Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Mancarimi in zona genitala la femei


Imbunatatirea calitatii vietii oferite de noile droguri pentru copii cu psoriazis

Imbunatatirea calitatii vietii oferite de noile droguri pentru copii cu psoriazis
Maria Anichini, una de 20 de ani-junior vechi la Columbia College, arhivat o rochie de preluare de dantela neagra cocteil cu bretele spaghete sa ies cu prietenii de alta noapte. Nimic iesit din comun pentru cele mai multe femei tinere, dar pentru Anichini a fost un moment remarcabil. Ea didnt trebuie sa se ascunda arme-o sub un sal sau de camuflaj picioarele ei in conformitate cu Nylons. Pielea ei era neteda si complet clara a patch-uri insotite de mancarime si rosu solzoase de psoriazis cea folosita pentru a acoperi aproape fiecare centimetru din trupul ei.
Anichini, whos a avut psoriazis, deoarece ea a fost de 6, a petrecut cea mai mare de a ascunde o viata tinerilor sub maneci lungi si pantaloni, astfel didnt copii Stare sau sicana ei.
Theyd spun Eeww! Ce problema cu pielea ta? ea a amintit. Mi-ar pretinde o problema didnt, dar m-am simtit ciudat. I a putut a fi un copil normal.
Dar pielea ei - si viata ei - au revenit din moment ce aceasta a devenit parte a unui proces de testare nationale care o de droguri injectabile pentru copii si adolescenti cu psoriazis moderat pana la sever placi, una dintre cele mai comune boli inflamatorii ale pielii.
Cercetatorii de la Northwestern Universitys Feinberg Scoala de Medicina raport etanercept de droguri - FDA a aprobat pentru adulti, dar niciodata inainte de a testat la copii pentru psoriazis - a fost in conditii de siguranta si a redus dramatic psoriazis flare-up-uri la copii si adolescenti.
Studiul va fi publicat in 17 ianuarie New England Journal of Medicine.
Aceste vieti copii au fost modificate, fiind in acest studiu, si apoi stau pe de droguri, a spus cercetatorul plumb Amy Paller, MD, profesor de dermatologie si de Pediatrie, si presedintele dermatologie la Universitatea Feinberg.
Aproape 7,5 milioane de persoane din Statele Unite au psoriazis, o boala in care sistemul imunitar face ca celulele pielii sa se dezvolte intr-un ritm accelerat. O treime din aceste cazuri incepe in copilarie, uneori ca tineri ca copilariei. Adesea mancarimi, dureroase si deformeaza scale de culoare rosie poate acoperi scalpului, fetei, brate, picioare, picioare si chiar zona genitala.
Multi dintre participantii la proces la Chicago domeniu au fost, mult timp de pacienti din Paller, care este un medic la copii Memorial Hospital. Ele fac mai bine acum decat theyve face cu nici un alt tratament, a spus ea. Un total de 211 pacienti cu psoriazis pediatru de la 42 site-uri din Statele Unite si Canada au participat la 48 de saptamani de studiu.
Randomizat, dublu-orb, controlat a aratat 57 la suta dintre pacientii tratati cu etanercept timp de 12 saptamani atins un 75 la suta sau ameliorare mai mare a simptomelor, comparativ cu 11 la suta din pacientii care au primit un placebo. O imbunatatire 75 la suta este considerat standardul de aur in ingrijire psoriazis, Paller a spus.
Etanercept este un tip de proteina care blocheaza actiunea unei substante produse de catre sistemul imunitar numit factor de necroza tumorii (TNF). Persoanele cu boli imune, cum ar fi psoriazis placi au TNF prea mult in organele lor.
Noua optiune de droguri este semnificativ, deoarece tratamentele deja existente pentru copii si adolescenti sunt limitate, incomod si sa riscuri. De asemenea, ei nu lucreaza in mod eficient pentru toti copiii.
Unele tratamente includ steroizi gras sau terapie cu raze ultraviolete de lumina, care transmite riscul de cancer de piele. O alta optiune este de droguri chimioterapie, care deprima sistemul imunitar si poate deteriora potential ficat si rinichi, sau hipertensiune cauza.
Din ceea ce putem vedea pan...

Universitatea din Leicester Medical Echipa Announces "Predictor" pentru femei insarcinate femei care au mai avorturi spontane Have

