Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Menstruatie de 2 ori pe luna cauze


Ce este menstruatia? Care sunt Perioade?

Ce este menstruatia? Care sunt Perioade?
O perioada, sau al menstruatiei, este varsarea de endometrului - mucoasa uterina. Menstruatie este, de asemenea, cunoscut ca menstruatiei. Toti oamenii de sex feminin, precum si unele alte mamifere de sex feminin, au perioade regulate in timpul varsta lor de reproducere. Menstruatie care include sangerari din vagin este gasit in principal in randul oamenilor si a animalelor similare, cum ar fi primate. In multe mamifere, endometrul este reabsorbit de animale. In ceea ce priveste oamenii sunt in cauza o perioada este o sangerare de la uter (uterului), care este eliberata prin vagin. Femeile au o perioada de aproximativ la fiecare 28 zile. Cu toate acestea, unele femei pot avea un ciclu de 24 de zile in timp ce altele pot avea un 35-o zi. O perioada este parte din Womans ciclului menstrual.
Menstruatiei Cuvantul provine din latina menstruatiei sensul luni. Menstruatie Cuvantul provine din franceza veche menstruale, care vine de la menstrualis Latina, adica lunar, in special al sau care au cursuri lunare.
Medilexicons dictionar medical descrie menstruatie ca varsarea ciclice endometrului si descarcarea de gestiune a unui fluid sangeros din uter in timpul ciclului menstrual de oameni si primate.
Paula Hillard, MD, profesor de obstetrica si ginecologie si pediatrie de la Universitatea din Cincinnati Colegiul de Medicina, a declarat ciclului menstrual este o fereastra in generale de sanatate si bunastarea femeilor, si nu doar un eveniment de reproducere. Atunci cand nu o fata porni perioade avand? Menarchemenarche - inceputul perioadelor - va avea loc atunci cand toate partile care alcatuiesc un sistem de fete de reproducere sunt mature si lucreaza impreuna.
Un perioadele de fete poate incepe 8 - 16 ani. In general, ele incep atunci cand o fata este de aproximativ 12. Cercetatorii din SUA si Europa a identificat doua gene care sunt implicate in determinarea atunci cand fetele incepe menstruatia. Menstruatia este o etapa majora in fete o pubertate. Aceasta este una din mai multe semne fizice ca o fata devine o femeie. Aproximativ 6 luni inainte de a obtine perioada de primul ei o fata poate detecta secretii vaginale mai clar. Cu exceptia cazului de descarcare de gestiune are un miros puternic, prurit sau cauze, acest lucru este normal si nimic sa va faceti griji. Perioadele va avea loc in mod regulat, pana cand femeia ajunge la menopauza ei. Menopauza ajunge, in general, in cazul in care femeia este in varsta de aproximativ 45 - 55.
Oamenii de stiinta din SUA au aratat ca excesul de greutate fiind ca un copil mic creste sansa pe care o fata va ajunge la pubertate precoce.
Womens Health / Ginecologie News
Cel mai recent Womens Health News & Gynecology Stiri de articole publicate de zi cu zi. Include stiri despre boli ale tractului genital feminin, endocrinologie si fiziologie de reproducere a cancerului de sex feminin, de col uterin si ovarian, menopauza, tulburari menstruale, HRT si mult mai mult.
Faceti clic aici pentru a vedea Womens Health / Ginecologie sectiunea Stiri noastre. Debutul menstruatiei poate fi primit cu bucurie si nerabdare de unele fete, in timp ce altele se pot simti speriat sau nelinistit. Frica si anxietatea tinde sa fie mai mare in randul fetelor care nu inteleg sistemul de reproducere, si ceea ce se intampla in timpul ciclului menstrual foarte bine.
Un studiu a indicat ca mai devreme o fata incepe menstruatie mai sunt sanse ca copiii ei viitoare vor fi obezi. Care este ciclul menstrual? Hormonii sunt eliberat de glanda pituitara din creier de a stimula ovarele in timpul ciclului de reproducere. Acesti hormoni determina o parte din oua Womans, care sunt stocate in foliculi a ovarelor ei, pentru a incepe sa creasca si matura. Foliculi incepe sa produca estrogen - un hormon. In timpul acest moment a crescut nivelul de estrogen poate fi detectata in Womans un sange. Estrogen crescut cauze uter captuseala pentru a deveni mai gros in curs de pregatire pentru primirea unui ovul fecundat.
