Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Necroza aseptica de cap femural


Meningita aseptica Outbreak Asociat Cu Echovirus 9 Printre Campers de vehicule de agrement, Connecticut

Meningita aseptica Outbreak Asociat Cu Echovirus 9 Printre Campers de vehicule de agrement, Connecticut
Meningita aseptica este o inflamatie a tesuturilor care acopera creierul si maduva spinarii si provocate de un virus, cel mai frecvent un enterovirus. In august 2003, Connecticut Departamentul de Sanatate Publica (CDPH), a primit un raport de cele trei cazuri de meningita virala printre vehicul de agrement (RV) rulote stau la un loc de tabara in Connecticut de nord-est. CDPH, asistata de CDC, efectuat o investigatie, care 1) a identificat un total de 12 de cazuri de meningita aseptica si 24 de cazuri de enterovirus boli asemanatoare intre 201 camper intervievate, 2) a demonstrat cat de transmitere a enterovirus de la persoane cu boli usoare a contribuit la focar meningita aseptica, si 3) a stabilit ca conditiile de aglomerat in interiorul RVS si in piscina Campground probabil facilitat raspandirea enterovirus. Pool operatorii ar trebui sa verificati de clor si niveluri de pH-ul frecvent, in special in timpul de ocupare de varf "pool"; adultii ar trebui sa ia masuri de precautie impotriva trece enterovirus la copii, care sunt la risc mai mare de boli grave.
Un studiu de cohorta retrospectiv a fost realizat de rulote sezoniere (de exemplu, rulote care a inchiriat site-urile RV pentru vara intreaga) prin intermediul interviul personal. Orice persoana care a stat cel putin o noapte la un camping sezoniera in timpul perioadei de studiu a fost considerat un membru cohorta. Rata de raspuns a fost estimata de catre utilizand numarul mediu de rulote de camping pentru a estima numarul de la camping rulote in cazul in care nu a putut fi contactat. Un pacient meningita a fost definit ca o Camper sezoniere, cu dureri de cap si gat, fie rigiditate sau fotofobie, cu debut boala in perioada iulie 16 - August 17, 2003. Confirmata de laborator de cazuri, in plus, a avut> 10 celule albe din sange / L identificate de analiza LCR. Auto Alte acuta,-boli limitata in concordanta cu infectii enteroviral, de asemenea, au fost identificate in timpul perioadei de focarului. Un caz de enterovirus-ca boala a fost definit ca un punct de vedere clinic boli acute cu oricare dintre urmatoarele simptome: dureri de cap, rigiditate gat, fotofobie, durere in gat, frisoane, sau exanthem (de exemplu, acuta eruptii cutanate generalizate) intr-o Camper sezoniere cu boli debut in perioada iulie 16 - august 17. Primar boli de camping au fost definite ca fiind primul acuta a bolii, fie de tip caz, la un camping. Univariate si cu mai multe variatii analize de regresie logistica au fost folosite pentru a identifica predictori pentru boala primara. Enterovirus reactie in lant a polimerazei (PCR) si a etapelor amplicon s-au efectuat la CDC.
