Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Milgamma tablete pret


Tanabe la Lansarea SIDA legate de "ALIXA tablete 450 mg"

Tanabe la Lansarea SIDA legate de "ALIXA tablete 450 mg"
Tokyo, Japonia, 25 noiembrie 2004 - (JCN Newswire) - Incepand din 25 noiembrie 2004, Tanabe Seiyaku Co Ltd. (Presedinte: Natsuki Hayama) este de a lansa un SIDA legate de droguri, VALIXA tablete 450 mg (Generic Nume: Valganciclovir forma de clorhidrat), cu indicatie pentru tratamentul retinita cu CMV la pacientii cu SIDA.
VALIXA tablete 450 mg este un pro-medicament preparat de ganciclovir, care a fost dezvoltat de F. Hoffmann-La Roche AG (Basel, Elvetia). In studiile clinice efectuate de peste mari, aceasta sa dovedit a fi foarte eficient in tratarea retinita cu CMV (atat tratamentul de inductie si de tratament de intretinere) la pacientii cu SIDA.
Retinita cu CMV este un sindrom care afecteaza aproximativ 20 la 30% din pacientii cu SIDA. De asemenea, este cunoscut de a poseda un risc ridicat de orbire. Capsule si IV formularea de ganciclovir, folosit la a fi un tratament pilonul dar acestea le prezinta constrangere asupra pacientilor prin oferindu-le pilula sarcina de 12 capsule pe zi sau sa le oblige sa se interneze pentru perfuzie.
VALIXA tablete 450 mg-a imbunatatit in mod remarcabil biodisponibilitate, care este de aproximativ de zece ori la fel de mult ca si cea a preparatului ganciclovirului orale (Denosine Capsule 250) si a condus la efecte clinice echivalent cu cel al injectarii ganciclovirului. Prin aceste caracteristici, acest produs se presupune ca ar contribui mult la QOL imbunatatite de pacienti prin reducerea poverii de zi cu zi pilula.
Tanabe Seiyaku Co, Ltd. va face toate eforturile pentru a contribui la tratarea retinita cu CMV la pacientii cu SIDA, prin colectarea si transmiterea de informatii privind utilizarea adecvata a VALIXA tablete 450 mg si sa incerce sa stabileasca reputatia de necontestat al ALIXA tablete 450 mg ca tratament standard pentru CMV retinita.
Despre Tanabe Seiyaku Co, Ltd.
Tanabe Seiyaku Co, Ltd. (TSE: 4508) este un producator si distribuitor de produse farmaceutice pentru sistemul cardio-vascular, sistemul circulator, sistemul nervos central, sistemului respirator si a sistemului de gastro-intestinale, tonice, antibiotice, chimioterapice, hormoni, vitamine, agenti de diagn...

Actavis lanseaza alprazolam tablete er in Statele Unite

Actavis lanseaza alprazolam tablete er in Statele Unite Actavis Group (ICEX: ACT), companie internationala de produse farmaceutice generice, a anuntat astazi ca a primit aprobarea de la US Food & Drug Administration a pietei alprazolam comprimate ER. Distribuirea produsului va incepe in urmatoarele saptamani.
Alprazolam tablete ER, echivalentul generic al Pfizers Xanax (R) XR comprimate, va fi disponibil in 0,5 mg, 1 mg, 2 mg, punctele forte si 3 mg. Alprazolam comprimate ER sunt indicate pentru tratamentul de anxietate si tulburari de panica.
Vanzari anuale de alprazolam tablete ER in Statele Unite au fost de aproximativ 53.9 milioane dolari SUA pentru cele douasprezece luni incheie in luna decembrie 2006, potrivit datelor IMS Health.
Despre Actavis
Actavis este unul dintre lumi de conducere companiile farmaceutice generice specializate in dezvoltarea, fabricarea si vanzarea de produse farmaceutice generice. Cu sediul central in Islanda, Actavis are operatiuni in peste 30 de tari, cu 11.000 de angajati. Capitalizarea companiei pe piata este de aproximativ EUR3bn (3,8 miliarde US $), precum si este listata la Bursa de Valori din Islanda Exchange. Actavis 2007 se asteapta ca vanzarile sa totale EUR1.6bn, cu aproximativ o treime din aceste vanzari provenind din Statele Unite, cea mai mare de piata a companiei unica. Numai in SUA, compania a realizat 38 pilitura ANDA in ...

