Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Nidarea embrionului


Cercetatori Infertilitatea identifice gena un rol critic in procesul de implantare embrionului uman

Cercetatori Infertilitatea identifice gena un rol critic in procesul de implantare embrionului uman
In ciuda progreselor tehnicilor de reproducere asistata, mai mult de 6.1 milioane de femei din Statele Unite - aproximativ 20 la suta din toate femeile de varsta reproductiva - sufera din cauza infertilitate. Pentru a imbunatati tratamente infertilitate, cercetatorii de la spitalul Cedars-Sinai Medical Center si la Universitatea din California la Los Angeles a realizat recent un studiu al mecanismului moleculare implicate in procesul de implantare umane, vizeaza in mod specific rolul o gena in succesul unui embrion pentru a se implanta in endometru, mucoasa interioara a uterului. Studiul este prezentat la reuniunea anuala Conjoint al Societatii Americane de Medicina Reproductiva si fertilitate canadian si Andrologie Societatea Oct. 15-19, 2005, la Montreal, Quebec, Canada.
Au fost studiile efectuate atat in Statele Unite si Europa statistic care arata ca exista un defect in procesul de implantare la femeile cu endometrioza, o conditie care afecteaza femeile aflate in premenopauza, de asemenea, multi dintre cei care sufera de infertilitate, explica Lee-Chuan Kao, MD, PhD. , un specialist medicina de reproducere la Cedars-Sinai si co-director al spitalelor Centrul de Medicina Reproductiva. Interesul meu era de a stabili exact mecanismul molecular responsabil pentru esecul implantare.
Endometrioza apare atunci cand tesutul similare cu captuseala uterul creste in afara uterului, de obicei, pe suprafetele a ovarelor, trompelor uterine si alte structuri pelviana, facand conceptie mai dificila.
Cedars-Sinai este una dintre cele mai putin de o jumatate de duzina de facilitati in Statele Unite incearca sa diseca mecanismul de implantarea embrionului uman si legatura sa cu endometrioza. In acest studiu recent, Kao, care lucreaza cu Margareta Pisarska, MD, co-director al Cedars-Sinais Centrul de Medicina Reproductiva, si Salma Khan, dr., de asemenea, de Cedars-Sinai, sa concentrat pe o gena-tinta specifice endometrial (GlcNAc-6 - OST), care are un rol in modelarea L-ligand selectina, un produs chimic responsabil pentru legarea si materialului mecanismul descris la om interfetei materno-fetale, adica un semnal care permite embrionul sa recunoasca mucoasei endometrului.
Aceasta gena (GlcNAc-6-OST) devine transcrise si apoi traduse intr-o proteina si acest lucru functii special de proteine ca o enzima, explica Kao. Aceasta a fost dovedit a fi exprimate in mod special in timpul fereastra de implantare. Ipoteza mea este ca aceasta gena special, pentru o inca-a-fi-un motiv neacoperit, este anormal de exprimat in femeile cu endometrioza, care rezulta in embrion a nu fi in stare sa gaseasca locul potrivit pentru a lega de endometru conduce la un esec sau defect in procesul de implantare.
In-studiu in vitro testat daca hormoni ovarieni, estrogen si progesteron, poate reglementa expresia GlcNAc-6-Ost. Prin tratarea o linie de celule endometriale cu hormoni ovarieni, Kao si colegii sai au demonstrat ca estrogenii crescand in prima parte a ciclului menstrual, atunci cand foliculilor ovarieni maturi pentru a se pregati pentru ovulatie, creste expresie a enzimei. Dupa ovulatie, productia de progesteron in continuare mareste expresie a enzimei. Acest up-regulament al enzimei (atunci cand atat estrogen si progesteron sunt prezente) faciliteaza productia de L-selectina ligand care permite implantare. Cand a fost prezent doar progesteron, fara estrogen, gena a fost suprimat si endometrul nu ar fi receptivi la i...

