Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Magne b6 prospect


Multi oameni raport simptome de boala radiatii electromagnetice, OMS

Multi oameni raport simptome de boala radiatii electromagnetice, OMS
Simptome O multime de oameni raport similar cu a ta, si exista chiar si un nume pentru ea, hipersensibilitate electrice (EHS), scrie Chiyoji Ohkubo de CEM-proiect radiatiei de Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS), intr-un e-mail la un pacient . Desi OMS confirma problema este grava, va exista o foaie de fapt CEM-proiect in termen de cateva saptamani, total nega existenta de boala radiatii. Informatiile se bazeaza pe instructiunile de catre un grup de lucru de cinci persoane din Praga, 2004. Se citeste ca un manifest politic, pentru a musamaliza epidemiei si se lasa in urma pacienti fara nici o grija.
Simptomele de boala radiatii electromagnetice sunt de exemplu tulburari de somn, ameteli, palpitatii, dureri de cap, vedere neclara, umflare, greata, o piele de ardere, vibratii, curenti electrici in organism, presiunea pe piept, crampe, tensiune arteriala ridicata si de rau general, -a fi. Conform marturiilor multe dintre victime simptomele apar in apropierea surselor de radiatii electromagnetice, cum ar fi GSM si 3G (UMTS)-antene, telefoane mobile, DECT telefoanelor mobile si a retelelor WiFi. De multe ori, experientele sunt orb. Masuratorile radiatiilor luate dupa aceea si investigatiile arata, ca densitatea radiatii intr-adevar este crescut. Multi suferinzi afla relatia cu radiatii, in cazul in care de sedere pentru o perioada de timp in alta parte, in cazul in care simptomele diminua sau va disparea. Atunci cand se vor intoarce acasa imediat simptomele apar din nou. Multi dintre pacientii care decid sa se mute in alt loc. Altii incearca sa scut impotriva radiatiilor, de exemplu, construirea unei cusca Faraday de plasa de sarma fin.
Bird Canare canta din nou
Intr-un caz documentat o pasare Canare, nu a mai canta si a pierdut penele lui. Cage a fost la o distanta de cincizeci de metri de un GSM-antena. Dupa ce proprietarul sau a pus-o cusca Faraday din plasa de sarma fine in jurul custii, protectie impotriva parte din radiatii, pasare a inceput sa cante din nou, si nu a alege pielea lui mai. Deci, simptomele sunt reale si nu imaginativ. Aceasta este confirmata de catre coordonatorul de proiect CEM-radiatii, Michael Repacholi. El spune, el a intalnit multi oameni care sufera de boala si radiatii hipersensibilitate electrice. Stiu cat de mult aceasta afecteaza oameni si ca simptomele sunt reale, scrie el. Dar, CEM-proiect refuza sa comenteze marturiile multe thrustworthy si verificabile. Repacholi spune ca este responsabilitatea sa, pentru a spune publicului ca problemele nu exista, de vreme ce stiinta nu poate gasi electrosensitivity in oameni. Bineinteles ca nu. Oamenii nu au un sens pentru radiatii electromagnetice a frecventelor relevante.
Secretariatul numai
Organizatia Mondiala a Sanatatii nu face nimic, la toate sa recunoasca si sa aiba grija de suferinzi de multe de raportare de boala radiatiilor electromagnetice. Nimic nu este facut pentru a preveni viitoarele victime, nimic de-a harta epidemiei si sa evalueze riscurile ridicate. Rapoartele nu sunt verificate de nimeni, nici macar la nivel national sau local. EMF-proiect de radiatii nu raspunde la intrebari, chiar extrem de relevante cu privire la cazuri individuale si colectate. Repacholi: OMS nu face concluzii. Cine sale de informare, concluziile si recomandarile de la experti din intreaga lume. OMS numai personalul actioneaza in calitate de secretariat pentru a facilita acest proces si apoi de a promova rezultatele prin canalele normale de comunicare. OMS de personal nu fac concluzii si recomandari cu privire la orice problema. Acestea sunt doar administratorii proiectului. Cu toate acestea, faptul ca este in contradictie cu foaia de fapt. Instructiunile pentru acest prospect informatii au fost formulate in Praga, octombrie 2004, de catre un grup de cinci persoane, inclusiv Emilie Van Deventer a CEM-proiect. Acestea sunt mai mult decat recomandarile - sunt instructiuni de un caracter politic.
Informatii pentru public
Pliant informativ va fi un document politic, desi este numit foaie de fapt. Acesta ofera informatii pentru publicul larg, lumea medicala, precum si guvernelor. Instructiunile pentru public: simptome de boala radiatii electromagnetice exista, dar nu este permis sa le atribuie radiatii. Hipersensibilitate electrice (EHS) nu ar trebui sa fie inregistrate sau investigate. Publice ar trebui sa fie avertizati impotriva produselor pentru a masura densitatea de radiatii si pentru a scut impotriva radiatiilor electromagnetice de la GSM si 3G (UMTS)-antene, DECT telefoanelor mobile, WIFI etcetera retele fara fir. Masuratorile trebuie sa fie descurajati. Nu trebuie sa se faca nici o corelatie intre simptome si ca urmare a bolilor si handicap. Publice ar trebui sa fie amintit faptul ca numai radiatii ionisating, raze X si radiatii radioactive, este considerat a fi in masura sa sanatatii daune. Simptome de boala radiatii electromagnetice ar trebui sa fie interpretat ca consecintele stresului prin introducerea de noi tehnologii.
Nu exista diagnostic, nu de clasificare
Mesaj politic este clar. Probleme de sanatate cauzate de radiatii electromagnetice nu li se permite sa existe, chiar daca o multime de oameni pentru a le raporta in marturii thrustworthy si verificabile. Baza din prospect informatiilor provenite este un document politic. Guvernele sunt instruiti sa dezvolte adaptate de informare pentru medici. Grupul de lucru scrie, ca guvernele nu au voie sa propuna un diagnostic oficial, si nici sa se introduca o clasificare pentru statutul de handicap. Aceasta este o reactie la Suedia, in cazul in care Federatia electrice hipersensibilitate (februarie) este un membru al organizatiei umbrela de federatii de handicap. Indirect, februarie primeste unele fonduri de la guvern. O cateva spitale din Suedia chiar au o camera de radiatii liber. Guvernele care ignora instructiunile de OMS, sunt acuzati de Repacholi pentru a promova victimizarea si pentru a perpetua un mit. Institutii care iau rapoartele de cetateni in serios, a lua un shot avertizare in toata fundite.
Interactiune corespunzatoare
EMF-Proiectul face o exceptie de mici dimensiuni. Instructiunile spun ca simptomele pot fi inregistrate, astfel cum a idiopatica de mediu Intolerantei atribuite Electro Magnetic Field...

