Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Nevralgie la urechi


Ce este Nevralgie trigemen? Care este cauza Nevralgie trigemen?

Ce este Nevralgie trigemen? Care este cauza Nevralgie trigemen?
Nevralgie trigemen, de asemenea, cunoscut sub numele de Tic Douloureaux, este o afectiune nervoase care cauzeaza abrupta, searing, electric-soc-cum ar fi dureri faciale, cel mai frecvent durerea implica fetei inferioare si maxilarului, dar simptomele pot aparea in apropiere de nas, urechi, ochii sau buze. Multi experti spun nevralgie de trigemen este cea mai insuportabil de dureroase umane.
Nevralgie este severa, dureri de-a lungul cursul unei nervoase. Durerea apare din cauza unei schimbari in structura neurologice sau functie din cauza iritatii sau daune de un nerv.
Aproximativ 1 din 15.000 de persoane este estimata sa sufere din cauza nevralgie de trigemen. Despre 45000 de persoane au nevralgie de trigemen, in SUA. Se crede ca afecteaza circa un milion de oameni din intreaga lume. Doua tipuri principale de durere, nociceptive si non-dureri nociceptive Un exemplu de durere nociceptive este atunci cand atinge ceva foarte cald pielea ta; receptori dureri specifice sentiment de caldura. Dureri nociceptive este atunci cand durerea receptorii de temperatura sens, vibratii, stretch, si substante chimice eliberate din celulele deteriorate.
Interesant articol despre
Ce este durerea? Care sunt cauzele durere? Non-dureri nociceptive, sau durere neuropatica, vine din interiorul sistemului nervos in sine. Durerea nu are legatura cu activarea de celule receptorilor durerii in orice parte a corpului. Oamenii de multe ori se refera la aceasta ca la ciupit nervoase, sau nervul prins. Nerv in sine este expedierea de mesaje durerea, fie pentru ca este defect (deteriorate) sau iritat. Persoanele cu nevralgie au inteles durerea neuropata (la fel ca non-durere nociceptive).
Persoanele cu nevralgie o descriu ca pe arderea intensa sau de junghi durere, care adesea se simte ca si cand acesta este de fotografiere de-a lungul cursului a nervului afectat. Exista doua tipuri de nevralgie - Nevralgie trigemen si Postherpetic Nevralgie. Acest articol se concentreaza pe Nevralgie trigemen. Descrierea nevralgie de trigemen (numit si douloureux TIC) Nu este brusca si severa, dureri faciale nervoase. Pacientii de obicei o descriu ca pe un junghi, dureri de fotografiere; ca un soc electric-ca-dureri faciale. Crize de durere poate dura cateva minute. 97% dintre pacientii cu durere doar pe o parte a fetei, in timp ce 3% sunt afectate de ambele parti.
Nevralgie de trigemen este de doua ori mai frecvent la femei ca la barbati. Este extrem de rar pentru persoanele sub 40 de ani pentru a fi afectate, si devine putin mai frecvente pe masura ce oamenii imbatranesc.
Nevralgie de trigemen este o conditie pe termen lung - o afectiune cronica - care, de obicei devine treptat mai rau. Care sunt cauzele de nevralgie de trigemen? Fata umana are doua nervii trigemen, una pe fiecare parte. Fiecare nervoase se imparte in trei ramuri care transmit senzatii de durere si atingeti din fetei, gura, si dintii la creier.
Cele mai multe cazuri de nevralgie de trigemen se crede a fi cauzate de vaselor de sange apasand pe radacina nervului trigemen. Acest lucru este declarat de a face nervoase transmite semnalele durerii, care sunt cu experienta ca durerile de tip criza de nevralgie de trigemen. Cu toate acestea, expertii sunt complet sigur de cauza. De presiune pe nervul trigemen poate fi, de asemenea, cauzate de o tumoare sau a sclerozei multiple.
Mai jos este o lista a cunoscut si suspectate cauze: Un prese de vas de sange impotriva radacina nervului trigemen.
Scleroza multipla - din cauza demyelinization a nervului. Nevralgie de trigemen apar de obicei in stadiile avansate ale sclerozei multiple.
Un Prese tumora impotriva nervul trigemen. Aceasta este o cauza rara.
Daunele fizice ale nervilor - aceasta poate fi rezultatul unui prejudiciu, a unei proceduri dentare sau chirurgicale, sau infectie.
Familie de istorie (gene, mostenit) - 4,1% din pacientii cu nevralgie de trigemen unilaterala (afecteaza doar o parte a fetei) si 17% din cele cu nevralgie de trigemen bilaterale (afecteaza ambele parti ale fetei) au rude apropiate cu tulburare. Comparativ cu 1 la 15000 de risc in cadrul populatiei generale, 4,1% si 17% indica faptul ca mostenirea este, probabil, un factor. Care sunt simptomele de nevralgie de trigemen? In mod normal, un pacient va avea unul sau mai multe dintre aceste simptome: twinges intermitenta a usoara durere.
