Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Medicamente pentru intarirea sistemului nervos


Regenerative de activitate in cadrul sistemului nervos periferic ar putea insemna Regenerarea Pentru ale sistemului nervos central

Regenerative de activitate in cadrul sistemului nervos periferic ar putea insemna Regenerarea Pentru ale sistemului nervos central
Cercetatorii de la Scoala Medicala Peninsula in sud-vestul Angliei, University College din Londra, San Raffaele stiintific Institutul de la Milano si de Cancer Research UK, au pentru prima data identificat o proteina care este esentiala pentru regenerarea daune in sistemul nervos periferic si care ar putea duce cu mai mult de cercetare la boli de intelegere a sistemelor noastre de nervos periferic si sa ofere indicii la metode de reparare a prejudiciului in sistemul nervos central, in conformitate cu o lucrare publicata in aceasta saptamana in Journal of Cell Biology.
Echipa a analizat o proteina numita c-iunie, un factor de transcriere care regleaza expresia altor gene. Ei au descoperit ca proteinei C-iunie joaca un rol vital in reglementarea plasticitatea celulelor Schwann, care este vital pentru modul in care la nivelul sistemului nervos periferic, regenereaza si reparatii in sine, dupa un prejudiciu.
Celule Schwann produc invelisurile care inconjoara si izolarea neuroni. Atunci cand exista leziuni ale sistemului nervos periferic celulele Schwann se desface un pachet de la Axon degenereze. In timpul acestui proces de reparare, celule Schwann apoi ofera mediul corecte pentru neuronilor de a re-creasca si sa finalizeze procesul de reparare.
Prin identificarea acest factor de transcriptie, echipa de cercetare considera ca exista posibilitati de a produce cure pentru eventuale daune si boli ale sistemului nervos periferic, cum ar fi starea mostenit Charcot-Marie-Tooth boli si tulburari de boli autoimune Guillain-Barre.
Spre deosebire de sistemul nervos periferic, sistemul nervos central nu se regenera atunci cand deteriorat. Cu cercetari suplimentare, echipa spera sa depuna eforturi pentru identificarea modalitatilor in care celulele Schwann si C-iunie ar putea fi folosite pentru a repara maduvei spinarii, care duce la cure posibil si in relief pentru milioane de oameni din intreaga lume sufera de deteriorare a sistemului nervos central .
Cercetare suplimentara ar putea identifica, de asemenea, daca activarea anormale de proteina C iunie pot fi implicate in cauza tumorilor de celule Schwann, de exemplu, in stare de tip neurofibromatoza 2, ducand la o mai buna intelegere a acestei conditii si dezvoltarea de terapii pentru aceasta afectiune.
Dr. David Parkinson, de la Scoala Medicala Peninsula, care a fost cercetator de plumb pe hartie, a comentat: Aceasta este o foarte interesanta primul pas spre intelegerea modului in care reparatiile la nivelul sistemului nervos periferic, in sine, modul in care acest proces ar putea fi utilizate pentru a produce cure pentru bolile si leziuni ale sistemului nervos periferic, precum si modul in care ar putea incuraja in cele din u...

CDC Comitetul consultativ pentru imunizare Practici de voturi pentru Permisiv utilizare si pentru Vaccinuri Pentru copii Finantare pentru GARDASIL (R), pentru baieti si Young Men

