Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Neuropatie periferica tratament


Comitetul stiintific al UE recomanda aprobarea Duloxetina pentru tratamentul durerii diabetica periferica neuropatia

Comitetul stiintific al UE recomanda aprobarea Duloxetina pentru tratamentul durerii diabetica periferica neuropatia
Comitetul face recomandarea dupa revizuirea pachetul de date justificative produs `s de siguranta si eficacitate profil - Eli Lilly and Company si Boehringer Ingelheim a anuntat astazi ca, Comitetul pentru medicamente de uz uman (CHMP) al Agentiei Europene a Medicamentului (EMEA) a emis o pozitiv aprobare aviz recomandand a duloxetinei pentru tratamentul durerii diabetica neuropatia periferica la adulti. CHMP a recomandat de catre Comisia Europeana sa autorizeze de droguri pentru a fi comercializate.
In cazul in care Comisia Europeana accepta recomandarea, de aprobare a duloxetinei in tratamentul durerii din neuropatia diabetica periferica vor fi indicatia terte pentru duloxetina. Duloxetina a fost aprobat in august 2004 in Europa sub nume de marca si de YENTREVE Ariclaim * pentru tratamentul femeilor cu moderata pana la severa, incontinenta urinara de stres si a fost din nou, aprobat in decembrie 2004, sub nume de marca si Cymbalta Xeristar * pentru Tratamentul episoadelor depresive majore.
CHMP, format din autoritatile de reglementare din cele 25 de tari ale Uniunii Europene, pe baza avizului pozitiv privind revizuirea acestuia de pachetul de date cuprinzatoare a duloxetinei pentru tratamentul durerii periferice neuropatia diabetica. Pachetul de depunere a sprijini siguranta si profilul eficacitatea duloxetinei incluse in partea de date colectate de la doi randomizat, de 12 saptamani, dublu-orb, controlat cu placebo, studiile cu doza fixa de 60 si 120 mg pe zi, in 791 non-deprimat adultii care au tulburari de cel putin sase luni.
In ambele studii, duloxetina a redus in mod semnificativ pe 24 de ore durere medie, comparativ cu placebo. Imbunatatirile s-au observat inca din prima saptamana de tratament si a continuat pe durata studiilor. In plus, a aratat duloxetina debut rapid de actiune si de efect in reducerea durerii cauzate de neuropatie diabetica, atat la 60 mg pe zi si 120 mg pe zi, si a fost eficace in ameliorarea durerii la night.1 durerea pe timp de noapte este deosebit de troublesome la spre multi pacienti cu neuropatie diabetica, deoarece acesta poate interfera cu somnul. In medie, pacientii din studii au fost 60 de ani, a suferit de diabet zaharat de 11 ani si de la neuropatie diabetica legate de timp de patru ani, si la inceputul studiilor, evaluat durerea lor ca moderata pana la moderat severe.
Mai mult de 33 de milioane de pacienti din Europa au diabetes2 si sunt la risc pentru dezvoltarea de durere persistenta - adesea descris ca fiind de arsura, junghi sau trage cu durere - ca urmare a unor leziuni ale nervilor considerat a fi cauzate de zahar crescut in sange. Se estimeaza ca 30 - 60 la suta dintre pacientii cu diabet zaharat pot avea cu diabet zaharat de neuropathy.3
Acest aviz stiintific de experti ar putea deschide in curand calea pentru un nou tratament in Europa pentru o stare foarte debilitante, a declarat Dan Ziegler, MD, Clinica de Diabet german german Diabet Centrul de Cercetare. Multe persoane cu diabet zaharat de durerea din neuropatia periferica sunt in varsta, au probleme de sanatate multiple si sunt pe mai multe medicamente.
Duloxetina este un relativ echilibrat dual-inhibitor al recaptarii neurotransmitatorilor serotonina si noradrenalina. Ambele serotoninei si noradrenalinei - doua neurotransmitatori sau mesageri chimici - joaca un rol esential intr-o varietate de starea de spirit si de statele durere. Pentru depresie, nivelurile crescute ale acestor neurotransmitatori in creier ameliora simptomele emotionale si somatice ale depresiei. Pentru incontinenta urinara de efort, se crede ca acesti neurotransmitatori ar putea lucra prin maduva spinarii la ton sfincterului uretral si de a preveni scurgerea urina. In neuropatie diabetica periferica, cresterea nivelului de serotonina si noradrenalina in maduva spinarii reduce organismul `s senzatie de durere de la leziuni ale nervilor cauzate de diabet.
Ca urmare a CHMP `s aviz pozitiv pentru duloxetina timp de diabetica durerii din neuropatia periferica, Comisia Europeana este de asteptat sa acorde autorizatie de introducere pe piata in urmatoarele cateva luni.
Eli Lilly and Company si Boehringer Ingelheim
In noiembrie 2002, Eli Lilly and Company si Boehringer Ingelheim au semnat un acord pe termen lung de a dezvolta, impreuna si comercializa de clorhidrat de duloxetina. Duloxetina a fost dezvoltat pentru tratamentul depresiei, incontinenta urinara de efort si cu diabet zaharat de durerea din neuropatia periferica. Acest parteneriat se refera la cele mai multe tari din intreaga lume, cu cateva exceptii. In SUA, in colaborare exclude indicatiile Neuroscience.
Despre Eli Lilly and Company
Lilly, o inovatie de conducere bazate pe profit, este in curs de dezvoltare un portofoliu de crestere cel mai bun de-in-clasa de produse farmaceutice, prin aplicarea celor mai recente cercetari de la laboratoarele sale proprii la nivel mondial si din colaborari cu eminenti organizatii stiintifice. Cu sedi...