Episoadele severe de searing, tir, jabbing durerea care simt ca si cum socuri electrice.
Atacuri brusca de durere, care sunt declansate prin atingerea fetei, de mestecat, vorbind sau spalatul pe dinti.
Spasme de durere, care dura de la cateva secunde la cateva minute.
Episoade de atacuri cu dispersie, care pot merge pe zile, saptamani, luni, iar in unele cazuri mai mult. Pot exista perioade fara nici o durere.
Durerea ori de cate ori nervul trigemen si sucursalele sale poate ajunge, inclusiv frunte, ochi, buze, gingii, dinti, maxilarului si obraz.
Durere, care afecteaza o parte a fetei.
Durerea pe ambele parti ale fetei (mult mai putin frecvent).
Durerea, care este concentrata intr-un singur loc sau se extinde intr-un model mai larg.
Atacurile de durere, care apar mai intens in mod regulat si in timp.
Furnicaturi sau amorteli in fata inainte de durere se dezvolta. Unii pacienti pot prezenta crize de durere in mod regulat pentru zile, saptamani sau luni la un moment dat. Atacurile de durere pot sa apara de sute de ori in fiecare zi, in cazurile severe. Unii pacienti pot avea perioade, fara nici un simptom care ultimul timp de luni sau chiar ani.
Unii pacienti vor avea anumite puncte de pe fata lor, ca, in cazul in care a atins atacurile de declansare de durere. Nu este neobisnuit pentru multi pacienti sa evite activitati potential de declansare, cum ar fi mancand, spalatul pe dinti, de ras, si chiar vorbesc.
Zona de durere
Zona de durere pot fi defalcate in cele trei ramuri ale nervului trigemen. In medicina nervul trigemen este cunoscut sub numele de nervul cincea craniana. Acesta este deseori denumit folosind numarul roman V. Mai jos sunt cele trei ramuri defalcate - V se refera la nervul trigemen: V1, oftalmice, prima filiala a nervului trigemen.
Afecteaza frunte, nas si ochi.
V2, maxilare, filiala a doua a nervului trigemen.
Afecteaza pleoapei inferioare, partea dreapta a nasului, obrajilor, guma, buzelor, si dintii de sus.
V3, mandibulare, filiala a treia a nervului trigemen.
Afecteaza maxilarului, dintii mai mici, guma, si buza inferioara. Unele persoane cu nevralgie de trigemen poate avea doar o singura ramura afectata, in timp ce altele sunt afectate de mai multe ramuri.
Durerea resimtita de catre persoanele cu tipice de trigemen Nevralgie difera de la ceea ce oamenii cu experienta Nevralgie trigemen atipic: tipice de durere trigemen nevralgie (durere tipic faciala)
Durerea este extrem de ascutite, pulsatila, si electrice-asemanatoare socului. Nu exista nici o slabiciune faciale sau amorteli.
Atipic durere nevralgie trigemen (atipice dureri faciale - ATFP)
La fel ca extrem de ascutite, pulsatila, si-soc electric-cum ar fi, pacientii pot prezenta alte tipuri de durere. Starea lor nu are doar simptome semnul distinctiv al durerii clasic nevralgie de trigemen. Dureri faciale este adesea descris ca fiind de arsura, dureri sau crampe. Aceasta poate sa apara pe o parte a fetei, de multe ori in regiunea de nervul trigemen se poate extinde si in gatul superioara sau din spate a scalpului. Durerea poate fluctua in intensitate de la usoara durere la o strivire sau senzatie de arsura. Este mult mai greu de diagnosticat persoanelor cu atipic Nevralgie trigemen. Cum este diagnosticat nevralgie de trigemen? Daca GP (medic generalist, medic primar de ingrijire) considera simptomele indica nevralgie de trigemen pacienti fata vor fi examinate mai atent pentru a determina exact partile care sunt afectate . Medicul va incerca, de asemenea, pentru a elimina alte conditii care, uneori, au simptome similare, cum ar fi cariilor dentare, o tumora, sau sinuzita.
IRM (imagistica prin rezonanta magnetica scanare) - acest aparat foloseste un camp magnetic puternic si de unde radio pentru a crea imagini din interiorul pacientilor creierul si nervul trigemen - poate ajuta medicul determina daca nevralgie este cauzat de o alta afectiune, cum ar fi scleroza multipla sau o tumora. Exceptia cazului in care o tumora sau scleroza multipla este cauza, RMN-ul va dezvalui foarte rar de ce nervul este in curs de iritat. Este foarte dificil pentru a vedea vas de sange de langa radacina nervoase, chiar si pe un RMN de inalta calitate. Care este tratamentul pentru nevralgie de trigemen? Medicamente sunt de obicei primul tratament pentru nevralgie de trigemen, si cei mai multi pacienti sa raspunda bine si nu necesita interventii chirurgicale ulterioare . Cu toate acestea, unele pot gasi ca medicamentele lor devin mai putin eficace in timp, sau ei de experienta efecte secundare nedorite. In astfel de cazu...