Repligen Rapoarte de faza pozitiva 2 studii clinice Rezultatele Secretin Pentru IRM Imaging a pancreasului

Repligen Rapoarte de faza pozitiva 2 studii clinice Rezultatele Secretin Pentru IRM Imaging a pancreasului Repligen Corporation (Nasdaq: rgen) a anuntat astazi rezultatele pozitive de la o faza 2 studiu clinic pentru a evalua utilizarea RG1068, secretin sintetice umane, ca agent de a imbunatati evaluarea structurilor conducta pancreatice de imagistica prin rezonanta magnetica (IRM). Studiul a aratat o imbunatatire a sensibilitatii de detectare a anomaliilor structurale ale conductei pancreatice de aproximativ 20%, fara pierderi de specificitate, in concordanta cu datele anterioare si asteptarile. In plus, studiul a aratat o crestere extrem de semnificative in urmatoarele trei evaluari: medic de incredere in capacitatea lor de a identifica anomalii structurale, numarul de segmente de duct pancreatic vizualizat si imbunatatirea calitatii de ansamblu a imaginilor IRM. Evaluarea detaliata vizuala a conductelor pancreatice si identificarea de anomalii structurale este importanta in evaluarea, diagnosticarea si tratarea unor boli, cum ar fi pancreatita acuta si cronica.
Acest lucru a fost un multi-center, initial controlat, studiu cu doza unica, in care 80 de pacienti cu antecedente de pancreatita a primit o secretin-RMN consolidata si un RMN unenhanced a pancreasului. Toate operatiunile de studiu si analize de date s-au desfasurat cu protocoalele anterior discutate cu US Food and Drug Administration (FDA).
Suntem multumiti cu rezultatul cu succes a primului nostru definite prospectiv, orb, multi-centru de studiu clinic pentru a evalua utilizarea secretin pentru a ajuta la detectarea anomaliilor structurale ale pancreasului, a declarat Walter C. Herlihy, Presedinte si Chief Executive Officer al Repligen. Aceste rezultate cantitative confirma ceea ce a fost raportate anterior de catre medici, si instituie o baza solida pentru discutii cu privire la un plan de FDA clinice pentru a primi aprobare de comercializare pentru secretin pentru IRM imagistica a pancreasului. Noi credem ca pot exista mai mult de 100.000 de imagini potential IRM a pancreasului in SUA in fiecare an, care ar putea beneficia de utilizarea de secretin.
Secretin este un hormon natural gastro-intestinale implicate in procesul de digestie. Secretin a fost folosit timp de multi ani de catre gastroenterologi, in combinatie cu endoscopie, o procedura invaziva ...

