Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Nervi la stomac


Tummies mai stricte: un nou mod de a combate Cresterea in greutate

Tummies mai stricte: un nou mod de a combate Cresterea in greutate
Proteine Doua celula care relaxa intestinal si de a ajuta gazdui o masa mare au fost identificate de UCL (University College din Londra), oameni de stiinta. Proteine ar putea oferi un obiectiv de viitor de droguri impotriva cresterea in greutate, prin impiedicarea stomac de la expansiune.
Intr-o lucrare publicata in luna aceasta problema a Jurnalului de farmacologie si experimentala terapie, Dr. Brian King si dr. Andrea Townsend-Nicholson a explorat baza moleculara a relaxari ale intestinului. In cadrul studiului, autorii au identificat receptorii de doua proteine - P2Y1 si P2Y11 - implicate in relaxari rapida si lenta a intestinului. Aceste proteine au fost identificate in cobai, dar sunt de asemenea prezente in intestinul uman, si, astfel, ofera potentialul ca o tinta viitoare de tratament pentru droguri. De cercetare in continuare de catre echipa de UCL se va concentra pe izoenzimei uman al receptorilor de proteine P2Y11.
Dr. Brian Rege al Departamentului UCL of Neuroscience, Fiziologie si Farmacie spune: Mecanismele care le-am identificat sunt importante pentru functionarea normala a stomacului - un organ gol, care relaxeaza in mod activ pentru a ajuta la acomoda dimensiunea masa. Stomacul uman are un volum intern de odihna de 75 de mililitri, dar, prin relaxarea peretelui sau musculare, se pot extinde la un volum intern de doi litri sau mai mult - de 25 de ori mai mare crestere a volumului o poate accepta. Aceasta extindere este controlata de nervi in interiorul peretelui stomacului si aceste molecule care stimuleaza nervii de presa al receptorilor de proteinele P2Y1 si P2Y11 incorporate in celulele musculare din peretele intestinal.
Mecanismul de relaxare lenta a stomacului s-ar putea reprezenta o tinta viitoare de droguri in lupta pentru a controla cresterea in greutate si obezitatea inversa. Suntem in cautarea de a identifica medicamente care ar bloca receptorul P2Y11 si, prin urmare, impiedica relaxare lenta a stomacului. Ca rezultat al blocarea P2Y11-mecanism bazat, marimea masa ar fi mai mici, oferind in care persoana o sansa mai buna de a reglementa aportul alimentar.
Aceasta ar fi o abordare noua pentru controlul greutatii. In prezent, cea mai de succes pentru a ajuta la pacientii obezi pierde in greutate este de banding gastric sau capsat de stomac, ambele din care reduce volumul maxim al stomacului. Dar acestea sunt, de asemenea, dificil proceduri chirurgicale, nu fara riscuri inerente. O pilula care ar putea inlocui aceasta interventie chirurgicala, dar au acelasi efect, ar putea fi o alternativa utila.
Implicarea P2Y1 si Purinoceptors P2Y11 in parasim...

Dispozitiv de blocare de stomac nervoase Semnale-show Promisiunea In obezitate

Dispozitiv de blocare de stomac nervoase Semnale-show Promisiunea In obezitate Un nou dispozitiv medical implantabil, dezvoltat in colaborare cu cercetatori Clinica Mayo, arata promit ca o alternativa reversibile si mai putin extreme existente operatii bariatrica, conform constatarilor publicate in numarul curent al revistei Chirurgie.
Intr-un studiu de sase luni deschis care implica trei centre medicale in Australia, Mexic si Norvegia, cele 31 de participanti obezi care au primit nervoase vagale blocarea dispozitivului, numita si VBLOC (TM) de terapie vagale blocarea, a pierdut o medie de aproape 15 la suta a lor excesului de greutate. Un sfert dintre participanti a pierdut mai mult de 25 la suta, si trei pacienti au pierdut mai mult de 30 la suta.
Michael Camilleri, MD, este un gastroenterolog care a ajutat la conceperea de studiu si unul dintre cercetatori Clinica Mayo a caror munca anterioare si de know-how-ul a contribuit la dezvoltarea a dispozitivului in colaborare cu EnteroMedics, Inc Dr. Camilleri, spune scopul este de a gasi o alternativa mai putin drastice pentru a chirurgia bariatrica ca va da in continuare pierderi semnificative in greutate. Tehnici de chirurgia bariatrica includ banding - plasarea o banda in jurul partii de sus a stomacului de reducere a capacitatii sale - sau bypass proceduri care alimente redirijarea si se indeparteaza o parte din stomac.
Pentru acest studiu, am dorit pentru a obtine o evaluare initiala a daca blocarea nervului vag electric ar putea cauza pacientii obezi sa se simta complet dupa o masa de dimensiuni normale, explica dr. Camilleri. Pacientii nu au fost puse pe orice diete restransa sau de consiliere, dat fiind ca de obicei insoteste banding gastric sau bypass. Ne-am dorit pentru a determina cat de mult pierderea in greutate ar putea fi atribuita la aparat singur.
Dr. Camilleri spune terapie VBLOC este similar cu un stimulator cardiac inima, dar in loc sa stimuleze o normale, batai regulate, se foloseste de energie electrica de inalta frecventa pentru a bloca impulsurile nervoase dintre creier si stomac si pancreas. Un stimulator cardiac monitorizeaza continuu si reglementeaza bate inima ei. Dar pacientul flips un comutator pentru a activa aparatul VBLOC atunci cand sistemul este purtat in timpul orelor de zi, astfel ca semnalul de blocare poate influenta modul in care functioneaza stomacului si a produselor alimentare este digerata dupa o masa.
Fire de plumb sunt implantate in abdomen laparoscopically, cu electrozi atasat la nervi vagale si neuroregulator, un stimulator cardiac-dispozitiv de dimensiuni, este implantat imediat sub piele. In timp ce bypass gastric presupune eliminarea portiuni ale tractului digestiv si redirectionarea fluxului de produse alimentare si, prin urmare, nu este reversibila, sistemul de livrare VBLOC pot fi eliminate daca se doreste, si studiile anterioare la animale au indicat ca nu se deteriora sau definitiv afecta...

