Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Medici policlinica titan


Colegiul American de medici si Colegiul American de medici de Fundatia Lansarea instrumente de imbunatatire a Diabetes Care

Colegiul American de medici si Colegiul American de medici de Fundatia Lansarea instrumente de imbunatatire a Diabetes Care
Mananca dreapta. Exercitiu. Monitorul de zahar din sange. Ia medicamente in mod regulat. Aceasta este medicii de sfaturi dau mai mult de 20 de milioane de americani afectate cu diabet zaharat. Cu toate acestea, punerea in aplicare a acestor recomandari este de multe ori departe de a fi ideale, punand pacientii cu risc mai mare pentru daunele la inima, rinichii, ochii, si picioarele.
Intr-un efort de a inchide aceasta lacuna, Colegiul American de medici (ACP) si Colegiului American de Medici Foundation (ACPF) sunt dezvelirea trei instrumente practice pentru practicarea internists care sunt membri de ACP, profesionistii din domeniul sanatatii alte echipe practica clinica, si pacientii acestora .
Aceste instrumente cuprinzator de invatamant sunt punctul culminant al ambitios-o trei ani diabet Initiativa finantat printr-un ajutor nelimitat de invatamant de la Novo Nordisk.
Obiectivele de a oferi acestor resurse, a declarat Vincenza Snow, MD, FACP, Director, clinica Programe si calitatea ingrijirilor la ACP, sunt de a creste gradul de constientizare a decalajului dintre practicilor actuale si standarde acceptabile de ingrijire diabet zaharat; furniza interventii educationale pentru a imbunatati ingrijirea diabetului zaharat ; medic cu cresterea gradului de constientizare a ceea ce constituie de inalta calitate, bazate pe elemente concrete de ingrijire diabet zaharat; si recunosc practici medicale care sa amelioreze ingrijirea lor diabet zaharat.
Urmatoarele materiale sunt proiectate pentru a ajuta medicii si personalul acestora sa puna in aplicare strategii bazate pe echipei de ingrijire, sa le furnizeze instrumente practice si motiva pacientii sa puna in aplicare modificarile stilului de viata si de auto-tehnici de management.
Conditii de viata cu diabet zaharat: Un Ghid de zi cu zi pentru tine si familia ta este un model inovativ pentru educatie pacientului si emanciparea. Acest auto-ghid de gestionare pentru pacientii care se refera la dieta, exercitii fizice, de monitorizare de zahar din sange, insulina, precum si alte medicamente. Disponibil cu textul in limba engleza sau spaniola, de viata cu diabet zaharat este scrisa intr-un ton de conversatie la un nivel de clasa a cincea, de lectura si include fotografii ale pacientilor cu diabet zaharat si familiile lor. Acesta ofera sfaturi practice si exemple concrete de abordari de succes pentru controlul diabetului. Pacientii pot obtine o copie de Viata cu diabet zaharat de la internist lor.
ACP Diabetes Care Ghid pentru medici si a echipelor de practica este destinat sa fie utilizat de catre echipe multidisciplinare care ofera ingrijire la pacientii cu diabet zaharat. Acesta are doua componente: o practica tiparite manuale (inclusiv instrumente speciale pentru o mai buna gestionare de practica si de pacienti), precum si un CD-ROM care contine versiunile electronice ale manualului si a instrumentelor si 81 de intrebari grila, raspunsuri, si recenzii. O suta de mii (100.000) copii ale ghidului va fi distribuit gratuit la medicii de medicina interna (inclusiv generalisti si de endocrinologi), asistente medicale (inclusiv practicieni asistentei medicale), asistenti medic, educatori si diabet (inclusiv asistente medicale si dieteticienilor). Profesionistii din sanatate pot utiliza ghidul de a castiga credite de educatie continua.
Portalul Diabet (http://diabetes.acponline.org) este un drum liber web-baza de resurse pentru medici si pacienti care ofera instrumente, resurse, precum si de cercetare de sprijin de ingrijire diabet zaharat. Pacientii si medicii pot accesa informatii specifice nevoilor lor. Clinicienii pot cauta informatii la rubricil...