Universitatea din Leicester Medical Echipa Announces "Predictor" pentru femei insarcinate femei care au mai avorturi spontane Have O echipa de medici de la Universitatea din Leicester a fost in masura sa stabileasca pentru prima data un predictor pentru femeile gravide, care pot avea avorturi spontane si cei care au obiceiul. Lor de cercetare este publicata in Jurnalul prestigioase al American Medical Association.
Cercetatorii au masurat nivelul de canabis natural (o endocanabinoid), cunoscut sub numele de anandamide la femeile care au prezentat cu o amenintata avort (sangerare la inceputul sarcinii, cu un copil viabile) si a constatat ca cei care, la momentul testului au avut niveluri semnificativ mai mari de anandamide ulterior nereusit.
Profesorul Justin Konje, care conduce endocannabinoid Grupul de Cercetare de Stiinte sectiunea de reproducere in cadrul Departamentului de Studii de Cancer si Moleculara Medicina de la Universitatea din Leicester, a spus: Suntem extrem de incantati de aceste constatari. In esenta, avem pentru prima data, a fost posibilitatea de a utiliza acest nivelurile de canabis natural, anandamide in 45 de femei care prezinta pericol avort si o sarcina viabil pentru a prevedea rezultatul final al sarcinii. Folosind un prag am definit din acest studiu, noi am fost capabil sa se prevada toate femeile care au continuat apoi de a avea un avort spontan ulterioare si 94% dintre cei care au mers pe de a avea o nastere in direct.
Aceasta este prima data cand acest lucru a fost raportat. Are foarte importante implicatii si in cazul in care rezultatele sunt replicate, vom fi in cele din urma in masura sa linisteasca femeilor care prezinta cu sangerare, la inceputul sarcinii cu privire la rezultatul de sarcini lor.
Evident, pentru cei ale caror sarcini sunt identificate prin aceasta masura ca destinate pentru a termina intr-un avort spontan, stiind acest lucru poate cauza durere si suparat, dar ar putea ajuta, de asemenea, sa vina sa termeni rapid cu rezultatul de sarcini.
Aceasta este prima etapa a acestui studiu, dar rezultatele sunt foarte incurajatoare si suntem intreprindere de studii suplimentare pentru a confirma observatiile noastre. Odata ce acestea sunt confirmate, avem in plan sa dezvolte un pat-test adverse care ar putea fi apoi aplicate in practica clinica.
In lucrare, autorii de stat ca aproximativ 40% -50% din toate conceptiile umane sunt pierdute inainte de 20 saptamani de gestatie. Ei concluzie:
In acest studiu pilot din femeile cu amenintate avort spontan, la nivel inalt plasmatice anandamide a fost asociata cu avortul spontan ulterioare. Studiul este limitat de numarul mic de participanti si necesita replicare in populatii mai mari si mai diversa. Comparativ cu testele pe baza de celule mononucleare din sangele periferic, anandamide-masurare nivel are un avantaj de a fi pe baza de sange ansamblul ...

Asigurarea adecvate Care pentru femei insarcinate femei si nou-nascutilor in timpul unei pandemii de gripa

Asigurarea adecvate Care pentru femei insarcinate femei si nou-nascutilor in timpul unei pandemii de gripa Femeile gravide si nou-nascutii sunt cel mai mare risc intr-o epidemie de gripa, dar o planificare mai trebuie facut pentru a se asigura ca acestea ar trebui sa primeasca un tratament prioritar unui focar produce, in conformitate cu un University of Pittsburgh Medical Center (UPMC) si la Universitatea din Pittsburgh studiu. Rezultatele, publicate on line in emergente Sanatate Threats Oficial, moti...

Nou Indiana Legea Angajatori Necesita Pentru a oferi zona privata, pentru femei de a alapta

Nou Indiana Legea Angajatori Necesita Pentru a oferi zona privata, pentru femei de a alapta Reprinted cu permisiune de la natura http://www.nationalpartnership.org. Puteti vedea intregul Daily Womens Health Policy Report, cautare arhive, sau sa se inscrie pentru livrare de e-mail aici. The Daily Womens Health Policy Raportul este un serviciu gratuit de parteneriat national pentru Femei & Familii, publicat de Consiliul consultativ Company.
© 2008 Consiliul consultativ Company. Toa...

Asociatii Printre hipospadias, Criptorhidia, ano-genitala distanta, si endocrine Disruption

Asociatii Printre hipospadias, Criptorhidia, ano-genitala distanta, si endocrine Disruption UroToday.com - Studiul nostru a examinat o posibila asociere perturbatoare ale sistemului endocrin, hipospadias, criptorhidie si distanta redusa ano-genitala. In multe mamifere, inclusiv oameni, distanta de ano-genitala este mai mare la barbati decat femei, ceea ce sugereaza acestui fenotip in sub influenta hormonale. Studii recente au raportat faptul ca distanta ano-genitala este redus la copiii ...

Medicii de apel toleranta zero pentru mutilarea genitala a femeilor din intreaga lume

Medicii de apel toleranta zero pentru mutilarea genitala a femeilor din intreaga lume Profunda ingrijorare cu privire tendinta de crestere pentru mutilarea genitala a femeilor (FGM) pentru a fi efectuate de catre personalul medical a fost exprimata de catre Asociatiei Medicale Mondiale.
Intr-o declaratie pentru a marca Ziua Internationala a toleranta zero fata de MGF astazi, WMA reitereaza condamnarea ferma a acestei practici pe care se spune constituie o forma severa de violent...

Mutilarea genitala a femeilor ar putea cauza infertilitate, Lancet

Mutilarea genitala a femeilor ar putea cauza infertilitate, Lancet Fetele care au fost supuse mutilarii genitale in copilarie ar putea fi expusi riscului de infertilitate mai tarziu in viata, sugereaza un studiu in saptamana aceasta problema a The Lancet.
Mutilarea genitala a femeilor (MGF) este practicata in mai mult de 30 de tari. Organizatia Mondiala a Sanatatii estimeaza ca mai mult de 132 milioane de femei si fete in Africa au fost supuse MGF, si ca aprox...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.