OHSU Scoala de Medicina Dentara Echipa descopera noi potentiali tinta pentru tratarea craniofaciale Probleme Durere

OHSU Scoala de Medicina Dentara Echipa descopera noi potentiali tinta pentru tratarea craniofaciale Probleme Durere Un nou studiu, publicat in Jurnalul de Neurochimie, identifica o interactiune intre cheie capului si gatului, proteine de celule nervoase care pot ajuta la lumina varsat pe migrene si tulburari comune temporomandibulare
Cercetatorii de la Oregon Health & Science Universitys Scoala de Medicina Dentara (http://www.ohsu.edu/sod) au descoperit o interactiune intre doua proteinele din celulele nervoase care transporta informatiile de la dureri de cap si gat la creier. Constatare ar putea juca un rol semnificativ in dezvoltarea de terapii pentru a vindeca migrene si alte conditii de craniofaciale durere ca TMJ (articulatiei temporomandibulare) tulburare. Potrivit National Institutes of Health (NIH), aproximativ 10 la suta din americani sufera de dureri cronice si conditiile de o parte semnificativa dintre ele au dureri cronice craniofaciale.
Noua descoperire a fost publicat online (http://www.blackwell-synergy.com/doi/full/10.1111/j.1471-4159.2006.04161.x) 25 octombrie 2006, in Jurnalul de Neurochimie, unul din peer-lider revizuite jurnale Neuroscience. De asemenea, studiul este de asteptat sa fie publicat in versiunea de imprimare a Oficial al Neurochimie in urmatoarele doua saptamani.
Descoperirea noastra dezvaluie complexitatea durerii mecanismelor de semnalizare de la al capului si gatului la creier, a declarat Agnieszka Balkowiec, MD, Ph.D., investigator principal, OHSU Scoala de Medicina Dentara profesor asistent de Biosciences integrative OHSU Scoala de Medicina profesor asistent adjunct al fiziologia si farmacologie.
Dureri de cap este semnalizata la creier prin ce este cunoscut sub numele de nervul trigemen. Nervul trigemen, de asemenea, transmite alte tipuri de senzatie, cum ar fi atingere si de temperatura, de la structurile de numeroase la nivelul fetei, inclusiv a pielii, urechi, corneei, articulatiilor temporomandibulare si dinti. Studiile sugereaza ca nervul trigemen prevede calea de semnalizare pentru durerea asociata cu migrene, tulburari de TMJ, durere parodontala, dureri dentare chirurgicale, nevralgie de trigemen, capului si gatului, dureri de cancer, precum si alte neuropate si inflamatorii, conditiile de durere.
Studiul OHSU concentrat asupra a d...

