Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Metastaza osoasa


Efectele drogurilor Chimioterapia descoperit Prin Drojdie

Efectele drogurilor Chimioterapia descoperit Prin Drojdie
Pana in prezent, modul de actiune al contin azot cu bifosfonati (N-BP) medicamente de cancer, utilizate pentru a ameliora durerea osoasa si pentru a preveni complicatii osoase in metastaza osoasa, a fost aproape in intregime necunoscut. Cercetatorii scris, in Centrale BioMed jurnal cu acces liber Genome Biology s-au folosit coduri de bare mutante drojdie de a identifica noi procese biologice implicate in raspunsul celular la N-bps, crearea de oportunitati pentru dezvoltarea de noi medicamente impotriva cancerului.
Daniela Delneri, de la Universitatea din Manchester, Marea Britanie, a lucrat cu Gianluca Spune-i si o echipa de cercetatori italian pentru a efectua experimente. Delneri a spus, am descoperit doua noi procese biologice implicate in efectele citotoxice ale N-bps, deteriorarea ADN-ului si asamblare microtubule, si, datorita abordarii roman de coduri de bare, acestea ar putea fi legate direct de gene responsabile, DBF4 si TBCB.
Cercetatorii au folosit o colectie de mii de mutanti drojdie, fiecare identificate printr-un cod de bare unic moleculare. Prin evaluarea pe care a crescut de drojdii cel mai bine atunci cand este expusa la N-BPS, acestea au fost in masura sa identifice potentiale tinte de droguri si de perspectiva in obtine schimbari moleculare au loc in celulele expuse la astfel de medicamente. Vorbind despre rezultatele, Delneri a declarat, Nici DBF4 nici TBCB au fost descrise inainte ca obiective N-BP, iar aceste constatari pot deschide noi oportunitati pentru dezvoltarea de noi compusi cu activitate antitumorala.
Note:
Identificarea obiectivelor secundare de N-contin bifosfonati la celulele de mamifere, prin intermediul analiza concurentei in paralel a din colectia de coduri de bare de drojdie text eliminat
Nicoletta Bivi, Milena Romanello, Richard ...

Radiofrecventa Ablation sigur si eficient pentru reducerea durerii de la metastaze osoase

Radiofrecventa Ablation sigur si eficient pentru reducerea durerii de la metastaze osoase Imagine ghidate ablatie radiofrecventa (RFA), un tratament minim invaziva de cancer care pot fi efectuate in stabilirea ambulatoriu, a redus semnificativ nivelul de durere cu experienta de catre pacientii cu cancer cu os (osos) metastaze, limitand nevoia de management puternic durerii narcotice, si sprijinirea cadru imbunatatit pacient de spirit, in functie de rezultatele unei Colegiului American de Radiologie Imaging Network (ACRIN) studiu publicat in revista on-line Cancer.
In fiecare an, in Statele Unite, mai mult de un milion de cazuri noi de cancer sunt diagnosticate. Intre 30 si 70 la suta dintre acesti pacienti se va dezvolta o metastaza osoasa - o de multe ori intens conditie dureroasa. Tratamente dureri actuale nu sunt eficiente pentru toti dintre acesti pacienti. Multe nevoie de doze tot mai mare de droguri pentru managementul durerii. RFA este o imagine-ghidate tehnologie care utilizeaza energie termica a ucide, sau ablate celule, tumorale. Acest studiu, sponsorizat de Institutul National al Cancerului (NCI), o parte din National Institutes of Health (NIH), au demonstrat ca RFA, adesea folosite pentru a trata ficat, rinichi si tumori cancerul pulmonar, este de asemenea un sigura si eficienta dureri de instrument de gestionare a la pacientii cu metastaze osoase.
Este clar ca imbunatatirea tratamente paliative trebuie sa fie identificate pentru a raspunde nevoilor acestor pacienti foarte multe. RFA sunt disponibile pe scara larga, cele mai multe acoperite de asigurare, pot fi efectuate intr-o singura sesiune de ambulator si, adesea, permite pacientilor interactiune consolidat cu cei dragi prin reducerea consumului de stupefiante puternice, care pot lasa-le intr-o stare de medicamente. De asemenea, spre deosebire de multe alte tratamente de cancer de gestionare a durerii, RFA poate fi repetata si mentine rezultate similare, a declarat Damian Dupuy, MD, cercetatorul principal al studiului, director al serviciilor de ablatie la Spitalul Rhode Island, si profesor de imagistica de diagnostic de la Alpert Warren medi...

Anti-blocuri de trombocite de droguri metastaze osoase la soareci

Anti-blocuri de trombocite de droguri metastaze osoase la soareci A lua legatura cu: Michael C. Purdy
[email protected]
314-286-0122
Universitatea Washington Scoala de Medicina
Tratamentul, de asemenea, incetineste dezvoltarea tumorilor altor
Cercetatorii de la Universitatea Washington Scoala de Medicina din St Louis au incetinit in mod dramatic raspandirea metastatic al unei tumori maligne extrem de la soareci prin dezactivarea trombocite,...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.