Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Neoplazii


5 - si 10-Year Supravietuirea continua sa isi imbunatateasca For US copii cu neoplazii hematologice

5 - si 10-Year Supravietuirea continua sa isi imbunatateasca For US copii cu neoplazii hematologice
5 - si 10-ratele de ani de supravietuire in continuare pentru a imbunatati pentru copii sub varsta de 15 ani care sunt diagnosticati cu leucemie acuta limfoblastice (ALL), non-leucemie acuta limfoblastice, sau limfom non-Hodgkin (NHL), in Statele Unite, cercetatorii de raport in 9 septembrie online, problema a Jurnalului de Institutul National al Cancerului.
Advances in tratament pentru boli maligne hematologice copilarie au condus la cresterea supravietuirea pe termen lung, la acesti pacienti. Cu toate acestea, majoritatea populatiei studii bazate pe cuprind date de supravietuire la pacientii care au fost diagnosticate in mijlocul anilor 1990 sau inainte si, prin urmare, nu pot reflecta rezultate actuale.
Pentru a imbunatati cu privire la aceste date, Hermann Brenner, MD, a german Cancer Research Center din Heidelberg si colegii perioada de analiza utilizate pentru a evalua tendintele actuale. Metoda a fost validat in cazurile de cancer adulti si reflecta cu exactitate rezultatelor pe termen lung, dar nu a fost utilizat in cazurile de cancer pediatrica. Folosind analiza perioada, cercetatorii au comparat 5 - si 10-estimarile ani de supravietuire pentru pacientii inclusi in 1990-1994, 1995-41999, si perioadele 2000-2004. Ei, de asemenea, a dezvoltat metode pentru a anticipa de supravietuire la pacientii diagnosticati in 2005-2009.
Intre 1990-1994 si 2000-2004, 5 - de supravietuire si 10 ani a crescut de la 80.2 la suta la 87,5 la suta si de la 73.4 la suta pana la 83,8 la suta, respectiv, in cazul pacientilor cu ALL; de la 41.9 la suta la 59,9 la suta si de la 38.7 la 59.1 la suta la suta, respectiv, pentru pacientii cu caractere non-leucemie acuta limfoblastice; si de la 76.6 la suta la 87.7 la suta si 73.0 la suta, pana la 86.9 la suta, respectiv, pentru pacientii cu NHL. 5 - si 10 ani-ratele de supravietuire pentru perioada 1990-au fost 96.1 la suta si 94.4 la suta, respectiv, pentru pacientii cu limfom Hodgkin si nu a schimba in mod substantial in perioada de studiu. 10 estimate de supravietuire an pentru pacientii diagnosticati in 2005 - cu toate a fost 88.0 la suta, cu caractere non-leucemii acute limfoblastice a fost 63.9 procente, cu NHL a fost 90.6 la suta, precum si cu limfom Hodgkin a fost 94.3 la suta.
Analiza noastra a aratat ca perioada de supravietuire dupa diagnostic cu neoplazii hematologice copilaria sa imbunatatit foarte mult in ultimul deceniu, autorii incheie. Ameliorarea de supravietuire in malignitati hematologice copilarie, cel mai probabil imputabile schimbari in modul in care aceste boli sunt tratate.
Intr-un editorial de insotire, Alan Wayne, MD, de la Institutul National al Cancerului din Bethesda, Maryland, si colegii revizui progresele care au fost realizate in imbunatatirea supravietuire la copii diagnosticati cu afectiuni maligne hematologice. Ei au observat, totusi, faptul ca intensificarea terapiile existente, este putin pro...

