Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Marirea ficatului


Ce este Heart Failure? Care este cauza Insuficienta cardiaca?

Ce este Heart Failure? Care este cauza Insuficienta cardiaca?
Chiar daca acesta poate suna ca aceasta, insuficienta cardiaca nu inseamna neaparat ca inima nu a reusit. Insuficienta cardiaca este o afectiune grava, in care inima nu este de pompare de sange in jurul corpului eficient. Pacienti pe partea stanga, partea dreapta, sau chiar de ambele parti ale corpului pot fi afectate. Simptomele va depinde de care parte este afectata si cat de grava insuficienta cardiaca este - simptome pot fi grave.
Potrivit Medilexicons dictionar medical, insuficienta cardiaca este 1. inadecvat al inimii, astfel incat ca o pompa nu reuseste sa se mentina circulatia sangelui, cu rezultatul ca congestie si edem dezvolta in tesuturi; 2. care rezulta sindroame clinice includ dificultati de respiratie, cu godeu sau nonpitting edem, marirea ficatului de licitatie, venele gatului umflati, si raluri pulmonare in diverse combinatii ..
Numarul de persoane in varsta in curs de dezvoltare insuficienta cardiaca este in crestere in tarile industriale, in special in SUA. Numarul de pacienti in varsta spitalizati pentru insuficienta cardiaca, in Statele Unite are mai mult de dublat in ultimii 27 de ani, in conformitate cu acest raport. Un alt studiu american a constatat ca afro-americani sunt de 20 de ori mai multe sanse de a dezvolta insuficienta cardiaca inainte de varsta de 50 de ani, comparativ cu caucazieni-americani. The American Heart Association, spune ca adultii americani cu insuficienta cardiaca severa a se vedea de aproape trei ori mai multi furnizori de Medicare in fiecare an, comparativ cu un beneficiar tipic.
Articole interesante legate de
Ce este un atac de cord? Care sunt cauzele unui atac de cord?
Care este diferenta dintre Diabetul de tip 1 si diabet de tip 2?
Ce este hipertensiunea? Care sunt cauzele hipertensiunii arteriale?
Ce sunt statine? Cum statine locul de munca si efectele secundare ale statine
Ce este colesterolul? Care sunt cauzele valori crescute ale colesterolului?
Ce este un accident vascular cerebral? Care sunt cauzele un accident vascular cerebral?
Ce este embolie? Care sunt diferitele tipuri de embolie?
Ce este tromboza venoasa profunda (TVP)?
Ce este gras? Cat de grasime de mult ar trebui sa mananc?
Ce este de sare? Cat de sare de mult ar trebui sa mananc?, Insuficienta cardiaca este principala cauza de deces in sud-estul Asiei. Cercetatorii raporteaza ca o varianta a unei gene care cresc riscul de insuficienta cardiaca de sapte ori mai mare este cel mai frecvent in randul persoanelor in sud-estul Asiei.
Insuficienta cardiaca poate cauza probleme de dincolo de evident doar cele fizice. Aproape jumatate dintre toti pacientii cu insuficienta cardiaca au probleme cu memoria si alte aspecte ale functionarii cognitive, in functie de cercetatori de la Universitatea din California, Davis. Care este diferenta dintre insuficienta cardiaca, atac de cord, si stop cardiac? Multi mireni confunda cele trei termeni - acestea sunt destul de diferite. atac de cord - aceasta consta de deces muschiul inimii, datorita unei ocluzie (blocaj) a unei artere coronare. Pune-pur si simplu, inima tesutului muscular moare. Muschiului inimii moare, pentru ca este infometata de oxigen (pentru ca sangele nu este de a ajunge la ea).
Insuficienta cardiaca - acest lucru inseamna muschiului cardiac, nu poate pompa sange in jurul corpului in mod eficient / corect. Acesta nu este un atac de cord.
