Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Medicamente tratament helicobacter pylori


Angajatorii, companiile de asigurari sa inceapa sa reduca sau sa elimine de medicamente Copays Pentru unele medicamente bolilor cronice

Angajatorii, companiile de asigurari sa inceapa sa reduca sau sa elimine de medicamente Copays Pentru unele medicamente bolilor cronice
The Wall Street Journal, marti, a examinat modul in care cresterea numarului de angajatori si de asigurari de sanatate au inceput sa reduca sau sa elimine copayments pentru anumite medicamente pentru boli cronice, ca parte dintr-un efort de a reduce cresterea costurilor de ingrijire a sanatatii prin prevenirea crize in domeniul sanatatii costisitoare pe drum. Conform Jurnalului, dovezi indica faptul ca, copays mai mari pentru anumite tratamente nu s-ar putea face pe termen lung sens economic, deoarece acestea au descurajat unii oameni de la a lua medicamente esentiale. A 2004 RAND studiu a mai mult de 80 de companii si sanatatii comerciale, planuri de a constatat ca persoanele care au luat medicamente pentru boli cronice in mod regulat, redus tratamentele acestora de catre intre 8% si 23%, atunci cand copays lor sa dublat. In plus, experimente precoce cu furnizarea de medicamente gratuite pentru bolile cronice au produs rezultate - reducerea costurilor si a ajuta pe oameni sa stea departe de spital si sali de urgenta, rapoartele Journal. Angajatorii, cum ar fi Marriott International, Procter & Gamble, Eastman Chemical si Pitney Bowes au inceput sa reduca sau sa elimine copays pentru anumite medicamente. Andrew Scibelli - manager de programe de management a sanatatii la Florida Power & Light, care a considerat ca reducerea sau eliminarea copays pentru medicamente pentru diabet si boli coronariene - a declarat, Cost deplasare (pe salariati) este mai usor mod de a ataca costul . Dar este vorba de dreptul de inapoi la tine, deoarece Youre nu ataca cauza radacina. Aetna Studiu
Sanatate asigurator Aetna mai tarziu in acest an planuri de a lansa unul dintre studiile de cele mai ambitioase ale abordarii adaptate copays pentru medicamente, rapoartele Journal. Pentru acest studiu, Aetna va elimina copays pentru cele patru clase de medicamente baza de prescriptie medicala recomandat pentru persoanele fizice care au prezentat atacuri de cord: statine, inhibitori ECA, blocante beta si ARBs. In plus, Aetna va examina efectul de a trece la rezultatele si costul pe o perioada de trei ani. Troyen Brennan, director medical pentru Aetna, a spus ca ne gandim bine la reducerea costurilor foarte rapid cu studiul. In cazul in care studiu de trei ani releva astfel de eco...

Actualizat HIV, ghidurile de tratament Acum, include trei GSK HIV, medicamente pentru initiala antiretrovirale Scheme terapeutice

