Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Monocite crescute cauze


Cercetatorii UC Davis Cauta Adaugat Beneficiu de statine din cele de la mare de risc pentru Boala de inima, diabet zaharat

Cercetatorii UC Davis Cauta Adaugat Beneficiu de statine din cele de la mare de risc pentru Boala de inima, diabet zaharat
UC Davis cercetatorii au aratat ca nu numai statine a imbunatati nivelul de colesterol, dar, de asemenea, reduce dramatic de boala care cauzeaza inflamatie la pacientii cu sindrom metabolic - o conditie definita prin simptome care includ obezitatea abdominala si a hipertensiunii arteriale.
Studiul, publicat online, in numarul din septembrie a Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism, ofera o noua speranta la unul din patru americani cu sindrom metabolic, care au dubla riscul de aparitie a bolilor de inima si sunt de cinci ori mai multe sanse de a dezvolta diabet zaharat.
Modificari in dieta si exercitiu fizic, ducand la pierderea in greutate sunt inca un tratament de alegere pentru prevenirea consecintelor de sindrom metabolic, a spus Kenny Jialal, un profesor de medicina interna la UC Davis Health System si director al Laboratorul de ateroscleroza si Metabolice de cercetare. Cu toate acestea, oamenii dont intotdeauna sa adere la aceste schimbari. Rezultatele noastre sugereaza ca statina poate fi o modalitate de a evita complicatiile mortale de sindrom metabolic.
Statine sunt o clasa de medicamente folosite pentru prevenirea si tratarea bolilor de inima. Ele actioneaza prin scaderea nivelului de colesterol si de prevenire a aterosclerozei, blocarea vaselor de sange din cauza placi construi-up. Anterior, grupul de Jialals a aratat ca, statine, ca o clasa de medicamente, sunt anti-inflamator. Avand in vedere ca sindrom metabolic, este caracterizat de low-inflamatie gradul si rezistenta la insulina, ei au decis sa se uite la efectul direct al statine asupra inflamatiei la acesti pacienti.
Echipa UC Davis a efectuat un studiu dublu-orb, randomizate, controlate cu placebo, in care au dat o doza standard de zi cu zi a unui statina (simvastatina sau placebo) la 50 de pacienti cu sindrom metabolic. Dupa opt saptamani, au masurat nivelul de colesterol, precum si ca biomarkeri a inflamatiei in circulatie, dar mai important, in celulele pivot, in toate etapele de formare a placii, monocite. Ei au descoperit, cum era de asteptat, ca statina coborat de joasa densitate-lipoproteinelor-colesterol si non-de inalta densitate-lipoproteinelor-colesterol nivelurile, atat din care American Heart Association orientari tinta pentru tratamentul sindrom metabolic.
Jialal si colegii sai au constatat, de asemenea reduceri de marcat in doua biomarkerilor pivot de inflamatie: proteina C reactiva (PCR) si interleukina-6. In timp ce aceste markeri sunt de obicei crescute in rezistenta la insulina, o conditie care precede dezvoltare a diabetului zaharat, tratamentul cu statine aceste niveluri reduse cu 36 la suta si 44 la suta, respectiv.
Am aratat un efect anti-inflamator directa de statine din monocitelor, a declarat Jialal, care de asemenea este un medic endocrinolog personalului de la Sacramento VA Medical Center.
Inflamatia nu este numai de predictie a bolilor de inima, a spus el. Dar, aceasta este implicata intr-un ciclu complicat metabolic al modificarilor care duce la rezistenta la insulina, hormonul care regleaza de zahar din sange. Rezistenta la insulina, la randul sau, este un precursor al diabetului zaharat.
Jialal a spus constatarea actuala sugereaza ca medicii pot considera acum tratarea sindrom metabolic, cu statine, o clasa de medicamente, cu un record de siguranta dovedit. De fapt, sase din cele 25 de participanti la terapia cu statine nu ar mai putea potrivi definitia medicale ale sindromului metabolic, pana la sfarsitul studiului.
O persoana este diagnosticat ca avand sindrom metabolic cazul in care au exces de grasime abdominala, LDL-mare (rau), HDL colesterol si joasa (bun) nivelul de colesterol, tensiune arteriala ridicata, incapacitatea de a reglementa de zahar din sange (rezistenta la insulina), precum si un nivel ridicat de biomarkeri de inflamatie, cum ar fi PCR, care este asociata cu boli de inima. In timp ce aceasta afecteaza 25 la suta dintre americani, ea afecteaza in mod disproportionat anumita varsta si grupuri...

