Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Masturbarea in timpul sarcini


Mai multe in timpul zilei de dormit prezice Mai putin de recuperare in timpul de reabilitare pentru Adulti Older

Mai multe in timpul zilei de dormit prezice Mai putin de recuperare in timpul de reabilitare pentru Adulti Older
Un studiu efectuat la 1 septembrie al revistei Sleep arata ca doarme in timpul zilei in timpul sederii reabilitare prezice de recuperare mai putin functionale pentru adulti in varsta, cu efecte de durata, atat timp cat trei luni.
Rezultatele arata ca un procent mai mare de somn in timpul zilei in timpul reabilitare a fost semnificativ asociat cu mai putin de recuperare functionala de la admiterea la descarcarea de gestiune, chiar si dupa ajustarea pentru predictori, cum ar fi statusului mental, de ore de terapie primite si motivul pentru admitere. Mai mult de somn in timpul zilei in timpul dezintoxicare a ramas un predictor semnificativ de recuperare functionala la mai putin de trei luni de urmarire.
Am fost surprins de faptul ca rezultatele au sugerat ca a fost de dormit excesiva in timpul zilei, in instalatia de reabilitare, care a fost asociat cu o ameliorare mai putin, in functionarea lor fizice, a declarat investigator principal Cathy A. Alessi, MD, de o mai mare VA Los Angeles, Sistemul de ingrijire medicala si la UCLA David Geffen Scoala de Medicina. Am fost, de asemenea, surprins de cat de mult timp acest efect a durat. O perioada de pana la trei luni mai tarziu, de dormit mai mult in timpul zilei in timp ce acestea au fost in instalatia de reabilitare a fost inca legate de functionarea lor fizice, dupa ce a fost evacuate.
Autorii sugereaza ca aceste constatari sunt deosebit de importante, deoarece tulburari de somn poate fi un predictor modificabil a rezultatelor de reabilitare. In contrast, multe alte predictori a rezultatelor de reabilitare, cum ar fi functionarea cognitive sau readmisia spital sunt dificil sau imposibil sa se schimbe. Interventiile pentru a imbunatati de somn a persoanelor in varsta in timpul reabilitare, si, in special pentru a reduce dormit in timpul zilei, poate promova recuperarea functionala.
Studiul a implicat 245 adulti, cu o varsta medie de 80.6 ani. Fiecare participant a fost admis la unul din site-uri de studiu in doua pentru post-pacient de reabilitare acute legate de conditii, cum ar fi o problema ortopedice, probleme cu inima sau un accident vascular cerebral. Potrivit studiului, oamenii in varsta care sunt admise la spital din cauza unei boli sau leziuni, uneori, nu sunt in masura sa se intoarca acasa imediat. In schimb, pacientii varstnici pot necesita o perioada de tratament si de recuperare intr-o instalatie de reabilitare, cum ar fi un azil.
Masuratori de somn Obiectiv au fost inregistrate de catre actigraphy timp de sapte zile si nopti. Ca o alta masura obiectivul de a dormi in timpul zilei, instruit personalul de cercetare efectuate de doua zile de observatii programate la fiecare 15 minute intre 9 AM si 5 PM date respiratorii de somn de monitorizare au fost colectate de 115 de participanti de catre o noapte de inregistrare a participat la mai multe canale de somn. Un set de chestionare, de asemenea, au fost finalizate, precum si o urmarire de evaluare a fost realizat de trei luni de la data de admitere la facilitatea de dezintoxicare...

Mai multe de Sanatate Mintala Simptomele suferit de catre Parintii dupa multiple sarcini nasterii

Mai multe de Sanatate Mintala Simptomele suferit de catre Parintii dupa multiple sarcini nasterii Mamele si tatii de gemeni conceput fie spontan, fie cu reproducere asistata (ART) sufera de simptome mai mult de sanatate mintala, dupa livrarea si un an mai tarziu de a face parintii de copii Singleton, potrivit unui studiu prezentat la a 24 anual al Societatii Europene de Reproducere Umana si Embriologie din Barcelona.
Cu toate acestea, mamele de gemeni ART au avut simptome mai putine de depresie inainte de nasterea decat a mamelor de gemeni conceput in mod spontan. Acest lucru se poate datora pentru o mai buna consiliere si pregatire a cuplurilor infertile pentru gemeni, dr. Leila Unkila Kallio a spus conferinta. Stare buna de sanatate mentala in timpul sarcinii poate reflecta, de asemenea, cupluri satisfactia cu tratamentul cu succes si indeplinirea de sperante pentru maternitate, a adaugat ea. Dupa nastere, parintii de gemeni in ambele grupuri au aratat depresie mai mult, anxietate, disfunctii sociale si probleme de somn decat parintii singletons.
Studiul este primul de a investiga sanatatii mintale a ambelor mame si tati de gemeni conceput fie spontan, fie prin arta folosind sperma lor si oua, care acopera perioada de tranzitie pentru a parinte de la pre-nastere prin intermediul la un an dupa aceea. Dr. Unkila Kallio a spus ca a aratat ca psihologice bunastarea viitorii parinti ar trebui sa fie luate in considerare atunci cand se decide embrioni de cat de multe pentru a implantului in timpul ART -, precum si riscurile pentru sanatate de sarcini gemene atat mame si copii.
Noi credem ca este important sa se reduca sarcinilor multiple la nivel mondial, prin introducerea unor transferuri de embrioni unica. Rezultatele noastre privind sanatatea mintala pentru cresterea copilului de parinti gemene furniza dovezi suplimentare pentru a sprijini aceasta politica, a declarat Dr. Unkila Kallio, care este un consultant senior in obstetrica si ginecologie la Universitatea din Helsinki Spitalul Central, Helsinki (Finlanda).
Dr. Unkila Kallio si colegii sai au studiat parintii ART de 91 de gemeni si 367 singletons si parintii de control de 20 de gemeni si 379 singletons (conceput in mod spontan), la trei puncte de timp: in al doilea trimestru de sarcina, in cazul in care copiii erau doua luni si atunci cand acestea erau vechi de un an. Simptome depresive, anxietate, dificultati de dormit si disfunctie sociale au fost masurate utilizand Generale Sanatate chestionar (GHQ36). Mamele si tatii separat, a trebuit sa indice modul de mult starea lor actuala sau a fost ca, spre deosebire de starea lor normala pentru o serie de simptome pe o scara de la 1 la 4 (1 = deloc, 2 = aceeasi, ca de obicei; 3 = mai mult, mai degraba decat de obicei ; 4 = mult mai mult decat de obicei). Cercetatorii au masurat diferente in modul in care simptomelor a variat intre grupuri.
In timpul sarcinii, au descoperit ca mamele ART de gemeni au avut medii medie mai mica de simptome depresive decat mamele de control de gemeni (1.18 comparativ cu 1.34), dar niveluri similare ART si mamele de control al singletons (1.14 si 1.26, respectiv). Parintii, in toate grupurile similare au avut de sanatate mentala in timpul sarcinii.
Dupa livrare, precum si la un an, mame de gemeni in ambele ART si grupul de control au avut mai multe simptome de depresie (1.30 si 1.34) si de anxietate (1.60 si 1.67) decat a facut mamele de singletons in ambele grupuri (1.19 si 1.23 pentru depresie in ART si mamele de control, precum si 1.45 si 1.47 pentru anxietate).
Tatii ART de doua luni, gemeni vechi, au avut mediile medie mai mare de simptome depresive decat par...

