Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Muscatura de hamster


Doar ca noi, de stres social Hamsters solicitarile pentru a manca prea mult, crestere in greutate

Doar ca noi, de stres social Hamsters solicitarile pentru a manca prea mult, crestere in greutate
Pune un mouse sau un sobolan in conditii de stres si ce face el? Se opreste mananca. Oamenii ar trebui sa fie atat de norocos. Cand oamenii sufera de stres nontraumatic ei de multe ori capul, pentru frigider, producatoare de kilogramele in plus nesanatoase.
Cand hamsteri sirian, care sunt in mod normal solitare, sunt plasate intr-un grup-o situatie de viata, ele, de asemenea, cresterea in greutate. Deci, oamenii de stiinta de la Centrul pentru Behavioral Neuroscience de la Universitatea de Stat din Georgia sunt utilizati hamsteri ca un model de stres induse de om obezitate. Ei doresc sa inceapa unraveling factorii de complex, care duc oamenii sa manance atunci cand sub stres si speranta ca informatiile pot fi utilizate in cele din urma pentru a bloca poftele in conformitate cu acest scenariu comun.
Studiul, creste infrangerea Sociale ingestia de alimente, de masa corporala, si adiposity in hamsteri sirian, de Michelle T. Foster, Matia B. Solomon, Kim L. Huhman si Timothy J. Bartness, Georgia State University, Atlanta, apare in numarul din mai a Jurnalului American de Fiziologie-reglementare, Integrative si comparativa Fiziologie publicat de American Physiological Society.
Hamsteri similare la om
In cadrul studiului, cercetatorii uita-te la stres nontraumatic - stres am experienta in viata de zi cu zi, cum ar fi obtinerea blocat in trafic sau incercarea de a finaliza un proiect major de la locul de munca. Acesta este diferita de stres traumatic, cum ar fi suferinta moartea unei persoane dragi. De stres post-traumatic de obicei dulls apetitului uman, a declarat Bartness, studys cercetator senior si o autoritate in obezitate.
In Statele Unite, in cazul in care alimentele sunt abundente si relativ ieftine, supraalimentarea poate fi dificil de controlat. Stress-supraalimentarea conexe este mai dificil de controlat decat supraalimentarea pe care oamenii nu doar pentru ca produsele alimentare gust bun si este disponibil, Bartness a spus. In cazul in care oamenii de stiinta ar putea invata cum pentru a reduce nevoia de a manca in fata stres, aceasta ar putea imbunatati starea de sanatate a o multime de oameni. Si care a fost punctul de acest studiu.
Cercetatorii au folosit hamsteri sirieni, de tipul celor frecvent intalnite in magazine pentru animale de companie. Au creat o situatie in care hamsteri subordonata ar suferi o infrangere sociale la mainile de un hamster dominante. Cercetatorii au vrut sa vada daca hamsteri a invins-ar manca mai mult si cresterea in greutate sub stres, la fel ca un om. Soareci si sobolani manca mai putin si pierde in greutate cand sunt supuse la un stres similare, facandu-le un subiect slab pentru stres induse de om de cercetare obezitate.
Studiul a cerut trei intrebari:
* Are repetate crestere infrangere aportului alimentar sociale, greutate si de grasimi in hamsteri?
* Daca da, cum de multe infrangeri sunt necesare?
* Nu intermitenta (imprevizibile) infrangeri crestere de grasime si ingestia de alimente mai mult de consecutive (previzibil) invinge, asa cum este adevarat la oameni?
O situatie de disconfort
Pentru a raspunde la aceste intrebari, cercetatorii au plasat de 11 saptamani de hamster vechi (intrusul subordonat) in custi a unui de hamster de mai in varsta si mai mari (rezident dominanta). Intrusul a ramas in agresorii cusca, timp de sapte minute pentru fiecare proces. Situatia infiintat-o situatie dominanta clara fata de subordonare intre hamsteri, autorii explicat.
Agresiune de hamster este foarte ritualizate, cu dominanta sau supunerea, in general, cu sediul in primul minut si intretinute, ulterior, prin semnale sociale si de comunicare sociala intre adversari, autorii au scris. Intensitatea de cele mai multe intalniri agonale a fost moderat, cu unele chasing si muscatura, dar fara leziuni tisulare reale.
Un observator instruit inregistrate comportamente supusa si, de asemenea, asigurat ca nici un rau a venit la oricare dintre hamsteri, care locuiesc in mod obisnuit in pace. Pentru ca a fost mai mici de hamster intrus, rezultatul dominatiei / paruiala de docile a fost o concluzie inevitabila.
Cercetatorii au descoperit ca, ca urmare a stresului de a fi plasate in cusca de origine a unui rezident mai mare, hamsteri intrus ulterior:
* Mancat semnificativ mai mult
* Castigat in greutate in mod semnificativ mai multe
* Castigat in mod semnificativ mai mult de grasimi, inclusiv grasime viscerala
Aceste rezultate au aparut atunci cand hamsteri intrusul au fost plasate in cusca straine cat mai putine ca de patru ori, un total de 28 de minute, peste 33 de zile de experiment, Bartness explicat. Hamsteri care au fost plasate in situatia doar o singura data in timpul experimentului nu a manca mai mult sau cresterea in greutate, comparativ cu grupul de control. In plus, hamsteri intrus care au fost plasate in cusca intermitent (uneori imprevizibile) au aratat comparabile si cresterea in greutate de grasimi, comparativ cu acelea care se afla intr-o cusca straine consecutiv (la timpul regulamentar).
Cu toate acestea, in timp ce grupul intermitenta, a crescut cu privire la toate masurile de castig de grasime, grupul consecutive au crescut, in doar doua dintre masurile de grasime. Totusi, acest lucru a fost un rezultat neasteptat.
La om, imprevizibil [stres] evenimentele sunt mult mai mult de aversiv de evenimente previzibile, care provoaca modificari mai mare in homeostaziei si, astfel, a crescut de stres, autorii...