CDC Comitetul consultativ pentru imunizare Practici de voturi pentru Permisiv utilizare si pentru Vaccinuri Pentru copii Finantare pentru GARDASIL (R), pentru baieti si Young Men Merck & Co, Inc a anuntat ca SUA pentru Centrele de control al bolilor si Preventions (CDCs) Comitetul consultativ privind intelegerile Imunizare (ACIP) sprijina utilizarea permisive a GARDASIL ® [tetravalent papilomavirus uman (tipurile 6, 11, 16 si 18) Vaccin , recombinant] pentru baieti si tineri barbati varsta cuprinsa intre 9 - 26, ceea ce inseamna ca GARDASIL poate fi luata in varstele masculi 9 - 26 pentru a reduce probabilitatea de a obtine veruci genitale la latitudinea furnizorului de pacienti ingrijire a sanatatii. ACIP a votat, de asemenea, sa recomande ca finantare sa fie prevazuta pentru utilizarea vaccinului Gardasil la barbati prin vaccinuri pentru copii (VFC) program.
Pe 16 octombrie, Food and Drug Administration (FDA) a aprobat GARDASIL pentru utilizarea in baieti si barbati, 9 si 26 ani pentru prevenirea verucilor genitale determinate de HPV tipurile 6 si 11, facand GARDASIL vaccin numai HPV aprobate pentru utilizarea in masculi. Gardasil este, de asemenea, singurul vaccin HPV, care protejeaza impotriva HPV tipurile 6 si 11, care produce aproximativ 90 la suta din toate cazurile de veruci genitale.
Suntem multumiti ca ACIP a prevazut VFC de finantare pentru utilizarea vaccinului Gardasil la barbati, care ar trebui sa permita accesul la acest avans de important pentru sanatatea publica, a declarat Mark Feinberg MD, Ph.D., vicepresedinte al politicii, sanatate publica si afaceri medicale, Merck Vaccinuri si Boli Infectioase. Ne pastram angajamentul de a ajuta la prevenirea bolilor legate de HPV in ambele barbati si femei.
Pentru femei, ACIP, de asemenea, a votat pentru a recomanda vaccinarea, fie cu bivalent sau vaccin tetravalent HPV pentru prevenirea HPV 16 si -18 legate de cancerul de col uterin, precancers si leziuni displazic, si a recomandat vaccinarea cu vaccin tetravalent HPV, Gardasil, pentru de prevenire din cancerele cervicale, vulvare si vaginale, precancers si leziuni displazic, datorita tipuri de HPV 16 sau 18, precum si de prevenire a verucilor genitale, datorita HPV tipurile 6 sau 11.
Gardasil este aprobat in SUA pentru utilizarea in fete si femei tinere 9 si 26 ani pentru prevenirea cancerului de col uterin, vulvare si vaginale provocate de HPV tipurile 16 si 18; verucilor genitale determinate de HPV tipurile 6 si 11, precum si precanceroase sau displazic leziunilor provocate de HPV tipurile 6, 11, 16 si 18. Se estimeaza ca tipuri de HPV 16 si 18 reprezinta 70 la suta din cazurile de cancer de col uterin si vaginale si pana la 50 la suta din cazurile de cancer de vulvare. Tipurile 6 si 11 determina aproximativ 90 la suta din toate cazurile de veruci genitale.
Aproximativ 75 - 80 la suta de oameni obtina una sau mai multe tipuri de HPV la un moment dat in viata lor. Aproape 17.000 de cazuri noi de infectie cu HPV, de orice tip, apar in fiecare zi in Statele Unite, in ambele barbati si femei. Pentru majoritatea oamenilor, virusul va disparea de la sine. Dar, pentru unele persoane care dont anumite tipuri clare de virus, boli HPV poate dezvolta, si nu exista nici o modalitate de a prezice cine va fi sau obiceiul de a goli virusul. Se estimeaza ca un milion de oameni din SUA se vor dezvolta verucilor genitale. Unele se rezolva fara tratament, dar, pentru cei care necesita tratament, negii reapar in cel putin 25 la suta din cazuri.
CDC adauga GARDASIL la vaccinurile pentru copii (VFC) program de
In cadrul intrevederii de azi, ACIP, de asemenea, a votat pentru a adauga GARDASIL la programul CDCs VFC. Incepand cu anul 1994, programul VFC a oferit vaccinuri impotriva copiilor prin varsta de 18 ani care sunt Medicaid-eligibile, neasigurat, underinsured1 si nativ american. Dupa ce ACIP a facut o recomandare pentru utilizarea unui vaccin dat, voturile Comisiei pentru daca vaccinul ar trebui sa fie incluse in program VFC. Copii eligibile pot primi vaccinuri recomandate prin intermediul VFC o data contractele CDC pentru achizitionarea de vaccin au fost finalizate.
Merck continua sa sprijine un acces larg la GARDASIL
Pe fonduri federale a VFC program, daca este disponibil, poate furniza vaccinuri gratuite pentru copii eligibili, prin intermediul varsta de 18 ani. Pentru a aborda orice probleme de finantare la care pot impiedica accesul la GARDASIL pentru persoanele care nu sunt in varsta VFC eligibile-range, incepand de 1 noiembrie Merck Vaccine pacientului Programul de Asistenta (MVPAP) va fi extins pentru a acoperi 19-26 ani barbati neasigurate vechi. MVPAP, care a fost infiintat in 2008 pentru a adauga vaccinuri Mercks pacientilor adulti la Programul de Asistenta (PAP), in prezent nu prevede GARDASIL gratuit la femei 19-26 de ani care indepl...