Oamenii de stiinta au descoperit ca trei semnale care se suprapun, in embrion ajutor a lua coloana vertebrala dreapta

Oamenii de stiinta au descoperit ca trei semnale care se suprapun, in embrion ajutor a lua coloana vertebrala dreapta Un pas important in dezvoltarea embrionului vertebrate - de stabilire a unei inapoi ca morphs intr-un creier, maduva spinarii si a muschilor - se dovedeste a fi atat de important pe care organismul foloseste cel putin trei semnale pentru a va asigura ca se intampla in mod adecvat.
Descoperire, a raportat in aceasta luna in revista Cell dezvoltarii de cercetatorii de la Universitatea din California, Berkeley, in cele din urma explica de 80 de ani de observare vechi care a revolutionat modul biologi cred despre dezvoltarea embrionului si fetale si a creat conditiile pentru ca dezbaterea de celule stem .
Aceasta observatie 1924, in newts de Hans Spemann si Hilde Spemann Mangold, a castigat Premiul Nobel in 1935 si a generat ideea ca celulele embrionare dont know ce theyll deveni pana cand nu avea semnal propriu-zis. Acest concept este la radacina de excitare zilele noastre peste celulele stem embrionare, care sunt de fapt celule naos ca, teoretic, pot fi stimulate pentru a deveni orice tesut din corp.
De fapt, proteinele utilizat in mod normal de embrioni au fost recent pus sa le utilizeze in activitatea de celule stem embrionare. Dovleac, unul dintre proteine izolate de grupul de cercetare UC Berkeley, a fost folosit in culturi pentru a mentine o crestere de celule stem neurale.
Noi experimente UC Berkeley, pe broaste, arata ca unele masuri in domeniul dezvoltarii embrionare timpurii sunt atat de critica faptul ca multe semnale de suprapunere sunt necesare pentru a se asigura ca celulele merg pe calea dreapta. Formarea spate si burta este o piatra de hotar pentru broaste, precum si pentru oameni si a altor vertebrate, care au aparut asa cum se intampla la inceputul procesului de gastrulation, care vede fata si spate, capul si coada, la stanga si la dreapta stabilit si prima aparitie a unui plan de organism de recunoscut. Daca acest pas nu reuseste, embrionul in cele din urma moare.
Gastrulation si procesul de definire a-axa spate, abdomen este de asemenea un pas important pe care il au de fapt mai multe proteine fiind exprimate acolo, doar intr-un caz dintre ele esueaza, altele pot compensa, a spus autorul principal Mustafa Khokha (pronuntat KO ka), un post-doctoral fellow la UC Berkeley si un medic care participa in ingrijirea pediatrica critice la UC San Francisco. Concediere este conceput pentru a face embrionului robust, astfel incat sa se evite defecte de nastere.
Cele trei echipe de proteine identificate in raport sunt printre cel putin cinci faptul ca blocul de alte semnale, pentru a permite inapoi, sau dorsale, structuri, pentru a forma. Treisprezece ani in urma, Richard Harland, profesor si presedinte al Departamentului de Biologie Celulara si Moleculara la UC Berkeley, a aratat ca injectarea unul dintre acesti factori, dovleac, in burta unui embrion cauzate tesuturile inconjuratoare pentru a dezvolta in mod normal in structurile gasit pe partea din spate . In ciuda incercarilor repetate, cu toate acestea, nimeni nu a putut demonstra ca semnalele de blocare a facut ca dovleac opus. De fapt, canita de blocaj si alti factori cunoscuti parea sa aiba un efect relativ mic asupra embrionului, ridicand indoieli cu privire la rolul natural al acestor proteine in dezvoltarea timpurie.
Acum, folosind embrioni foarte tinere de laborator broasca tropicalis Xenopus, Khokha, Harland si colegii lor UC Berkeley au fost capabili de a bloca trei din cele cinci factori putin o data si de aceasta data constatat schimbari dramatice in embrion.
Cand ne-am indepartat aceste semnale, toate tesuturile care formeaza pe partea din spate a embrionului - creier, maduva spinarii si muschilor - au fost pierdute, Khokha a spus. Nu numai ca s-au intors tesuturile pierdut, dar tesuturile burta s-au extins foarte mult - embrionul ansamblu a devenit repatterned, astfel incat ei burta mai mult asemanatoare decat este de back-like. Deci, aceste semnale sunt necesare pentru modelul sa se produca in mod adecvat.
Mai intai gasit aceste semnale in 1992 si, de atunci, weve a dat seama cum lucreaza. Dar, pentru ca sunt atat de multi dintre ei, a fost dificil sa cuie intr-adevar in jos ca acestea sunt esentiale, Harland spus. Weve a trebuit sa bat in jos trei dintre ele pentru a dovedi ca esentiale Theyre.
In anii 1920, care lucreaza la Universitatea din Freiburg, in Germania, Spemann si student Mangold, sa constatat ca, in masa de celule din embrion au inceput sa ia forma, o regiune in embrion - ceea ce ei au numit organizator - parea sa fie sursa de de semnale de la celulele din apropiere, spunandu-le inapoi, pentru a forma structuri. Ce obtinut experimentul lor fost de a lua de la un organizator de embrioni - in experimentele lor, un newt - si ...

