Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Nastere la 8 luni


Probleme vezicii urinare dupa nasterea copilului reduce considerabil dupa trei luni

Probleme vezicii urinare dupa nasterea copilului reduce considerabil dupa trei luni
Femeile care trece prin sarcinii prima lor gasi probleme vezicii urinare hiperactive foarte stresant, dar problemele de a reduce considerabil trei luni dupa nasterea copilului, in functie de cercetare din ultimele BJU International.
Cercetatorii de la Centrul Medical Universitar din Utrecht, Olanda, a studiat 344 de femei, cerandu-le sa completeze chestionare atunci cand au fost 12 si 36 saptamani gravide si trei si 12 luni de la livrare.
Ei au descoperit ca doar putin peste 50 la suta din primul-mame timp cu experienta vezicii urinare hiperactive (OAB), simptomelor atunci cand au fost 12 saptamani gravide. Acestea au inclus 3,5 procente pe care au avut problema adaugata a incontinenta atunci cand este necesar de a goli vezica lor urgent.
Numarul sufera OAB si incontinenta la 36 saptamani a crescut la 15 la suta, dar a scazut din nou la 3,5 la suta si 12 la trei luni de la livrare. O continuare opt la suta din Mums noi, fara a mai avea inca OAB incontinenta la trei si 12 luni de la livrare.
Femeile cu problema adaugata a incontinenta simtit-o a avut un efect negativ asupra calitatii vietii acestora, atat in timpul si dupa sarcina, cu mobilitate si jena la pozitia lista lor de preocupari. Aceste aspecte au fost prezente inca un an dupa nastere, dar la un nivel mult mai scazut.

Din motive fizice de ce femeile gravide simptome vezica urinara hiperactiva nu este inca clar, spune autorul principal Dr. Henriette Van Brummen.

Este posibil determinate de factori, cum ar fi presiunea de la uter pe vezica urinara, de productie modificat urina si o modificare a capacitatii vezicii urinare in timpul sarcinii.

Ceea ce este clar, cu toate acestea, este efectul pe care le poate avea asupra unor femei de calitate a vietii. O problema ca profesionistii din domeniul sanatatii trebuie sa abordeze, atunci cand face cu femeile insarcinate si cele care au emis recent, deoarece poate cauza probleme reale si de primejdie, mai ales cand OAB este insotita de incontinenta.
Toate femeile care au luat parte la studiu au fost prima data mame care au fost insarcinata cu un copil unic si in stare buna de sanatate. Doar in doua treimi (65 la suta) a avut o livrare normala vaginale, 19 la suta nevoie de niste ajutor, iar restul au avut electiva sau Caesareans de urgenta. Ei au fost recrutati de la 10 practicilor de moasa in Tarile de Jos.

Exista un numar de pasi pe care femeile pot lua pentru a controla sau de a imbunatati hiperactivitate a vezicii urinare, inclusiv podea pelvian exercitii pentru a imbunatati controlul lor musculare a...

Premature, Low Sugari greutate la nastere mai multe sanse daca sarcina a fost mai mult de 18 luni sau mai mult de cinci ani de la nastere anterioara, Study Says

Premature, Low Sugari greutate la nastere mai multe sanse daca sarcina a fost mai mult de 18 luni sau mai mult de cinci ani de la nastere anterioara, Study Says Reprinted cu permisiune de la http://www.kaisernetwork.org. Puteti vedea intregul Kaiser Daily Health Policy Report, cautare arhive, sau sa se inscrie pentru livrare de e-mail la http://www.kaisernetwork.org/dailyreports/healthpolicy...

Mai mici pentru copii vreodata, care cantareste 260 de grame la nastere, se duce acasa dupa patru luni in spital

Mai mici pentru copii vreodata, care cantareste 260 de grame la nastere, se duce acasa dupa patru luni in spital Rumaisa Rahman a fost cel mai mic copil care au supravietuit vreodata atunci cand ea sa nascut, in greutate de la 260 de grame (in conformitate cu 9 uncii). Ea a fost doar noua centimetri si un timp lung. Ea a petrecut patru luni in terapie intensiva de la Loyola University Medical Center, Illinois, SUA. Dupa patru luni ea cantareste doar doua kilograme si jumatate.
Medicii de la Loyola Centrul...

Primul-Mamele TME cu risc crescut de tulburari mintale postpartum

Primul-Mamele TME cu risc crescut de tulburari mintale postpartum Mamele noi sunt la un risc crescut de tulburari mentale, cum ar fi schizofrenie, depresie si tulburarea bipolara, in 3 luni de la nasterea primul lor copil, conform unui studiu, in 6 decembrie problema JAMA. De asemenea, studiul a constatat ca primul-tati de timp nu au un risc crescut de tulburari mintale.
Depresie postpartum este o problema grava de sanatate mintala pentru femei si familiile l...

Noua Mamele Speak out Raport Vopsele O tulburatoare Imagine of American femeilor In postpartum Perioada

Noua Mamele Speak out Raport Vopsele O tulburatoare Imagine of American femeilor In postpartum Perioada Conexiune de nastere, un lider national nu-pentru organizatie non-profit care lucreaza pentru a imbunatati calitatea asistentei medicale de maternitate, a lansat astazi Noua Mamele Speak out, National Rezultate sondaj Evidentiati Femei postpartum experiente. Raportul se bazeaza pe date noi de la ascultare nationale de catre mame II sondaj postpartum, si include rezultate relevante ale Ascultati na...

Foarte lung sau intervale scurte de timp Intre sarcini asociat cu secretie crescuta Rezultatele slabe de Perinatologie

Foarte lung sau intervale scurte de timp Intre sarcini asociat cu secretie crescuta Rezultatele slabe de Perinatologie Intervale mai scurte intre sarcini de 18 luni si mai mult de 59 luni sunt asociate cu un risc crescut de greutate scazuta la nastere, nastere prematura si dimensiunile mici pentru varsta gestationala, in conformitate cu un articol in problema aprilie a JAMA.
Agustin Conde-Agudelo, MD, MPH, de la Fundacion Santa Fe de Bogota, Columbia, si colegii sai au efectuat o meta-analiza privind studiile p...

Mama nu stie cand Enough este de ajuns?

Mama nu stie cand Enough este de ajuns? In ceea ce epidemia de obezitate din copilarie in Statele Unite continua, cercetatorii sunt examineaza daca-mama precoce si comportamentele copilului sa contribuie la aceasta problema. Un studiu de la Departamentul de Stiinte nutritional, la Universitatea Rutgers, publicat in mai / iunie 2009 al revistei de Nutritie Educatiei si rapoartele de comportament care mamele care dor de semne de satietate...

Analize de sange la nastere pentru Tulburari ale sistemului imunitar ar putea creste sansa de supravietuire

Analize de sange la nastere pentru Tulburari ale sistemului imunitar ar putea creste sansa de supravietuire A simple, necostisitoare test de sange efectuate la nastere la ecran pentru Tulburari ale sistemului imunitar ar putea creste dramatic sansa de supravietuire pentru copiii nascuti cu astfel de tulburari de potential letal ca boala severa imunodeficientei combinate (SCID).
Medicii de la Duke University Medical Center au efectuat transplanturi de celule stem, in 136 de sugari cu SCID in ultimii 2...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.