Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Medicamente pentru tensiune


Inima beneficiaza de un low-calorii Echilibrat Dieta

Inima beneficiaza de un low-calorii Echilibrat Dieta
Posibilitati de alimentatie un low-calorii inca foarte regim alimentar echilibrat nutritional este bun pentru inima ta. Studiu functiei cardiace in membri ai unei organizatii numite Restrictia calorica Society, anchetatorii de la Universitatea Washington Scoala de Medicina din St Louis a constatat ca inimile lor a functionat ca inimile oamenilor mult mai tineri. Cercetatorii raporteaza constatarile lor in 17 ianuarie problema Oficial al Colegiului American de Cardiologie.
Examinari cu ultrasunete a aratat ca inimile de oameni de pe restrictie calorica a aparut mai elastic decat cele de varsta si sex-potrivire subiectii de control. Inimile lor au fost capabile sa relaxeze intre bate intr-un mod similar cu inimile in oameni mai tineri. Acesta este primul studiu care sa demonstreze ca pe termen lung, cu restrictie de calorii de nutritie optima a cardiace efectele specifice faptul ca varsta ameliora asociate scade in functie de inima, spune cercetatorul principal Luigi Fontana, MD, Ph.D., profesor asistent de medicina la Washington University din St Louis si un anchetator la Istituto Superiore di Sanita, Roma, Italia.
De cercetare pe soareci si sobolani au aratat ca durata de viata stricte si coerente creste Restrictia calorica animalele maxima de circa 30 la suta si le protejeaza impotriva ateroscleroza si cancer, dar studiul omului a fost dificil din cauza stilului de viata Restrictia calorica necesita un regim strict dieta, atat pentru a pastra din numarul total de calorii reduse si pentru a va asigura ca oamenii consuma echilibru de substante nutritive.
Cercetatorii au studiat 25 de calorii-restricted indivizi care au fost in mod voluntar consuma o dieta foarte scazut de calorii pentru o medie de sase ani, (care consuma aproximativ 1.400 de la 2.000 de calorii pe zi). Ele au variat de varsta 41 - 65. Studiul a comparat functia lor inima la 25 de varsta si sex cu potrivire persoane care mananca o dieta tipic de Vest (aproximativ 2.000 de la 3.000 de calorii pe zi).
In tarile occidentale, atacuri de inima si accident vascular cerebral sunt responsabile pentru aproximativ 40 la suta din totalul deceselor. Rac cauze despre o alta la suta 30. Potrivit Fontana, de decese in ambele grupuri pot fi atribuite la ceea ce oamenii de stiinta numesc imbatranire secundare. Thats termen folosit pentru a caracteriza problemele de sanatate care rezulta din conditii, cum ar fi colesterolul mare, diabet zaharat, hipertensiune arteriala si alte conditii care pot fi prevenite care contribuie la moarte prematura. O dieta sanatoasa si exercitiile fizice regulate pot reduce riscurile de la imbatranire secundare. Dar acest studiu sugereaza restrictii de calorii cu nutritie optima pot face chiar mai mult.
Normal de imbatranire produce o scadere a functiei cardiace. Inainte de a pompe de sange pentru restul corpului, inimile stanga ventriculului se umple cu sange intr-un proces in doua faze. Prima faza, care umple ventriculul in inimile sanatosi, la circa o capacitate de 80 la suta, este un pasiv, de aspirare-mecanism numit mediate de umplere devreme ventriculare. Faza a doua este mai activ, deoarece inimile contractelor atrium pentru a umple complet ventriculul cu sange. Pe masura ce imbatranim, mai putin sange aduna in timpul pasiv, faza diastolica, astfel incat atrium trebuie sa lucreze mai mult pentru a creste cantitatea de sange care fortelor in ventricul.
Acest declin a functiei diastolice este un marker de imbatranire primare, Fontana spune. Scade functia diastolica in cele mai multe persoane ca ei a lua mai in varsta, dar in acest studiu, am constatat ca functia diastolica in calorie-oameni restrictionat semana functia diastolica la indivizii aproximativ 15 ani mai tanara. Acesta poate fi chiar posibil ca mananca o foarte mica-calorii, dieta cu nutrienti densa inverseaza scade in functie diastolice. Oamenii in studiul medie numai sase ani cu privire la dieta, dar inimile lor privit 15 ani mai tineri. Deci, este posibil sa Fontana spune ca dieta are un efect de intinerire.
El observa ca majoritatea subiectilor, in studiu au avut parinti, bunici sau fratii care au suferit atacuri de cord sau accidente vasculare cerebrale, ceea ce face putin probabil ca machiajul lor genetica este un factor care contribuie la sanatate neobisnuit de inimile lor. In cazul in care un singur subiect, ambii parinti si de fratele mai mic in prezent ia medicamente pentru tensiune arteriala crescuta si nivel ridicat de colesterol. Unele subiecte de fapt, a luat medicamente pentru tensiune arteriala crescuta inainte de ei insisi au inceput pe restrictie calorica.
Fontana anterior si colegii sai au descoperit ca oamenii de pe foarte dieta hipocalorica au un nivel scazut de colesterol din sange si a trigliceridelor, scoruri tensiunea arteriala echivalente cu cele de mult persoanele mai tinere, un risc mai scazut de dezvoltare a diabetului zaharat si a redus de grasime corporala. Aceste markeri indica de imbatranire mai putin secundare.
In acest studiu, echipa Fontanas a constatat ca markerilor de inflamatie indicativ de imbatranire primar au fost mult mai mica in grupul restrictie calorica. Concentratiilor serice lor de pro-inflamatorii molecula numita tumora factor de necroza-alfa (TNFa) a fost semnificativ mai mici. De asemenea, ei au avut mai putin proteinei C reactive (PCR).
In plus, ei au avut sume mai mici de transformare a unei substante numita factorul de crestere-beta (TGFb), o molecula care ajuta atat inflamatia inversa si activeaza celule numite fibroblasti pentru producerea de colagen. Daca, de exemplu, te tai, corpul tau va lucra pentru a repara prejudiciul prin activarea fibroblasti pentru producerea de colagen si ...