Actualizat HIV, ghidurile de tratament Acum, include trei GSK HIV, medicamente pentru initiala antiretrovirale Scheme terapeutice Actualizat in liniile directoare de tratament publicat astazi de catre SIDA Societatea Internationala-SUA (IAS-USA) includ acum trei GlaxoSmithKline medicamente cu HIV, ca parte a recomandari pentru terapie initiala antiretrovirale. Aceste linii directoare au fost prezentate astazi, la Conferinta internationala SIDA (IAC) din Toronto, Canada.
In linii directoare, EPZICOM (TM) (sulfat de abacavir si lamivudina) si COMBIVIR (R) (lamivudina si zidovudina) sunt recomandate atat nucleozidici de revers transcriptaza, si LEXIVA (R) (fosamprenavir de calciu), amplificat cu ritonavir este acum inclus printre recomandata optiuni pentru inhibitor de proteaza bazate pe regimuri in tratamentul initial al adultilor cu infectia cu HIV.
Informatii suplimentare in liniile directoare recomanda utilizarea EPZICOM ca o coloana vertebrala initiala INRT. Abacavir in asociere cu lamivudina, are o activitate comparabila antiretrovirale cu alte componente dual INRT enumerate in liniile directoare. Liniile directoare, de asemenea, sustin utilizarea COMBIVIR ca o terapie de prima linie, pe baza larga stabilite de date din studiile clinice si in faza de 4 experienta justificative de utilizare.
IAS-comisii de experti SUA panouri de a emite recomandari si orientari pentru a oferi abordarile standard de la ingrijirea pacientului. Liniile directoare actualizate publicat in numarul actual de Journal of American Medical Association (JAMA) a declarat ca, [T] el a larga de centre de droguri initiale cu privire la acceptabilitatea; toleranta a prezis; povara pilula, conditiile comorbid; pe termen scurt, intermediara si pe termen lung, profile evenimentelor adverse.
Orientarile actualizat reflecta perspectivele internationale de vorbitori si sunt destinate sa serveasca drept un instrument pentru clinicieni in tarile in care resursele sunt suficiente pentru a asigura alegeri relativ fara restrictii de droguri.
Suntem incantati sa vedem ca orientarile comisia a recunoscut Combivir, EPZICOM, si LEXIVA ca optiuni de tratament de important pentru pacientii cu HIV, a declarat Mark Shaefer, Director, de dezvoltare clinica, cu HIV Boli Infectioase Medicina Centrul de Dezvoltare de la GSK.
IMPORTANT INDICATIE SI SIGURANT- INFORMATII PENTRU Combivir, EPZICOM, SI LEXIVA
Medicamente cu HIV nu vindeca infectia cu HIV / SIDA sau de a preveni transmiterea HIV la alte persoane.
COMBIVIR
COMBIVIR este un comprimat care contine combinatie Epivir (R) (lamivudina, 3TC) si Retrovir (R) (zidovudina, AZT).
INDICATIO COMBIVIR este indicat in asociere cu alte medicamente antiretrovirale pentru tratamentul infectiei cu HIV.
IMPORTANT Informatii privind siguranta
Toti medicamente pentru tratamentul HIV avea reactii adverse. Cel mai frecvent raportate reactii adverse de catre pacientii care iau COMBIVIR sunt: dureri de cap (35%), tulburari gastrice (33%), oboseala (27%), si semne si simptome nazale (20%). Pacientii trebuie sa consultati medicul lor, in mod regulat, deoarece reactiile adverse grave pot aparea, cum ar fi daunele musculare si o scadere a numarului de globule rosii si albe. O acumularea de acid lactic in sange si a ficatului, inclusiv cazuri letale, au fost observate.
Unii dintre pacientii infectati atat cu virusul hepatitei B (VHB) si HIV au agravarea hepatitei dupa incetarea tratamentului cu lamivudina (o componenta a Combivir). Pacientii trebuie sa discute orice schimbare in tratamentul cu medicul dumneavoastra. Pacientii care au atat VHB si HIV si se va opri tratamentul cu COMBIVIR ar trebui sa fie monitorizata indeaproape de catre un medic pentru cel putin cateva luni.
Agravarea bolii hepatice (uneori ducand la moarte), a aparut la pacientii infectati cu HIV, cat si de virusul hepatitei C, care iau medicamente anti-HIV si sunt, de asemenea, sub tratament pentru hepatita C cu interferon, cu sau fara ribavirina. Daca luati COMBIVIR, precum si de interferon, cu sau fara ribavirina si va confruntati cu reactii adverse, asigurati-va ca spuneti medicului dumneavoastra.
Cand incepe sa luati medicamente pentru HIV, sistemul imunitar poate deveni mai puternice si care ar putea incepe sa lupte impotriva infectiilor ce au fost ascunse in corpul dumneavoastra, cum ar fi pneumonie, herpes virus, sau de tuberculoza. Daca aveti simptome noi dupa incepand de medicamente cu HIV, asigurati-va ca spuneti medicului dumneavoastra.
Modificari in tesutului adipos poate sa apara la unii pacientii care au primit terapie antiretrovirala. Aceste modificari pot include o cantitate mai mare de grasime in partea superioara a spatelui si gatului (ceafa de bizon), san, si in jurul trunchiului. Pierderea de grasime de la nivelul picioarelor, bratelor si fetei, de asemenea, pot sa apara. Cauza si efectele pe termen lung asupra sanatatii ale acestor conditii nu sunt cunoscute in acest moment. Complete de prescriere Pentru informatii despre Combivir, http://us.gsk.com/products/assets/us_combivir.pdf vizita.
INDICATIE EPZICOM
- EPZICOM, in asociere cu alte medicamente antiretrovirale, este indicat pentru tratamentul infectiei cu HIV la adulti.
- EPZICOM este una din 3 medicamente care contin abacavir. Inainte de a incepe EPZICOM, personalul medical va revizui istoricul medical pentru a evita utilizarea de abacavir daca ati avut o reactie alergica la abacavir in trecut.
- Intr-un studiu, mai multi pacienti au avut o reactie severa hipersensibilitate la abacavir o data pe zi, decat in grupul de abacavir de doua ori pe zi cu zi-grup.
- EPZICOM nu ar trebui sa fie folosite ca parte a unui regim terapeutic nucleozidic triplu.
IMPORTANT Informatii privind siguranta
EPZICOM contine abacavir, care este, de asemenea, incluse in ZIAGEN (R) (abacavir sulfat) si TRIZIVIR (R) (sulfat de abacavir, lamivudina si zidovudina). Pacientii EPZICOM luand poate avea o reactie alergica grava (reactie de hipersensibilitate) care pot provoca moartea.
Daca primiti un simptom de la 2 sau mai multe din urmatoarele grupuri in timpul tratamentului cu EPZICOM, incetati sa mai luati EPZICOM si apelul imediat pe medicul dumneavoastra:
1. Fever
2. Eruptii cutanate
3. Greata, varsaturi, diaree, sau abdominale (de stomac zona) dureri
4. In general senzatie de rau, oboseala extrema, sau achiness
5. Dificultati de respiratie, tuse, dureri in gat sau.
Cititi cu atentie Cardul de avertizare care farmacistul dumneavoastra va ofera si purta cu tine in orice moment.
- Daca incetati sa EPZICOM din cauza unei reactii alergice, NICIODAT- ia EPZICOM abacavir sau orice alt medicament cu continut de (ZIAGEN, Trizivir) din nou. Daca luati EPZICOM abacavir sau orice alt medicament cu continut din nou dupa ce ati avut o reactie alergica, decurs de cateva ore puteti avea viata in pericol simptome care pot include tensiunii arteriale foarte scazute sau de deces.
- Daca incetati sa EPZICOM pentru orice alt motiv, chiar si pentru cateva zile, si nu sunteti alergic la EPZICOM, discutati cu personalul medical inainte de a lua-o din nou. Luand EPZICOM din nou, poate provoca o reactie grava sau pune in pericol viata, chiar daca nu ati avut o reactie alergica inainte. Daca dumneavoastra profesionale de asistenta medicala va spune ca se poate lua EPZICOM din nou, a incepe sa luati o atunci cand va sunt in jur de ajutor medical sau pentru cei care pot apela un doctor daca aveti nevoie de unul.
- O acumularea de acid lactic in sange si a ficatului, inclusiv cazuri letale, au fost raportate.
- Nu luati EPZICOM daca ficatul dumneavoastra nu functioneaza in mod normal.
- Unii pacienti infectati atat cu ...