MCP3 entices monocite sa plece din maduva osoasa

MCP3 entices monocite sa plece din maduva osoasa Celulele imune cunoscut sub numele de monocite sunt recrutati de la site-uri de inflamatie, cum ar fi site-uri in cazul in care microbii au invadat corpul. Recrutarea este mediata de factori solubil cunoscut sub numele de chemokines, dar identitatea precisa a chemokines ca medieze circulatie a monocitelor din maduva osoasa de sange si apoi din sange pentru site-ul de inflamare nu au fost bine definite.
Intr-un studiu care apare on-line in avans de la publicarea in problema de imprimare aprilie a Journal of Clinical Investigation, Israel charo si colegii sai de la Institutul Gladstone a bolilor cardiovasculare din San Francisco, arata ca chemokines MCP1 si MCP3 sunt cruciale pentru deplasarea de la monocyte maduva osoasa la sange. Comparativ cu soareci normala, soareci lipsesc fie MCP1 sau MCP3-a redus numarul de monocite in sange si cresterea numarului de monocite in maduva osoasa lor. Observatii similare au fost f...

Valorile crescute de interleukina-12 este un marker plasmatice ale Poor Prognozei in etapa a III Melanomul Pacientii

Valorile crescute de interleukina-12 este un marker plasmatice ale Poor Prognozei in etapa a III Melanomul Pacientii Noua cercetare a stabilit ca nivelurile sanguine crescute ale interleukina-12, care creste pe masura ce inaintam in varsta, in mod independent prezice prognostic saraci la pacientii cu melanom.
Interleukina-12 este un agent biologic terapeutic care a fost demonstrat de a actiona asupra sistemului imunitar si creste capacitatea de bodys de a lupta impotriva bolii. Acesta a anterior, de asemenea,...

Genetic, concentratii crescute de lipoproteine asociata cu risc crescut atac de cord

Genetic, concentratii crescute de lipoproteine asociata cu risc crescut atac de cord O analiza genetica a datelor din trei studii sugereaza ca genetic, concentratii crescute de lipoproteine (a) sunt asociate cu un risc crescut de atac de cord, potrivit unui studiu, in 10 iunie problema JAMA.
Infarct miocardic (IM; atac de cord) ramane o cauza principala a bolii si a mortii, in ciuda directionare a lipoproteine cu densitate redusa (LDL) colesterol prin terapie statina. Nevoia de...

Studiul arata Chiar si moderat crescute Colesterol nivelului amplifica Dementa de risc

Studiul arata Chiar si moderat crescute Colesterol nivelului amplifica Dementa de risc Valori crescute ale colesterolului in Activitate culturala - chiar si nivelurile crescute in considerare numai la limita - cresc semnificativ riscul de boala Alzheimer si dementa vasculara mai tarziu in viata, potrivit unui nou studiu realizat de cercetatorii de la Kaiser Permanentes diviziei de Cercetare si la Universitatea din Kuopio in Finlanda. Studiul apare in Jurnalul Dementa & Geriatric...

Capsuni poate ajuta Reducerea riscului de a avea Inflamarea crescute in Blood Navele

Capsuni poate ajuta Reducerea riscului de a avea Inflamarea crescute in Blood Navele Capsuni nu sunt doar delicioase si bogat in substante nutritive, de cercetare noi de la Harvard Medical School a constatat ca acestea pot oferi protectie a bolilor cardiovasculare. Nou studiu a constatat ca cei care au raportat cele mai mananca capsuni experimentat niveluri mai scazute din sange de proteina C reactiva, un biomarker pentru inflamatii ale vaselor de sange.
Howard Sesso, SCD si co...

Pacientii cu depresie Medicamente Treci º i Have valori crescute ale Of norepinefrina

Pacientii cu depresie Medicamente Treci º i Have valori crescute ale Of norepinefrina Studii recente efectuate la San Francisco VA Centrul Medical sugereaza doua mecanisme posibile pentru link-ul recunoscut pe scara larga intre depresie si rezultatelor negative la pacientii cu boala coronariana: lipsa de aderare la regimuri de medicatie si nivelurile crescute de noradrenalina, un hormon de stres.
Pacientii cu depresie sunt mai susceptibile de a suferi atacuri de cord si a insufi...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.