Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Medicamente antiinflamatoare reumatice


Trei noi medicamente Mark New Era In poliartrita reumatoida Tratamentul

Trei noi medicamente Mark New Era In poliartrita reumatoida Tratamentul
Trei noi medicamente pentru poliartrita reumatoida (RA) au inaugurat o noua era de tratament pentru aceasta afectiune dificil si debilitante. Constatarile sunt raportate intr-un nou medicament din clasa studiu publicat online precoce si intr-o editie viitoare a Lancet.
RA este cea mai comuna a tuturor bolilor cronice inflamatorii in comun, care afecteaza 0.5 -1% din populatie in lumea industrializata. Sale simptome tipice sunt dureri articulare, rigiditate, si umflaturi datorita inflamatiei sinovial si de efuziune.
Profesorul Josef Smolen, divizia de Reumatologie, Universitatea de Medicina din Viena, Austria si colegii sai au facut un studiu cuprinzator a celor trei noi medicamente - rituximab, abatacept si tocilizumab - si a efectelor lor ca terapii unic sau care lucreaza in colaborare cu tratamentele existente. Ei explora patogeneza RA si a diferitelor cai de orientare a tratamente, inclusiv noile strategii terapeutice, precum si, de asemenea, ofera o vedere de ansamblu asupra modalitatilor de a evalua raspunsul la tratament.
Autorii spun: consecinte enorme de RA pentru individ si pentru domeniul serviciilor de sanatate si socio-economice sisteme pot fi evitate doar prin tratamente eficiente.
Tratamente traditionale pentru RA includ antiinflamatoare nesteroidiene (AINS), glucocorticoizi, si a bolii-medicamente antireumatice modificatoare (DMARDs). Numai DMARDs, precum si intr-o anumita masura, glucocorticoizi, pot impiedica sau opri procesele bolii inflamatorii si distructive. Metotrexatul este cel mai larg utilizat DMARD si este o piatra de temelie a cele mai multe regimuri de tratament RA.
Dintre cele trei noi medicamente, rituximab si abatacept au fost aprobate pentru tratamentul RA, in timp ce a treia, tocilizumab, este in studii clinice de faza III. Rituximab obiective antigenul CD20 in anumite celule, si conduce la o reducere a numarului de celule CD20. Procesele de rituximab au aratat-a redus simptomele RA cu mai mult de 50% pentru mai mult de o treime din pacienti.
Abatacept lucrari de imixtiune in T-celule de raspuns de activare, vazuta ca fiind vitala in mecanismul de RA. Un studiu care combina abatacept la 10 mg pe kg greutate corporala pentru pacientii cu tratamentul lor existent cu metotrexat, de asemenea, a constatat o reducere a simptomelor RA de aproximativ 50% in aproximativ 40% din pacienti. Acest efect a fost mult mai intens decat la pacientii tratati cu placebo dat in loc de abatacept.
Tocilizumab interleukinei obiective-6, care este cunoscuta pentru a activa populatiilor de celule de multe. Ca si in cazul abatacept, combinand tocilizumab cu metotrexat simptome reduse RA (intr-un studiu de faza II), cu 50% in mai mult de 40% dintre pacienti.
Reactiile adverse variaza intre droguri. ...

