Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Medic alergolog oradea


Ia copilul la medic si medic stomatolog - Sfaturi sanatos pentru Teens dvs.

Ia copilul la medic si medic stomatolog - Sfaturi sanatos pentru Teens dvs.
Prevenirea bolii este mai usor - si mai putin dureros! - Decat vindeca, asa ca asigurati-va ca dvs. devine adolescent a verifica regulat-up-uri. Adolescent dvs. ar trebui sa aiba un furnizor principal de sanatate, cum ar fi un medic de familie sau de un medic specializat in medicina de adolescent, cine stie copilul dumneavoastra inainte de el sau ea are o boala, vatamare corporala, sau problema care necesita ingrijiri medicale.
Adolescentii ar trebui sa aiba o vizita de ingrijire preventiva o data pe an.
Incurajarea stare buna de sanatate orala. Cariile sunt cele mai comune boli cronice in randul copiilor din SUA. Teen dumneavoastra trebuie sa se spele de doua ori pe zi cu o periuta de dinti moale si ata de zi cu zi.
Discutati cu medicul dentist despre fluor si stomatologie sigilanti. Asigurati-va ca Teen dumneavoastra a dentar numirile in mod regulat, si de a invata ingrijire dentara de urgenta.
Pentru a gasi un doctor in zona dumneavoastra, vizitati
nlm.nih.gov / MedlinePlus / directories.html
Pentru a localiza serviciilor stomatologice, vizitati:
nidcr.nih.gov / HealthInformation / FindingDentalCare / default.htm
Sfaturi de la US Surgeon General
US Department of Health and Human Services
www.hhs.gov
www.surgeongeneral.gov...

Medicare finale Norma Announces 2008 Taxe de medic si reforme pentru Plati corecte si de calitate, SUA

Medicare finale Norma Announces 2008 Taxe de medic si reforme pentru Plati corecte si de calitate, SUA Centrele pentru Medicare & Medicaid Services (CMS) a emis o regula medic finala de plata concepute pentru a imbunatati acuratetea de plati Medicare si ofera medicilor si a cadrelor medicale de ingrijire de stimulente financiare suplimentare pentru a oferi o mai buna calitate si valoare in acordarea de ingrijire.
In conformitate cu noua norma, Medicare estimeaza ca va plati aproximativ 58.9 miliarde dolari la circa 900000 medicilor si altor profesionisti din sectorul sanatatii. Platile revizuite, ratele de calitate de stimulare si a schimbarilor politice conexe, care va deveni in vigoare la 1 ianuarie 2008, sunt incluse in taxa de Medicare Schedule medic (MPFS) regula final. Regula de afisare a continuat astazi la Registrul federal.
Aceasta regula se bazeaza pe modificarile le-am facut sa plateasca mai mult in mod corespunzator si Medicare transforma intr-un cumparator activ de servicii de calitate superioara a declarat in calitate de administrator CMS Kerry Weems. De asemenea, incurajeaza utilizarea de electronice de prescriere pentru a imbunatati viteza si acuratetea de ingrijire a beneficiarilor, si se extinde stimulente de plata pentru masurile de calitate.
Asa cum regizat de scutiri de taxe si Sanatate Actul din 2006, CMS a implementat un program voluntar de raportare pentru anul 2007 pentru medici si alte profesii din domeniul sanitar. Din iulie 1, 2007, sub Medic de calitate Initiativa de Raportare (PQRI), profesionisti eligibili care raportul de masuri specifice privind calitatea ingrijirilor mobilate pentru a beneficiarilor Medicare poate castiga stimulente de pana la 1,5 la suta a tarifelor lor totale autorizate, sub rezerva un capac.
In regula 2008 final, CMS defineste masuri de PQRI care au fost aprobate de catre Forumul National de calitate, precum si alte surse de completare de dezvoltare pentru punerea in aplicare viitoare PQRI.
Aceste masuri structurale, care se axeaza pe daca un profesionist de sanatate utilizeaza fisele medicale electronice si / sau electronic de prescriere, subliniaza importanta acestei tehnologii pentru furnizarea de servicii de inalta calitate de ingrijire a sanatatii. Physician si non-profesionisti medic care nu respecta masurile de PQRI li se va permite sa participe prin raportarea cu privire la utilizarea tehnologiei in domeniul sanatatii lor de informatii. Physician Asistenta si Quality Initiative, fondul va furniza 1.35 miliarde dolari pentru plata medic si a initiativelor de imbunatatire a calitatii pentru serviciile furnizate in 2008.
Legea Medicare include o formula legala care necesita CMS sa puna in aplicare o actualizare negativ 10.1 la suta in ratele de plata pentru servicii legate de medic. Aceasta formula compara rata reala de crestere a cheltuielilor la o rata de tinta, care se bazeaza pe factori, cum ar fi cresterea numarului de taxa Medicare-pentru-beneficiari de servicii si statutare sau modificari de reglementare in beneficii. CMS nu are de ales, dar sa puna in aplicare aceasta actualizare negativ, deoarece este mandatat de catre o formula statutare.
Conform acestei legi, in cazul in care rata reala de crestere a cheltuielilor depaseste rata tinta, actualizare este scazut, in cazul in care este mai mica, actualizare este crescut. Incepand cu anul 2002, deoarece plata pentru serviciile de medic au crescut mai repede decat proiectii, formula statutar actualizare dictat reduceri de plata. O actualizare de negativa a intrat in vigoare in 2002, dar pentru 2003 - 2007, Congresul a intervenit si cerintele suspendat temporar in favoarea specifice, actualizari statutare.
CMS va continua sa lucreze cu Congresului si grupurile de medic sa identifice metode de plata care contribuie la imbunatatirea calitatii si eficientei asistentei medicale intr-un mod care este constient de faptul de a nu creste costurile de la contribuabili, Medicare, si beneficiarii acestuia, Weems a spus. Medicare are nevoie de medici pentru a compensa in mod adecvat pentru serviciile pe care le furnizeaza persoanelor cu Medicare. Noi credem ca munca sa de pioni...

