Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Medicamente pentru guta


Extrem Durere de guta este in detrimentul calitatii vietii & Work, New sondaj

Extrem Durere de guta este in detrimentul calitatii vietii & Work, New sondaj
Rezultatele unui nou sondaj arata ca doua treimi (65 la suta) dintre pacienti episoade acute de guta clasat pe locul lor tipice de guta - definit ca dintr-o data, durere intensa - fie ca aproape de, sau cel mai rau posibil, durerea si spun ca eruptiile trecut, de un medie de opt zile. Saptezeci si doua procente au raportat au avut cel putin un episod acut in ultimele 12 luni. Sondaj online a pacientilor guta 321 a fost realizat de Harris Interactive (R), in numele Savient Pharmaceuticals, Inc (Nasdaq: SVNT), de droguri a caror Puricase (R) (PEG-uricase), este in prezent in faza 3 dezvoltare in guta simptomatice la pacientii care nu au raspuns terapii anterioare. Rezultatele sondajului au fost lansat astazi chiar inainte de 2006, Colegiul American de Reumatologie Stiintifice anuale Reuniunea de la Washington, DC,
Majoritatea pacientilor guta intervievati au raportat ca un episod acut de guta are un impact major sau de extrema pe mersul pe jos (75 la suta), punand pe pantofi (71 la suta), si care participa la activitati de agrement si sportive (70 la suta). Aproximativ unul din cinci (21 la suta) angajati pacienti guta spun ca au pierdut locul de munca in ultimul an datorita unui episod acut de guta, cu 23 de procente dintre cei intervievati, spunand ca au pierdut de sapte zile de munca sau mai mult. (1) In timp ce mai mult de jumatate ( 57 la suta), a persoanelor care sufera de guta vezi un medic pentru tratament, doar 13 la suta declara ca au vazut un rheumatologist, tipul de medic, care este specializata in afectiuni reumatice, cum ar fi guta, in timp ce 80 la suta a vedea un medic primar de ingrijire.
Aceste constatari studiu confirma faptul ca guta este o forma de chinuitor si debilitante de artrita care pot afecta in mod negativ activitatile de zi cu zi, stilul de viata si a productivitatii muncii, a declarat N. Lawrence Edwards, MD, profesor de medicina, Reumatologie si Imunologie Clinica, Universitatea din Florida Colegiul de Medicina, si presedinte si CEO al Guta, lansat de curand si de acid uric Educatie Society, un non-profit, organizatie pacient de advocacy creat pentru a educa pacientii si furnizorii de asistenta medicala despre guta si consecintele legate de hiperuricemie (http://www.gouteducation.org). Prevalenta guta a crescut constant in ultimele decenii, din cauza la o varietate de alimentare si modificari stilul de viata, obezitatea, o mai mare utilizare a unor medicamente care pot cauza niveluri ridicate de acid uric, precum si de imbatranire a populatiei. Din fericire pentru pacienti, prima noi tratamente baza de prescriptie medicala pentru guta, in 40 de ani sunt in curs de dezvoltare.
Despre Guta
Exista un procent estimat de 5 milioane de americani cu guta, inclusiv peste 100.000 de pacienti pentru care terapia conventionala este contraindicata sau a fost ineficienta. Rezultatele Guta de la depozitele de ac-ca cristale de acid uric in ale tesutului conjunctiv si la nivelul articulatiilor. Aceste depozite duc la artrita inflamatorie, care provoaca umflarea articulatiilor, roseata, caldura, durere, si rigiditate si de deteriorare a articulatiilor afectate. La pacientii la care terapia conventionala este contraindicata sau a fost ineficienta, boala poate deveni cronica, progresiv agrava si cauza rachete de semnalizare debilitante de durere si umflare, dezvoltarea de tofi gutosi, pierdere de functionalitate in comun, a bolilor renale si pietre la rinichi. Peste 2 milioane de pacienti sunt tratati pentru guta hiperuricemie lor cu droguri urati de scadere, alopurinol, un inhibitor xantin oxidaza, care poate lua o perioada de ani pentru a atinge rezultate clinice semnificative, daca vreodata.
Cu privire la sondaj
Sondajul a fost realizat in numele farmaceutice Savient, de asemenea, gasite:
- Desi crizele de guta sunt mult mai probabil sa apara in degetul mare (62 la suta), de multe, de asemenea, a avut un episod acut intr-o comuna, altele decat degetul mare (52 la suta).
- Majoritatea persoanelor care sufera de guta (71 la suta), raport in care acestea sunt in prezent baza de prescriptie medicala de la medicul lor de medicamente pentru tratamentul gutei.
- Marea majoritate a persoanelor care sufera de guta (95 la suta), in care raportul de a obtine informatii de la medicul de guta lor.
Ancheta Metodologia
Acest sondaj a fost realizat online, pe teritoriul Statelor Unite de Harris Interactive (R), in numele Savient Pharmaceuticals, Inc intre 2 octombrie si 9 octombrie 2006 intre 321 pacienti cu guta (cu varsta de peste 18 ani), care au prezentat o episod acut de guta, din care 98 sunt angajati. Harris Interactive a recrutat respondentii la ancheta prin e-mail, prin intermediul Harris Interactive cronica Boala Panel. Cifrele pentru varsta de sex, rasa / etnie, educatie, regiune si veniturile gospodariilor au fost ponderate in cazul in care este necesar pentru a le alinia cu proportii efectiva a acestora in randul populatiei. Tendinta de ponderare Scorul a fost, de asemenea, folosit pentru a ajusta pentru respondenti susceptibile de a fi online.
Cu un esantion de 321 de probabilitate pur-ar putea spune cu o probabilitate de nouazeci si cinci la suta ca rezultatele globale s-ar fi o eroare de esantionare de + / - 5.5 puncte procentuale. Prelevarea de probe de eroare pentru date bazate pe sub-probe ar fi mai mare si ar varia. Cu toate acestea, faptul ca nu ia in alte surse de eroare in considerare. Acest sondaj on-line nu se bazeaza pe un esantion de probabilitate si, prin urmare, nici o eroare de prelevare a probelor teoretice pot fi calculate.
Despre Puricase (P...