Virusul Rozatoare sustine viata din 6 pacienti cu transplant

Virusul Rozatoare sustine viata din 6 pacienti cu transplant Un virus gasite in sobolani si hamsteri a sustinut vietii la pacientii cu transplant trei in New England si alte trei in Wisconsin. The New England pacienti a murit luna trecuta, in timp ce cele Wisconsin a murit in 2003.
Expertii CDC spun ca nu arata ca si cum acest virus poate infecta prin transfuzii de sange, dar nu sunt sigur ca-un fel sau altul.
Unul dintre noilor donatori de organe Anglia pacienti au avut un hamster care au testat pozitiv pentru virusul coriomeningitei limfocitara (LCMV).
Ce este coriomeningitei limfocitara?
Coriomeningitei limfocitare, sau LCM, este un rozator-suportate de boala virala infectioase care prezinta ca meningita aseptica (inflamatie a membranei, sau meningele, care inconjoara creierul si maduva spinarii), encefalita (inflamare a creierului), sau meningoencefalita (inflamarea atat creierul si meningele). Agentul sau cauzal este virusul coriomeningitei limfocitare (LCMV), un membru al familiei Arenaviridae care a fost initial izolata in 1933. Desi LCMV este recunoscut ca fiind cel mai frecvent care provoaca boli neurologice, dupa cum numele implica, infectie fara simptome usoare sau de boli febrile sunt frecvente manifestari clinice. In plus, sarcina-infectii legate a fost asociat cu hidrocefalie congenitala, corioretinita, si retardare mentala.
In cazul in care nu provin de la virusul?
Gazda primar este mouse-ul comun casa, Mus musculus. Infectii la populatiile mouse-ul casa poate varia in functie de locatie geografica, dar, aproximativ 5% din soareci pe intreg teritoriul Statelor Unite sa LCMV. Virusul se gaseste in saliva, urina si fecale de soareci infectate. Soareci infectate transporta LCMV si a varsat-o pentru durata vietii lor fara a prezenta nici un semn de boala. Alte tipuri de rozatoare, cum ar fi hamsterii, nu sunt rezervoare naturale, dar se poate infecta cu LCMV de la soareci salbatice de la crescator, in animalele de companie magazin sau mediu de acasa. Oamenii sunt mai susceptibile de a LCMV contract de la soareci casa, dar infectii de la rozatoare, pentru animalele de companie au fost de asemenea raportate.
Cum oamenii devin infectati?
Persoanele infectate cu LCMV dupa expunerea la urina proaspete, excremente de pasare, saliva, sau materiale cuiburi. Transmitere poate aparea, de asemenea, atunci cand aceste materiale sunt direct introduse in piele rupte, nasul, ochii sau gura, sau probabil, prin muscatura unui rozatoarelor infectate. Persoana de-la-de transport persoane, nu a fost raportata, cu exceptia transmisiei verticale de la mama la fat infectate....

