Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Nevralgie intercostala tratament


Datele de la faza III, Studiu comparativ Arata Campath (R), superioara fata de clorambucil ca o prima linie de tratament la-LLC-B

Datele de la faza III, Studiu comparativ Arata Campath (R), superioara fata de clorambucil ca o prima linie de tratament la-LLC-B
Genzyme Corporation (Nasdaq: GENZ) si Berlex Inc, un afiliat al Statelor Unite Schering AG, Germania (FSE: SCH), detinuta majoritar de grupul de Bayer, a anuntat rezultatele de la CAM307, o faza III, international studiu clinic a comparat Campath (R ) (alemtuzumab), cu clorambucil la pacientii netratati anterior cu celule B leucemie limfocitara cronica (LLC-B). Datele studiului au fost prezentate la reuniunea anuala 48th al Societatii Americane de Hematologie (ASH), in Orlando.
Studiul sa intalnit demonstrarea obiectivului primar, prin demonstrarea superioare de supravietuire fara progresie a bolii la pacientii tratati cu Campath comparativ cu clorambucil, cu Campath reducerea riscului de progresie a bolii sau deces cu 42 la suta (p = 0,0001).
Rezultatele din acest studiu demonstreaza ca, cu pana la douasprezece saptamani de tratament Campath, acesti pacienti au obtinut o perioada medie de doi ani inainte de necesita tratament suplimentare, a declarat cercetatorul plumb Peter Hillmen, MB, CHB, General Leeds infirmerie, Leeds, Marea Britanie. Ratele ridicate de raspuns, progresia mai mare supravietuire libera, si tratament prelungit-intervale de timp liber in acesti pacienti, in plus fata de alte date clinice, sprijinul pe care Campath este unul dintre cele mai active agentii unica in LLC si confirma locul acestuia ca o componenta cheie a orice studii viitoare, in asociere sau de terapie de consolidare.
Rezultate studiu suplimentar
Dupa cum raportate la ASH, si confirmate de catre un juriu independent de raspuns de revizuire, analizele secundar obiectivul final a aratat ca pacientii care au primit Campath dat pentru o perioada medie de aproape douasprezece saptamani expuse semnificativ mai mari de ansamblu si ratele de raspuns complet, cu un profil de siguranta de gestionat, comparativ cu cei pacienti care au fost tratati cu clorambucil pentru o perioada medie de douazeci si patru saptamani. Datele au aratat o aproape 30 la suta mai mare (83% fata de 55%), rata de raspuns global (RRG) in randul pacientilor tratati cu Campath vs clorambucil (p <0,0001), precum si de 12 ori mai mult (24% comparativ cu 2%) in ratele de raspuns complet (CRR), la pacientii care primesc Campath (p <0,0001).
In plus, sa constatat ca 26 la suta (9 din 34) a raspuns complet in bratul Campath atins o MRD (boala minime rezidual) raspuns negativ la astfel cum sunt definite prin testarea sub nivelul de detectare B-LLC. Dintre cei MRD negativ complet raspuns, toate cu o singura (8 din 9) nu a aratat progresia bolii la o urmarire mediana de doi ani de tratament.
Pe baza acestor rezultate, Campath si-a demonstrat eficacitatea in mod semnificativ mai bune, cu un profil de siguranta de gestionat impotriva clorambucil ca "front-terapie linie in LLC-B, a declarat Mark Enyedy, prim-vicepresedinte si director general al unitatii de afaceri Genzymes oncologie, care, de asemenea, remarcat faptul ca aceasta post-omologare de angajament studiu a fost finalizat in intervalul de timp convenite cu US Food and Drug Administration (FDA). Asteptam cu nerabdare sa colaboreze cu FDA in ceea ce priveste un supliment la produsul de etichetare pentru a sprijini tratamentul pacientilor mai devreme in cursul bolii lor, si credem ca aceste date ofera baza pentru incorporarea Campath in viitor, fata-studii de linie in consolidare si de tratament combinat , precum si la pacientii cu risc crescut, a adaugat el.
Au fost incurajate ca aceste date au aratat Campath a fi o terapie sigura si tolerabil, oferind in acelasi timp o imbunatatire semnificativa in supravietuirea fara progresia bolii, a declarat Richard Nieman, MD, vicepresedinte si sef al afacerilor medicale la Berlex. Aceasta este o veste buna pentru pacienti, care au nevoie de mai multe optiuni de tratament eficace mai devreme in cursul bolii lor.
Despre designul de studiu, rezultatele in continuare si de siguranta