Merged embrionului uman atacat

Merged embrionului uman atacat Un experiment in Statele Unite a creat o mixte embyro sex umane. Echipa implicat insista asupra faptului ca crearea unui hermafrodit embrionului uman a fost proiectat pentru a vindeca boli, dar criticii spun standarde morale si etice au fost incalcate.
Procesul ar crea o himera - un amestec de doi embrioni, fiecare dintre care ar avea un identitati distincte genetice.
Orice incercare de a pr...

Infertilitatea Cercetatorii identifica una a lui Gene rol critic in embrionului uman Implantarea Procesul de

Infertilitatea Cercetatorii identifica una a lui Gene rol critic in embrionului uman Implantarea Procesul de De ce unii embrioni cu succes o acorda endometrului si altele nu, continua sa fie un mister cat de putin se stie despre mecanismele moleculare implicate in procesul de implantare.
Acum, cercetatorii de la spitalul Cedars-Sinai au investigat o gene rol deosebit de important in acest proces, aducandu-le un pas mai aproape de gasirea unor metode pentru a ajuta mai mult de 6.1 milioane de femei in ...

Cercetatorii Creati modificate genetic embrionului uman; ar putea duce Designer 'La' Sugari, spun criticii

Cercetatorii Creati modificate genetic embrionului uman; ar putea duce Designer 'La' Sugari, spun criticii Reprinted cu permisiune de la natura http://www.nationalpartnership.org. Puteti vedea intregul Daily Womens Health Policy Report, cautare arhive, sau sa se inscrie pentru livrare de e-mail aici. The Daily Womens Health Policy Raportul este un serviciu gratuit de parteneriat national pentru Femei & Familii, publicat de Consiliul consultativ Company.
© 2008 Consiliul consultativ Company. Toa...

Celulele stem embrionare transformat in domeniul embrionului uman Pile de

Celulele stem embrionare transformat in domeniul embrionului uman Pile de Cercetatorii finantate in parte de National Institutes of Health au descoperit cum sa transforme celule stem embrionare umane in celule germinale, celulele embrionare care in cele din urma da nastere la sperma si oua. Avansul va permite cercetatorilor sa observe celulelor germinale umane - anterior inaccesibile - in bucate de laborator.
Aceasta realizare se deschide o fereastra noua in ceea ce ...

Minstry sa stabileasca norme pentru cercetare embrionului uman, Japonia

Minstry sa stabileasca norme pentru cercetare embrionului uman, Japonia Japonia - Sanatate, Ministerul Muncii si Asistentei Sociale este de a stabili o echipa de studiu pentru a discuta despre linii directoare privind productia de oua fertilizate umane pentru cercetare fertilitatii tratament.
Echipa se va desfasura activitati de cercetare privind conditiile prezente in spitale si clinici universitare care efectueaza un tratament de fertilitate.
Nu exista standar...

Noua Dezbateri Rezervati morala Statutul embrionului uman cu referire speciala la Stem Cell Research si terapie

Noua Dezbateri Rezervati morala Statutul embrionului uman cu referire speciala la Stem Cell Research si terapie De cercetare de celule stem si utilizarea potentialului uman din celule stem embrionare, in terapia clinica este o problema controversata, care se desparte de vedere stiintific si opiniei publice. Conflictul actual asupra celulelor stem embrionare in intreaga lume, se ocupa in special cu implicatiile etice ale acestui promitatoare, dar subiect delicat si manipularea stiintifice ale vietii umane in...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.