Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Neuropatie periferica simptome


Xaliproden Reduce Aparitia severa Neuropatia periferica senzoriala asociate cu oxaliplatina pe baza de Regimul, Studiu

Xaliproden Reduce Aparitia severa Neuropatia periferica senzoriala asociate cu oxaliplatina pe baza de Regimul, Studiu
Sanofi-aventis a anuntat astazi ca rezultatele finale ale studiului au aratat ca Xenox experimentale non-xaliproden peptida compus a redus riscul de aparitie de gradul 3 neuropatie senzoriala periferica (PSN), cu 39% la pacientii tratati cu injectie oxaliplatina pe baza de tratament, fara a cu impact asupra rata de raspuns a schemei terapeutice oxaliplatin. Rezultatele studiului au fost anuntate in cursul din 2006 Simpozionul de cancer gastro-intestinale, co-sponsorizat de American Society of Clinical Oncology (ASCO), American gastroenterologice Association (AGA), Societatea Americana pentru terapeutice Radiologie si Oncologie (ASTRO), si societatea de chirurgicale Oncologie (SSO), in San Francisco (26 ianuarie - 28).
Xenox este un placebo, dublu-orb studiu controlat de faza III, multicentric, se evalueaza eficacitatea xaliproden in reducerea incidentei oxaliplatin severe-PSN conexe. Studiu randomizat 649 de pacienti tratati cu programul FOLFOX4 (5-fluorouracil/leucovorin/oxaliplatin) pentru prima linie de cancer colorectal metastatic. Rezultatele au aratat o reducere de 39% a riscului de aparitie a gradul 3 PSN in bratul xaliproden (RR 0.61 [0.40-0.93]) (p = 0,02), fara a avea vreun impact asupra activitatii de regimul FOLFOX4 asa cum este aratat prin rata de raspuns ( brat xaliproden: 44.9%, comparativ cu bratul placebo: 42,6%-RR = 1.055 [0.88-1.26]). O scadere a riscului de aparitie a severe (gradul 3-4) PSN a fost unul dintre criteriile de eficacitate primara a studiului. Nu de grad 4 PSN au fost raportate in concluziile studiului.
Rezultatele studiului Xenox sunt de o importanta primordiala pentru pacientii tratati cu un oxaliplatina pe baza de tratament. Neuropatie periferica senzoriala este un limitarea dozei efect secundar al oxaliplatin si de reducere a aparitiei unei forme severe de acest efect secundar pot face mai usor pentru pacient de a tolera chimioterapie si a va asigura ca oxaliplatina tratament pe baza continua, a declarat James Cassidy, MD, Profesor de de Oncologie Medicala, Universitatea din Glasgow, Glasgow, Scotia, cercetatorul principal al studiului Xenox.
Despre Studiul Xenox:
Xenox Studiul a fost realizat in 10 tari din intreaga lume. Scopul studiului a fost de a evalua potentialul de xaliproden in reducerea riscului de reaparitie a severe (gradul 3-4) oxaliplatina legate de neuropatie senzoriala periferica.
Cele doua obiective principale ale studiului au fost de reducere a riscului de aparitie a PSN severe in raport cu doza cumulativa de oxaliplatin, si non-inferioritate in rata de raspuns (RR).
Sase sute patruzeci si noua pacienti cu cancer colorectal metastatic care nu tratati anterior cu oxaliplatina si fara nici un semn de PSN aleatoriu, au fost tratati cu FOLFOX4 plus xaliproden 1 mg zilnic PO sau FOLFOX4 plus placebo. Tratamentul cu medicamente de studiu (xaliproden sau placebo) a inceput in ziua de perfuzie oxaliplatin prima si a intrerupt 15 zile de la ultima perfuzie oxaliplatina.
In conformitate cu 5-proprietatile agonist HT1A a compus, urmatoarele evenimente adverse in bratul xaliproden au fost mai frecvente: diaree (56,1 vs 62,3), insomnie (12,8% vs 18,5%), ameteli (8,7% fata de 13.3 %), anxietate (3,4% fata de 6,8%), tinitus (0,6% fata de 3,7%), vertij (0,9% fata de 3,1%).
Despre Neuropatia periferica senzoriala (PSN)