Seminar examineaza Biologie de durere, nervoase reparatii in periferica Nerve Bolilor

Seminar examineaza Biologie de durere, nervoase reparatii in periferica Nerve Bolilor Jack Miller Centrul pentru neuropatie de la Universitatea din Chicago va prezenta de-al doilea simpozion bienal stiintifice cu privire la frontiere de periferice nervoase de cercetare, de la 9 AM la 4:30 on Vineri, Aprilie 28, 2006, la Universitatea din Chicagos Ida Noyes Hall, 1212 E. 59th Street, Chicago.
Seminarul se va axa pe mecanismele de durere si de dezvoltare ale nervilor periferici, repararea si regenerare. Printre vorbitori se numara Rhona Mirsky de la University College, Londra; Peles Elior de la Institutul Weizmann, Israel; Jeff Milbrandt de la Washington University din St Louis; Stefan Waxman de la Yale; Bill Snider, de la Universitatea din Carolina de Nord, precum si Clifford Woolf de la Harvard.
Neuropatia periferica este o afectiune comuna, care afecteaza aproximativ trei procente din toate cele peste varsta de 60. Rezultatele bolii de la leziuni ale nervilor si procesele nervoase care sunt situate in afara creierul si maduva spinarii. Ea are multe cauze, inclusiv diabetul zaharat, leziuni traumatice pentru a nervilor, deteriorarea sau umflarea teci din jurul nervilor, probleme de circulatie, genetica, sau un atac directionate gresit imunitar asupra tesutului nervos. Simptomele includ durere la nivelul mainilor si bratelor, picioarelor si picioarele - uneori constanta si destul de severe, precum si amorteala progresiste si slabiciune la nivelul bratelor si picioarelor.
Centrul de Miller promoveaza investigatiilor multidisciplinare in neuropatii periferice, concentrandu-se pe eforturile de a stabili cauza, la nivel molecular, precum si gasirea unor modalitati de a utiliza aceste cunostinte pentru a produce un tratament pentru aceste afectiuni. Centrul a fost fondat in 1999 de catre un cadou generos din partea lui Jack Miller din Lincolnshire, Illinois, fondator si presedinte al Quill Corporation. Miller, care sufera de neuropatie periferica, a fost frustrat de lipsa de informatii despre boala si a decis sa lanseze un efort concertat de Neurologii de la Universitatea din Chicago, pentru a investiga biologia de baza ale neuropatiei si de a cauta pentru tratamente mai bune si, in cele din urma, un remediu pentru aceasta tulburare nervoase comune.
Orar --- vineri, April 28, 2006
Ida Noyes Hall, Universitatea din Chicago, 1212 E. 59th Street
8:15 - 9:00 Inregistrare si Mic dejun continental
9:00 - 9:15 Deschiderea Come...

