Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Nisip la rinichi la copii


Cantitati mici de rinichi de livrare pentru copii daune poate's

Cantitati mici de rinichi de livrare pentru copii daune poate's
Cantitati mici de plumb in organele de copii sanatosi si sumele adolescenti cu mult sub nivelurile definite ca referindu-se de Centrele SUA pentru Controlul si Prevenirea Bolilor (CDC) care poate agrava functiei renale, in conformitate cu un Johns Hopkins pentru copii Centrul de studiu publicat in ianuarie 11 problema Archives of Internal Medicine.
In 1991, CDC a redus nivelul de plumb de ingrijorare pentru copiii de la 30 micrograme la 10 micrograme pe decilitru de sange, dar Johns Hopkins constatari sugereaza ca, chiar si niveluri mai mici de 10 prezinta un risc pentru sanatate, care furnizeaza prima dovada ca nivelul de plumb care scazute, pot afecta functia renala.
Pentru a cunostintele noastre, acesta este primul studiu care sa arate ca niveluri foarte scazute de plumb pot avea un impact functiei renale la copii sanatosi, care subliniaza necesitatea de a minimiza surse de expunere la plumb, spune investigatorul plumb Jeffrey Fadrowski, MDMHS, un pediatru nefrolog la Hopkins Childrens .
Echipa Johns Hopkins atrage atentia ca concluziile lor in prezent doar o imagine a statutului de rinichi si a nivelurilor de plumb, si nu ofera dovezi definitive de cauza si efect intre cele doua. Dar oamenii de stiinta spun concluziile lor sunt ingrijoratoare si subliniaza nevoia urgenta de studii care nivelurile de pista de plumb si functia renala in timp pentru a intelege mai bine interactiunea dintre cele doua.
Cercetarile noastre au fost deosebit de frapant, deoarece le-am vazut a scazut usor functiei renale la copii sanatosi, fara conditii, care ar putea considerare pentru el, si acest lucru ar putea vraja probleme de rinichi mai jos rutiera ca acestor copii a lua mai mari sau in cazul in care dobandesc factori de risc suplimentar pentru o boala de rinichi, cum ar dupa cum tensiune arteriala crescuta si diabet zaharat, spune Susan Furth, MD Ph.D., investigator principal pe studiul si un nefrolog pediatru la Hopkins Childrens.
Din 769 de copii sanatosi si adolescentii in cadrul studiului, varsta 12 - 20, mai mult de 99 la suta au avut un nivel de plumb mai mici de 10, cu un nivel mediu de 1,5 micrograme pe decilitru. Cei cu niveluri de plumb in trimestrul superioara a valorii normale se pare ca au functia rinichilor mai rau decat copiii cu niveluri mai mici de plumb. Functia renala este definit de viteza cu care rinichii filtrul de sange. Cei cu nivele de plumb 2.9 de mai sus au avut o rata de rinichi de filtrare 6.6 (unitati de mililitri de sange pe minut filtrate si ajustat pentru suprafata corporala) mai mic de copii ale caror plumb au fost mai mica de 1 micrograme pe decilitru. Cercetatorii au descoperit ca pentru fiecare crestere de doua ori in suma de plumb in sange, a capacitatii rinichilor de filtrare a scazut cu 2,3 unitati la barbati si cu 3,3 la femei. Legatura dintre nivelurile de plumb mai mare si mai rau functia renala a persistat chiar si dupa ce anchetatorii eliminate hipertensiune arteriala mai putin de 5 la suta din cele de studiu a avut-o ca un factor posibil care afecteaza statutul de rinichi.
In studiul actual, anchetatorii masurata functiei renale prin estimarea rinichi de filtrare de capacitate, numita rata filtrarii glomerulare (RFG), cu ajutorul a doua teste: un test standard de creatininei, care masoara viteza cu care rinichii filtra creatininei din ...