PSN este un set de simptome care afecteaza mainile, picioarele, pe cale orala / peri-orale, precum si pharyngo-zona laringian. Neuropatia Oxaliplatina se caracterizeaza prin doua grupuri de simptome: simptome acute, cum ar fi hiperexcitabilitate de neuroni senzoriale (dysesthesia / parestezii, ocazional crampe musculare, dureri la nivelul maxilarului, myotonia), si simptome, cum ar fi cumulative, parestezii, care creste progresiv in durata si severitatea cu repetarea cicluri de tratament: 18% dintre pacientii cu gradul 3, la o doza cumulata de 1000 mg / m 2, poate deveni persistente, cu impact asupra Activitatile zilnice Leaving (ADL) (gradul 3). Ei progresiv regresul dupa tratamentul cu oxaliplatina este intrerupt. Scari diferite sunt utilizate pentru a evalua severitatea acestor simptome si in scopul de a studiului Xenox, scara a fost utilizata urmatoarea:
- De gradul 1: Parestezii / dysesthesia (P / D), care nu interfereaza cu functia de
- Categoria 2: P / D interfereaza cu functia, dar nu pe ADL
- Gradul 3: P / D, cu durere sau cu insuficienta functionala, de asemenea, ca interfera cu ADL
- Gradul 4: P persistenti / D, care sunt dezactivarea sau viata in pericol
Despre oxaliplatina
Oxaliplatina sa dovedit a demonstra un previzibil si usor de gestionat partea profil efect, aratand tolerabilitatea acceptabila in majoritatea pacientilor. Reactii adverse frecvent asociate cu oxaliplatina in asociere cu 5FU/FA includ neuropatie senzoriala periferica cumulate (o afectiune care afecteaza nervii la nivelul mainilor si picioarelor, provocand furnicaturi si amorteli), o scadere a numarului de globule albe, reducerea numarului de trombocite (trombocitopenie), diaree, greata, varsaturi si inflamatii gastro-intestinale. Reactii adverse sunt in general reversibile, o data de tratament este completa. 4
Oxaliplatina cu 5FU/FA este o combinatie numai chimioterapie licentiat in Marea Britanie ca un potential tratament curativ pentru cancerul de colon stadiul III.
In octombrie 2004, oxaliplatina a fost aprobat in Marea Britanie pentru tratamentul adjuvant al cancerului de colon stadiul III, in asociere cu 5FU/FA. Evaluare de consultare Document (ACD), eliberat de catre Regatul Unit Institutul National pentru Sanatate si clinice Excellence (NICE), data de 28 octombrie 2005 prevede o recomandare preliminara pentru utilizarea oxaliplatin si capecitabina in termen de indicatiile lor de licenta, ca optiuni pentru tratamentul adjuvant al pacientilor cu stadiul III (Duke C), cancerul de colon dupa o interventie chirurgicala. Final de orientare este de asteptat sa fie emise de catre Nisa in aprilie 2006.
NICE orientare de aprobare a utilizarii oxaliplatin in asociere cu 5-FU/FA (FOLFOX) ca terapie de prima linie sau a doua-in cancerul colorectal avansat a fost publicat la 24 august 2005
Oxaliplatina a fost dezvoltat in asociere cu Debiopharm SA si este in prezent comercializate de catre Sanofi-Aventis in mai mult de 60 de tari.
Despre xaliproden
Aventis Xaliproden, descoperit si dezvoltat de Sanofi-, este un non-experimentala compus peptid prezentate in cercetare pentru a avea efecte neurotrofic si neuroprotector. Cu toate ca mecanismul sau de actiune nu este pe deplin inteles, curente de cercetare indica combinate poate imita activitatea sau stimuleaza sinteza de neurotrophins endogene in organism. Xaliproden este in curs de investigat intr-o faza III, programul de studii clinice la pacientii cu boala Alzheimer.
Ulterioare de dezvoltare in alte tipuri de cancer
O mare program international de dezvoltare clinica este in curs de desfasurare pentru a explora beneficiile potentiale ale oxaliplatin (Eloxatin) in alte tipuri de cancer.
Despre sanofi-aventis
Sanofi-Aventis este de lumi 3a cea mai mare companie farmaceutica, numarul de rang 1 in Europa. Bazandu-se pe o lume-R & organizarea de clasa D, Sanofi-Aventis este in curs de dezvoltare pozitii de lider in sapte arii terapeutice majore: boli cardiovasculare, tromboza, oncologie, diabet, sistemul nervos central, medicina interna, vaccinuri. Sanofi-Aventis este ...