Medicatie pentru artrita reumatoida juvenila confirmat efectiva de catre Studiu

Medicatie pentru artrita reumatoida juvenila confirmat efectiva de catre Studiu Artrita reumatoida juvenila (ARJ) este o boala cronica autoimune, care loveste de copii cu varste cuprinse intre nou-nascut la 16 ani. Toti copiii cu ARJ au dureri articulare, rigiditate, si umflaturi si unele au, de asemenea, febra si eruptii cutanate. ARJ poate impiedica cresterea, articulatii daunelor, si sa conduca la invaliditate la varsta adulta. In mod traditional, copiii cu ARJ au fost tratati cu medicamente prescrise aceeasi la adulti cu boli inflamatorii: corticosteroizi, antiinflamatoare nesteroidiene (AINS), si boala-medicamente antireumatice modificatoare (DMARDs) cum ar fi metotrexat (MTX). Din pacate, aceste medicamente nu de imbunatatire a activitatii bolii pentru multi copii cu ARJ.
Tumora factor de necroza (TNF) joaca un rol-cheie in cadrul procesului inflamator. In ultimul deceniu, blocante ale TNF-au adus beneficii dramatice in tratament pentru pacientii cu poliartrita reumatoida. Etanercept, aprobat de FDA numai biologice pentru pacientii ARJ, pana foarte recent, a fost, de asemenea, dovedit extrem de eficienta si in conditii de siguranta pentru copii in studiile pe termen scurt. Totusi, deoarece multi copii cu ARJ au boala activa, care dureaza de mai multi ani, adolescenta trecut si in viata de adult pentru multi, asigurarea eficientei si sigurantei pe termen lung anti-TNF-tratament este esentiala.
Spre acest scop, sunt pediatrica Reumatologie colaborare Grupul de Studiu - compusa din peste 70 de centre de reumatologie pediatrica din SUA si Canada a condus un proces de etanercept la pacientii cu ARJ pentru mai mult de 8 ani. Parts grup de stiri linistitoare pentru medici pediatri, parintii, si, mai presus de toate, copiii chinuit cu ARJ, in 2008 Mai emisiunea de artrita si reumatism.
Pentru a evalua pe termen lung, valoarea terapeutica de etanercept, grupul de studiu a inceput cu un studiu randomizat controlat, concentrandu-se pe 69 de pacienti ARJ cu varste cuprinse intre 4 si 17 ani. Tratamentul cu MTX si alte DMARDs a fost intrerupt de cel putin 2 saptamani inainte de inscriere, mentinand in acelasi timp un low-dozelor de corticosteroizi sau AINS a fost permis. Pacientii au primit injectii de etanercept in functie de greutatea corporala la pacientii cu o doza maxima saptamanala de 50 de miligrame. Ca proces a fost extins dincolo de 1 an, participantii au fost permise pentru a adauga mici MTX daca doza recomandata de catre medicul lor. La fiecare 3 luni in cursul primului an de faza de prelungire, si apoi o data la 4 la 6 luni, in cursul anilor urmatori, participantii au fost evaluate pentru imbunatatirea starii in ansamblu o boala folosind Colegiului American de Reumatologie Pediatrica (ACR Pedi) criterii, precum si evaluat pentru schimbari in inflamatie in comun, mobilitate, durere, capacitatea de a indeplini sarcinile de zi cu zi de rutina si C-reactive la nivel de proteine. Pacientii au fost, de asemenea, monitorizat pentru frecventa evenimentelor adverse grave (EAG), cum ar fi cele care spitalizare necesare, a dus la incapacitatea prelungita sau deces. De asemenea, inf...

Noua Remicade (R), date care indica o inhibare a mixt distrugere La pacientii cu artrita psoriazica

Noua Remicade (R), date care indica o inhibare a mixt distrugere La pacientii cu artrita psoriazica O noua faza III, datele arata ca tratamentul cu Remicade (R) (infliximab) a condus la inhibarea semnificativ mai mare de avariere a structurii, comparativ cu placebo la pacientii cu artrita psoriazica. Analizele radiografice au aratat tratamentul cu Remicade a dus la o schimbare medie a -0.70 fata de valoarea initiala daune structurale, masurata cu ajutorul van der Heijde-Sharp (vdH-S) metoda de n...

Aging cu gratie, cu o boala cronica

Aging cu gratie, cu o boala cronica Pentru partea de mai bine de trei decenii, Sherrie Kossoudji sa straduit in fiecare zi pentru a gestiona inflamatie, durere cronica, articulatiile stranse, precum si a altor tipuri de conflicte fizice provocate de poliartrita reumatoida. Acum 53, Kossoudji incearca sa rezolve ceea ce este o parte normala a procesului de imbatranire, si ceea ce este un aspect de RA.
Pentru partea de mai bine de ...

FDA Accepta Remicade (R), Serviciul de Biologics A da un permis Cerere pentru inhibarea de avariere a structurii Pentru pacientii cu artrita psoriazica

FDA Accepta Remicade (R), Serviciul de Biologics A da un permis Cerere pentru inhibarea de avariere a structurii Pentru pacientii cu artrita psoriazica Centocor, Inc a anuntat astazi ca US Food and Drug Administration (FDA) a acceptat depunerea sau a unui suplimentar Biologics Licenta Application (sBLA) pentru Remicade (R) (infliximab) pentru inhibarea progresie de avariere a structurii si imbunatatirea functiei fizice la pacientii cu artrita psoriazica activa (PSA). De depozit se bazeaza pe date de un an, de la dublu-orb, controlat cu placebo, d...

Impactul poliartrita reumatoida merge dincolo de semne si simptome, intarziere in tratamentul poate impactului pe termen lung Ocuparea fortei de munca

Impactul poliartrita reumatoida merge dincolo de semne si simptome, intarziere in tratamentul poate impactului pe termen lung Ocuparea fortei de munca Conform datelor prezentate astazi, la Colegiul American de Reumatologie (ACR) Stiintifice anuale de conferinta, femei si barbati (varsta medie de 45 de ani) cu poliartrita reumatoida (RA), care au sustinut, handicap moderate s-au reduceri similare in probabilitatea de a ocuparii fortei de munca si complete -ocuparea fortei de munca timp. Din analiza, anchetatorii ajuns la concluzia ca functia fizi...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.