Raportarea erorilor medicale de catre medici pare insuficient exploatate

Raportarea erorilor medicale de catre medici pare insuficient exploatate Actual medicale de eroare de raportare de catre medici pentru spitale pare sa apara mai putin de aceasta ar trebui sa comparativ cu medicii de opinii cu privire la daca ele trebuie sa raporteze astfel de erori, un Universitatea din Iowa-a condus echipa de cercetare a declarat, in 14 ianuarie problema Archives of Internal Medicine.
O legate de Universitatea din Iowa conduse de studiu, publicat in mai 2007, emisiunea de Journal of General Medicina Interna, a gasit o similare, desi mai mic, diferenta dintre atitudini medici si actiuni reale in dezvaluirea unor erori medicale pentru pacienti.
Informatiile din cele doua studii, care s-au bazat pe studii de medici in spitale de predare, arata o aparenta a deconecta intre divulgarea de eroare pentru pacienti si de eroare de raportare catre spitale si subliniaza necesitatea pentru o viziune mai integrata de comunicare erori medicale, a declarat Lauris Kaldjian, MD, Ph.D., profesor asociat de medicina interna la Universitatea din Iowa Carver Colegiul de Medicina.
Ca un exemplu, 41 la suta din medicii de la studiu au declarat ca mai devreme de fapt, a dezvaluit o eroare minora la un pacient, dar numai 18 la suta din medicii din studiu au declarat ca au raportat o eroare minora la spital lor.
Luate impreuna, concluziile indica faptul ca medicii au mai multa experienta sa vorbesc cu pacientii despre erori medicale decat raportarea ei la spitale, a declarat Kaldjian, care de asemenea este director de colegii Programului in Biomedicale de etica si medicale umaniste.
Se poate ca medicii se pare mai important sau semnificativ pentru a vorbi cu pacientii despre greselile si pot sa nu vezi ca valoare de mult in a comunica aceleasi greseli la un sistem de raportare, a adaugat el.
Kaldjian subliniaza faptul ca erorile ce trebuie adusa la pacientii care se refera direct la timp real ingrijirea pacientului, in timp ce erorile de raportare la institutiile este indreptat spre imbunatatirea ingrijirea pacientilor in viitor. Este important ca vom incerca sa gaseasca o modalitate de a realiza ambele tipuri de erori de comunicare, a spus el.
Kaldjian si co-anchetatori a primit raspunsuri de studiu de la medic 338 de participanti din diferite regiuni din Statele Unite. Dintre acestea, 73 la suta au afirmat ca vor sa raporteze institutiei lor o eroare ipotetic duce la daune minore, si 92 la suta au spus ca s-ar raporta o eroare ipotetic duce la daune majore. Cu toate acestea, in realitate medici putini au raportat o eroare minora - 18 la suta - sau o eroare majora - 4 la suta la spital lor. In plus, 17 la suta, nu a recunoscut-o eroare de raportare real minore si 4 la suta, nu a recunoscut-o eroare de raportare reala majore.
Discrepanta dintre atitudine si actiune este deosebit de notabile, Kaldjian a spus, avand in vedere ca studiul a aratat ca 84 la suta din medicii cred raportarea erorilor poate imbunatati calitatea ingrijirii.
Raspunsul la decalajul poate minti, in parte, alte constatari din ancheta, el a remarcat: ...

US ramase in urma de acces, de calitate, HIT Utilizati Conform International Sondaj de medici in 11 tari

US ramase in urma de acces, de calitate, HIT Utilizati Conform International Sondaj de medici in 11 tari Cincizeci si opt la suta din medicii asistenta medicala primara in SUA raportul pacientii lor de multe ori au dificultati de plata pentru medicamente si de ingrijire, si jumatate dintre medici din SUA petrece perioada considerabila de timp care se ocupa cu companiile restrictii loc de asigurare pe ingrijirea pacientilor lor, conform constatarilor din 2009 Commonwealth Fondul International Health P...

Mii de medici in Anglia si Tara Galilor in imposibilitatea de a gasi posturi, sondajului sugereaza BMA

Mii de medici in Anglia si Tara Galilor in imposibilitatea de a gasi posturi, sondajului sugereaza BMA BMA solicita Departamentului de Sanatate din Anglia pentru a aborda de somaj medicale astazi (Marti, 20 septembrie 2005), ca noi cercetari sugereaza ca numarul de medici de juniori in imposibilitatea de a gasi mesajele ultima luna poate sa fi fost subestimat.
In absenta unor figuri centrale privind numarul de medici din post, BMA stabilit pentru a obtine o idee mai clara de amploarea problemei....

British Medical Association Presedinte condamna incredere in medici de peste mari

British Medical Association Presedinte condamna incredere in medici de peste mari O inregistrare rusinos de exploatare, in intreaga istorie a NHS, cu Regatul Unit bazeaza pe alte tari, trimitandu-ne doctori pentru a satisface nevoile noastre de asistenta medicala, a fost condamnat astazi (luni, 28 iunie 2004) de catre presedinte al British Medical Association (BMA), dl James Johnson.
In discursul sau de keynote la Conferinta Anuala BMA in Llandudno, James Johnson a scos in e...

Apel pentru invatamantul primar Ingrijire de reforma, de la American Academy of medicii de familie, Colegiul American de medici si Asociatia Americana Osteopatic

Apel pentru invatamantul primar Ingrijire de reforma, de la American Academy of medicii de familie, Colegiul American de medici si Asociatia Americana Osteopatic Liderii celor trei organizatii nationale reprezentand aproape o treime din medici de un milion de astazi a vizitat birourile Capitol Hill sa-si exprime ingrijorarea in continuare a acestora pentru pacientii Americi care nu au acces la medicii de ingrijire medicala primara. Academia Americana de medici de familie (AAFP), Colegiul American de Medici (ACP) si American Osteopatic Association (AOA) rep...

Teama de procese afecteaza deciziile de medici de urgenta "inima de ingrijire

Teama de procese afecteaza deciziile de medici de urgenta "inima de ingrijire Medici de urgenta, care au cea mai mare frica de costume de practici incorecte sunt mai predispusi decat colegii lor sa admita si ordinea teste pentru pacientii cu durere in piept sau alte simptome cardiace, chiar daca acei pacienti sunt la risc scazut pentru problemele actuale, potrivit unui studiu condus de un cercetator la Universitatea din Iowa.
Aceste constatari s-au bazat pe studii de med...

Medical sustinerea elevilor AAFP Politica pentru cresterea numarului de medici de US

Medical sustinerea elevilor AAFP Politica pentru cresterea numarului de medici de US American Medical Student Association a anuntat astazi ca sustine o politica noua forta de munca a lansat saptamana trecuta de Academia Americana de medici de familie (AAFP) care solicita o crestere de 39 la suta a numarului de medici de familie pana in 2020.
Medic de familie a fortei de munca nou studiu de reforma confirma date care arata SUA nu are un numar suficient de medici de ingrijire med...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.