SANGAMO BioSciences Initiaza Faza 2 studii clinice a romanului terapie pentru Neuropatia diabetica

SANGAMO BioSciences Initiaza Faza 2 studii clinice a romanului terapie pentru Neuropatia diabetica SANGAMO BioSciences, Inc (Nasdaq: SGMO) a anuntat astazi ca societatea a initiat un sistem multi-Faza Center 2 studiu clinic cu SB-509 pentru neuropatie diabetica (DN). Este un studiu clinic dublu-orb, controlat cu placebo, repetati-dozare studiu care sa evalueze siguranta clinice si a efectelor clinice ale administrarii repetate de SB-509 la diabetici cu insuficienta renala usoara pana la moderata neuropatie diabetica periferica senzoriala auto in picioare. SB-509 este o formulare injectabil a ADN-ului plasmidic care codifica un deget de zinc ADN-factor de proteina de legare de transcriere (ZFP TF (TM)), concepute pentru a upregulate endoteliului vascular de crestere Un factor (VEGF-o gena).
Juvenile Diabetes Research Foundation (JDRF) este furnizarea de pana la 3 milioane dolari de sprijin financiar pentru studiu. De reglementare acceptare a studiului a declansat prima plata punct de reper din partea fundatiei.
Pe baza datelor extrem de incurajator faptul ca le-am observat in studii de faza 1 noastre, suntem foarte multumiti si incantati de a initia acest proces Faza 2, a declarat Dale Ando, MD, Vice-presedinte Sangamos de dezvoltare terapeutice si sef medicale. Principalul nostru obiectiv in Faza 2 studiu va fi de a determina efectul tratamentului cu SB-509 cu privire la profilul clinice de leziuni neurologice, in asociere cu DN. In studiile de faza 1 noastra am observat anecdotice imbunatatiri clinice dupa un singur tratament in testarea cantitative senzoriale (QST), care masoara perceptia de vibratii, si imbunatatiri in medie neuropatie totala (TNS), de o combinatie a mai multor masuratori, inclusiv examen neurologic, QST, nervoase Viteza de conducta (NCV) studii si simptome neurologice.
Activarea VEGF-A a fost demonstrata de a avea proprietati potent si directe neurotrofic si neuroprotector. In studiile de eficacitate preclinice de animale intr-un model de sobolan cu diabet zaharat, SB-509 sa dovedit eficient in protejarea cu motor si a functiei senzoriale nervilor de diabet zaharat induse de leziuni ale nervilor. Datele de la Faza Sangamos 1 studii demonstreaza ca un singur tratament de SB-509 a fost bine tolerat si ca nu se asociate consumului de droguri evenimente adverse severe au fost observate. Reactiile la locul de injectare au fost mai frecvente evenimente adverse raportate in ambele tratate si grupurile placebo si au fost usoare si reversibile. Important, subiectii din 1b faza de studiu, precum si in cohortele doza de sus a Faza 1a proces au fost tratati, in intervalul dozelor farmacologic eficiente, care a fost dovedit a fi eficace in studiile la animale preclinice, si imbunatatiri anecdotice a simptomelor clinice au fost observate.
Acest lucru este Sangamos prima faza 2 proces, o etapa extrem de important care demonstreaza ca facem progrese semnificative in ADN-ul nostru traducerea de zinc cu degetul de proteina de legare (ZFP) tehnologie intr-o clasa noua de medicamente capabile de a se adresa nevoilor medicale nesatisfacute, a declarat Edward Lanphier, Sangamos presedinte si CEO. Am incepe acest studiu pe un fundament puternic stiintifica, clinica si economice, care au raportat rezultate pozitive de siguranta si preliminare, probe anecdotice ale ameliorarii clinice de faza nostru de la 1 studii ale acestui drog. In prezent, pacientii cu DN sunt tratati cu analgezice si antidepresive pentru a controla simptomele durere. In contrast, SB-509 este proiectat pentru a aborda problema care stau la baza de leziuni ale nervilor si, prin urmare, ar putea avea un impact profund asupra vietii pacientilor care sufera cu neuropatie diabetica. Este imbucurator, de asemenea, de a avea de angajament si de sprijinul unei organizatii de talia lui JDRF cum am anticipat de dezvoltare clinica a acestui drog.
Despre Etapa 2 studiu de SB-509
Este un studiu clinic dublu-orb, controlat cu placebo, repetati-dozare studiu care sa evalueze siguranta clinice si a efectelor clinice ale administrarii repetate de SB-509 la diabetici cu insuficienta renala usoara pana la moderata neuropatie diabetica periferica senzoriala auto in picioare. Studiul va fi realizat la multe site-uri. SB-509 este o formulare injectabil a ADN-ului plasmidic care codifica un TF ZFP, concepute pentru a upregulate VEGF-o gena.
Aproximativ 100 de subiecte vor fi inscrisi in studiu. Subiectele vor fi randomizati la una din cele doua grupuri in proportie de 2:1. Grup mai mare (aproximativ 66 de subiecti) vor fi tratate prin injectie intramusculara, de 60 mg de SB-509 (30 mg de SB-509 pe picior) in membrului inferior la fiecare 2 luni. Grupul a ramas (aproximativ 33 de subiecti) vor beneficia de un volum egal de placebo, pe acelasi program. Fiecare subiect va primi un total de trei tratamente (Ziua 0, 60 si 120). Subiectele vor primi preparate injectabile intr-un model de distributie ca obiectivele majore ale nervilor periferici, in picioare si picioarele.
Simptome de neuropatie diabetica periferica si orice modificari care au loc in timpul procesului vor fi evaluate pe baza datelor de examin...