EMEA recomanda Detinatorul autorizatiei de ADENURIC Ipsen's (R) (Febuxostatul) Pentru tratamentul cronica Hiperuricemie In gutei, Europa

EMEA recomanda Detinatorul autorizatiei de ADENURIC Ipsen's (R) (Febuxostatul) Pentru tratamentul cronica Hiperuricemie In gutei, Europa Ipsen (Paris: IPN) a anuntat ca, Comitetul pentru medicamente de uz uman (CHMP) al Agentiei Europene a Medicamentului (EMEA) a furnizat un aviz pozitiv pentru ADENURIC ® (febuxostat), 80 mg si 120 mg comprimate pentru tratamentul hiperuricemiei cronice in guta si a recomandat-o pentru autorizatie de comercializare. Recomandarea CHMP va fi transmis Comisiei Europene pentru aprobare de comercializare finala, care apare, de obicei in termen de 60 la 90 de zile. In urma aprobarii de introducere pe piata, ADENURIC ® va deveni, din 1964, prima alternativa de tratament semnificativ pentru hiperuricemiei cronice la dispozitia pacientilor guta.
ADENURIC ® este indicat pentru tratamentul hiperuricemiei cronice pentru conditiile in care depunerea de urati a avut loc deja (inclusiv o istorie, sau de prezenta, tartric si / sau artrita gutoasa). Recomandari detaliate pentru utilizarea acestui produs va fi descris in Rezumatul caracteristicilor produsului (RCP), care urmeaza sa fie puse la dispozitie dupa medicatie primeste autorizatie de introducere pe piata din partea Comisiei Europene.
Dupa ce produsul primeste autorizatia de introducere pe piata si pretul sau este de acord, Febuxostat vor fi comercializate de catre Ipsen in Franta sub numele de brand ADENURIC ®. In afara Frantei, comercializarea de produse vor fi un parteneriat.
Jean-Luc Bélingard, Presedinte si Chief Executive Officer al Ipsen, a declarat, Suntem foarte mandri de a primi acest aviz pozitiv pentru ADENURIC ® din EMEA, si asteptam cu nerabdare la aducerea acestei molecule noi pe piata, in asteptarea aprobarii Comisiei Europene. Aceasta pionieri inovatoare de droguri primul tratament major de guta pentru mai mult de 40 de ani. Ea confirma Ipsens capacitatea de a continua pentru a aduce pe piata noi optiuni importante de tratament al bolilor severe debilitante.
Despre ADENURIC ® (febuxostatului)
Guta, un tip deosebit de dureroase ale artritei, este de artrita cea mai frecventa la barbati. Acesta este cauzate de nivelurile crescute de acid uric in organism: hiperuricemie. Febuxostat, o cale orala, o data pe medicamente pe zi, este un non-roman purinic, inhibitor selectiv al oxidaza xantin studiat pentru efectele sale cu privire la reducerea nivelului de serice de acid uric (SUA) la pacientii cu guta. Febuxostatul este licentiat sa Ipsen pentru Europa, de la Teijin Pharma Limited, Tokyo.
Depunerea UE include doua dintre cele mai mari industriei sponsorizat de studii pana in prezent studiaza tratamentul pacientilor gutei cronice. Scopul tratamentului gutei cronice este pe liniile directoare EULAR (European League impotriva Reumatism) pentru a reduce si sa mentina nivelurile de SUA sub 6 mg / dl. Febuxostatul a demonstrat o capacitate superioara de a reduce si sa mentina la pacienti, concentratia serica de acid uric la un nivel inferior la 6 mg / dl, comparativ cu dozele utilizate conventional de alopurinol (febuxostat 80 si 120 mg: 51 si 63%, resp. Vs alopurinol: 22%) . In plus, un studiu de faza III, au aratat ca pacientii cu guta usoara pana la insuficienta renala moderata creatininei serice (> 1,5 - ≤ 2,0 mg / dl) a avut rata de raspuns de 44 si respectiv 45%, cu febuxostat 80 si 120 mg.
CHMP a comunicat de presa poate fi accesat la http://www.emea.europa.eu.
In 2003, Ipsen a intrat intr-o cercetare si dezvoltare de parteneriat cu Teijin Pharma Limited, compania de baza de grupuri Teijin farmaceutice si de acasa de afaceri de asistenta medicala. Grupul Teijin este un conglomerat japonez industriale specializate in afacerile de fib...