Lannett unitate primeste aprobarea FDA Pentru Bethanechol clorura de tablete USP, 5 mg, 10 mg, 25 mg, si 50 mg

Lannett unitate primeste aprobarea FDA Pentru Bethanechol clorura de tablete USP, 5 mg, 10 mg, 25 mg, si 50 mg Lannett Company, Inc (AMEX: ICFM), un producator de produse farmaceutice generice, a anuntat ca a primit aprobarea din partea US Food and Drug Administration (FDA) a abreviat sau nou Drug Application (ANDA) pentru Bethanechol comprimate de clorura de 5 mg, 10 mg, 25 mg, si 50 mg, echivalentul generic al Urecholine tablete ® comercializate de catre Odyssey Pharmaceuticals, Inc
Potrivit Wolters ...

Ranbaxy Primeste USFDA de aprobare la Piata 80 mg tablete Simvastatina cu 180-Day Exclusivitate

Ranbaxy Primeste USFDA de aprobare la Piata 80 mg tablete Simvastatina cu 180-Day Exclusivitate Ranbaxy Laboratories Limited (RLL), a anuntat astazi ca firma a primit aprobarea din partea US Food and Drug Administration (FDA) pentru fabricarea si piata Simvastatina Tabele USP, 80 mg cu 180 de zile de exclusivitate in SUA FDAs Biroul de medicamente generice a determinat Ranbaxys 80mg Simvastatina tablete USP, pentru a fi bioechivalente, prin urmare, terapeutice echivalente cu droguri enumerat...

Ranbaxy Primeste Aprobarea incercarea de a Piata sumatriptan succinat de tablete pentru migrena

Ranbaxy Primeste Aprobarea incercarea de a Piata sumatriptan succinat de tablete pentru migrena Ranbaxy Laboratories Limited (RLL) a anuntat astazi ca societatea a primit aprobarea provizorie de la US Food and Drug Administration pentru fabricarea si piata sumatriptan succinat de tablete, 25 mg (de baza), 50 mg (de baza) si 100 mg (de baza). Total al vanzarilor anuale de piata pentru sumatriptan succinat de tablete au fost 857 milioane dolari (2.8%) (IMS - MAT: martie 2005).
Sumatriptan s...

FDA aproba Prima Generic Tabele Ondansetron, oral dezintegrare tablete si solutie orala

FDA aproba Prima Generic Tabele Ondansetron, oral dezintegrare tablete si solutie orala Astazi Food and Drug Administration a aprobat prima versiuni generice ale Zofran (Ondansetron) comprimate, oral se dezintegra comprimate si solutie orala, care sunt indicate pentru a preveni greata si varsaturi, asociate cu chirurgie, radioterapie si chimioterapie cancer. Aprobare este un pas important in efortul de agencys a creste disponibilitatea cu costuri mai mici de medicamente generice. In ...

RTS lanseaza Solidprep sistem care sa permita 90%, economisind timp de tablete pentru prepararea probelor

RTS lanseaza Solidprep sistem care sa permita 90%, economisind timp de tablete pentru prepararea probelor RTS Life Science, un furnizor mondial de gestionare a probei automata si sisteme de livrare de droguri de testare, anunta lansarea RTS SolidPrep, o linie revolutionara, noi comprimat solutii pregatirea probelor. RTS SolidPrep prevede pregatirea de mare viteza de comprimate si a altor produse farmaceutice solide doza pentru testul, impuritati si doza de aplicatii de continut uniformitate. Utilizare...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.