De monoxid de carbon inverseaza diabetica gastric Problema la soareci

De monoxid de carbon inverseaza diabetica gastric Problema la soareci Clinica Mayo cercetatorii au demonstrat ca doze foarte mici de monoxid de carbon inhalat la soarece cu diabet zaharat de inverseaza afectiune cunoscuta sub denumirea gastroparesis sau intarziate de golire a stomacului, o comuna si complicatie dureros pentru multi pacienti cu diabet zaharat. Constatarile au fost prezentate pe 1 iunie, la Saptamana bolilor digestive, in Chicago.
Aceasta este o co...

Sfincterelor Consolidarea In animale de perfuzare Via Muscle Cell

Sfincterelor Consolidarea In animale de perfuzare Via Muscle Cell Un nou studiu arata ca celulele musculare cultivate in laborator se pot restaura intestine, abilitatea de a strange inchide corect. Locul de munca, efectuate la caini si sobolani, in cele din urma s-ar putea ajuta la tratarea pacientilor cu conditii, cum ar fi refluxul gastric si incontinenta fecale.
Aceasta tehnica poate fi utilizata pentru a consolida sfincterelor, care sunt benzile de muschi...

Ce este sindrom Guillain-Barré? Ce Cauzele sindrom Guillain-Barré?

Ce este sindrom Guillain-Barré? Ce Cauzele sindrom Guillain-Barré? Sindrom Guillain-Barré este o boala rara, dar grava a sistemului nervos periferic, care este reteaua de nervi care controleaza simturile bodys si miscarile. In aceasta tulburare bodys atacurile sistemului imunitar nervilor. De obicei, primele simptome sunt furnicaturi, senzatie de slabiciune si amorteli ale extremitatilor. Aceste senzatii se poate raspandi rapid, in cele din urma paralizanta intr...

Nu numai Gut noastre s-au Brain "Pile Se poate sa creasca de asemenea, noi Ones, Studiu

Nu numai Gut noastre s-au Brain "Pile Se poate sa creasca de asemenea, noi Ones, Studiu Un nou studiu american a adaugat la cunostintele existente despre milioane de euro sau so celulele creierului, in intestine nostru, prin utilizarea soareci de laborator pentru a arata ca poate creste, de asemenea, altele noi, sub controlul serotonina neurotransmitator. Cele mai multe constatari ar putea fi folosite pentru a dezvolta noi medicamente pentru tulburari gastro-intestinale, care afectea...

Bypass gastric si de stomac-capsat pacientii ar trebui sa recunoasca riscul de leziuni nervoase post-chirurgie

Bypass gastric si de stomac-capsat pacientii ar trebui sa recunoasca riscul de leziuni nervoase post-chirurgie Clinica Mayo cercetatorii au descoperit un numar semnificativ de pacienti care au urmat capsat stomac sau interventii chirurgicale de bypass gastric pentru scaderea in greutate a dezvolta neuropatie periferica, afectarea la oricare dintre nervilor bodys afara creierului si maduvei spinarii. Dezvoltarea de leziuni ale nervilor este asociat cu malnutritie, si asa sustin cercetatorii pot fi in mare m...

Calculator de racire tehnologie pentru a ajuta la diagnosticarea tulburari digestive

Calculator de racire tehnologie pentru a ajuta la diagnosticarea tulburari digestive Unele lucruri in viata sunt multi-scop. Acum, tehnologia miniaturale utilizate pentru a se raceasca unitatilor centrale de procesare in computere poate au gasit o utilizare in medicina mainstream!
Temperatura-control tehnologie Peltier este setat pentru a ajuta doctorii a da un diagnostic mai rapida a persoanelor care sufera cu acid legate de tulburari ale stomacului.
De peste sapte milioane...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.