Cardiace arestare - acest lucru inseamna opreste batai de inima, opreste inima, se opreste circulatia sangelui, nu exista nici un puls. Pune pur si simplu - un atac de cord inseamna celule de inima mor din cauza lipsei de oxigen, insuficienta cardiaca inseamna inima nu pompa sange in mod corespunzator, si stop cardiac inseamna opreste inima. Care sunt semnele si simptomele de insuficienta cardiaca? Medicii spun ca, prin ele insele semne de insuficienta cardiaca nu poate insemna pacientul are insuficienta cardiaca si el / ea nu ar trebui sa va alarmati. Cu toate acestea, persoanele care nu au fost diagnosticati cu insuficienta cardiaca si o experienta mai mult decat unul dintre simptomele de mai jos ar trebui sa-i spuneti medicului lor si pentru a cere o evaluare a inima lor. Acest articol de Societatea Europeana de Cardiologie explica modul in care pacientii cu insuficienta cardiaca si familiile acestora pot ajuta la imbunatatirea prognosticul la evenimente acute in cazul in care sunt invatati sa recunoasca spuneti-poveste semne de agravare a starii si sa solicite imediat asistenta medicala.
Vizitati nostru specializat sectiuni de stiri
Cardiovasculare / Cardiologie News
Colesterol Noutati
Statine News
Heart Disease News
Hipertensiune arteriala (hipertensiunea) News
Accident vascular cerebral News
Obezitatea / Pierdere in Greutate News
Vascular Noutati
Somn / Sleep Disorder News
Smoking / Smoking Parasiti Noutati Oamenii care au fost diagnosticati cu insuficienta cardiaca simptomele lor ar trebui sa monitorizeze cu atentie si sa raporteze orice schimbari bruste de la medicul lor imediat. Extreme fatigabilitate (oboseala)
De departe principalul simptom este de oboseala extrema - oboseala. Pacientul nu devine suficient sange pompat de la inima la / muschii sale. Corpul distrage de sange la distanta de mai putin organe vitale - muschii la nivelul membrelor - si se concentreaza pe furnizarea de inima si creierul.
Alte simptome depind de care parte a corpului nu este obtinerea unei furnizari adecvate de sange:
Insuficienta cardiaca pe partea stanga a corpului:
Dispnee, gafaind (dispnee) - acest lucru se poate intampla in orice moment, dar va fi mult mai vizibile sau afectiuni acute atunci cand pacientul este activa sau culcat. Pacientii pe timp de noapte va avea nevoie de multe ori sa stea in pat sau au un indemn pentru a obtine niste aer curat. Tuse spumos scuipat (cu tuse)
Acest lucru se intampla atunci cand sustine de sange in venele pulmonare, deoarece inima nu poate tine pasul cu aprovizionarea, provocand scurgeri de lichid in plamani.
Insuficienta cardiaca pe partea dreapta a corpului:
Umflarea gleznelor Umflarea picioarelor marirea ficatului extinsa de stomac
Acest lucru se intampla pentru ca asa cum fluxul de sange din inima incetineste, de sange care se intoarce la inima prin vene spate sus, cauzand acumularea de lichid in tesuturi. Rinichii se pare mai greu de a dispune de sodiu si apa, care, la randul sau, provoaca retentie de lichide in tesuturi.
Insuficienta cardiaca pe ambele parti ale corpului:
Ameteli si / sau confuzie - ca nivel de sodiu si alte substante in sange schimba pacientul este mult mai probabil sa apara o confuzie, si, de asemenea, ameteli. Greata Constipatie Pierderea poftei de mancare - ca sistemul digestiv primeste mai putin sange pacientul prezinta probleme de digestie si a poftei de mancare. Care sunt cauzele insuficientei cardiace? Ceea ce face insuficienta cardiaca se agraveaza? Urmatoarele conditii pot provoca insuficienta cardiaca: diabet zaharat - in special in diabet zaharat de tip 2.
Obezitatea - oameni care sunt atat obezi si-au diabet zaharat de tip 2 au dubla riscul de a dezvolta insuficienta cardiaca, in functie de acest studiu.
Fumatul - persoane care fumeaza in mod regulat a alerga un risc semnificativ mai mare de a dezvolta insuficienta cardiaca, comparativ cu durata de viata ne-fumatori si persoanele care a renuntat.