Xaliproden Reduce Aparitia severa Neuropatia periferica senzoriala asociate cu oxaliplatina pe baza de Regimul, Studiu

Xaliproden Reduce Aparitia severa Neuropatia periferica senzoriala asociate cu oxaliplatina pe baza de Regimul, Studiu Sanofi-aventis a anuntat astazi ca rezultatele finale ale studiului au aratat ca Xenox experimentale non-xaliproden peptida compus a redus riscul de aparitie de gradul 3 neuropatie senzoriala periferica (PSN), cu 39% la pacientii tratati cu injectie oxaliplatina pe baza de tratament, fara a cu impact asupra rata de raspuns a schemei terapeutice oxaliplatin. Rezultatele studiului au fost anuntate i...

SANGAMO BioSciences Initiaza Faza 2 studii clinice a romanului terapie pentru Neuropatia diabetica

SANGAMO BioSciences Initiaza Faza 2 studii clinice a romanului terapie pentru Neuropatia diabetica SANGAMO BioSciences, Inc (Nasdaq: SGMO) a anuntat astazi ca societatea a initiat un sistem multi-Faza Center 2 studiu clinic cu SB-509 pentru neuropatie diabetica (DN). Este un studiu clinic dublu-orb, controlat cu placebo, repetati-dozare studiu care sa evalueze siguranta clinice si a efectelor clinice ale administrarii repetate de SB-509 la diabetici cu insuficienta renala usoara pana la moderat...

Quigley Corporation Comunicate de actualizare pe faza Quigley Pharma IIb Clinic de Studiere a QR-333 In diabetica periferica

Quigley Corporation Comunicate de actualizare pe faza Quigley Pharma IIb Clinic de Studiere a QR-333 In diabetica periferica Quigley Corporation (Nasdaq: QGLY) a emis o actualizare pe un clinice de faza IIb Studiul de QR-333 pe diabetica periferica prin filiala sa integral detinuta, Quigley Pharma, http://www.QuigleyPharma.com.
Actualizare a studiului mentionat faptul ca peste 100 de subiecti au fost inrolati, 52 de subiecti au finalizat tratament si peste 225 de subiecti au fost supusi pentru studiul de faza II B co...

Neuropatia diabetica Tratamentul a trecut de primul proces Clinic

Neuropatia diabetica Tratamentul a trecut de primul proces Clinic SANGAMO BioSciences, Inc (Nasdaq: SGMO) a anuntat astazi rezultatele pozitive din Faza 1 studiu clinic uman de SB-509, Companys ZFP terapeutice pentru tratamentul neuropatiei diabetice. Datele privind siguranta si concluziile preliminare in ceea ce priveste ameliorarea simptomelor au fost prezentate la anuala a 58-a Reuniune a Academiei Americane de Neurologie din San Diego de David Cornblath, MD,...

EpiCept Announces rezultate incurajatoare fazei a II-Trial de NP-1 smantana in diabetica periferica

EpiCept Announces rezultate incurajatoare fazei a II-Trial de NP-1 smantana in diabetica periferica EpiCept Corporation (Nasdaq si OMX Nordic Exchange: EPCT) a anuntat astazi rezultatele preliminare din faza II, Neuracept proces pentru EpiCept ™ NP-1 Cream la pacientii care sufera de neuropatie diabetica periferica (DPN). Toate rezultatele dureri masurata trended in favoarea NP-1 pacientii tratati peste grupul placebo, care indica un efect analgezic in acest tip de durere neuropata periferica....

Trophos completeaza Inscrieri fazei a II-clinice de incercare a TRO19622 In dureroase Neuropatia periferica diabetica

Trophos completeaza Inscrieri fazei a II-clinice de incercare a TRO19622 In dureroase Neuropatia periferica diabetica Trophos SA, o companie specializata biofarmaceutice in descoperirea si dezvoltarea de medicamente pentru boli ale sistemului nervos, a anuntat ca a incheiat inscrierea de 180 de pacienti intr-un studiu clinic de faza IIa sale de produs de plumb, TRO19622.
Randomizate, dublu-orb, controlat cu placebo, studiu cu doza unica va compara eficacitatea TRO19622 cu placebo dupa 6 saptamani de tratament ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.