Dincolo de Rezumat - materna fumatul in timpul sarcinii exact Reduce Omului fatului Desert Hedgehog expresia genica In timpul testicul de Dezvoltare

Dincolo de Rezumat - materna fumatul in timpul sarcinii exact Reduce Omului fatului Desert Hedgehog expresia genica In timpul testicul de Dezvoltare UroToday.com - In acest articol, publicat in Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism, Fowler si raporteaza colegii ca fumatul a continuat cu tigari de catre femei cu sarcini progreseaza in mod normal, de aproape jumatati arici Desert (DHH), expresia genica in testicule de fetusi al doilea trimestru. Exprimarea din 29 alte gene testicul-cheie si numerele de testicul de celule nu au fost af...

Creier Conexiuni Consolidarea in timpul orelor de Waking, slabi in timpul somnului

Creier Conexiuni Consolidarea in timpul orelor de Waking, slabi in timpul somnului Cei mai multi oameni stiu din experienta: Dupa ora atat de multe de a fi treaz, creierul tau se simte in imposibilitatea de a absorbi mai mult - si mai multe ore de somn se va improspata ea.
Acum, noi de cercetare de la Universitatea din Wisconsin Scoala de Medicina si Sanatate Publica clarifica acest fenomen, care sustin ideea ca somnul joaca un rol critic in creierul posibilitatea de a schimb...

Modificarile fiziologice In timpul insuflare heliu in grad ridicat de risc pacienti in timpul laparoscopice Proceduri renala

Modificarile fiziologice In timpul insuflare heliu in grad ridicat de risc pacienti in timpul laparoscopice Proceduri renala UroToday.com-In august 2007 a Jurnalului de Endourology Dr. Ashutosh Tewari, et al descrie o noua tehnica pentru conservarea potenta la barbatii cu cancer de prostata ridicat de risc (PAC). Testat aceasta tehnica in 7 barbati.
Studiul a abordat nevoia de pachet neurovasculare (NVB) rezectie la barbati cu risc de prelungire tumora extraprostatic. Tehnica nervoase avansare (NAT) sa bazat pe platf...

Mai stricte, statele 'restrictiile privind accesul la contraceptie legat la cresterea sarcini neintentionate, Study Says

Mai stricte, statele 'restrictiile privind accesul la contraceptie legat la cresterea sarcini neintentionate, Study Says Rata Cultivarea sarcini neplanificate in statele la nivel national poate fi legata de un numar tot mai mare de legi adoptate pentru a reduce de finantare pentru servicii de planificare familiala si a restrictiona accesul la contraceptie si servicii conexe, potrivit unui raport publicat marti de Institutul Guttmacher, Washington Post rapoartele . Raportul este primul care sondajului toate cele 50 d...

Ultrasonografie prenatala a crescut de 55% pentru femeile insarcinate, chiar si in Low-sarcini de risc

Ultrasonografie prenatala a crescut de 55% pentru femeile insarcinate, chiar si in Low-sarcini de risc Utilizarea actuala a ultrasunete prenatale la femeile cu sarcini Singleton este de 55% mai mare decat in 1996, chiar si in sarcini cu risc redus. Mai mult de o treime (37%) dintre femeile insarcinate beneficiaza acum de 3 sau mai multe teste cu ultrasunete in timpul trimestrelor II si III de o sarcina dat, a gasit un articol in CMAJ (Canadian Medical Association Journal). Crestere a utilizarii de ...

1 din 3 sarcini care se termina in maternitate de la Scotland este neintentionate

1 din 3 sarcini care se termina in maternitate de la Scotland este neintentionate Unul din trei sarcini acest scop la nastere este neintentionata in Scotia. Contraceptia de urgenta poate preveni unele dintre acestea, dar utilizarea este scazuta si, prin urmare, este putin probabil sa aiba un efect asupra ratelor sarcinii neintentionate, in conformitate cu un articol in saptamana aceasta problema a Lancet. Modalitatile de imbunatatire a utilizarii de contraceptie regulate sunt n...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.