In cazul in care o femeie a avut sex in termen de cateva zile de oua de a fi puse si sperma este prezenta in tubul ei uterina, oul poate deveni fertilizat (ea devine gravida). Cu toate acestea, in cazul in care ovulul nu este fertilizat estrogen ei si nivelurile de progesteron va scadea si mucoasei uterine (endometru), va incepe descompunerea - care marcheaza inceputul perioadei de ei.
Perioada consta dintr-o cantitate mica de sange si de endometru. Sangerare este cauzata de rupere a vaselor de sange amenda in uter ca captuseala se detaseaza.
O perioada, in general, dureaza aproximativ cinci zile. Sangerarea este exagerat mai mult in primele doua zile. Care sunt simptomele unei perioade? Womans In timpul unei perioade de flux ei de sange pot sa apara grele. Cu toate acestea, in majoritatea cazurilor, cantitatea de sange pierdut se ridica la intre 5 - 12 lingurite. Unele femei experienta mai grei decat perioadele normale - menoragie. Menoragie pot fi tratate cu medicamente. Sindromul premenstrual (PMS) premenstrual sau de acoperire (PMT), PMT sau PMS este o colectie de simptome emotionale, psihologice si fizice, care sunt legate de o Womans ciclului menstrual. Expertii spun ca, de aproximativ patru-firths de toate femeile de varsta fertila au unele simptome PMS. Specialistii au tendinta de a se referi la PMS numai atunci cand acestea sunt suficient de severe pentru a interfera cu anumite aspecte ale Womans o viata.
Urmatoarele simptome pot fi simtit de unele femei pe zi care au dus la perioada de ei - simptome ale sindromului premenstrual: crampe abdominale Dureri de cap (inclusiv migrena) Dureri Iritabilitate balonare, dureri de spate Senzatie Depresia in special, in general, emotional sau tulburat Insomnie Lipsa de concentrare sensibilitate san sau umflarea Binge greutate usoara crestere mananca Din momentul in care incepe perioada de (femeia incepe varsarea de sange), in general, simptomele se imbunatateasca. In majoritatea cazurilor, simptomele vor fi complet plecat de catre perioadei de timp sa incheiat.
Urmatorii factori pot creste sansele de a PMS: High Stresul cafeina cresterea consumului de varsta O istorie a fumat depresie O familie antecedente de alergii PMS, in special la nuci, iarba si copaci Nivelurile scazute ale unor vitamine si minerale, mai ales de magneziu, calciu, mangan , si vitamina E. O dieta bogata in calciu si vitamina D poate scadea riscul de aparitie a Síndrome premenstrual, un studiu a fost gasit. Un expert australian de conducere este de parere ca presiunile de a fi Superwoman sunt mai susceptibile de a fi cauza PMS, mai degraba decat un hormon dezechilibru.
Una dintre gemene identice este de doua ori mai multe sanse de a experimenta PMS in cazul in care alte gemene a acesteia. Prin urmare, expertii spun ca istoria familiei este un bun predictor.
Un studiu clinic utilizand un popular mici contraceptiv doze a descoperit un tratament potential mai eficient pentru 5 - 10 la suta din femeile care sufera de tulburari de premenstrual dysphoric (PMDD).
Cum este diagnosticat sindromul premenstrual?
In prezent, nu exista teste de laborator sau unic de constatarile fizice exista pentru a determina daca o femeie are PMS. Multi medici va solicita pacientului sa tina o evidenta prospectiv de simptome ei pentru cel putin doua cicluri menstruale, cu ajutorul unui calendar. Inregistrare va ajuta pe medic si pacientul a afla daca intr-adevar sunt simptomele premenstrual si recurente in mod previzibil.
Medicul va trebui, de asemenea, de a exclude alti factori care pot agrava in timpul menstruatiei. Unele simptome medicale iasa in evidenta mai mult in timpul menstruatiei, aceasta se numeste de marire menstruale. Marire menstrual are loc in faza a doua a ciclului menstrual, atunci cand se produce ovulatia - este, de asemenea, numita faza luteala. Daca simptomele menstruale sunt exacerbate timpul acestei faze a ciclului menstrual, femeia poate sa cred ca ea are PMS, atunci cand, de fapt, ea poate fi sufera de o alta conditie de baza. Femeile care sufera de dureri de cap migrene, tulburari de convulsii, sindrom de colon iritabil, sindromul de oboseala cronica, astm sau alergii in timpul ciclului menstrual lor, de multe ori o experienta de marire menstruale in zilele care au dus la varsare de sange.