Rezultate Pacientii Cu Metabolice Tulburarea Arata comparabile sau mai bune in tratamentul hipertensiunii arteriale cu diuretice

Rezultate Pacientii Cu Metabolice Tulburarea Arata comparabile sau mai bune in tratamentul hipertensiunii arteriale cu diuretice Diuretice par sa demonstreze rezultate similare sau mai bune pentru tratarea hipertensiunii arteriale la pacientii cu sindroame metabolice, in comparatie cu-blocante ale canalelor de calciu, alfa-blocante, sau enzimei de conversie a angiotensinei (ECA). Intr-un raport din 28 ianuarie problema Archives of Internal Medicine, una JAMA / jurnal Arhive, acesta din urma a aparut pentru a oferi nici un avantaj in imbunatatirea rezultatelor clinice. In comparatie intre grupuri rasiale, acest lucru parea sa fie valabil mai ales pentru pacienti de culoare.
Sindromul metabolic (un set de afectiuni medicale care sa contribuie la boli cardiovasculare si diabet), cuplat cu hipertensiune arteriala (tensiune arteriala ridicata), se poate pune la pacientii cu un risc crescut de complicatii in special de la boli cardiovasculare. In acest studiu, sindromul metabolic a fost definit de hipertensiune arteriala, combinate cu cel putin doua dintre urmatorii factori: diabet zaharat sau pre-diabet, un indice de masa corporala (IMC) de cel putin 30; trigliceridelor ridicate; sau niveluri scazute de lipoproteine cu densitate inalta (colesterol bun).
Unele medicamente pentru tensiune arteriala crescuta, inclusiv alfa-blocante, inhibitori ai ECA, si-blocante ale canalelor de calciu, au fost sustinuta de peste alte droguri, cum sunt beta-blocante si diuretice, pentru efectele lor favorabile pe termen scurt, asupra parametrilor metabolice, cum ar fi de glucoza din sange sau nivelul colesterolului din sange.
Jackson T. Wright Jr., MD, Ph.D., de Case Western Reserve University si Universitatea Spitale cauza Medical Center, Cleveland, si colegii sai au evaluat datele colectate in antihipertensiva si de scadere a lipidelor Tratamentul la spre Prevent Heart Attack Trial (ALLHAT). Acest studiu a implicat un total de 42,418 de participanti cu hipertensiune arteriala si cel putin un alt factor de risc pentru boli cardiovasculare. In acest studiu, pacientii au fost repartizati aleatoriu sa ia una de droguri, dupa cum urmeaza: diuretic (clortalidon, 15255 de pacienti), un blocant al canalelor de calciu (forma de besilat de amlodipina, 9048 de pacienti), un alfa-blocante (doxazosin mesilat, 9061 de pacienti) sau un inhibitor ECA (lisinopril, 9054 de pacienti). Acest medicament a fost folosit pentru a incepe un tratament si, daca este necesar pentru controlul tensiunii arteriale, alte medicamente ar putea fi adaugate. Followup de participanti a continuat pentru o perioada medie de 4,9 ani, pentru toate medicamentele, cu exceptia alfa-blocante. Acesta din urma a fost intrerupt dupa o perioad...

