Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Miscari involuntare ale corpului uman


Ce este Distonie? Care este cauza Distonie?

Ce este Distonie? Care este cauza Distonie?
Distonie este un termen general care descrie miscari involuntare si contractii musculare prelungite - o serie de tulburari de circulatie. Pacientul a rasucirea miscarile trupului, tremor si neobisnuite sau pozitii incomode. Pentru unii pacienti, intregul corp pot fi implicate in miscari, in timp ce pentru altele doar anumite parti ale corpului sunt afectate.
Distonie simptomele pot fi legate de sarcini specifice, cum ar fi scris, ca si in scriitori crampe. Distonie pot fi mostenite, dar fara un model genetic - o mostenire sporadica. Oamenii pot dezvolta simptome de distonie, ca rezultat al luarea unor medicamente. Unele boli, cum ar fi unele forme de cancer pulmonar poate produce, de asemenea, semne si simptome de distoniei.
Oamenii de stiinta au identificat o gena responsabila pentru cel putin o forma de distonie. Unii dintre pacientii care raspund bine la dopamina, in timp ce altele pot beneficia de medicamente sedativ-tip, sau chiar interventii chirurgicale.
Desi distonia este o afectiune neurologica, expertii spun ca abilitatile cognitive (inteligenta), memorie, precum si abilitatile de comunicare nu sunt afectate.
Potrivit Medilexicons dictionar medical, distonie este un sindrom A a contractiei musculare anormale care produce miscari involuntare repetitive rasucirea si atitudine anormala a gatului, portbagaj, fata, si extremitati.
Potrivit National Health Service (NHS), Marea Britanie, aproximativ 38,000 de persoane sunt afectate de distonie, dintr-o populatie totala de 61 milioane de euro.
Desi cele mai multe cazuri de a incepe distoniei la pacienti cu varste intre 40 si 60 de ani, se poate lovi toate grupurile de varsta.
Distonie pot fi clasificate in functie de caz, care stau la baza: distonie primar - cazurile in care singurul semn sau simptome este distonie. Echipa medicala nu poate identifica orice boli neurologice sau daune care ar putea fi cauzat distonia.
Distonie secundar - atunci cand distonie semne si simptome apar ca urmare a unei conditii de baza - de obicei genetice, neurologice sau un prejudiciu, care afecteaza sistemul nervos. Distonie este de asemenea definita in functie de partea corpului (s) afectate: distonie Focal - doar o parte a organism este afectat.
Distonie semicircular - doua sau mai multe regiuni ale corpului sunt afectate. Regiunile sunt intr-un fel conectate intre ele, de exemplu, gatul si umar.
Distonie multifocala - cel putin doua regiuni ale corpului care nu sunt conectate intre ele sunt afectate. Cum ar fi un brat pe de o parte, precum si un picior pe cealalta parte a corpului.
Generalizate distonie - ambele picioare si din alte regiuni ale corpului sunt afectate.
Hemidystonia - jumatate din intregului organism este afectat. Distonie pot fi de asemenea clasificate in functie de varsta de debut: Early-debut distonie - atunci cand distonie semne si simptome apar in primele treizeci de ani de pacienti vietii. Simptomele sunt de obicei primul observat intr-o la nivelul membrelor. De obicei, distonie se va raspandi in cele din urma in alte parti ale corpului.
Distonie Late debut - cel mai de obicei, debutul semne si simptome apar la pacientii cu varsta intre 40 si 60 de ani. In majoritatea cazurilor simptomele porni fie in gat, unul dintre arme sau de cap, si, in general nu se raspandesc. Care sunt semnele si simptomele distoniei? Un simptom este ceva pacientul se simte si rapoartele, in timp ce un semn este ceva alte de oameni, cum ar fi avizul medicului. De exemplu, durerea poate fi un simptom in timp ce o eruptie cutanata poate fi un semn.
Pacientii semne si simptome va depinde in principal de tipul de distoniei care le-au. Mai jos sunt cateva exemple frecvente: distoniei cervicale -, de asemenea, cunoscut ca toricollis; forma cea mai comuna. Distoniei cervicale afecteaza doar o parte a corpului (distonie focale) si, in general, incepe mai tarziu in viata (distonie tarziu debut). Muschii gatului sunt afectate. Pacientul poate experienta ..
Rasucire a capului si gatului tras din fata a capului si gatului tras inapoi al capului si gatului tras lateral al capului si gatului,
Pacientii pot prezenta simptome usoare pana la severe. In cazul in care spasme musculare si contractiile sunt destul de frecvente si mai severe, pacientul poate experienta, de asemenea, rigiditate si durere.
Expertii nu sunt sigur de ce, dar spun ca atingerea barbie, gat sau spate a capului poate scuti de multe ori simptome considerabil.
Blefarospasm - muschii din jurul ochilor sunt afectate. Acesta este un punct focal (doar o parte a corpului este afectata), cu debut tardiv tip de distonie. Pacientul poate experienta ..
Fotofobie (sensibilitate la lumina) Iritatie la nivelul ochiului (e) excesiv intermitent, cu ochii de multe ori necontrolabile aproape incontrolabil. Pacientii cu simptome severe pot considera ca este imposibil sa se deschida ochii lor pentru cateva minute.
Semnele si simptomele pot deveni mai mult si mai putin severe, in functie de ce moment al zilei este. Majoritatea pacientilor descoperi ca simptomele se agraveaza pe masura ce ziua progreseaza.