Doua definitii sunt de obicei utilizate pentru a determina ce se califica drept PMS: NiMH (Institutul National de Sanatate Mintala) - acest compara intensitatea simptomelor ciclului menstrual zile de la 5 la 10 la interval de o zi inainte de 6a menstruatiei (varsare de sange) incepe. Femeia se considera a fi PMS daca simptomele intensifice cu cel putin 30% in aceasta perioada de 6 zile inainte de menstruatie. Acest model trebuie sa fi fost inregistrate pentru cel putin doua cicluri menstruale consecutive.
University of California din San Diego - Simptomele trebuie sa includa atat emotional (afectiv) si fizice (somatice), simptome pe o perioada de 5 zile inainte de menstruatie, pentru fiecare din 3 cicluri menstruale consecutive. Aceste simptome nu trebuie sa fie prezenti in timpul perioadei de inainte de ovulatie (4 - 13 zile ale ciclului menstrual). Simptomele includ emotionala depresie, izbucniri suparat, iritabilitate, anxietate, confuzie si de retragere sociala. Simptome fizice includ sensibilitate mamar / tumefiere, balonare abdominala, dureri de cap, umflarea mainilor si picioarelor.
Asociatia Nationala pentru sindromul premenstrual explica faptul ca dieta si stilul de viata pot beneficia in mod semnificativ de sanatate si pot face mai usor de gestionare a simptomelor premenstruale. Ce sunt perioadele neregulate? ...

Frecvente Conditii uterin Optiuni pentru Tratamentul

Frecvente Conditii uterin Optiuni pentru Tratamentul Daca aveti o problema care afecteaza uterului sau de o alta parte a sistemului de reproducere, aceasta informatie este pentru tine. Aceasta explica de cele mai multe dintre problemele care pot afecta un Womans sistem de reproducere si de modalitati de probleme pot fi tratate, inclusiv medicamente, chirurgie, precum si alte tipuri de tratamente.
Despre Uter
Uterul este situat la nivelul abdomenului inferior intre vezica urinara si rect. Uterul este, de asemenea, numit uter. Este in forma de para, si mai mici, sfarsitul ingusta a uterului este cervix. Cand o femeie este insarcinata, copilul creste in uter, pana cand el sau ea se naste.
Pe fiecare parte a uterului in partea de sus sunt trompelor si ovarelor. Impreuna, uterul, vaginul, ovarele si trompele uterine alcatuiesc sistemul de reproducere.
La femeile care nu au trecut printr-menopauza (schimbarea sau schimbare de viata), ovarele produc estrogen de la inceputul ciclului menstrual. Estrogenul ajuta la pregatirea mucoasei uterine (numit endometru) pentru posibila sarcina. In cazul in care uterul este gata, unul dintre ovare elibereaza un ovul. Oua calatoreste in jos trompa uterina unde se asteapta pentru fertilizare posibil.
In cazul in care femeia ramane insarcinata, ovulul fecundat se deplaseaza in uter in cazul in care o acorda endometru. In cazul in care ea nu, endometrului si ou nefertilizat sunt evacuate prin vagin in timpul Womans perioada urmatoare (menstruatiei).
Unele dintre problemele care pot afecta uterul dvs. sunt:
- Excrescente Noncancerous in uter, numit fibroame, care poate cauza dureri si sangerari.
- Endometrioza, o afectiune in care tesutul care formeaza mucoasa uterului creste in afara uterului.
- Greu sangerare de fiecare data cand au perioada de dvs. sau intre perioade.
- Dezechilibre hormonale.
- Dureri inexplicabile pelvine.
Optiuni de tratament
Medicul dumneavoastra poate fi recomandat sa aveti o histerectomie sau un alt fel de tratament. Inainte de a decide ce sa faceti, este important sa intelegeti problema si diferitele optiuni aveti pentru a face cu ea.
Urmatoarele informatii va pot ajuta sa se gandeasca la starea dumneavoastra, afla mai multe despre optiunile tratamentul dumneavoastra, si decide cu privire la unele intrebari sa intrebati medicul dumneavoastra.
Tineti minte ca fiecare femeie este diferita si fiecare situatie este diferita. O alegere buna de tratament pentru o femeie nu poate fi cea mai buna alegere pentru un alt. Acesta este motivul pentru care ar trebui sa:
- Vorbeste peste optiunile dvs. cu atentie cu medicul dumneavoastra.