Rezultatelor cercetarii Unveiled pe comuna si neobisnuite Alergiile

Rezultatelor cercetarii Unveiled pe comuna si neobisnuite Alergiile Anchetatorii se prezinta rezumate pe concluziile preliminare in managementul bolilor pentru alergii la medicamente, alimente, intepaturi de insecte si alte tulburari imunologice, la reuniunea anuala ACAAI, Nov 12-17, din Boston. In urma sunt evidentiaza ale unor investigatii cheie.
Anafilaxie
1:30, 14 noiembrie: Recunoastere, evaluarea, precum si Tratamentul de anafilaxie in Setarea de ingrijire a copiilor (abstract # 11) - PJ Bansal, Addison, Ill, et al. - Acest program de interventie crescut in mod semnificativ capacitatea de personalul de ingrijire a copiilor de a recunoaste, evalua si trata anafilaxie, raspandita in aproximativ 6 la suta din copiii prescolari. Studiul a inclus: un chestionar completat initial de catre directorii centru de ingrijire a copiilor si a cadrelor didactice; urmata de participarea lor la un seminar alergie privind evitarea anafilaxie, recunoasterea, evaluarea si tratament; si un post-chestionar seminar. Inainte de terminarea seminarului, doar 24 la suta din centre de s-ar administra EpiPen pentru o reactie alergica severa. In urma seminarului, 77 la suta din centre de s-ar administra EpiPen, si personalul de asemenea, semnificativ imbunatatit cunostintele lor de simptomele alergice tipice si a metodei corecte de administrare EpiPen.
Amiaza - 1 pm, 13 noiembrie si 14: Utilizarea turnata Epinefrina de urgenta Servicii medicale (EMS) In urma Pasajul al Senatului nr Bill 213 de legiuitorul Indiana (Abstract # P33) - M. Holbreich, et al, Indianapolis, Ind. - Un proiect de lege introdus la Parlament Indiana de Alergii Indiana Astmul si Imunologie societate si de urgenta Servicii Medicale Comisiei din Indiana a intrat in vigoare la 1 iulie 2003, care permite tuturor raspuns prima pentru a administra epinefrina injectat fara restrictii. odata ce legislatia a trecut, ea a devenit responsabilitatea directorului medicale ale fiecarui serviciu de ambulanta in stare sa puna in aplicare schimbare. Anchetatorii au gasit doar 25 la suta dintre ei au fost constienti de legislatie. Printre cei care au modificari pusa in aplicare, 52 la suta a permis utilizarea de catre EMTs de baza numai.
Amiaza - 1 pm, 13 noiembrie si 14: Siguranta Epinefrina in tratamentul acut de anafilaxie (abstract # P40) - L. Posner, et al, Napa, California - adrenalina, de droguri de alegere pentru tratamentul de anafilaxie , este frecvent insuficient utilizat. Un motiv posibil este frica de efecte adverse cardiace. Aceasta analiza retrospectiva a constatat ca administrarea de epinefrina este sigur si eficient pentru tratamentul de anafilaxie acut intr-un out-pacient setare. Autori incuraja utilizarea acestuia pentru a trata pacienti non-cardiace sau in varsta, care au reactii anafilactice.
DROGURI Hipersensibilitate
1:00, 14 noiembrie: Carboplatina Hipersensibilitate: A-6 ore, 12-Pasul Protocolul de eficienta in 35 de Desensitizations la pacientii cu neoplazii ginecologice (Rezumat # 9, Clemens von Pirquet Award) - C. Lee, et al, Boston -- incidenta reactiilor de hipersensibilitate este crescut la pacientii tratati cu mai multe cursuri de carboplatina. Anchetatorii demonstra siguranta si eficacitatea desensibilizarea carboplatina printr-o de 6 ore, 12-protocolul pas. Tratamentul permite pacientilor care sunt sensibile la salvarea de vieti de droguri pentru a finaliza cu succes tratamentul care li se cere.
2:30, 14 noiembrie: Sex Femeie Poate un factorilor de risc pentru o alergie la penicilina (Abstract # 15) - MA Park, et al, Rochester, Minn - Potrivit anchetatorilor, acesta este primul raport care arata ca un risc mai mare pentru un test cutanat pozitiv la penicilina exista in asociere cu sexul feminin. Dintre cei 1759 de pacienti cu antecedente de alergie la penicilina, care au fost testate pentru pielea penicilina, cu 3,6 la suta a avut un test pozitiv de piele. Dintre acestea, 83 la suta au fost femei si 17 la suta au fost barbati. Autorii ajung la concluzia ca sunt necesare studii suplimentare pentru a identifica factorii alte posibile intricate si / sau mecanisme care pot explica acest risc.
Anchetatorii amiaza - 1 pm, 13 noiembrie & 14: dilantin Sindromul de hipersensibilitate (abstract # p42) - H. Yarmohammadi & A. Nowak-Wegrzyn, New York - prezent doua cazuri de sindrom de hipersensibilitate anticonvulsivant, o reactie de potential letal de droguri. Conform anchetatorilor, in cele mai multe cazuri, simptomele includ febra, eruptii cutanate si limfadenopatie sunt insotite de organe multi-anomalii ale sistemului. Cazuri letale sunt cel mai adesea asociate cu insuficienta hepatica. Recunoasterea a sindromului, care pot avea prezentari variabila, este cheia pentru prompt intreruperea de droguri, monitorizare atenta si management.
Amiaza - 1 pm, 13 noiembrie & 14: Cazul Raport: Alergia Insulina intr-un internat in spital 66 YO diabetica de femeie (Abstract # P64) - Merchant RK, Kansas City, Kan - Desi trecut reactii alergice la insulina au aparut mai frecvent cu porcine si preparate din specia bovina, recentele reactii alergice au fost raportate la mai putin de 1 la suta dintre pacientii tratati cu preparate de insulina umana. Deoarece alergie insulina se poate manifesta ca o imediata de tip 1 IgE mediate de reactie, hipersensibilitate de tip intarziat sau ca boala serului, autori concluzia ca este necesar sa se obtina o istorie amanuntita si documentul de toate reactiile pacientilor pentru a determina ce tip de eveniment a avut loc.
Alergie alimentara
2:45, 14 noiembrie: Copii alergic la vacilor de lapte tolera un Orez hidrolizat de Formula (RHF) (Abstract # 16) - A. Fiocchi, Milano, Italia, et al - inlocuitori de lapte de vaca pentru copii alergici la proteinele din lapte de vaca includ soia pe baza de formula si hidrolizatii vaci de lapte, dar acestea au, de asemenea un risc de sensibilizare. Aceasta investigatie demonstreaza ca si copiii cu alergie la laptele de vaca se va tolera atat de orez si de RHF ca o sursa alternativa de proteine, chiar si in ciuda sensibilizare frecvente la orez.
1:15, 14 noiembrie: Kiwifruit Anafilaxie intr-un copil Dupa ce alapteaza (Abstract # 18) - L. Terracciano, et al, Milano, Italia - Kiwifruit alergie la copii a fost rareori raportate si reactiile observate sunt de obicei usoare. Acest studiu de documente de un caz al unui copil care au dezvoltat simptome anafilactice in termen de minute de mama lui de a consuma doua kiwifruits si initierea alapteaza. Autori act de faptul ca acest caz indica care alapteaza poate reprezenta o sursa ascunsa de expunere.
Amiaza - 1 pm, 13 noiembrie & 14: Hipersensibilitate la negru Gram si linte, alta: Un raport de caz si literatura Review (Abstract # P39) - CS Taylor, Getzville, NY, si S. Ramesh, Buffalo, NY-Prezentarea unui caz in cazul in care un pacient a reactionat la mai mult de o linte, anchetatorii act de faptul ca exista multe tipuri diferite de linte, care pot provoca reactii alergice si chiar si anafilaxie. Pic de cercetare a fost facut pentru a distinge diferite tipuri de linte si hypersensitivities diversele lor care au fost raportate in Asia si din zona mediteraneana, inclusiv gram negru (Phaseolus Mungo), fasole mung si imparti naut (Bengalul gram).
Amiaza - 1 pm, 13 noie...