Dopa-distonie receptiv - un tip de generalizat, cu debut precoce-distonie (ambele picioare si alte parti ale corpului sunt afectate, debutul are loc de la varste 5 - 30 ani). Acest tip de distoniei raspunde bine la tratamentul cu levodopa, un medicament dopamina - de unde si numele.
In mod normal, un pacient va simptome intre 6 si 16 ani. Cel mai frecvent simptom este un rigid, plimba-te neobisnuite, cu talpa de sus aplecat piciorul. In unele cazuri, se poate transforma piciorul spre exterior, la glezna.
Rigiditate si spasme musculare la nivelul bratelor si tors, nu este mai putin frecventa.
Spasm Hemifacial - Acesta este un punct focal (doar o parte a corpului este afectata), cu debut tardiv tip de distonie. Pacientul prezinta in spasmele muschilor pe o parte a fetei. Simptomele pot fi mai proeminenta in cazul in care individul este sub stres mental sau fizic obosit.
Laringian distonie - Acesta este un punct focal (doar o parte a corpului este afectata), cu debut tardiv tip de distonie. Muschii in caseta de voce (laringele), spasme. Spasming laringe musculare poate fi interior sau spre exterior.
Pacientii pot suna foarte linistit si breathy atunci cand vorbesc, sau strangulat - in functie de modul de spasme musculare.
Mioclonie distonie - aceasta este o segmentice, distonie tarziu debut (apare dupa 40 de ani, regiuni de doua sau mai multe organism sunt afectate). Brat, gat si muschii trunchiului sunt afectate. Pacientii cu spasme-ul poate arata ca si cum acestea primesc un soc electric (brusca, sacadat miscari).
Distonie Onmandibular - acest segmentice, cu debut tardiv tip de distoniei afecteaza maxilarului si a muschilor gura. Pacientii cu gura poate trage in sus si spre exterior.
Unele pacientul va avea doar simptomelor atunci cand muschii gurii si a maxilarului sunt folosite, in timp ce altele pot prezenta simptome chiar si in alte momente (atunci cand muschii nu sunt in utilizare). De multe ori, pacientii cu simptome atunci cand gura lor si a muschilor maxilarului nu sunt utilizate pot experienta dobandita, atunci cand vorbim sau mestecat.
Unii pacienti pot avea dyphagia (probleme de inghitire).
Scriitori crampe - pacientul prezinta crampe necontrolabile si a miscarilor in bratul si incheieturii mainii. Este un debut tardiv, de tip focal al distoniei. Aceasta este o sarcina-distonie specifice, pentru ca cei mai multi pacienti deja la o multime de scris inainte de debutul simptomelor apar.
Alte task-dystonias specifice:
Editie crampe Muzicieni crampe crampe Golfers
Generalizate distonie - pacientii care sunt de obicei copii de la inceputul pubertatii. Prin urmare, este o distonie cu debut precoce. Simptomele sunt resimtite in general, intr-una din membrelor, precum si in cele din urma raspandit in alte parti ale corpului.
Pacientul poate experienta ..
O spasme musculare anormale, postura rasucite, din cauza contractii si spasme la nivelul membrelor si trunchiul unui membru (sau picior) se poate transforma Parti spre interior a corpului poate smulge brusc rapid
Distonia paroxistica - spasme musculare si miscarile trupului anormale se intampla numai la momente specifice; in caz contrar, pacientul nu are simptome de la toate (cu alte ocazii). Este un tip rar de distonie.
Semnele de distoniei paroxistica pot semana cu cele de epilepsie in timpul unui sechestru (FIT). Atunci cand simptomele haide brusc, acestea sunt cunoscute ca un atac. Numai muschii sunt afectate in timpul unui atac. Pacientul nu isi pierde cunostinta, si va fi constient de lui / ei imprejurimile, spre deosebire de un pacient cu epilepsie. Un atac poate dura doar cateva minute, si, in unele cazuri, poate persista timp de mai multe ore. Urmatoarele declanseaza poate aduce pe un atac:
Oboseala mintala de stres (de oboseala) Consumand bauturile alcoolice Consumul de cafea O miscare brusca Care sunt cauzele distoniei? Cauze de distoniei primare (atunci cand nu este identificat cauza de baza) - experti spun ca o problema cu ganglionilor bazali este cel mai probabil asociate cu distonie primar simptome.
Potrivit Medilexicons dictionar medical, ganglionilor bazali este initial, toate masele mare de materia cenusie de la baza emisferei cerebrale; ca folosite in prezent, organismul striate (caudat si lentiform nuclee); grupuri de celule functional asociate cu corpul striate, cum ar fi nucleul subthalamic si substantia nigra sunt in mod frecvent, dar in mod incorect, grupate ca parte a nucleelor bazala / ganglionilor.
Pune mai simplu, ganglionilor bazali este o regiune care consta din 3 clustere de neuroni, numit nucleu, putamen si pallidus Globus, gasit la baza creierului. Ei sunt responsabili pentru miscari involuntare, cum ar fi tremor, athetosis (miscari involuntare zvircolea in special a armelor si a mainilor), si Chorea (neincetat rapida miscari complexe, organism care arata bine coordonate si un scop, dar sunt, de fapt, involuntar). In scopul de a muta muschi, messenger-substante chimice speciale, numite neurotransmitatori sunt eliberate.
Expertii cred ca neurotransmitatori nu sunt suficient de produse in ganglionilor bazal...