- Puneti intrebari pana cand veti intelege ce este de a spune medicul dumneavoastra.
- Luati in considerare obtinerea unui al doilea aviz.
- De lucru cu medicul dumneavoastra de a alege un tratament care este cea mai buna pentru dumneavoastra.
You Are Not Alone
Primul lucru pe care trebuie sa stiti este ca nu esti singur. Aproximativ 1 din fiecare 10 de femei cu varste cuprinse intre 18 si 50 a acestui tip de problema. De obicei, problema poate fi tratata, iar simptomele pot fi usurat. Majoritatea femeilor care au avut de tratament sunt multumit de rezultate si sunt bucuros sa fie liber de durere sau alte simptome neplacute.
Primul pas in relief, Notiuni de baza este de a afla care este problema.
Aflarea despre problema
Exista mai multe modalitati de medicul dumneavoastra poate afla (diagnostica) ceea ce este cauza simptomele.
Cele mai frecvente includ:
O istorie medicale.
Primul pas in diagnosticarea problema ta este o istorie medicala. Medicul-sau, uneori, asistenta-va pune intrebari despre istoricul medical. Aceasta va include intrebari despre simptomele dvs. de boli grave, precum si orice ati avut, precum si daca ati avut vreodata o interventie chirurgicala, a fost insarcinata, sau au avut copii. Puteti, de asemenea, poate fi intrebat despre istoricul medical al membrilor de familie aproape.
Daca ati utilizat plante medicinale, acupunctura, sau alte remedii naturale, asigurati-va ca spuneti medicului dumneavoastra despre ele.
Medicul poate intreba despre vietii sexuale. Ati putea fi inconfortabil vorbesc despre astfel de probleme personale, dar este important ca medicul dumneavoastra sa stie daca ceva ce se intampla in viata sexuala dvs. ar putea fi legate de starea dumneavoastra.
Un examen vaginal.
Medicul va folosi instrumente pentru a privi in interiorul colul uterin si a uterului. Medicul va folosi un speculum pentru a mentine peretii vaginului in afara in timpul examenului. Uneori, acest examen este de inconfortabil. Este posibil sa simtiti o usoara crampe, dar nu de obicei, este dureros. Daca puteti sa va relaxati, va va fi mult mai confortabil. Medicul poate privi in interiorul vaginului si cervixul, cu un tub de luminate.
Un test Papanicolau (sau frotiu Papanicolau).
In timpul examenului vaginal, medicul de obicei, ia un esantion de celule din colul uterin cu o racleta de lemn, tampon de bumbac, sau perie mici. Testul este rapid si fara dureri. Celulele sunt plasate pe o lamela de sticla, care este trimis la un laborator. Un test Papanicolau este o modalitate prin care medicii pot gasi cancer al colului uterin sau de displazie, care este o conditie ca, uneori, se poate transforma in cancer.
Toate femeile de peste 18 ani de varsta si femeile mai tinere, care sunt activi sexual-ar trebui sa aiba un test Papanicolau face o data la 1 la 3 ani.
Testele de laborator.
Medicul va lua o proba de sange si o proba urina si a le trimite la laborator pentru a fi examinate. Rezultatele acestor teste va spune medicul multe despre starea de sanatate generala.
Testele imagistice.
Exista multe moduri de a privi in interiorul corpului, fara interventii chirurgicale. Razele X sunt cele mai bine cunoscute. Medicul dumneavoastra va poate sugera, de asemenea, o sonograma, scanare CAT, sau RMN. Aceste teste ajuta medicul pentru a afla mai multe despre corpul tau si ce este cauzeaza problema ta.
In functie de simptome, medicul poate recomanda o biopsie endometriala, dilatarea si chiuretaj (D & C), sau alte teste pentru a ajuta la diagnosticarea problemei dumneavoastra.
Noncancerous Conditii uterin
Dupa ce istoricul medical, examinarea, si se fac teste, medicul dumneavoastra va va explica starea dumneavoastra pentru a va vorbi si despre optiunile de tratament. Mai tarziu, in aceasta brosura veti gasi o lista de intrebari ati putea dori sa va adresati medicului dumneavoastra.
Chirurgie, medicina (inclusiv hormoni), o combinatie a celor doua, sau vigilent de asteptare sunt alegerile cele mai frecvente pentru care se ocupa cu cele mai multe noncancerous conditii uterin. Expectativa vigilenta inseamna a avea nici un tratament, dar vazand medicul in mod regulat pentru a urmari starea dumneavoastra si discutati simptome. Dupa o perioada de asteptare neadormit, daca aveti in continuare probleme, va poate decide cu medicul dumneavoastra sa ia in considerare unul sau mai multe optiuni de tratament.