Eticheta internationala deschisa, studiu randomizat, cu 297 de pacienti inrolati a comparat eficacitatea si siguranta Campath la clorambucil, care este considerata de multi pentru a oferi cele mai tolerabila profilul de siguranta printre agentii de frecvent utilizate pentru B, netratati anterior, pacientii cu LLC. Studiul a examinat un Obiectivul primar al supravietuirea fara progresie (SFP), precum si obiective secundare ca siguranta inclus, rata de raspuns, durata de raspuns, timp pentru un tratament alternativ, precum si supravietuirea globala.
O corelatie intre profilul citogenetic dintre pacientii care participa la studiu CAM307 sugereaza o mai mare si ORR a CRR la pacientii cu anumite anomalii citogenetice. In timp ce studiul nu a fost alimentat de a evalua diferentele de raspuns la tratament bazat pe citogeneza, rezultatele pe un mic numar de pacienti apar incurajatoare. La pacientii cu un text eliminat 17p, un marker de prognostic saraci, ORR a fost de trei ori mai mare si SFP aproape cinci ori mai mare la pacientii tratati cu Campath comparativ cu cei care primesc clorambucil (ORR 64% fata de 20% si PFS 10.7 luni comparativ cu 2.2 luni, respectiv); Cu toate acestea, datorita numarului mic de pacienti din acest grup (11 pacienti in bratul Campath si 10 pacienti din bratul clorambucil), aceasta tendinta nu a atins semnificatie statistica.
In ansamblu, profilul de tolerabilitate pentru Campath a fost previzibil si usor de gestionat. Desi ratele de grad 3-4 neutropenie, leucopenie si limfopenie au fost mai mari in bratul Campath, nu au existat diferente semnificative raportate in neutropenie febrila sau in grad 3-4 trombocitopenie si anemie. Numai 16 la suta dintre pacienti dezvoltat cu CMV reactivarea asociate cu semne clinice sau simptome, toate din care au fost gestionate cu tratamentul antiviral. Nu a existat nici un tratament legate de mortalitate in bratul Campath, in timp ce un tratament legate de deces a avut loc in bratul clorambucil.
Pentru Campath, de droguri cele mai frecvente legate de evenimente, cu exceptia CMV legate de evenimente adverse si au aparut la cel putin 10 la suta dintre pacienti, au fost febra, frisoane, greata, urticarie, hipotensiune arteriala si eruptii pe piele, in timp ce pentru clorambucil, au fost greata si varsaturi.
Cu exceptia evenimentelor adverse asociate cu reactivarea CMV, singurul tratament-grad 3-4 legate de eveniment advers in bratul Campath care au aparut la mai mult de cinci la suta dintre pacienti a fost pirexie. In rezultatele acestui studiu, evenimente adverse grave legate de tratament au aparut la 27 la suta dintre pacienti Campath si sapte la suta dintre pacientii tratati cu clorambucil. Spitalizare de reactivare cu CMV in unele tari a contribuit la diferenta de frecventa SAE intre cele doua grupuri de tratament in acest studiu .
Studiu randomizat 297 de pacienti netratati anterior, la 44 centre medicale din Statele Unite si Europa. Pacientii au fost tratati fie cu 30 mg de Campath intravenos de trei ori pe saptamana pentru un maxim de 12 saptamani, inclusiv a perioadelor de cresterea dozei, sau 40 mg / m de clorambucil pe administrarea orala o data la fiecare 28 zile la un maxim de 12 cicluri.
Despre Leucemie limfocitara cronica
LLC este forma cea mai raspandita de leucemie pentru adulti, care afecteaza aproximativ 120.000 de persoane in Europa si in Statele Unite. Boala este cel mai frecvent in randul persoanelor diagnosticate 50 de ani sau mai mult. LLC este caracterizata prin acumularea de functional imature celule albe din sange (limfocite), in maduva osoasa, sange, tesut limfatic, precum si alte organe. Doua tipuri de limfocite sunt prezente in sange, celulele B si celulele T. Aproximativ 95 la suta din cazuri, LLC implica celulele B canceroase. Deoarece aceste celule B, au o durata mai lunga decat durata normala de viata, ei incep sa construiasca si de evictiune asupra normale, celule sanguine sanatoase. Acumularea de celule imature functional, in maduva osoasa exclude generatie de celule sanatoase si pot deveni fatale. Simptomele includ oboseala, dureri osoase, transpiratii nocturne, febra, precum si scaderea apetitului alimentar si scaderea in greutate. Infiltrarea maduvei osoase duce la o lipsa de celule din sange sanatoase, ducand astfel la oboseala, sensibilitatea la sangerari si slabirea sistemului imunitar, expune pacientul la un risc mai mare de infectie.
Despre Campath
Campath a primit aprobare accelerata in 2001 si a fost CAM307 primar post-om...