Ce este paralizie cerebral? Care este cauza paralizie cerebral?

Ce este paralizie cerebral? Care este cauza paralizie cerebral? Paralizie cerebrala este un termen care cuprinde un set de conditii neurologice care determina handicap fizic in dezvoltarea umana - acestea afecteaza creierul si sistemul nervos. Cuvantul cerebrale se refera la zona din creier care este afectat, in timp ce paralizie inseamna paralizie musculara completa sau partiala, in mod frecvent insotite de o pierdere de senzatie si miscarile trupului necontrolabile sau tremor. Cerebral inseamna legate de creier sau cerebrale. Cerebelului este un cuvant latin sensul creier; partea de sus a capului, craniul. In limba engleza cerebrale este anterioara (fata), parte a creierului, constand din doua emisfere, este o parte dominanta a creierului la om. Care sunt semnele si simptomele de paralizie cerebrala? O persoana cu paralizie cerebrala va arata, in general, simptome in primii trei ani de viata. Un copil / copil cu paralizie cerebrala pot avea unele din semnele si simptomele de mai jos: realizeaza etapele de dezvoltare, cum ar fi crawling, mersul pe jos, sau vorbind, mai tarziu / colegii acestuia.
Acceseaza cu crawlere intr-un mod neobisnuit.
Are ton anormala muscular - copilul va trage pe ochi in timp ce sedinte. Tonusului muscular se refera la un automat de persoane capacitatea de a intari si relaxare musculara atunci cand este necesar.
Are hranirea dificultate si supt.
Minciuni stabilite in pozitii incomode.
Poate fi usor de surprins.
Favorizeaza o parte a corpului fata de celalalt.
Are miscarile muschilor overdeveloped sau subdezvoltate (are floppy sau rigide).
Has de coordonare rau si echilibru (ataxie).
Are involuntare, miscari lente scris (athetosis).
Muschii sunt rigide si contract de anormal (paralizie spastica).
Are probleme de auz.
Are probleme cu vederii.
Are probleme de control al vezicii urinare.
A intestinului probleme de circulatie de control.
Are convulsii.
Are probleme de inghitire.
Gama de miscari sunt limitate. Exista mai multe tipuri de paralizie cerebrala, paralizie cerebrala spastica
Hemiplegeia spastica
Un copil cu hemiplegeia spastica vor avea de obicei spasticitate (rigiditate musculara), pe o parte a corpului - de obicei doar o mana si de brat, dar poate implica, de asemenea, un picior. Adverse care este afectat nu poate dezvolta in mod adecvat. Copilul poate avea probleme de vorbire. In majoritatea cazurilor de informatii nu este afectata. Unii copii vor avea convulsii.
Diplegia spastica
La nivelul membrelor inferioare sunt afectate, si nu exista nici sau de putine spasticitate Upper Body. Childs picior si a muschilor sold sunt strans. Picioarele incrucisate la genunchi, mersul pe jos face mai dificila. Trecere de la picioare atunci cand copilul este in pozitie verticala este adesea mentionata ca Scissoring.
Quadriplegia spastica
Childs picioare, brate, si corp sunt afectate. Acest lucru este mai severe de la spastica de paralizie cerebrala. Copiii cu acest tip de paralizie cerebrala sunt mai susceptibile de a avea retard mental. Mersul pe jos si vorbesc va fi greu. Unii copii au convulsii.
Ataxic paralizie cerebrala