Exista intotdeauna in dezvoltarea de noi tratamente. Asigurati-va ca va adresati medicului dumneavoastra daca exista tratamente noi pentru starea dumneavoastra care nu sunt descrise in aceasta brosura.
Medicul dumneavoastra va poate recomanda ca aveti o histerectomie. Daca este asa, veti dori sa vezi sectiunea despre histerectomie.
Amintiti-va, toate tratamentele-inclusiv in medicina, chirurgie, alte tipuri de tratamente, si chiar o decizie de a astepta sau nu sa fie tratate-au riscuri si beneficii. Asigurati-va ca va adresati medicului dumneavoastra despre riscurile si beneficiile pentru fiecare optiune de tratament vi se ofera. Apoi, aveti posibilitatea sa lucrati cu medicul dumneavoastra pentru a cantari optiunile dvs. si sa faca o alegere in cunostinta de cauza.
Fibrom
Ce sunt fibroame?
Fibroamele sunt cresteri in peretii uterului. Uneori, un fibrom este atasat la exteriorul uterului de catre o tulpina. Fibroamele pot fi la fel de mici ca un seminte sau un bob de mazare sau la fel de mare ca un pepene galben portocaliu sau mici. Cu toate ca Fibroamele sunt numite tumori, acestea nu sunt de cancer. Ele sunt excrescente musculare netede.
Despre 2 de la fiecare 10 de femei care nu au trecut printr-menopauza au fibroame. Termenul tehnic pentru o tumora Fibroid este leiomiom.
Fibroamele pot provoca nici un simptom de la toate, sau pot provoca durere sau sangerare. Fibroamele pot face greu de a urina, daca acestea cresc suficient de mari pentru apasati pe vezica urinara.
Fibroamele, de asemenea, pot face greu pentru tine sa ramaneti gravida. Uneori, fibrom poate cauza probleme cu sarcina, de munca, sau de livrare, inclusiv nasterea prematura si avort spontan.
Cum sunt tratate fibroame?
Este posibil sa aveti mai multe tratamente de a alege dintr daca aveti fibroame. Aceasta depinde de cat de mare fibroamele sunt, in cazul in care acestea sunt, si daca sunteti gravida sau doriti sa ramaneti gravida.
Expectativa vigilenta poate fi toate ai nevoie de tratament in cazul in care Fibroid dvs. este mic si nu aveti nici un simptom. Veti avea nevoie de vizite regulate la medicul dumneavoastra pentru un examen pelvian sa monitorizeze cresterea a Fibroid.
Tratament nechirurgical pentru fibroame includ hormoni si medicamente dureri relief.
- Gonadotrofina Luand hormonului de eliberare (GnRH) poate provoca fibrom sa se micsoreze. Acest lucru se poate face operatie mai usor, sau poate fi folosit in loc de o operatie.
- Medicul dumneavoastra va poate prescrie ibuprofen (de exemplu, Advil), acetaminofen (de exemplu, paracetamol), sau un alt medicament pentru a calma durerea.
Tratamente chirurgicale pentru fibroame includ histerectomie si myomectomy.
- Histerectomia este, de obicei recomandata in cazul in care fibroamele sunt provoaca simptome, atunci cand acestea au crescut rapid, sau atunci cand fibroamele sunt mari (la fel de mare ca un grapefruit).
- Myomectomy este o operatiune de a elimina o tumoare Fibroid fara a lua in uter. Aceasta inseamna ca sarcina este inca posibila, desi o sectiune cezariana poate fi necesara.
Timpul de recuperare dupa o myomectomy este de aproximativ 3 la 4 saptamani. Aproximativ 20 la suta din femeile care sufera myomectomy nevoie de o transfuzie de sange, aproximativ 30 la suta au o febra dupa operatie, iar multi pacienti dezvolta adeziunilor (tesut cicatricial) in bazinul lor, in urmatoarele luni interventii chirurgicale. Aceste complicatii sunt mult mai probabil sa apara atunci cand exista mai mult de un fibrom si atunci cand fibroamele sunt mari.
Cresteri poate veni inapoi dupa o myomectomy, si chirurgie repeta pot fi necesare. Daca aveti in vedere o myomectomy, asigurati-va ca pentru a solicita medicului cat de probabil este ca fibroame noi s-ar putea sa creasca dupa interventia chirurgicala.