Hipertensiune arteriala (tensiune arteriala ridicata).
Patru factori de risc - tensiune arteriala ridicata, greutate excesiva, fumatul si diabetul au fost puternic corelate cu dimensiunea mai mare a inimilor stanga ventriculul pe termen scurt (patru ani) si pe termen lung (16 ani), potrivit unui studiu de mai mult de 4217 oameni.
Talie - Un studiu a constatat ca dimensiunea taliei a fost un predictor al insuficientei cardiace in randul de varsta mijlocie si barbati in varsta si femeile, si sa dovedit a fi un factor de risc chiar si atunci cand IMC (indicele de masa corporala) a fost in limitele normale.
Atac de cord (boala coronariana).
Depresia in randul pacientilor boli de inima - Un studiu american a constatat ca pacientii cu afectiuni cardiace care apoi erau diagnosticati cu depresie au fost la un risc mai mare de insuficienta cardiaca.
Mostenita boli de inima, cum ar fi cardiomiopatie (afectarea muschiului inimii).
Defecte cardiace congenitale.
Anemie (o deficienta de celule rosii din sange).
Tulburari de somn - exista o legatura intre probabilitate sporita de a muri si de apnee de somn, printre pacientii cu insuficienta cardiaca, in functie de acest studiu.
Hipertiroidism (glanda tiroida hiperactive).
Hipotiroidism (underactive glandei tiroide).
Insuficienta cardiaca pe partea stanga a corpului poate cauza insuficienta cardiaca pe partea dreapta.
Valve cardiace defectuoase.
Miocardita - inflamatie a muschiului inimii, de obicei cauzata de un virus, care conduc la stanga fata-verso insuficienta cardiaca.
Aritmii cardiace (ritmuri anormale ale inimii) - acestea pot provoca inima sa bata prea repede, crearea de lucru mai mult pentru inima. In cele din urma inima pot slabi, care duce la insuficienta cardiaca. In cazul in care inimii este prea lent de sange nu suficient poate iesi de la inima la corp, care duce la insuficienta cardiaca.
Fibrilatie atriala - pacienti cu fribrillaiton atriala au un risc mult mai mare de spitalizare din cauza insuficienta cardiaca, un studiu de gasit.
Emfizem (o boala cronica care face greu pentru pacient de a respira).
Lupus (persoane propriul sistem imunitar ataca celulele sanatoase si tesuturi).
Hemocromatoza (patologie de fier, in care se acumuleaza in tesuturi).
Amiloidoza (sisteme de una sau mai multe organe din corp acumula depozite de proteine anormale). Cum este diagnosticat cu insuficienta cardiaca? Biomarkerilor roman mai multe care pot fi folosite pentru diagnosticarea riscului de insuficienta cardiaca, a anticipa rezultatul si de a adapta la un tratament de persoane au fost identificate (2009 ), in conformitate cu acest raport.
UT Southwestern Medical Center cercetatori a constatat ca istoria pacientului si examinarea fizica, in mod traditional, piatra de temelie instrument de diagnostic pentru ingrijiri medicale, pot fi in continuare printre cele mai exacte si de raportul cost-eficiente metode pentru a evalua pacientii cu insuficienta cardiaca congestiva.
Cei mai multi oameni vor vedea initial GP lor (medic generalist, medic primar de ingrijire), in cazul in care au simptome. GP va discuta cu simptomele pacientului. Daca medicul suspecteaza insuficienta cardiaca el poate recomanda o serie de teste, acestea includ: teste de sange si urina - acestea vor verifica numarul de pacienti de sange si ficatul, tiroida, si functia renala. Medicul ar putea dori, de asemenea, pentru a verifica de sange pentru markeri chimice specifice de insuficienta cardiaca, cum ar fi BNP peptida creierului (natriuretic) - acest hormon este secretat la un nivel ridicat de inima in cazul in care este ranit sau suprasolicitate, dar este identificat pentru prima dat...