Amigdalele extinsa, adenoids si alergii pot afecta muscatura unui copil, aspectul facial si comportamentul

Amigdalele extinsa, adenoids si alergii pot afecta muscatura unui copil, aspectul facial si comportamentul Obstacole din cauza cronic congestionate pasajele nazale sau amigdalele marite pot afecta cresterea economica a fetei. Long sindrom fata este un termen care descrie mai lung, se confrunta cu inguste de copii care sufera de alergii sau necontrolata, o obstructionare a cailor aeriene superioare, care creeaza o incapacitate de a respira prin nas, rapoarte de un articol din iulie / august 2004 emisiun...

De hamster Studiul arata cum noastre fizice Brainuri Recunoaste Altele

De hamster Studiul arata cum noastre fizice Brainuri Recunoaste Altele Imaginati-va vada un coleg de clasa de liceu fosta ati dorit mereu sa stiu mai bine. Apoi, vazand ca imagina copil care a folosit pentru a impinge tu in holuri. Do you reactioneaza diferit? Ce se intampla in creierul tau in timpul acestor intalniri?
De fapt, diferite zone ale creierului reactioneaza diferit atunci cand recunoaste altele, in functie de emotiile atasat la memorie, o echipa de psi...

Care sunt Insect Bites? Cum Pentru a trata muscaturilor de insecte

Care sunt Insect Bites? Cum Pentru a trata muscaturilor de insecte Muscaturilor de insecte sunt rani punctie sau laceratii facute de insecte. O insecta poate musca atunci cand este agitat si apara in sine, sau atunci cand vrea sa se hraneasca. Insecte de obicei se injecteaza acid formic, care poate declansa o reactie, inclusiv roseata, umflaturi, durere sau mancarime.
Furnici de foc, albine, viespi si Hornets au o intepatura dureroase care poate declansa o rea...

Vara Tratarea insectelor intepaturi Si Bites

Vara Tratarea insectelor intepaturi Si Bites Buzzing albine, mars roiuri de furnici si tantarii sunt la fel de mult o parte din vara ar fi vremea calda, infloreste flori si copii care beneficiaza de timp liber de la scoala. Iar in cazul in care copilul dumneavoastra are planuri de a petrece lunile de vara in aer liber de joc, sansele sunt dracu 'se confrunta unele insecte de-a lungul drumului.
Pentru majoritatea copiilor, insecte cozi...

Protocolul utilizat pentru a trata Prima cunoscute Survivor de rabie, fara Vaccinarea

Protocolul utilizat pentru a trata Prima cunoscute Survivor de rabie, fara Vaccinarea Protocolul utilizat pentru a trata supravietuitor primul cunoscute de rabie, fara vaccinare prealabila este publicat in 16 iunie 2005, eliberarea din New England Journal of Medicine. Se spera ca aceasta abordare poate fi replicat, testate, si ofera un ghid pentru tratarea acestei afectiuni fatale, mai ales in unele parti ale lumii unde incidenta de rabie este extravagant.
Expertii de la Colegiu...

Parazitii malariei dezvolta in limfatici Noduri

Parazitii malariei dezvolta in limfatici Noduri In primul cantitative, real studiu de imagini in timp a calatoriilor de Plasmodium parazitul malariei prin tesuturi de mamifere, cercetatorii de la Institutul Pasteur din Paris gasit parazitilor in curs de dezvoltare intr-un loc neasteptat: ganglionii limfatici.
Parazitilor prezenta in ganglionii limfatici, aproape cu siguranta, are implicatii asupra raspunsului imun la mamifere, a spus Robert ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.