Childs echilibrul si perceptia adancime sunt afectate. Perceptia Depth se refera la persoanele o capacitate de a judeca in cazul in care obiectele sunt in legatura cu in cazul in care el / ea este. Acesta este cel mai putin diagnosticat tipul de paralizie cerebrala. Copilul va fi greu sa cravata lui / ei shoelaces, buton de pana camasi, taiata cu o foarfeca, precum si alte aptitudini fin cu motor. Din cauza unor dificultati echilibru, copilul poate merge cu picioarele departe una de cealalta. Nu poate fi tremor intentie - o agitare care incepe cu o miscare voluntara, cum ar fi atingerea afara pentru o jucarie, mai aproape de el / ea ajunge la jucarie mai rau tremor devin. Cei mai multi copii cu paralizie cerebrala ataxic sunt de inteligenta normale si au bune abilitati de comunicare. Unele pot avea discurs neregulat.
Athetoid sau dyskinetic (sau paralizie athetoid dyskinetic) cerebrala
Acesta este al doilea tip cele mai comune de paralizie cerebrala. De Informatii va fi intotdeauna aproape normale, dar intregul corp vor fi afectate de probleme musculare. Tonusului muscular este slab sau stramt - care cauzeaza aleatorii si necontrolate miscarilor corpului. Copilul va avea probleme de mers pe jos, sedinta, mentinerea postura, si vorbind in mod clar (limba si corzile vocale sunt greu de controlat). Unii copii drool daca au probleme de control muschii faciali.
Hipotonie paralizie cerebrala
Probleme musculare va aparea mult mai devreme. Cap babys este floppy, si el / ea nu poate controla capul atunci cand sedinta in sus. Unii parinti au descris miscarile lor Childs ca fiind similar cu cel al o papusa de carpa. Baby ofera doar o cantitate moderata de rezistenta atunci cand un adult incearca sa mute membrele lor. Pentru copii sa se poata odihni, cu lui / ei coatele si genunchii slab extinsa, in comparatie cu alte sugari coatele ale caror / genunchi, va fi flexat. Unii bebelusi pot avea dificultati de respiratie.
Un prejudiciu cerebelos poate duce la acest tip de paralizie cerebrala. Care sunt cauzele paralizie cerebrala? De control al muschilor are loc in cerebrale. Paralizie cerebrala poate parea a fi o conditie musculare, dar este, de fapt, cauzate de leziuni ale cerebrale. Cerebelului este de asemenea responsabil pentru memoria noastra, capacitatea de a invata, si abilitati de comunicare - de aceea unele persoane cu paralizie cerebrala au probleme de comunicare si de invatare. Daune cerebrale poate afecta, uneori, viziune si auzul.
Unii bebelusi sunt lipsiti de oxigen in timpul travaliului si livrare (nastere). Din acest motiv, medicii Obisnuiam sa cred ca asfixiere (privarea de oxigen) in timpul nasterii a fost cauza leziuni ale creierului. Cu toate acestea, oamenii de stiinta au descoperit in timpul anilor 1980 ca mai putin de o zecime din cazuri, paralizie cerebrala au fost cauzate de privarea de oxigen in timpul nasterii. Cele mai multe cazuri de leziuni ale creierului in randul copiilor paralizie cerebrala a avut loc inainte ca acestea s-au nascut - mai exact, in primele sase luni de sarcina. Expertii cred ca leziuni ale creierului sa intamplat din cauza a trei motive posibile:
Periventricular leukomalacia (PVL)
Acest lucru se refera la daune de creier materia alba. Expertii cred ca lipsa de oxigen pot sa fi cauzat distrugerea celulelor creierului babys nenascut. PVL putea sa fi fost cauzata de mama gravide capturare o infectie, cum ar fi rubeolei (pojar german), cu tensiune arteriala foarte scazut, dand nastere prea devreme (nastere prematura), sau consuma un drog ilegal in timpul sarcinii.
Anormale de dezvoltare a creierului
In cazul in care dezvoltarea creierului este modificat, modul in care comunica cu muschii bodys pot fi afectate, ca alte functii se poate....