Schizofrenie Tratamentul cu mai vechi, Generic Antipsihotice mai ieftine, la fel de eficace ca tratament cu medicamente Mai nou

Schizofrenie Tratamentul cu mai vechi, Generic Antipsihotice mai ieftine, la fel de eficace ca tratament cu medicamente Mai nou Tratarea pacientilor cu schizofrenie mai mari, mai putin costisitoare medicamente antipsihotice reduce costurile de tratament de ansamblu cu pana la 30% si nu produce efecte secundare cresterea sau scaderea eficientei in comparatie cu altele noi, brand-nume de medicamente, conform unui studiu de cost-eficienta publicat vineri, la American Journal of Psychiatry, rapoartele de la Washington Post. St...

Promite pentru psoriazis de tratament din Chimie var de-al medicamente anti-anxietate Detine

Promite pentru psoriazis de tratament din Chimie var de-al medicamente anti-anxietate Detine Un nou candidat, de droguri anterior dovedit a reduce efectele secundare nocive ale lupusului boala autoimuna, de asemenea, poate fi util in tratarea psoriazisului.
Intr-un studiu publicat online, 3 decembrie in Jurnalul de farmacologie experimentala si de terapie, oameni de stiinta de la Universitatea din Michigan raportul pe care un compus numit benzodiazepina-423 (BZ-423) --- un produs chimi...

Studiul sustine un tratament agresiv al pacientilor inima cu medicamente hipocolesterolemiante

Studiul sustine un tratament agresiv al pacientilor inima cu medicamente hipocolesterolemiante Tratarea atac de cord-pacientii mai devreme cu un regim mai agresive a medicamentele care scad colesterolul poate ajuta la diminuarea sansele lor de a sustine complicatii mai tarziu sau pe moarte dupa atacul de cord lor, cercetatorii de la UT Southwestern Medical Center din Dallas-au gasit.
Constatari, publicat astazi de catre online, The Journal of American Medical Association, beneficiile ara...

Combinate de medicamente de un tratament mai eficace decat fie singur, reducerea Durerea din neuropatia

Combinate de medicamente de un tratament mai eficace decat fie singur, reducerea Durerea din neuropatia Combinatie de tratament folosind gabapentina si exemplu nortriptilina reduce durerea neuropata mai mult decat orice alt medicament singur, si, astfel, ar putea fi utilizate la pacientii care au doar partial raspund la un singur medicament sau altul. Acestea sunt concluziile unui articol publicat online Prima (http://www.thelancet.com), precum si intr-o editie viitoare a Lancet. Articolul este scri...

Cicluri saptamanale de o data pe zi, anti-medicamente pentru tratamentul HIV-ar putea reduce costurile de tratament cu HIV

Cicluri saptamanale de o data pe zi, anti-medicamente pentru tratamentul HIV-ar putea reduce costurile de tratament cu HIV Intr-un mic studiu efectuat la US National Institutes of Health (NIH), cercetatorii au demonstrat ca poate fi fezabil pentru a trata pacientii infectati cu HIV, cu o simpla, o data pe zi cu zi a-regim medicamente anti-HIV, date in pre-planificate, 7 -zi-on, 7-zi-off cicluri.
Aceasta abordare este cunoscuta in mod formal cat mai scurt ciclu de structurate terapie antiretrovirala intermitenta (SI...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.