Merck & Co, Inc si medicamente pentru boli neglijate Initiativa colaboreze pentru a Gasiti tratamente pentru mai neglijate World's bolile tropicale

Merck & Co, Inc si medicamente pentru boli neglijate Initiativa colaboreze pentru a Gasiti tratamente pentru mai neglijate World's bolile tropicale In ajunul o reuniune internationala care reuneste 200 de cercetatori din Africa pentru a discuta despre progresul in materie de cercetare pentru boli neglijate tropicale (NTD), Merck & Co, Inc si nu-pentru Droguri non-profit pentru initiativa neglijat Boli (DNDi) a anuntat un maestru Acordul de a sprijini descoperirea si dezvoltarea de tratamente imbunatatite pentru NTDs.
Acordul se refera ...

Guvernul spaniol se angajeaza EUR 5 milioane de euro pentru cercetare DNDi pentru noi medicamente pentru boli neglijate

Guvernul spaniol se angajeaza EUR 5 milioane de euro pentru cercetare DNDi pentru noi medicamente pentru boli neglijate Spains Agencia Española de Cooperación Internacional (AECI), a acordat EUR 5.0 milioane de euro de traficul de droguri pentru initiativa neglijat Boli (DNDi) esentiale pentru cercetare si dezvoltare (R & D) din medicamente pentru boli neglijate, cum ar fi umane trypanosomiasis africane, leishmaniasis, Chagas boala, si a malariei.
Salutam aceasta subventie de important si de angajament din...

Uniunea Europeana si de lucru al FDA impreuna pentru a crea CommonApplication pentru medicamente orfane, de desemnare pentru a Medicamentului

Uniunea Europeana si de lucru al FDA impreuna pentru a crea CommonApplication pentru medicamente orfane, de desemnare pentru a Medicamentului Comisia Europeana, Agentia Europeana a Medicamentului (EMEA) si Statele Unite (SUA) Food and Drug Administration (FDA) au adoptat o forma comuna cerere pentru sponsorii care solicita desemnarea orfan de medicamente in Uniunea Europeana (UE) si SUA. Aceasta initiativa are ca scop simplificarea procesului de obtinere a statutului orfan pentru medicamente destinate bolilor rare in ambele jurisdictii....

Societatea pentru a gazdui un Masterclass pentru acordarea de licente pentru medicamente din plante

Societatea pentru a gazdui un Masterclass pentru acordarea de licente pentru medicamente din plante In varsta zilele noastre multi oameni sunt cautati pentru a remedii din plante ca o forma naturala si alternative de medicamente pentru ameliorarea bolilor si sa mentina stare buna de sanatate, dar diferite orientari ale UE fac foarte dificila de a inregistra un medicament traditional din plante (THMP) in Europa.
Royal Pharmaceutical Society al Marii Britanii (RPSGB) va gazdui un Masterclass ca...

Simulator artificiala a sistemului nervos uman creat pentru a ajutorului de Cercetare Into boli si nou test pentru Medicamente

Simulator artificiala a sistemului nervos uman creat pentru a ajutorului de Cercetare Into boli si nou test pentru Medicamente Cercetatorii de la Universitatea din Granada s-au dezvoltat un simulator, asa-numita EDLUT (conduse de evenimente privi in sus Simulator de masa pe baza), care permite reproducerea de orice parte a sistemului nervos bodys, cum ar fi nivelul retinei, cerebelos, centre de auz sau centrele de nervos. Acest avans stiintifice le permite de a analiza si de a intelege functiile centrelor de nervos, pentr...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.