Puteti, de asemenea, trebuie sa intrebati medicul dumneavoastra cat de mult experienta el sau ea are in a face aceasta procedura. Nu toate ginecologi au fost instruiti pentru a efectua myomectomies.
- O alta optiune este de chirurgie cu laser, care de obicei este o procedura in ambulatoriu. Cu chirurgie cu laser, medicul foloseste un high-intensitatii luminoase pentru a elimina fibroame mici.
- In functie de locul de fibrom, ar putea fi posibil sa il eliminati in timpul unei laparoscopie. Sau, medicul poate pune un tub subtire (numit Hysteroscope), cu un laser prin vagin si in uter. Tubul poate avea un racleta mici pentru a scrape departe Fibroid de peretele uterului.
Endometriosis
Ce este endometrioza?
Liniile de tesutul endometrial uter. In fiecare luna, in acord cu ciclului menstrual, ingroasa endometrial de tesuturi si se varsa in timpul menstruatiei.
Daca aveti endometrioza, aceasta inseamna ca acelasi tip de tesut ca stabilirea unor linii uterului este in crestere, de asemenea, in alte parti ale corpului, de obicei, in abdomen. Acest lucru poate provoca tesut cicatricial de a construi in jurul organelor dumneavoastra.
Endometrioza poate cauza dureri puternice si sangerari anormale, de obicei, in jur de ora a perioadei de dumneavoastra. Durerea in timpul actului sexual este un alt simptom comun. Cu toate acestea, este posibil sa aiba endometrioza si nu au nici un simptom. Endometrioza este o cauza principala a infertilitate (incapacitatea de a ramane insarcinata). De multe ori acesta nu este diagnosticat, pana cand o femeie are probleme ramane insarcinata.
Endometrioza se va reduce dupa menopauza si in timpul sarcinii, deoarece cresterea tesutului endometrial, depinde de estrogen. Daca aveti endometrioza si sa ia estrogen-terapia de substitutie dupa menopauza, tesutul poate creste la loc.
Singurul mod de a fi sigur ca ati endometrioza se face printr-o procedura chirurgicala, laparoscopie. Endometrioza poate fi o afectiune cronica si poate reveni chiar si dupa un tratament cu medicamente sau interventii chirurgicale.
C...

Siguranta pacientilor Autoritatea de presa consultativ concentrandu-se pe mai frecvente cauze de erori de medicatie

Siguranta pacientilor Autoritatea de presa consultativ concentrandu-se pe mai frecvente cauze de erori de medicatie Erorile de medicatie continua sa rang inalt (23%), in numarul de rapoarte prezentate pentru pacient Pennsylvania de siguranta Sistemul de raportare (PA-PSRS). Siguranta pacientilor Autoritatea evidentiaza cauzele comune ale erorilor de droguri in 2007 sa septembrie siguranta pacientilor consultativ.
Numele neclare si confuze etichetare si de ambalare, precum si Look-alike sau un sunet-alike de ...

De mediu cauze ale bolii Alzheimer, Marshfield Clinica de cercetatori de studiu de lansare

De mediu cauze ale bolii Alzheimer, Marshfield Clinica de cercetatori de studiu de lansare Marshfield Clinica cercetatorii au inceput sa caute legaturi genetici si de mediu de a bolii Alzheimer ca un prim pas spre dezvoltarea de markerilor de diagnosticare pentru a identifica persoanele expuse riscului inainte de a dezvolta boala.
Cercetatorii vor studia ADN-ul de pacienti Alzheimer de la baza sa de date de mai mult de 18.000 in mod voluntar-a donat mostre de ADN. Marshfield Clinica ...

Rezultatelor studiului publicat luna aceasta ca cercetatori Uita-te pentru un vaccin mai buna de Combatere a Antraxul

Rezultatelor studiului publicat luna aceasta ca cercetatori Uita-te pentru un vaccin mai buna de Combatere a Antraxul Un nou studiu publicat in aceasta luna de catre un cercetator Saint Louis vaccin Universitatea scrutinizes ceea ce in viitor, ar putea fi o alternativa la vaccin disponibile in prezent cu antrax.
Acest nou tip de antrax vaccin produs medicii imun de raspuns au fost cautati, in conformitate cu peer-revizuite de cercetare publicat in Vaccin.
In testarea primul sau uman, vaccinul a fost dat la ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.