De o valoare estimata de 239 camper sezoniere, 201 (84%) au completat chestionarul studiului. Printre cele 201 camper, 12 de cazuri de meningita si 24 de alte cazuri de enterovirus boli asemanatoare au fost identificate (rate de atac: 6% pentru meningita si 18% pentru toate boala). Patru pacienti cu meningita au fost spitalizati si au avut LCR de analiza, care a confirmat meningita aseptica. La CDC, teste PCR pe LCR, de la trei dintre acesti pacienti au detectat serotip enterovirus echovirus 9 in doua probe. Proba LCR pentru patrulea pacient a fost pozitiv pentru enterovirus prin PCR, la un laborator clinic.
Varsta medie a fost mai mica pentru pacientii cu meningita (14 ani; interval: 3 la 42 ani) si-enterovirus ca pacientii cu boli (15 de ani; interval: 3 - 64 ani) decat pentru rulote de bine (38 de ani; interval: 8 luni - 80 de ani). Pacientii au fost mai probabil sa fie de sex feminin in randul ambele grupuri de pacienti (67%) decat in randul rulote de bine (40%). Durata boala a fost mai mare pentru pacientii cu meningita (in medie: 7 zile; interval: 2 - 28 de zile) decat pentru enterovirus-like pacienti cu boli (in medie: 3 zile; interval: 1 - 21 de zile). Printre cele 12 de pacienti meningita, simptomele cele mai frecvente au fost cefaleea, torticolis, greata, si fotofobie (opt). Printre cele 24 de pacienti cu enterovirus-asemanatoare gripei, simptomele cele mai frecvente au fost dureri de gat, dureri de cap, tuse (sapte), si diaree.
Date de la debutul bolii pentru meningita si enterovirus alte cazuri, cum ar fi boala au fost similare si grupate in patru varfuri, 6 - 8 zile distanta. Doua enterovirus-cazuri, cum ar fi boala de la un camping singur precedat primul varf boala de 8 zile. Patru copii internat in spital cu confirmata de laborator de meningita aseptica a venit de la patru locuri de campare diferite. Mamele a trei dintre acesti copii au avut un enterovirus boli asemanatoare cu debut 6 - 8 zile inainte de debutul lor de boala copilului. Rata de atac secundar camping (29%) a fost mai mare decat rata primara (9%), iar ratele de atac au fost mai mari la camping cu rulote mai mult pe site-ul: una la doi camper pe site-ul, 6% (doi din 36); la trei la patru camper, 16% (12 din 74); cinci-sase camper, 17% (opt din 47); sapte-opt camper, 21% (sase din 28); noua la 10 camper, 50% (opt din 16) ( de varsta ajustat analiza tendintelor; p16 ori; p1.5 mg / L), aproape in fiecare seara pe parcursul sfarsitul lunii iulie si august. Operatorul pool nu a fost certificata de catre un grup de certificare la nivel national.
La momentul raportului focar initial, personalul loc de tabara au fost sfatuiti sa se asigure de clorurare adecvate in comun si de curatat si dezinfectat zone comune (de exemplu, bai, bai, si o sala de joc). Prin buletine tiparite si postari informational, toate rulote au fost directionate pentru a 1) se spele pe maini frecvent, mai ales dupa utilizare baie, schimbari scutec, si inainte de a manca sau prepararea hranei; 2) de a evita schimbul de alimentatie vesela si recipiente de alcool; si 3) dus inainte de a utiliza piscina. Parintii au fost instruiti sa tina copiii cu boli febrile la camping lor, pana la febra si alte simptome rezolvate.
Raportat de: D Waite, MD, Ziua Kimball Spitalul, Putnam, p Beckenhaupt, MPH, nord-est District Dept Sanatatii, Danielson; L Lobianco, MPH, P Mshar, MPH, A Nepaul, MA, K Marshall, MPH, T Brennan, JL Hadler, MD, Connecticut Disciplina de Sanatate Publica. WA Nix, M Pallansch, dr., ...