Human Genetics, Comisia de apel Pentru radicale revizuiri radicale a ADN-ului penale nationale Baza de date salutata de Credinta & comunitare Lideri, Marea Britanie

Human Genetics, Comisia de apel Pentru radicale revizuiri radicale a ADN-ului penale nationale Baza de date salutata de Credinta & comunitare Lideri, Marea Britanie Liderii Bisericii s-au alaturat grupului de campanii Negre pentru Sanatate Mintala din Regatul Unit, in care saluta concluziile Genetica Omului Comisiei (HGC) Cetatenii ancheta in ADN-ul in baza de date prin care se solicita eliminarea tuturor ADN inocente din baza de date penala si pentru un organism independent care sa inlocuiasca Home Office si Politia in calitate de custozi a bazei de date.

Miscari involuntare la pacientii cu boala Huntington Cut stabilite de Tetrabenazine, constata Studiu

Miscari involuntare la pacientii cu boala Huntington Cut stabilite de Tetrabenazine, constata Studiu Tetrabenazine medicamente taie circulatie involuntar la pacientii cu Huntingtons boala, in medie, cu circa 25 la suta, cu multi pacienti care se confrunta cu o imbunatatire mai mare, potrivit unui studiu, in 14 februarie al revistei Neurologie.
In general, pacientii care au primit medicatie au fost sase ori mai susceptibili de a fi luate in considerare de catre medicii lor de a s-au imbunatatit...

Studiul Gaseste medicamente poate reduce involuntare miscarile lui Huntington pacientii cu boala cu 25 la suta

Studiul Gaseste medicamente poate reduce involuntare miscarile lui Huntington pacientii cu boala cu 25 la suta Tetrabenazine medicamente taie circulatie involuntar la pacientii cu Huntingtons boala, in medie, cu circa 25 la suta, cu multi pacienti care se confrunta cu o imbunatatire mai mare, potrivit unui studiu, in 14 februarie al revistei Neurologie.
In general, pacientii care au primit medicatie au fost sase ori mai susceptibili de a fi luate in considerare de catre medicii lor de a s-au imbunatatit...

Discovery Rescrierile stiintifice actuale intelegere a modului in Responds corpului sa Virusuri

Discovery Rescrierile stiintifice actuale intelegere a modului in Responds corpului sa Virusuri La Jolla Institutul pentru alergii si Imunologie (LIAI), oamenii de stiinta au descoperit unul pentru manuale. Gasirea lor, raportate in jurnalul Imunitate stiintifice, ilumineaza un nou mecanism de necunoscut anterior in modul in care corpul luptele un virus. Constatare contravine intelegerii traditionale stiintifica a acestui proces si va oferi oamenilor de stiinta o metoda mai eficienta pentru ...

Care simuleaza efectele fiziologice ale imponderabilitate asupra corpului uman

Care simuleaza efectele fiziologice ale imponderabilitate asupra corpului uman Douasprezece femei a finalizat recent 60 de zile de bedrest voluntare, in scopul de a simula efectele fiziologice ale imponderabilitate asupra corpului uman. Echipa de cercetare din Toulouse, Franta, este acum mai caute activ doisprezece voluntari care sa le permita sa continue si sa consolideze de cercetare.
La inceputul lunii iunie, cei doisprezece voluntari din prima etapa a studiului WISE (...

Siguranta pacientilor Monitorizarea la Spitalul Hopkins Gaseste Legea de consecinte involuntare la Locul de Munca

Siguranta pacientilor Monitorizarea la Spitalul Hopkins Gaseste Legea de consecinte involuntare la Locul de Munca O atentie riguroasa la siguranta pacientilor si de monitorizare pentru piroane neasteptate in ratele de infectare sange de la Spitalul Johns Hopkins a condus o echipa de specialisti Hopkins, pentru a descoperi un neintentionate, surprinzator problema de siguranta cu un dispozitiv nou, care ar fi trebuit sa faca pacientii mai sigur si mai usor de tratat.
Nimeni nu ar fi putut anticipa acest rezu...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.