variat. Cu toate acestea, miliarde de oameni din intreaga lume consuma suficiente minerale, inclusiv calciu si magneziu. Din moment ce cele mai multe de calciu este stocat in oase, dietele cu deficit de calciu poate reduce rezistenta osoasa si fracturi creste-a riscurilor si a osteoporozei. In tarile in curs de dezvoltare, deficit de calciu poate provoca, de asemenea, rahitism. Deficit de magneziu este legata de hipertensiune, boli cardiovasculare, si pre-eclampsiei in timpul sarcinii.
In Marea Britanie, legume - cu exceptia cartofilor - sa furnizeze mai putin de o zecime de calciu noastre si a incasarilor de magneziu. Sale crezut ca o crestere relativ modesta a concentratia acestor minerale in legumele verzi ar avea un efect semnificativ benefic asupra sanatatii noastre. Dr Broadley spune ca acest lucru este probabil sa fie realizabil prin imbunatatirea ingrasaminte si programele de reproducere:
Desi pare o solutie evident, nu stim inca cat de mult calciu, magneziu sau ingrasaminte sa se aplice in sol pentru a optimiza aporturile alimentare. Acest lucru se datoreaza faptului ca studiile de ingrasaminte tind sa se concentreze asupra randamentul culturilor. Abordari albastru-cer de reproductie se bazeaza pe faptul ca fiecare soi diferit de Brassica reprezinta o colectie unica de variante ...

Creierului si hormoni mai conspira sa te fac sa Fat

Creierului si hormoni mai conspira sa te fac sa Fat De ce unii oameni se ingrasa chiar si atunci cand mananca relativ mic? Ceea ce creeaza ca nevoia irezistibila pentru o punga de chipsuri sau o bucata de prajitura cu ciocolata, spre deosebire de un mar frumos crocante? Poate alimentare indeamna sa fie irezistibil?
Fiziologi sunt unraveling rolul pe care dvs. de hormoni si sa se joace creierului in care va indeamna sa mananci mai mult decat trebuie. Unele popoare hormoni poate fi de semnalizare creierele lor pentru a trimite mesaje ca Mananca foarte mult acum, si Du-te pentru grasimi si zahar.
Patru fiziologi va clarifica cele mai recente de cercetare privind creierii rol important in obezitate, in timpul simpozion, a obezitatii si sistemul nervos central. Simpozionul va avea loc in cadrul reuniunii anuale a 120-a Fiziologice Societatii Americane (SPA), care coincide cu Experimental Biology 2007. Sesiunea va avea loc la 10:30, luni, aprilie 30 in camera 146B din Conventia de la Centrul de la Washington si este co-sponsorizat de catre sediul la Londra Oficial al Fiziologie.
Organismul are o predispozitie fiziologica de a echilibra nevoile sale energetice, cu dorinta sa de produse alimentare. Hormoni si creierului comunica pentru a determina cand un individ este plin, cu creier care emite semnal care spune Stop manca, cu ajutorul informatiilor pe care le primeste de la hormoni. Dar, penurie de produse alimentare prelungit, stresul cronic, nutritie prenatale, modelele exercitarea precoce si de alti factori pot afecta modul in care creierul orchestrates acest echilibru. In locurile in care produsele alimentare sunt limitate, creierul poate incuraja un consum mai mare, in special a ridicat de grasimi si alimente dulci, chiar si atunci cand aprovizionarea cu alimente devine mai abundenta. Thats un raspuns adaptativ, care va ajuta organismul perioadele meteorologice lipse acute de hrana.
Dar creierului poate raspunde, de asemenea, sa sublinieze, in acelasi mod, incurajand consumul ridicat de grasimi si alimente zaharoase produsele alimentare - confort -, care pot duce la obezitate, care este aproape imposibil de a inversa.
De ce unii dintre noi se ingrasa si ce putem face despre el, este intrebarea Barry E. Levin, MD, profesor la New Jersey Medical School de la Universitatea de Medicina si Stomatologie din New Jersey si al Centrului Medical Veteranilor afaceri , East Orange, NJ, se va adresa.
Hormoni leptina si insulina inhiba dezvoltarea de obezitate atunci cand consumul de grasimi si cresteri de calorii. Unii oameni raspunde foarte bine la acesti hormoni si ei dont castige in greutate in timpul acestor crize de supraalimentare. Dar altii sunt mai putin receptive la leptina si insulina, ceea ce le face mai expuse riscului de a deveni obezi. De ce? Se pare ca in creier poate fi programat pentru a accepta o greutate corporala crescut pana la inceputul anului factori de viata, inclusiv a mediului din uter in timpul sarcinii tarziu si nivelul activitatii persoanelor fizice in viata de inceputul anului. Acesti factori precoce, poate modifica dezvoltarea unor traiectorii creierului care reglementeaza homeostaziei de energie (echilibru). Odata ce tendinta de a se dezvolta obezitatea, acesta poate fi aproape imposibil de a inversa castiguri greutate. Cu toate acestea, acesti factori precoce pot fi manipulate pentru a oferi un rezultat mai mult de dorit si poate avea o perspectiva de prevenire a obezitatii in fiinte umane.
Glucocorticoizii si insulina, atat moduleaza consumul caloric prin actiuni la nivelu...