Guta - ADENURIC (R) (Febuxostatul) primeste autorizatiei de punere pe piata in Uniunea Europeana

Guta - ADENURIC (R) (Febuxostatul) primeste autorizatiei de punere pe piata in Uniunea Europeana Ipsen (Paris: IPN) a anuntat ca Comisia Europeana a acordat autorizatie de introducere pe piata pentru ADENURIC ® (febuxostatului) pentru tratamentul hiperuricemiei cronice in guta. ADENURIC ® astfel pionierii prima alternativa majore de tratare pentru guta, o boala severa debilitanta, pentru mai mult de 40 de ani.
Sondajele recente confirma faptul ca managementul de guta este adesea neeficie...

Ilaris ® Recomandat pentru Europene aprobarea ca Nou biologica de droguri pentru a trata o rara, dar grava Group Of Auto-bolilor inflamatorii

Ilaris ® Recomandat pentru Europene aprobarea ca Nou biologica de droguri pentru a trata o rara, dar grava Group Of Auto-bolilor inflamatorii Biotehnologie medicament Ilaris ® (canakinumab) a trecut de un alt reper major, cu o recomandare pentru aprobare in cadrul Uniunii Europene pentru tratarea pacientilor cu o viata de-a lungul si auto potential letale-numita boala inflamatorie cryopyrin asociate sindromului periodice (capace). Atunci cand este aprobat, Ilaris va fi singurul tratament in UE indicat pentru pacientii cu CAPS in varsta...

Ardea Rapoarte Biosciences rezultate pozitive pentru RDEA594, sa de livrare de marfuri candidate pentru guta, in asociere cu alopurinol Sau Febuxostat

Ardea Rapoarte Biosciences rezultate pozitive pentru RDEA594, sa de livrare de marfuri candidate pentru guta, in asociere cu alopurinol Sau Febuxostat Ardea Biosciences, Inc (Nasdaq: RDEA) a anuntat rezultate pozitive suplimentare de la un studiu de faza a finalizat recent 2a studiu de RDEA594, sa plumb candidat de produs pentru tratamentul hiperuricemie si guta, precum si de suplimentare de rezultate pozitive de la panoul de a doua a unei Faza 1 consumului de droguri interactiune de droguri si de a studia farmacodinamice ale RDEA594 in asociere...

Puricase, prim nou de droguri Tratamentul abordare pentru guta de 40 ani, ar putea dubla cu pericol de Tratamentul Pentru unele

Puricase, prim nou de droguri Tratamentul abordare pentru guta de 40 ani, ar putea dubla cu pericol de Tratamentul Pentru unele De prima clasa noua de medicamente sa apara in 40 de ani pentru tratarea gutei cronice are potentialul de a modifica radical perspectivele de mii de pacientii care nu pot beneficia de tratamente disponibile in prezent, spune droguri dezvoltator Savient Pharmaceuticals Inc, care a prezentat datele din faza II, la acest ani intalnirii anuale a Comunitatii Europene Reumatologie, EULAR.
Puricase (P...

Ardea Biosciences "Avansuri RDEA806 Into Phase 2a Proof-of-Concept de studiu pentru guta

Ardea Biosciences "Avansuri RDEA806 Into Phase 2a Proof-of-Concept de studiu pentru guta Ardea Biosciences, Inc (Nasdaq: RDEA) a anuntat ca a primit aprobarea de reglementare pentru a incepe o faza 2a dovada-of-concept studiu clinic de evaluare RDEA806 guta la pacientii cu hiperuricemie. Guta, de asemenea, cunoscut sub numele de artrita metabolice, este o boala dureroasa si debilitanta cauzate de anormal de nivelurile crescute de acid uric in fluxul de sange, si este cea mai comuna fo...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.