Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Manifestari paranoia


In primul rand Mouse Model de schizofrenie Dezvoltat de Hopkins Team

In primul rand Mouse Model de schizofrenie Dezvoltat de Hopkins Team
Johns Hopkins, cercetatorii au inginerie genetic mouse-ului in primul rand ca ambele modele de defectele anatomice si de comportament ale schizofreniei, o tulburare de complexe si debilitante creierului care afecteaza peste 2 milioane de americani.
In contrast cu studiile la animale actuale care se bazeaza pe medicamente care pot imita doar manifestarile de schizofrenie, cum ar fi iluzii, modificari ale dispozitiei si paranoia, acest mouse noi se bazeaza pe o modificare genetica relevante pentru aceasta boala. Astfel, acest mouse-ul ar trebui sa contribuie in mare masura cu progresia bolii intelegerea si dezvoltarea de noi terapii.
Pe modele animale de schizofrenie au fost greu de proiectare, deoarece de multe cauze diferite stau la baza acestei boli. Cu toate acestea, Akira Sawa, MD, Ph.D., profesor asociat de psihiatrie si neurostiintele si director al programului in psihiatrie moleculara si colegii sai au profitat de descoperire recenta a unui factor de risc major pentru aceasta boala: genei Disc1 (prescurtarea de la intrerupt in schizofreniei), ceea ce face o proteina care ajuta celulele nervoase si asume pozitiile lor corespunzatoare in creier.
Dupa cum a raportat online, in aceasta saptamana, in Proceedings of the National Academy of Sciences, cercetatorii au generat soareci care fac o incomplet, forma prescurtata a proteinei Disc1 in plus fata de tip regulat. Forma scurta de proteine se ataseaza la un full-length, distrugand atributiilor sale normale.
Deoarece aceste soareci maturizat, au devenit mai agitat atunci cand sunt plasate intr-un camp deschis, au avut probleme in a gasi hrana ascunse, si nu a inota, atata timp cat soarecii regulate; astfel de comportamente paralele hiperactivitate, defecte mirosul si apatia observat la pacientii cu schizofrenie. Imagistica prin rezonanta magnetica (IRM), luata in colaborare cu Susumu Mori, Ph.D., profesor de radiologie, a aratat, de asemenea, defecte caracteristice in structura creierului, inclusiv extinsa ventricule laterale, o regiune care circula lichidul cefalorahidian si ajuta la protectia impotriva traume fizice.
Sawa ia act de faptul ca aceste defecte de soareci nu erau la fel de severe ca cele de obicei observata la persoanele cu schizofrenie, pentru ca mai mult de o gena este necesara pentru a declansa boala clinica. Cu toate acestea, acest model de mouse-ul ne va ajuta sa completati multe goluri in cercetare schizofrenie, spune el. Noi le pot folosi pentru a explora modul in care factorii externi cum ar fi stresul sau virusi poate agrav...

Cordis Corporation Announces Studii clinice si manifestari la TCT 2007

Cordis Corporation Announces Studii clinice si manifestari la TCT 2007 Cordis Corporation va prezenta datele clinice si de oportunitatile de educatie profesionala la anuala Transcatheter cardiovasculare Therapeutics 2007 Sedinta (TCT 2007), care va avea loc in Washington, DC, de la 20-25 octombrie. Datele provenite din mai multe studii se vor evidentia Cypher Sirolimus ®-elutie Stent coronarian, precum si alte produse din grupul companiei vasculare periferice.
Studii care vor fi prezentate la ani, aceasta reuniune va continua pentru a adauga la corpul semnificative de dovezi stiintifice pentru ® Cypher stent si de portofoliul nostru de produse diverse curente si viitoare, care variaza de la un sistem de artera carotida stent la un dispozitiv de rana de inchidere, a spus David E. Kandzari, MD, FACC, FSCAI, Chief Medical Officer, Cordis Corporation. Studiile si prezentari va valida in continuare avantajele clinice de consumul de droguri elutie Stenturi, comparativ cu Stenturi metalice goale, evidentiati date economice ale stenting fata de chirurgie, iar caracteristica beneficii clinice ale ® Cypher Stent versus Stent Taxus.
Programul a CORDIS-cheie legate de evenimente include:
SATURDAY, OCTOBER 20
3:15 Eastern Time (ET)
Carotid Atelier Pooled Analiza Trei carotidei Artery Stenting Trials
Camera 202A
Barry T. Katzen, MD a cardiace Botezatorul si vasculare Institutul in Miami, Florida va prezenta o analiza globala de trei arterei carotide stenting studii pentru a evalua 30 de zile rate de evenimente negative majore, care cuprinde moartea, toate accident vascular cerebral si / sau de atac de cord (miocardic infarct miocardic), la pacientii cu risc crescut pe baza anatomice comparativ cu factori de risc fiziologice. Analiza a fost puse in comun de la SAPPHIRE pivot, randomizate si registru cohortele stent si de CAZURI-PMS studiu, care a implicat exacta ® stent si de ANGIOGUARD ® emboli Capture Guidewire.
Nici o analiza anterioara a fost raportata in ceea ce priveste daca pacientii care au suferit de artera carotida stenting cu emboli de protectie, care sunt in grad mare de risc pentru endarterectomy carotide, au un risc mai mare de evenimente adverse majore bazate pe anatomice fata de co-existente, fiziologice factori de risc inainte de carotida stenting. Analize suplimentare de evaluare a rezultatelor-un an de la aceste subgrupuri va fi, de asemenea, prezentate.
3:32 ET
Prezentare orala ECLIPSE Trial
Camera 202B
S. Chiu Wong, MD de New York-Presbyterian Hospital / Weill Cornell Medical Center va prezenta perspectivele pe extravasculara dispozitive de inchidere si un prim raport al studiului ECLIPSE, multicentric, non-orb, randomizat, studiu proiectat pentru a masura siguranta si eficacitatea EXOSEAL ™ vasculare Ridicarea Dispozitiv fata de compresie manuala pentru a inchide site-uri de acces vascular la pacientii care au fost supuse procedurilor de diagnostic sau interventionala.
EXOSEAL ™ vasculare Dispozitiv Ridicarea dotat cu un polimer sintetic bioabsorbable si este de a fi studiate pentru a stabili daca acesta poate permite hemostaza accelerate (incetarea de sangerare), mai rapid deplasare pacient (capacitatea de a mers pe jos), precum si de pat redus de sedere in urma unei proceduri de cateterizare. Aproape opt milioane de pacienti supusi procedurilor de cateterism cardiac anual.
SUNDAY, OCTOBER 21
12:51 ET
Prezentare orala ANSAMBLUL si penitenciare Trials II -
Ballroom C, de nivel 3
Dr. Kandzari va prezenta de sase luni de date rezultatele de registry in si penitenciare II, randomizat, studiu clinic concepute pentru a evalua Cypher ® Stent utilizat la pacientii cu cronice occlusions totala.
MONDAY, OCTOBER 22
7:00 ET
Simpozionul Noi dovezi in Rezultate DES: The Road parcurse de la Congresul Mondial de Cardiologie 2006
Grand Hy...