TBC prevenire, tratament ar trebui integrate in programele de tratament cu HIV, JAMA Studiu zice

TBC prevenire, tratament ar trebui integrate in programele de tratament cu HIV, JAMA Studiu zice Tuberculoza activitatile de prevenire si tratament ar trebui sa fie integrate in programele de tratament cu HIV in resurse limitate in cazul in care mortalitatea TBC este raspandita si in cazul in care multi-TBC rezistente la medicamente este in curs de dezvoltare de a reduce decese in randul persoanelor care traiesc cu HIV / coinfectie TBC, conform unui studiu publicat miercuri, la Journal of American Medical Association, Xinhuanet studiu reports.The propune ca eforturile sporite ar trebui sa se faca pentru a identifica cazurile de TB in clinici cu HIV. Persoanelor HIV pozitive si a celor care traiesc cu ei ar trebui sa fie verificate cu regularitate pentru TB, studiul spune. Autorii studiului recomanda, de asemenea, ca toate persoanele infectate cu HIV pozitiv care nu au TBC primesc antibiotice izoniazida pentru a ajuta la prevenirea infectiei TBC. Medicii ar trebui sa ia in considerare, de asemenea, administrarea medicamentelor antiretrovirale pentru a persoanelor HIV pozitive in etapele anterioare ale bolii pentru a reduce deteriorarea sistemului imunitar si reduce riscul de studys TB....

Minim invaziva chirurgicale, tratament si Inferioara tractului urinar Simptomele Evidence tratament pe baza de tratament

Minim invaziva chirurgicale, tratament si Inferioara tractului urinar Simptomele Evidence tratament pe baza de tratament UroToday.com - noua paradigma in tratamentul Simptome tractului urinar inferior (LUTS) este spre atat de management medical si chirurgia minim invaziva. LUTS este un simptom complex, care include atat iritative, precum si simptomele obstructiva. In general, tratamentul chirurgical este directionat la componenta obstructiva. Standardul de aur pentru managementul chirurgicale de obstructie vezicii u...

Magnetice de tratament de stimulare pentru depresie ajuta dificil de tratament cazuri,

Magnetice de tratament de stimulare pentru depresie ajuta dificil de tratament cazuri, Barbara Baas fugit de acasa si a incercat sa se omoare ca un adolescent. Ca un adult, ea a incercat in mai mult de 15 soiuri de antidepresive. Dar, datorita o noua arma, ea a ajuns in cele din urma un armistitiu intr-o lupta de 45 de ani.
Dna Baas, spune un nou tratament pentru depresie se schimba viata ei - atat de mult incat shes dispusi sa conduca in 115 mile cinci zile pe saptamana de la De...

Rezultate pozitive pentru Permacol (REG) ca un tratament profilactic Pentru Parastomal Hernia Si ca un tratament pentru Anal Fistule

Rezultate pozitive pentru Permacol (REG) ca un tratament profilactic Pentru Parastomal Hernia Si ca un tratament pentru Anal Fistule La Reuniunea Anuala a ACPGBI (Asociatia Coloproctology al Marii Britanii si Irlandei), a avut loc in Gateshead, 3-6 iulie, de tesuturi Stiinta plc Laboratories, compania a dispozitivelor medicale specializate in inlocuirea tesut uman si produse de reparatii, a prezentat dovezi de sustinere din doua-pilot - studii in primul rand, o cerere de Permacol ® ca un tratament pentru hernii parastomal, iar...

Nu comunitari un tratament comenzi de lucru? Noul studiu a puna la indoiala Fie ca comunitare Comenzi tratament (CTOs) sunt eficiente

Nu comunitari un tratament comenzi de lucru? Noul studiu a puna la indoiala Fie ca comunitare Comenzi tratament (CTOs) sunt eficiente Nu exista controverse cu privire la posibilitatea CTOs pentru pacienti de psihiatrie sa reduca utilizarea de servicii de sanatate, sau pentru a imbunatati rezultatele clinice si functionare sociala.
Avand in vedere utilizarea pe scara larga a acestor competente in America de Nord, Europa si Australia, este important sa se evalueze beneficiile si potentialele efecte negative ale acestui tip de l...

New European HIV, ghidurile de tratament Recomanda Boosted Invirase (R), ca o alegere primul tratament pentru pacientii care incep tratamentul cu

New European HIV, ghidurile de tratament Recomanda Boosted Invirase (R), ca o alegere primul tratament pentru pacientii care incep tratamentul cu Noi orientari Europeana pentru Gestionarea clinice si Tratament de Adulti infectati cu HIV, publicat astazi recomanda potentat Invirase (R) (mesilat saquinavirul), ca un inhibitor de proteaza prima alegere pentru pacientii care incep treatment.1 antiretrovirale, o doza de doua ori pe zi de saquinavir / ritonavir 1000/100 mg in asociere cu alte antiretrovirale oferte medici si pacienti dovedit efic...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.