Infectii fungice invazive - Adopta CHMP a aviz pozitiv pentru Posaconazole SP (R) (posaconazol) Suspensie orala

Infectii fungice invazive - Adopta CHMP a aviz pozitiv pentru Posaconazole SP (R) (posaconazol) Suspensie orala Schering-Plough Corporation a raportat ca Comitetul pentru produse medicamentoase de uz uman (CHMP) al Agentiei Europene a Medicamentului (EMEA) a emis un aviz pozitiv care recomanda aprobarea Posaconazole SP (R) (posaconazol) Suspensie orala pentru tratamentul anumitor fungice grave invazive infectiilor la pacientii adulti cu boala refractare (nu a reusit anterior tratamentului), sau care au into...

Exelixis Rapoarte Faza 1 iar faza 2 de date Pentru XL647 La ASCO

Exelixis Rapoarte Faza 1 iar faza 2 de date Pentru XL647 La ASCO Exelixis, Inc (Nasdaq: Exel) a raportat date din trei studii clinice cu XL647, un inhibitor roman mica molecula de RFCE, HER2 si VEGFR2, la reuniunea anuala 44th American Society of Clinical Oncology (ASCO). Date actualizate de la o etapa de studiu in curs de desfasurare 2 netratati anterior, punct de vedere clinic selectat non-cancer pulmonar fara celule mici (NSCLC) pacienti arata anti-incurajar...

Rigel anunta demararea Faza 1 Terapie asociata Studiul R763/AS703569 In avansata Malignitati

Rigel anunta demararea Faza 1 Terapie asociata Studiul R763/AS703569 In avansata Malignitati Rigel Pharmaceuticals Inc (Nasdaq: RIGL) a anuntat astazi ca partenerul sau Merck Serono, o divizie a Merck KGaA, Darmstadt, Germania, a inceput inscrierea la pacientii in faza 1 studiu pentru a evalua R763/AS703569 in combinatie cu un standard de ingrijire in terapie de pacienti cu afectiuni maligne avansate. Aceasta este a treia faza 1 studiu planificate pentru a evalua siguranta si activitatea ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.