Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Mancarimi vaginale


Nou sondaj releva Atitudini femeii Despre Feminine Sanatate

Nou sondaj releva Atitudini femeii Despre Feminine Sanatate
Un studiu recent realizat de Harris Interactive ® pentru Femei Vagisil Sanatate CenterSM releva ca un numar mare de zilele noastre femeile americane sunt luati roluri active in propria sanatate si igiena feminina. Conform sondajului national, aproape doua treimi din femei cu varsta de 18 si mai in varsta (63 la suta) raporteaza ca se duc la un ginecolog, si a celor care merg la un ginecolog, 61 la suta spun ca merg mereu pentru examenele anuale ale acestora.
Cu toate acestea, de asemenea, sondajul indica prezenta persistent de vechi Hang-up atunci cand vine vorba de sanatate feminin, cu aproape una din patru femei (23 la suta), in varsta de 18 si mai in varsta care merg la ginecologi admite ca nu au fost complet sincer cu privire lor feminin obiceiuri de sanatate cu ginecologi lor.
Un nivel de jena in discutarea femei anatomie, de asemenea, exista, ca studiul a relevat faptul ca mai putin de jumatate (43 la suta) dintre femeile care indica faptul ca acestea sunt complet confortabil discuta organele genitale si folosirea vagin cuvant. Inhibitiile specifice includ 15 la suta din femeile care indica faptul ca ei pot spune cuvantul in jurul alte femei, dar nu si atunci cand oamenii sunt pe aici, si 14 la suta, care arata ca acestia ar folosi mai degraba o alta expresie pentru a se referi la ea, cum ar fi acolo jos.
Faptul ca multe femei vor vedea medicii lor, si de a face acest lucru de-a lungul liniilor directoare a recomandat, este un pas important in directia cea buna, spune Adelaide Nardone, MD, FACOG, clinica Instructor de OB / Gyn la Universitatea Brown Scoala de Medicina a medical Consilier al Vagisil Womens Health CenterSM. Cu toate acestea, exista inca multe femei care au nevoie pentru a incepe de preluare a sanatatii lor ginecologice, pune jena deoparte si sa stimuleze sincere, relatii deschise si discutii cu medicii lor.
Femeile mai tinere (29 la suta din cei cu varsta de 18-34), precum si unica vs femeile casatorite (34 la suta fata de 20 la suta, respectiv) este mai probabil sa admita ca nu sunt complet sincer cu doctorii lor. Top cinci femei subiecte sunt necinstiti sunt despre faptul ca acestea fum sau au fumat, obiceiuri de exercitiu, dieta, numarul de parteneri sexuali care le-au / au avut si numarul de bauturi alcoolice care le-au pe saptamana.
Conform Dr. Nardone, lipsa de onestitate, cu un medic poate avea consecinte grave.
Un exemplu este fumat - exista anumite metode de contraceptie, cu care femeile nu ar trebui sa fie la fumat, deci, daca tu dont recunosc ca acest obicei, ai putea fi te pune in pericol, spune dr. Nardone. Daca simtiti ca va trebui sa retina informatii despre stilul tau de viata de la medicul dumneavoastra, trebuie sa intrebati-va de ce. Incercati sa gaseasca un furnizor de servicii medicale, care este de varsta, sex si / sau punctul de vedere cu care va pot identifica.
Word-de-gura pare a fi o sesizare in buna pentru OB / GYNs, ca despre una din trei femei (35 la suta) arata ca acestia au ales medicul bazeaza pe o mare reputatie sau de recomandare.
Comune de sanatate si igiena Probleme: mancarime si miros
Patruzeci si trei la suta dintre femeile din SUA cu varsta de 18 si mai in varsta sa indice care au experimentat mancarimi vaginale. Aceasta problema este mai raspandit la femeile cu varsta sub 45 (50 la suta din suferinzi sunt de varsta 18-44). Mai mult de jumatate din femeile care au experienta mancarimi vaginale (57 la suta) indica faptul ca acestea vor auto-trata mancarime externe vaginale sau de o infectie cu over-the-counter medicamente in primul rand, inainte de a merge la doctor. Cu toate acestea, doar 13 la suta indica faptul ca acestea pot spun intotdeauna cand mancarimea externe vaginala este rezultatul unei infectii. Dr. Nardone recomanda ratacita pe partea de prudenta atunci cand vine vorba de probleme, cum ar fi pruritul.
Important de a fi atent cand se trateaza o boala, cum ar fi pruritul, in special in cazul in care credeti ca ar putea fi rezultatul unei infectii, a spus dr. Nardone. Sale intotdeauna intelept sa se consulte cu un medic in cazul in care youve prima sa experimentat acest timp, ca simptom poate fi un rezultat de o problema diferita de cea pe care o suspecte. Mancarime poate fi eliberat cu over-the-counter de produse, cum ar fi Vagisil ® maxim de aderenta Anti-Itch crema sau WIPES, dar unele Ma mananca sunt cauzate de infectii. Infectii necesita adesea de medicatie baza de prescriptie medicala. In cazul in care medicamente pentru tratamentul infectiei este utilizat pe plan intern, acesta poate fi utilizat in asociere cu anti-tratamente externe, mancarime.
Aproape una din patru femei (23 la suta) indica faptul ca ele sunt foarte constienti de mirosul lor vaginale sau externe vaginale, cu unul din sase (17 la suta) spun ca acestea sunt auto-constient despre asta cand a fi intim cu un partener. Zece la suta dintre femei raport folosind produse de combatere a miros vaginale.
Aproape jumatate dintre femeile din SUA (47 la suta) indica faptul ca le utilizeaza produse de sanatate feminina in diverse scopuri. Aproape unul din patru (24 la suta) femei, utilizarea de produse de sanatate feminin pentru a curata zona feminin sau pentru a absorbi excesul de descarcare de gestiune. Dintre acestea, produsele cele mai frecvente utilizate (cu 12 la suta) sunt carpe de curatare ...