Atentie: Extra-hepatica manifestare de virusul hepatitei C de infectare

Atentie: Extra-hepatica manifestare de virusul hepatitei C de infectare In 1994, echipa de Tchernev si Petrova Alexandrovska de la Spitalul de la Sofia a examinat un pacient de sex feminin cu ciroza hepatica cronica, cauzate de virusul hepatitei C (VHC). Ei au fost intrigat de multi pacienti extra-manifestari hepatice - leziuni vasculare la nivelul membrelor inferioare, dureri acute la nivelul articulatiilor, furnicaturi intensa a degetelor, si munca de extrema afecta...

Pe timp de noapte Acid reflux poate avea un impact Sleep, New Studii Reveal

Pe timp de noapte Acid reflux poate avea un impact Sleep, New Studii Reveal Potrivit rezultatelor unui studiu prezentat la stiintific 72-a Reuniune Anuala a Colegiului American de Gastroenterologie, reflux acid noptii, impreuna cu unele dintre manifestarile mai putin tipic sau simptome de boala de reflux gastroesofagian (GERD), este asociata cu insuficienta somn semnificative.
Intr-un studiu recent nationale, cercetatori a evaluat prevalenta de depreciere somn in randu...

Efectul miglustat asupra osului boala la adult bolii Gaucher de tip 1 (GD1): Rezultatele Apooleda Pooled Analiza

Efectul miglustat asupra osului boala la adult bolii Gaucher de tip 1 (GD1): Rezultatele Apooleda Pooled Analiza Actelion Ltd (SWX: ATLN) a anuntat publicarea Efectul miglustat pe boala osoasa de tip adult 1 Gaucher boala: o analiza centralizata a trei studii multinationale deschis (Pastores et al), in Clinic de terapie, vol. 29, numarul 8, 2007.
Aceasta analiza globala investigheaza eficacitatea Zavesca ® (miglustat), in controlul manifestari osoase, cum ar fi dureri osoase, osteopenia si osteoporoza, d...

Paranoid Ganduri aproape la fel de comuna, astfel cum Storm / Colegiul Anxietate Revers King's Oamenii de stiinta

Paranoid Ganduri aproape la fel de comuna, astfel cum Storm / Colegiul Anxietate Revers King's Oamenii de stiinta Inovatoare de cercetare de la psihologi clinica la Institutul de Psihiatrie, Kings College din Londra, arata ca unul din trei oameni din Marea Britanie in mod regulat sufera temeri paranoide sau suspecte. De fapt, acest nivel de paranoia este mult mai mare decat anterior suspectate si ce inseamna ca gandurile paranoide poate fi aproape la fel de bine comun, astfel cum depresie sau anxietate.
Ga...

, Publicata recent, Humira de studiu • evalueaza Abbott (REG) in boala Crohn

, Publicata recent, Humira de studiu • evalueaza Abbott (REG) in boala Crohn De cercetare sprijina evaluare suplimentara a Beneficiu de Humira in Tough-de-tratament Crohns Populatie --
Pacientii cu boala activa Crohns care si-au incetat sa raspunda Remicade (infliximab) poate raspunde la HUMIRA (REG) (adalimumab), conform unui nou studiu, in ianuarie 2005, problema a Jurnalului American de Gastroenterologie. Studiul a constatat ca 11 din 13 (85 la suta) dintre pacienti ...

Schizofrenie: 22-lea Congres al Colegiului European de Din Neuropsychopharmacology, 14 septembrie 2009, Istanbul, Turcia

Schizofrenie: 22-lea Congres al Colegiului European de Din Neuropsychopharmacology, 14 septembrie 2009, Istanbul, Turcia Schizofrenia este o problema majora de sanatate publica. Afecteaza aproape 1% din lumi populatiei, este nevoie de o taxa enorma economice si sociale, in plus fata de primejdie, disfunctie, handicap si a mortalitatii pentru cei care sufera de aceasta boala. Elemente ale bolii sunt prezente de la nastere, alte aspecte aparute pe parcursul ani de dezvoltare, iar boala devine exprimat pe deplin la var...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.