Eficiente de tratament Prezentat pentru boala Morgellon's

Eficiente de tratament Prezentat pentru boala Morgellon's La 25 august 2006, dr. George Schwartz a prezentat o serie de rapoarte de caz care demonstreaza modul in care un anti-intensiv program de parazit de tratament duce la tratament eficace a Morgellons (fire, fibre, sau o boala Lisas) si tratament in cazurile devreme.
Aceasta boala mister initial interpretat gresit ca o tulburare psihice (iluzii de parasitosis) este o boala contagioasa si grava sistemice. Simptomele includ prurit intens (mancarime), o senzatie de taratoare-crawling sub piele si slab vindecarea leziunilor cutanate. Unic pentru a acestei boli este de productie de catre parazit de clare, fibre alb, albastru, rosu sau de la microscopice de centimetri lungime. Impreuna cu aceste simptome pot fi dureri musculare si contractia, anemie, marirea ficatului si splinei si degenerare osos. Simptome neurologice pot fi importante si se caracterizeaza prin afectarea memoriei si confuzie (numite creier de ceata de pacienti). La copii cu tulburari de comportament ar putea fi numit in mod eronat autism.
Comparand paraziti productia de fibre intr-una din etapele vietii sale cu cea a unei viermi de matase, dr. Schwartz remarcat ca motivul pentru fibrele este inca necunoscut, dar poate reprezenta o forma de dezvoltare Cocoon sau de comunicare inter-parazit. El a adaugat, productia de fibra este adesea asociat cu fenomene electronice si rolul in fibrele nervoase de transmisie trebuie sa fie investigat.
Cand a fost intrebat despre contagiune a bolii, Dr. Schwartz a subliniat ca transmisia prin intermediul familiei este comuna, si de oameni care locuiesc o casa sau o camera in care boala a fost con...

BARACLUDE ® (entecavir) Terapie a dus la concentratii nedetectabile de virusul hepatitei B In Cohorta de pacienti care au Re-incepute Tratamentul

BARACLUDE ® (entecavir) Terapie a dus la concentratii nedetectabile de virusul hepatitei B In Cohorta de pacienti care au Re-incepute Tratamentul Astazi Bristol-Myers Squibb Company (NYSE: BMY) a anuntat date de la un grup de nucleozid-naiv-AgHBe negativ pacientii cu hepatita cronica B (ETV-027/901, n = 99). Aceste date au aratat ca pacientii care au prezentat niveluri recurente ale virusului hepatitei B in sange, dupa intreruperea tratamentului cu BARACLUDE ® (entecavir) obtinute supresia virala si de enzime hepatice (ALT) de normalizare ...

Ce este Nutrition? De ce este Nutrition de important?

Ce este Nutrition? De ce este Nutrition de important? Nutritie, alimentatie, sau Aliment, este furnizarea de materiale - alimentare - cerut de organisme si de celule pentru a ramane in viata. In stiinta si medicina umana, nutritie este stiinta sau practica de a consuma alimente si utilizarea. In spitale, nutritie se poate referi la cerintele de alimentare de pacienti, inclusiv solutii nutritionale livrate prin intermediul unui IV (intravenos) sau IG ...

BARACLUDE (R) (entecavir) Terapie a dus la concentratii nedetectabile de virusul hepatitei B In Cohorta de pacienti care au Re-incepute Tratamentul

BARACLUDE (R) (entecavir) Terapie a dus la concentratii nedetectabile de virusul hepatitei B In Cohorta de pacienti care au Re-incepute Tratamentul Astazi Bristol-Myers Squibb Company (NYSE: BMY) a anuntat date de la un grup de nucleozid-naiv-AgHBe negativ pacientii cu hepatita cronica B (ETV-027/901, n = 99). Aceste date au aratat ca pacientii care au prezentat niveluri recurente ale virusului hepatitei B in sange, dupa intreruperea tratamentului cu BARACLUDE (R) (entecavir) obtinute supresia virala si de enzime hepatice (ALT) de normalizare...

Proteine din soia reduce efectele de diabet zaharat de ficat

Proteine din soia reduce efectele de diabet zaharat de ficat Un grup de cercetatori din Mexic a descoperit ca o dieta bogata in proteine de soia poate reduce ficat gras, o boala care adesea insoteste diabet. Detalii cu privire la concluziile lor apar in numarul din septembrie al Journal of Lipid Research, o Societatii Americane de Biochimie si Biologie Moleculara jurnal.
Niveluri ridicate de insulina si de rezistenta la insulina care insotesc diabetul za...

Surprinzator Link Intre Gene in ficat si de fier de suprasarcina

Surprinzator Link Intre Gene in ficat si de fier de suprasarcina Un nou studiu in celula decembrie metabolice dezvaluie o legatura neasteptata intre unei gene supresoare tumorale in ficat si de control in mod normal, atent asupra cantitatii de fier absorbita din dieta. Gasirea surprinzator demonstreaza un rol critic pentru ficat, in metabolismul de fier. Descoperire sugereaza, de asemenea, o cale noua pentru tratamentul hemocromatoza ereditara, o boala suprainc...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.