Urolog Si alergolog Exploreaza Legatura dintre alergii si interstitiala Cistita

Urolog Si alergolog Exploreaza Legatura dintre alergii si interstitiala Cistita Alergia de testare si tratament ar putea oferi o noua optiune terapeutica pentru multi pacienti cu cistita interstitiale (IC). IC este o afectiune severa dureroasa vezicii urinare care afecteaza cat mai multe 8 milioane de femei si 1,5 milioane de oameni din Statele Unite. Pacientii si furnizorii, care le trateze au observat de mult timp o corelatie intre alergii si IC. Recent, un urolog si alergo...

Houston Comentarii alergolog La studiu recent Rezultate Legatura dintre Ragweed Alergia si orale sensibilitate la Fructe / Legume

Houston Comentarii alergolog La studiu recent Rezultate Legatura dintre Ragweed Alergia si orale sensibilitate la Fructe / Legume Pastrarea unei diete echilibrate, cu o multime de fructe si legume este o modalitate de medicii recomanda de a mentine un stil de viata sanatos. Dar ceea ce in cazul in care de fiecare data cand anumite fructe si legume sunt consumate, o dezvolta o durere in gat, umflarea limbii, gurii mancarimi, buzele sau mancarime?
Joseph R. Perez, MD, un consiliu-alergolog certificate si imunologist in Hous...

Leading alergolog Eforturile Pioneers Pentru a Alergia Adu-Cei care sufera "si astm bronsic Solution"

Leading alergolog Eforturile Pioneers Pentru a Alergia Adu-Cei care sufera "si astm bronsic Solution" In 1998, dr. Dean Mitchell, un lider, in mod traditional-antrenat alergolog New York City, a avut o cariera-i va schimba aparitie. Unul dintre pacienti sa inregistrat o pune in pericol viata reactie alergica la un shot alergie si aveam nevoie de o vizita imediata la departamentul de urgenta. Din acea zi, Dr. Mitchell a fost stabilita pentru a schimba modul in care alergii si astm sunt diagnosticat...

Parlamentarii inversare a programate pentru medic Medicare de plata Cut necesare pentru a asigura accesul la ingrijiri, Say

Parlamentarii inversare a programate pentru medic Medicare de plata Cut necesare pentru a asigura accesul la ingrijiri, Say Parlamentarii probabil va lua masuri pentru a preveni o reducere de 5% in rambursarile medic Medicare programate sa intre in vigoare la 1 ianuarie 2007, AP / Seattle Post-Intelligencer rapoarte (poduri, AP / Seattle Post-Intelligencer, 7 / 26). La o audiere a Energiei Casa si Comertului Subcomitetului Sanatate, Casa de mai multi membri, marti, a cerut un capat la formula de crestere durabila, rata...

Medic grupuri ameliorarea calitatii si a genera economii In conformitate cu Plata medic Medicare pentru performanta demonstrative, SUA

Medic grupuri ameliorarea calitatii si a genera economii In conformitate cu Plata medic Medicare pentru performanta demonstrative, SUA Centrele pentru Medicare & Medicaid Services a anuntat ca toate grupurile participante medic imbunatatit modul de gestionare clinica a pacientilor cu diabet in primul an de trei ani pentru medic Medicare Group practica (PGP) Demonstratii. Aceasta demonstratie furnizorii de recompense pentru coordonarea si gestionarea generala de sanatate are nevoie de ingrijire a pacientilor cu afectiuni croni...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.