Neuropatia diabetica Tratamentul a trecut de primul proces Clinic

Neuropatia diabetica Tratamentul a trecut de primul proces Clinic SANGAMO BioSciences, Inc (Nasdaq: SGMO) a anuntat astazi rezultatele pozitive din Faza 1 studiu clinic uman de SB-509, Companys ZFP terapeutice pentru tratamentul neuropatiei diabetice. Datele privind siguranta si concluziile preliminare in ceea ce priveste ameliorarea simptomelor au fost prezentate la anuala a 58-a Reuniune a Academiei Americane de Neurologie din San Diego de David Cornblath, MD,...

SANGAMO BioSciences Initiaza Faza complementare 2 din studii clinice a romanului terapie pentru moderata pana la severa Neuropatia diabetica

SANGAMO BioSciences Initiaza Faza complementare 2 din studii clinice a romanului terapie pentru moderata pana la severa Neuropatia diabetica SANGAMO BioSciences, Inc (Nasdaq: SGMO) a anuntat astazi faptul ca societatea a initiat o repeta de la administrare, multi-faza Center 2 studiu clinic cu SB-509 la subiectii cu moderata pana la severa cu diabet zaharat de neuropatie senzoriala periferica motorii (DN). Este un studiu clinic randomizat, simplu-orb, controlat cu placebo, repetati-dozare studiu care sa evalueze siguranta clinice si a ...

Comitetul stiintific al UE recomanda aprobarea Duloxetina pentru tratamentul durerii diabetica periferica neuropatia

Comitetul stiintific al UE recomanda aprobarea Duloxetina pentru tratamentul durerii diabetica periferica neuropatia Comitetul face recomandarea dupa revizuirea pachetul de date justificative produs `s de siguranta si eficacitate profil - Eli Lilly and Company si Boehringer Ingelheim a anuntat astazi ca, Comitetul pentru medicamente de uz uman (CHMP) al Agentiei Europene a Medicamentului (EMEA) a emis o pozitiv aprobare aviz recomandand a duloxetinei pentru tratamentul durerii diabetica neuropatia periferica la ...

Bun nutritionale de control poate impiedica Polineuropatie Dupa Bariatric Surgery

Bun nutritionale de control poate impiedica Polineuropatie Dupa Bariatric Surgery Odata cu popularitatea in crestere a chirurgia bariatrica (BS), exista o nevoie tot mai mare de pacienti si medici lor de a recunoaste si de a preveni complicatii de la aceasta procedura de scadere in greutate. Complicatii neurologice sunt unul dintre riscurile, precum si studii recente arata ca masuri adecvate de prevenire si de o abordare multidisciplinara in mare masura, poate preveni dezvoltar...

Lipidic-medicamente care scad proteja impotriva Neuropatia periferica diabetica

Lipidic-medicamente care scad proteja impotriva Neuropatia periferica diabetica Un important studiu epidemiologic efectuat peste opt ani in Australia a aratat ca doua clase de medicamente care scad in lipide - statine si fibrati - semnificativ mai mic riscul de a dezvolta leziuni nervoase cunoscut sub numele de neuropatie senzoriala periferica diabetica, potrivit unui raport prezentat astazi, la American Diabetes Asociatii 67th Stiintifice anuale Sessions.
Statine si fibra...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.