FDA aproba 10 mcg Doza de Vagifem ® Pentru tratamentul atrofice Vaginita Datorita de menopauza

FDA aproba 10 mcg Doza de Vagifem ® Pentru tratamentul atrofice Vaginita Datorita de menopauza Nordisk a spus ca US Food and Drug Administration (FDA) a aprobat o formulare 10 mcg doza de Vagifem ® (comprimate de estradiol vaginale) pentru tratamentul de vaginita atrofica, datorita menopauza o conditie intampinate de pana la 75 la suta din femeile aflate la menopauza. Aceasta aprobare face Vagifem ® 10 mcg cel mai mic terapia locala de estrogen (LET) doza disponibile comercial in SUA Acesta va fi disponibil in farmacii, in primul trimestru al anului 2010.
Atrofice vaginita, denumit in mod obisnuit atrofie vaginala, este direct legata de pierderea de estrogen asociate cu menopauzei. Aceasta este cauzata de rezultate subtierea si diminuarea tesuturilor vaginale si ungere a scazut a peretilor vaginale, care pot duce la uscaciune vaginala, durere, vaginale si vulvare si mancarimi sau iritatii, actul sexual dureros sexuala si sangerari usoare dupa actul sexual. Vagifem ® este singura baza de prescriptie medicala comprimat vaginale intr-un aplicator gata de utilizare concepute pentru ameliorarea simptomelor si disconfort asociate cu vaginita atrofice.
Vagifem ® a fost aprobate pentru prima data ca un comprimat de 25 mcg in SUA in 1999 si in 1988 in Europa.
Aceasta aprobare este o veste buna pentru femeile aflate in postmenopauza care au aceste simptome. Acum, personalul medico-sanitar pot oferi pacientilor lor o doza mai mica optiune de tratament, care ofera scutirea efectiva a simptomelor lor si imbunatateste sanatatea lor generala vaginale, a declarat James A. Simon, MD, CCD, FACOG, profesor Clinic de Obstetrica si Ginecologie, Universitatea George Washington, Washington , DC, Dr. Simon a fost medic de plumb pe una din Vagifem ® 10 mcg studiile clinice prezentate FDA.
Spre deosebire de terapia hormonala orala (HT), Vagifem ® 10 mcg ofera estrogen direct la vagin prin intermediul unui comprimat de mici, care este usor pentru a insera printr-un aplicator gata de utilizare, cu doar de absorbtie minima in intreg organismul. Estrogeni in Vagifem ® 10 mcg, 17beta-estradiol, este chimic identic cu estrogeni produse de Womans un organism inainte de menopauza.
Suntem foarte incantati de a oferi milioanelor de femei in postmenopauza care au experienta simptome asociate cu atrofie vaginala o doza mai mica de tratament optiune care lucreaza la locul de disconfort lor, a declarat Eddie Williams, Vice President de Biofarmaceutice de la Novo Nordisk. Vagifem ® 10 mcg in mod eficient adrese de un spectru de simptome, cum ar fi uscaciune vaginala, prurit, precum si actul sexual dureros, care pot perturba lor de zi-la-vietile zi.
Aprobarea Vagifem ® 10 mcg se bazeaza pe un studiu randomizat, placebo-controlat de 52 saptamani studiu clinic multicentric, care a constatat o imbunatatire semnificativa statistic cu Vagifem ® 10 mcg comparativ cu placebo dupa 12 saptamani de tratament in:
- Relief de cele mai suparatoare simptome de vaginita atrofica identificate de catre pacienti, inclusiv uscaciune vaginala, vaginale si / sau iritatie vulvare / mancarime, dureri vaginale, durere cu urinare, sexual dureros, si sangerari vaginale asociate cu actul sexual.
- Corectie de importante markeri biologice, cum ar fi pH-ul vaginale vaginale si a indicelui de maturare, la niveluri vazut in non-menopauza.
Un an de tratament continuu cu Vagifem ® 10 comprimate mcg a fost, de asemenea, in conditii de siguranta si bine tolerat de catre pacienti.