Cronica Sforaitul ramane dupa o interventie chirurgicala pentru obezi si afro-american pentru copii

Cronica Sforaitul ramane dupa o interventie chirurgicala pentru obezi si afro-american pentru copii Un nou studiu de la Cincinnati Childrens Hospital Medical Center care rapoartele de interventie chirurgicala pentru a indeparta amigdale copii si adenoids pentru a trata somn-respiratie dezordonate (LT) poate fi de succes pe termen scurt. Cu toate acestea, copii care se ingrasa rapid si afro-americani copiii au tendinta de a recidiva sau chiar agrava. Studiul este publicat in Jurnalul American de ...

Thin copii diabet zaharat de risc mai ridicat

Thin copii diabet zaharat de risc mai ridicat Un copil subtire are un risc mai mare de a dezvolta diabet zaharat (tip 2) mai tarziu in lui / viata ei decat un copil cu greutate normala, spune un nou studiu.
Riscul este mai mare atunci cand aceste copii subtiri se ingrasa prea repede, atunci cand sunt mai in varsta.
Medicii sunt indemnate sa monitorizeze copiii greutate mai mare atentie. Articolul apare in New England Journal of Medicine...

Starea ca perioadele Cauzele neregulate pot duce la probleme de fertilitate

Starea ca perioadele Cauzele neregulate pot duce la probleme de fertilitate Pentru multe femei, neregulate sau rare cicluri menstruale nu poate suna ca un astfel de lucru rau. Dar, o afectiune care poate provoca perioade neregulate sindromul ovarului polichistic, sau sindrom poate prezenta femeilor cu numeroase probleme de sanatate, variind de la cresterea parului in exces la probleme de fertilitate la un risc crescut de boli de inima si diabet.
Acest sindrom afecteaza...

Dializa Industrie Disparitatile CITES rasiala in marketing Droguri Anemie

Dializa Industrie Disparitatile CITES rasiala in marketing Droguri Anemie Industria de dializa renala a inceput sa evidentieze preocuparile legate de diferentele rasiale sa se apere criticile pe care le ingrasa profiturilor de catre overprescribing o anemie de droguri - Epogen, fabricat de Amgen - care poate creste riscul de deces si infarct miocardic atunci cand este administrat la doze mari, Wall Street Journal rapoarte. Conform Jurnalului, industria a inceput de joc ...

Yoga si solutie de obezitate

Yoga si solutie de obezitate Ca pe un raport de aproape 14 la suta din tineri britanici sunt obezi clinic. Cost al obezitatii la NHS in Marea Britanie este de aproximativ 1 miliard de un an. Pana in 2010 numarul de tineri supraponderale si obeze, in natiunile Uniunii Europene este de asteptat la spre a lovi 26 milioane. Se estimeaza ca aproximativ 20,000 tineri obezi va avea diabet de tip 2 ca pe-un alt raport.
Obezitatea ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.