De izolare Technologies Group, Inc lanseaza noi aseptica Spitalul Isolator Tehnologie

De izolare Technologies Group, Inc lanseaza noi aseptica Spitalul Isolator Tehnologie De izolare Technologies Group, Inc anunta un izolator avansat nou aseptice compozitia pentru farmacie-compuse preparate steril. Mobile Izolarea Camera-de mediu Decontaminarea Unitatea (MIC-EDU) utilizeaza Vaprox (R), peroxidul de hidrogen Sterilant pentru a trata exterioara a componentelor inainte ca acestea sunt plasate in spital ISO clasa 5 medii pentru compozitia.
Eforturile noastre de colaborare cu STERIS Corporation au dus la o solutie care va ajuta la eliminarea riscului de contaminare biologica in timpul procesului de farmacie de pregatire. MIC-EDU reprezinta un efort semnificativ de cele doua societati de a integra utilizarea STERIS Vaprox (R), peroxidul de hidrogen tehnologia Sterilant ca parte a unui proces de decontaminare.
Despre izolare Technologies Group, Inc
Din 1994, de izolare Technologies Group, Inc a fost un li...

EFD (R) Tintele aplicatii medicale Cu Nou aseptica Spray Valve

EFD (R) Tintele aplicatii medicale Cu Nou aseptica Spray Valve EFD, Inc, o filiala a Nordson Corporation (Nasdaq: NDSN), introduce noi 784S-SS supapa aseptice de pulverizare pentru distribuirea precise, sume consecvente a acoperiri stent, solutii saline, uleiuri de silicon si multe alte fluide folosite in productia medicale si farmaceutice procese.
Potrivit unui raport recent, piata medicala de acoperire este de asteptat sa depaseasca 5 miliarde dolari pan...

Declaratie de Merck & Co, Inc In ceea ce priveste FOSAMAX ® (alendronat sodic) si cazuri rare de osteonecroza mandibulara

Declaratie de Merck & Co, Inc In ceea ce priveste FOSAMAX ® (alendronat sodic) si cazuri rare de osteonecroza mandibulara Merck se angajeaza sa puna pacientii cu prima si furnizarea de informatii exacte cu privire la eficacitatea, siguranta si tolerabilitatea medicamentele noastre. Merck ofera urmatoarea declaratie cu privire la osteoporozei medicatie FOSAMAX ® (alendronat sodic), precum si rapoartele de probleme ale maxilarului asociate cu vindecare intarziata si infectie a maxilarului adesea urmand unei extractii ...

Stryker (R) primeste FDA Clearance Pentru Daca te face (TM) chirurgicale femural sefii Cu X3 (R) Liners

Stryker (R) primeste FDA Clearance Pentru Daca te face (TM) chirurgicale femural sefii Cu X3 (R) Liners Stryker Corporation (NYSE: SYK) a anuntat astazi ca divizia sa Ortopedie a primit FDA 510 (k), clearance-ul pentru sistemul sau de rulment avansat, Daca te face chirurgicale femural cu sefii X3 garnituri polietilena. Un progres semnificativ in tehnologia de sold, purtand, noul sistem de implantul combina Strykers Min Friction Ion Tratamentul (Daca te face) tehnologie cu Strykers X3 avansata tehnol...

Arthrosurface Launches Nou de marfuri pentru Tratamentul Patello-femural Bolilor

Arthrosurface Launches Nou de marfuri pentru Tratamentul Patello-femural Bolilor Arthrosurface, Inc (http://www.arthrosurface.com), dezvoltatorul mai putin invazive sisteme de comun resurfacing, a primit recent FDA clearance-ul pentru a lansa suprafata sa cartilaj implant de sistem de tratare a bolii patello-femural. Steve Ek, COO, a oferit, Acesta este un alt mare piata in ortopedie ca, pana acum, a fost prost abordate de catre industria existente dispozitiv medical. Patello-...

SUFE (Slipped superioare femural Epiphysis) - intarziere in diagnosticarea "pot fi devastatoare"

SUFE (Slipped superioare femural Epiphysis) - intarziere in diagnosticarea "pot fi devastatoare" Diagnosticarea intarziata a alunecat epiphysis femural de sus (SUFE) poate duce la o invaliditate pe tot parcursul vietii si cererile medicolegal a mai mult de 100.000 de lire sterline, conform unui raport in cel mai recent (din primavara anului 2008) editie de instanta, revista de MDDUS, medicala si dentara Apararii Uniunii din Scotia.
Conditie apare la pana la sapte persoane la 100.000, si, c...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.