Stimuleaza afacere Comercializare speranta pentru nou drog de celule secera

Stimuleaza afacere Comercializare speranta pentru nou drog de celule secera Un roman, o data-un tratament de-zi, timp de siclemie-, bazate pe tehnologia dezvoltata, la Spitalul de Copii din Boston (CHB) si Beth Israel Deaconess Medical Center (BIDMC), a facut un pas important spre clinica. McNeil Consumer & Specialitatea farmaceutice si Icagen, Inc, o companie privata biotehnologie, au convenit sa dezvolte in comun si comercializa droguri, cunoscut sub numele de ICA-1...

Markeri gasit pentru vaginita bacteriana

Markeri gasit pentru vaginita bacteriana Rezultatele inregistrate in aceasta saptamana New England Journal of Medicine (3 noiembrie) emite a evidentia rezultatele promitatoare din doua Seattle pe baza de cercetatori pe originile vaginita bacteriana (BV).
Intr-un efort comun pentru a identifica markeri bacteriene specifice pentru vaginita bacteriana in vaginale-probe de lichide, David Fredricks, MD, al Programului in tratarea bolilor i...

Femeile cu Vulvodynia Pot Gasiti relief cu Kinetoterapie

Femeile cu Vulvodynia Pot Gasiti relief cu Kinetoterapie Multe femei cu vulvodynia, o inexplicabila durere sau disconfort in vulvei pot gasi relief cu terapie fizica, in conformitate cu American Physical Therapy Association (APTA).
Vulvodynia, care afecteaza aproximativ 14 milioane de femei americane *, este caracterizat de cruditate, mancarimi, senzatie de arsura, pulsatila sau sensibilitate in zona din jurul deschiderii vaginului. Frecvent, nu a di...

Datele publicate in spectacol Lancet GARDASIL ® a fost 100 la suta eficienta in prevenirea High-Grade vulvare si vaginale Leziuni cauzate de HPV

Datele publicate in spectacol Lancet GARDASIL ® a fost 100 la suta eficienta in prevenirea High-Grade vulvare si vaginale Leziuni cauzate de HPV Rezultate, publicata in aceasta saptamana, in Lancet arata ca Mercks vaccin cancer de col uterin, GARDASIL [tetravalent papilomavirus uman (tipurile 6, 11, 16, 18) de vaccin recombinant] a fost de 100 la suta eficace in prevenirea vulvare de grad inalt si dysplasias vaginale provocate de HPV 16 si 18, doua tipuri de puternic asociat cu aceste boli. Protectia 100 la suta a fost observata la femeile...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.