De cercetare efectuate la Leicester dezvaluie efectele drogurilor Blood Pressure On bolilor cardiovasculare

De cercetare efectuate la Leicester dezvaluie efectele drogurilor Blood Pressure On bolilor cardiovasculare O Universitatea din Leicester conduse de studiu poate au descoperit motivul pentru care beta-blocantele sunt mai putin eficiente in prevenirea accident vascular cerebral la persoanele in varsta cu tensiune arteriala crescuta, in comparatie cu alte medicamente pentru tensiune arteriala crescuta.
De cercetare, realizate de Bryan Williams, profesor de medicina la Universitatea din Leicester, si co...

Unul din 6 adulti bolnavi cronic Treci medicamente baza de prescriptie medicala, datorita costurilor

Unul din 6 adulti bolnavi cronic Treci medicamente baza de prescriptie medicala, datorita costurilor Skimping cele mai frecvente in randul celor care platesc cel mai out-of-buzunar, castiga cel mai putin, sau dont have baza de reteta de acoperire de droguri
Un sondaj recent reprezentativa la nivel national a adultilor in varsta care constata ca 18 la suta dintre cei cu afectiuni cronice precum bolile cardiovasculare si depresie sari unele medicamente baza de prescriptie medicala, din cauza lor...

Milestone Studiu privind Meds Blood Pressure confirmat de noi de cercetare

Milestone Studiu privind Meds Blood Pressure confirmat de noi de cercetare Noi cercetari sustine concluziile unui studiu comparativ reper de droguri a publicat in 2002, in care un medicament diuretic sau pastila de apa depasit alte medicamente pentru tensiune arteriala crescuta. O echipa de anchetatori stiintifice, inclusiv de la Universitatea din Texas Health Science Center de la Houston rapoarte de constatarile din 11 mai problema Archives of Internal Medicine.
Apro...

JNC Baze de noile linii directoare pentru Hipertensiune arteriala Tratamentul cu diuretice privind cercetarea

JNC Baze de noile linii directoare pentru Hipertensiune arteriala Tratamentul cu diuretice privind cercetarea Un studiu pe baza de la Universitatea din Texas Health Science Center de la Houston prevede justificare a adaugat ca un diuretic tiazidic, de tip este drogul cel mai bun prima alegere pentru pacientii hipertensivi. Constatari, publicat in American Heart Asociatiilor Circulation, Volume 117, Issue 20, a evalua rezultatele unui studiu anterior coordonat de cercetatorii de la Universitatea din Texas ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.