Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Medinvest buzau preturi


Prescriptie preturi mai competitive, atunci cand exista o multime de oameni in varsta cu privire la

Prescriptie preturi mai competitive, atunci cand exista o multime de oameni in varsta cu privire la
Daca doriti ca preturile de baza de prescriptie medicala coerente de droguri, poate ca ar trebui sa invite mai multe persoane in varsta sa se mute la oras.
Cand farmaciile au cetatenii in varsta de multe in calitate de clienti, acestea par sa pretul de medicamente prescrise mai competitive, spune Adrienne OHLER, care a primit o diploma de master in economie la Montana State University in aceasta primavara.
OHLER studiat baza de prescriptie medicala de stabilire a preturilor de droguri in 13 de comunitati Montana, pentru teza ei. Ea a gasit variatia de pret redus in comunitatile Montana, cu un procent mai mare al cetatenilor varstnici. In aceste comunitati, farmacii diferite au fost mult mai probabil sa aplice preturi similare pentru medicamente prescrise, precum si preturi mai mari au fost mai putin probabil sa apara.
OHLER spune ca analiza economica sugereaza ca preturile medii in aceste comunitati, prin urmare, poate fi mai mica.
OHLER a lucrat cu ei principalul consilier Vince Smith pentru a investiga factorii care influenteaza preturile de baza de prescriptie medicala de droguri din Montana. In discuta concluziile ca procent mai mare de seniori inguste gama de preturile practicate, OHLER speculeaza ca seniorii au mai mult timp pentru a face cumparaturi de pret-comparatie, mai multa experienta cu prescriptiile multiple, si sunt mai motivati financiar pentru a gasi cele mai bune preturi. Asa ca atunci cand farmaciile au cetatenii in varsta de multe in calitate de clienti, acestea par sa pretul de medicamente prescrise mai competitiv.
Din motive similare, in comunitatile cu un procent mai mare din familiile cu venituri scazute, farmaciile au tendinta de a practica preturi mai competitive.
OHLER a petrecut doua luni de conducere prin intermediul Montana, in vara anului 2004 la sondajul de farmacii in 13 comunitati, inclusiv Belgrad, Billings, Bozeman, Butte, Glasgow, Great Falls, Havre, Helena, Kalispell, Livingston, Missoula, Plentywood si Shelby.
In timp ce merge door-to-door cere farmacistilor de a da preturile ei pe 75 medicamente prescrise comune, nu a fost intotdeauna usor - nu a fost Perks la locul de munca.
Am ajuns pentru a vedea ghetarul. Asta a fost foarte frumos, OHLER, care este de la relativ plat-Terenuri de Mt. Pulaski, Ill, spune.
OHLER spune ca stia ca ea a fost asking pentru o cantitate considerabila de farmacisti timp, si, in unele cazuri, politicile corporatiste ii impiedica sa-furnizarea de informatii. In total, OHLER avut cinci orase de la care ea a primit cinci sau sase farmacii sa raspunda.
Alte variabile care tindeau sa preturi mai mici au fost daca un spital a fost localizat in termen de o mila de la farmacie, daca farmacie a fost o parte dintr-un magazin, si daca acesta a fost deschis duminica. Cu toate acestea, aceste variabile au fost doar semnificative in combinatii sau toat...

'End Ridicol de preturi a alcool ", afirma Sef Doctors'