Cutit Gamma eficace in tratarea nevralgie de trigemen

Cutit Gamma eficace in tratarea nevralgie de trigemen De cercetare la Centrul de Cancer global de la Wake Forest University Baptist Medical a aratat ca, Gamma Knife stereotactica Radiosurgery (GKRS) este un tratament eficient pentru nevralgie de trigemen, o conditie comuna caracterizata de chinuitor dureri faciale.
Acest lucru sa dovedit a fi un seif, tratament eficace pentru pacientii cu nevralgie de trigemen, fara a paralizie faciala si potentia...

Zebrafish mai ajuta la rezolvarea tiuit in urechi Veteranilor "

Zebrafish mai ajuta la rezolvarea tiuit in urechi Veteranilor " Ernest Moore, un ORL-ist si biolog de celule de la Universitatea Northwestern, a dezvoltat tinitus - un apel cronica si whooshing sunet in urechi - acum douazeci de ani, dupa care deservesc in rezervele US Army Corps medicale. Audierea sa a fost afectata de crack de pusti M16 prea multe si explozii de artilerie. El a suspectilor de auzul lui a suferit, de asemenea, de la Opossum de vanatoare cu pu...

MUSC, Clemson pe echipe pentru a imbunatati Rezultatele de urechi protezare si nasurile

MUSC, Clemson pe echipe pentru a imbunatati Rezultatele de urechi protezare si nasurile Gary Reeves nu a avut utilizate pentru a avand doar o ureche. La 43, ministrul baptist, care sa nascut fara o ureche drept, inca cringed la intrebari si uita si a fost ranit de comentarii pentru copii.
A cerut de catre sora sa, care lucreaza in Colegiul de Medicamente decani de birou, omul Conway a venit la MUSC (Universitatea de Medicina din Carolina de Sud), in 2004, sa faca ceva despre asta....

Picaturi pentru urechi populare si de risc Complicatiile? Australia

Picaturi pentru urechi populare si de risc Complicatiile? Australia Pierderea auzului si tulburari de echilibru poate fi cauzat de frecvent utilizate picaturi ureche antibiotic in cazul in care pacientul are un timpan perforat, scrie Profesor asociat Harvey Coates in editia din luna aprilie a Medic curant australian.
Aceste complicatii grave, rezultatul de ototoxicitate, pot fi mai frecvente decat cea raportata, deoarece unele cazuri sunt nerecunoscute.
Otot...

Picaturi pentru urechi antibiotice favorizate Peste populare, de interes orala antibiotice pentru ureche Infectii

Picaturi pentru urechi antibiotice favorizate Peste populare, de interes orala antibiotice pentru ureche Infectii Un studiu multicentric in tratarea infectiilor urechii frecvente la copii cu tuburi ureche adauga unui organism tot mai mare de dovezi ca favorizeaza picaturi pentru ureche cu antibiotice peste antibiotice inghitit in pastila sau sub forma lichida in astfel de cazuri, o UT Southwestern Medical rapoarte de cercetator Center.
Cel mai recent studiu, care implica 80 de copii, a aratat ca, la ureche...

Cum expunerea cronica la nivele mici de daune-interese sedintei de monoxid de carbon in urechi mici

Cum expunerea cronica la nivele mici de daune-interese sedintei de monoxid de carbon in urechi mici UCLA oamenii de stiinta au descoperit cum expunerea cronica la niveluri scazute de monoxid de carbon (CO) daune-interese urechea interna de sobolani tineri, ducand la pierderea auzului permanenta. La Ca / OSHAs limita de expunere de 0.0025 la suta - sau 25 de parti pe milion de CO in aer - gaz creeaza stres oxidativ, o boala care daune celulelor cohlear, care duce la insuficienta a nervilor auditi...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.