Steroizi Pentru tratamentul brusca pierderea auzului

Steroizi Pentru tratamentul brusca pierderea auzului Brusca sensorineural pierderea auzului (SSNHL) poate sa apara brusc intr-o ureche si, in general, in termen de trei zile, cauza un 30 + decibeli (dB), pierderea auzului la trei frecvente consecutive. Cauza pentru aceasta tulburare nu este clar, dar de cercetare a indicat ca infectii virale, compromis vasculare, boli imunologice si ar putea fi motivele-cheie pentru aceasta tulburare audiere. Un cel...

Noua Tratamentul Detine promisiune pentru sindromul Tourette

Noua Tratamentul Detine promisiune pentru sindromul Tourette De cercetare din cadrul Institutului neurologice la Universitatea Spitale Cauza Centrul Medical constata ca Deep Brain Stimularea (DBS) ii ajuta pe pacientii care sufera de sindromul Tourette (TS). Aceasta prima-of-sale-un fel de studiu de cinci adulti cu TS stabilit ca DBS poate reduce frecventa si severitatea tic, in unele persoane care s-au epuizat celelalte tratamente medicale.
Sindromul To...

Gore Primeste aprobarea FDA pentru Unic de Brevete Foramen Ovale Accident vascular cerebral Studiul

Gore Primeste aprobarea FDA pentru Unic de Brevete Foramen Ovale Accident vascular cerebral Studiul WL Gore & Associates (Gore), a anuntat ca a primit aprobarea de la US Food & Drug Administration (FDA) pentru a continua cu REDUCERE Gore * studiului clinic. Gore REDUCEREA Clinic de studiu este un studiu prospectiv, randomizat, multi-center, proces multinationale proiectat pentru a demonstra siguranta si eficacitatea HELEX GORE septal Occluder de brevet Foramen Ovale (PFO) inchiderea la p...

Synova Healthcare Initiaza First Home-Procesele de utilizare non-invazive antepartum Fetal Monitor

Synova Healthcare Initiaza First Home-Procesele de utilizare non-invazive antepartum Fetal Monitor Synova Healthcare Group, Inc (OTC Bulletin Board: SNVH), care tocmai saptamana trecuta a anuntat achizitionarea de Allendale Pharmaceuticals Inc, precum si drepturile la nivel mondial pentru a Azi (R), burete, a anuntat astazi ca Synova Pre-Natal Healthcare, Inc, o filiala detinuta in totalitate, si dezvoltarea partener BioPad Ltd. au produs cu succes set initial de antepartum fetale-monitoare de ...

ActivBiotics Announces Initierea Etapa a II-Studii in carotidei Atherosclerosis

ActivBiotics Announces Initierea Etapa a II-Studii in carotidei Atherosclerosis ActivBiotics, Inc a anuntat astazi ca inscrierea pacient a inceput intr-un studiu de faza II examinarea efectul rifalazil, un puternic anti-antibiotic Chlamydia, privind modificarile aterosclerotice in artera carotida. Restaurare-IT studiu (Evaluarea Randomized termen scurt Rifalazil tratament pe carotidei ateroscleroza si Intima Media Thickness) este un studiu prospectiv, randomizat, dublu-orb, c...

Non-invazive uterin Fibroid Tratamentul cu ExAblate (R), arata in mod semnificativ Complicatiile Mai putine si mai rapid de recuperare Than Histerectomia

Non-invazive uterin Fibroid Tratamentul cu ExAblate (R), arata in mod semnificativ Complicatiile Mai putine si mai rapid de recuperare Than Histerectomia InSightec Ltd. a anuntat ca trei documente noi publicat in numarul din noiembrie a Ultrasonografie in Obstetrica si Ginecologie adaugati la corpul tot mai mare de date care sustin utilizarea ExAblate (R), ca o sigure, eficiente si durabile de tratament pentru fibrom uterin.
Un studiu a aratat ca tratament non-invaziv cu rezonanta ExAblate magnetice ghidat focalizate cu ultrasunete (MRgFUS) sist...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.