'End Ridicol de preturi a alcool ", afirma Sef Doctors' BMA a salutat publicarea unui nou plan de actiune pentru a face fata problemelor de alcool in Scotia. Dr. Peter Terry, presedinte al BMA in Scotia a spus:
Salutam eforturile concertate ale executivului scotian de combatere a Scotlands probleme cu alcoolul. Alcoolul costurile economiei noastre jur de £ 1 miliard in fiecare an, dar costul uman este mult mai mare. Aproximativ unul din 30 din totalul deceselor in Scotia sunt cauzate de consumul de alcool boli asociate.
Este clar ca alcoolul abuz doesnt doar avea un impact asupra sanatatii noastre, dar afecteaza societatea in ansamblu si trebuie sa facem ceea ce putem pentru a schimba cultura in cazul in care Scotiana cred ca pot bea in exces, fara nici gandit la consecintele pentru sanatatea lor .
Medicii Bine ati venit in Scotia extinderea sistemului de testare de cumparare. Intr-un sondaj de anul trecut, 97% dintre medici a spus ca mai stricte de aplicare a restrictiilor de varsta pentru cumpararea de alcool a fost unul dintre cele mai importante masuri pe care guvernul ar putea lua pentru a face fata potabila minori in Scotia, precum si masuri mai dure pentru negustorie care vand alcool la copii .
Medicii, de asemenea, vrei sa vezi un capat la preturi ridicol de alcool pentru vanzarile off. Cand de alcool este mai ieftin decat apa imbuteliata, ne-am sa va faceti griji despre ceea ce ne trimite mesaj de copiii nostri.
BMA salutat, de asemenea, planuri de a dezvolta un nou program de Scoli de invatamant. Sa inregistrat o crestere cu 60% in potabila raportate de catre tinerilor de 15 ani si mai mult de o crestere de 100% in potabila de catre copiii cu varste cuprinse 13 ani, in ultimii ani.
Educatie cu privire la pericolele legate de abuzul de alcool ar trebui sa inceapa de la scoala primara, inainte de copiii sunt tentati sa bea, a adaugat Dr. Terry.
BMA cerut, de asemenea, masurile care trebuie luate pentru a face drumuri Scotlands mai sigure, ca parte a planului de alcool de act...

Medicare Miliarde Cheltuieste anual cu privire la produsele disponibile la preturi mai mici de la farmacii de vanzare cu amanuntul, Online Magazine, New York Times Analiza Finds

Medicare Miliarde Cheltuieste anual cu privire la produsele disponibile la preturi mai mici de la farmacii de vanzare cu amanuntul, Online Magazine, New York Times Analiza Finds In ciuda puterii de cumparare enorma, Medicare plateste mult mai mult decat persoanelor fizice pentru echipamente si servicii care sunt disponibile la preturi mult mai mici de la farmacii cu amanuntul si magazine online, New York Times rapoarte. Ca rezultat al pacientului apriga si de lobby corporative, Medicare, in multe cazuri plateste preturi pentru produse si servicii bazate pe ratele stabilit...

Inovare, preturi competitive, pentru a sprijini Uptake de diagnostic Dispozitive cu ultrasunete

Inovare, preturi competitive, pentru a sprijini Uptake de diagnostic Dispozitive cu ultrasunete In Europa, de stabilire a preturilor de sisteme de ultrasunete este de asteptat sa fie central in difuzarii sale. In afara de a fi la preturi competitive, produse cu un accent pe inovatie, usor de utilizat, mobilitatea si compact, de asemenea, sunt de asteptat sa faca apel la utilizatorii finali.
In timp ce preturile mici, unitati portabile au ramas destul de statice, unitati mai mari au inregi...

Grup de solicita senatorilor Medicare pentru a negocia preturi de medicatie cu companii de droguri

Grup de solicita senatorilor Medicare pentru a negocia preturi de medicatie cu companii de droguri Bipartizana Un grup de senatori, marti, a reinviat unei propuneri din partea Congresului anterioare, care ar autoriza ... Secretar HHS de a negocia preturi de droguri cu companiile farmaceutice, in beneficiul noua baza de prescriptie medicala Medicare de droguri, rapoarte Astazi CQ. Sens. Russell Feingold (D-Wis.), Dianne Feinstein (D-Calif.), John McCain (R-Ariz.), Olympia Snowe (R-Maine) si Ron ...

Declaratie privind Senatul trecerea pacientului pentru Protectia si la preturi accesibile Care Act

Declaratie privind Senatul trecerea pacientului pentru Protectia si la preturi accesibile Care Act By: Judith S. Palfrey, MD, FAAP, Presedinte, American Academy of Pediatrics
Academia Americana de Pediatrie (AAP), care reprezinta 60,000 medici pediatri, pediatrie subspecialists medicale, chirurgicale si de specialisti, saluta Statele Unite Senatului pentru votul sau sa treaca acordul sau reformei sanatatii, reprezentat de protectia pacientilor si la preturi accesibile Ingrijire Act.
Acade...

Ce va face Democrat cu privire la preturi de droguri?

Ce va face Democrat cu privire la preturi de droguri? In timpul campaniei electorale lor, democratii vorbit foarte mult despre pretul de droguri, declarand ca acestea ar liber guvernul astfel incat sa poata negocia preturi mai mici. Economii, au spus ei, ar merge spre reducerea un deficit de mare care razboaie de tesut de peste Medicares beneficia nou baza de prescriptie medicala de droguri.
Acum, ca democratii vor avea de control al Congresului c...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.