Ultimele Mentinerea copii Analiza arata mai vulnerabili copii Not Yet Beneficiind de Imbunatatiri la servicii si Rezultate

Ultimele Mentinerea copii Analiza arata mai vulnerabili copii Not Yet Beneficiind de Imbunatatiri la servicii si Rezultate Multe s-au schimbat in peisajul a copiilor de servicii din anul precedent Salvgardarea copii raport in 2005. Ca urmare a imbunatatit aranjamente salvgardarea, majoritatea copiilor acum se simt in siguranta in casele lor si comunitati, precum si li se administreaza calitatea asistentei medicale si de sprijin de care au nevoie.
Dar unii copii si tineri, nu sunt inca destul de bine deservite de serviciile publice. Acesta este cazul in special pentru cei care sunt ingrijiti de catre autoritatile lor locale, care sunt in setarile sigure sau care sunt in cautare de azil de copii, in conformitate cu cea de a treia in comun sef Inspectorii de revizuire de aranjamente pentru a proteja copii. Raportul este comun publicat astazi de catre inspectorii sef de opt inspectorate.
De asemenea, raportul evidentiaza faptul ca unele dintre recomandarile facute in 2005 nu au fost puse in aplicare. Acestea includ recomandari referitoare la tehnicile de retinere in setarile sigure, efectele de detentie in centre de stergere a imigratiei asupra copiilor, a continuat si intarzieri in efectuarea evaluarilor de bunastare.
Vorbind in numele tuturor inspectoratelor, Majestys ei inspectorul-sef al Educatiei, Servicii pentru copii si aptitudini, Christine Gilbert, a declarat:
Este incurajator sa fie in masura sa punctul de la unele imbunatatiri concrete in ultimii trei ani, dar de pozitie nu este inca suficient de bun pentru a da copiilor nostri cele mai vulnerabile si tinerii care au nevoie de sprijin.
Sper ca recomandarile din acest raport - venind ca o fac cu vigoare a opt inspectoratelor in spatele lor - accelerarea ritmului schimbarilor, astfel incat acesti copii prospera si sunt mai in masura sa conduca productive si care indeplinesc vieti.
Raportul, garantand pentru copii este publicata o data la trei ani. Acesta evalueaza cat de bine sunt agentiile de lucru atat la nivel national si local, pentru a proteja copiii si tinerii. Mentinerea copiilor este mai mult decat de copii de aparare de abuz sau neglijare. Aceasta inseamna, de asemenea asigurarea sanatatii si dezvoltarii lor nu este afectata, si ca acestea sunt in crestere pana in conditii de siguranta si bine ingrijit pentru a avea sanse mai bune de viata si sa intre la maturitate in mod eficient.
Conform raportului, prioritatea acordata de apararea in intreaga agentiilor a crescut de la reexaminare Salvgardarea primul a fost finalizata in 2002. Nu exista o mai mare independenta in prezidarea si modalitatile de raportare Locale Mentinerea Copii camerelor (LSCBs). Parteneriate strategice sunt acum in locul in toate domeniile de a furniza servicii pentru a proteja si de a promova bunastarea copiilor. Si de lucru in comun si-a imbunatatit in special in anumite domenii, inclusiv modalitatile de copii intre servicii, politia si serviciul de sanatate care vizeaza prevenirea violentei domestice.
Dar, raportul constata ca nu toate agentiile sunt reuniunea functiilor lor statutare, precum si linii de responsabilitate si de responsabilitate pentru protectia copilului inca nu sunt intotdeauna clare. In special, inspectiile au scos in evidenta lipsa de prioritatea acordata Copii protejarea de catre unele trusturi NHS.
Anna Walker, Director Executiv al Comisiei Healthcare, a declarat:
Experienta noastra este ca organizatiile de asistenta medicala au realizat progrese reale in procesul de punere in procesele de loc pentru protejarea copiilor. Serviciile sunt ce mai bine la identificarea de probleme timpurie si luand masurile necesare pentru a aborda aceste probleme.
Cu toate acestea, exista inca o suma enorma de a face si acest lucru este valabil mai ales pentru cele mai vulnerabile. Nevoile copiilor cu probleme de sanatate mentala sau de invatare handicap, in special cei cu nevoi complexe mentale si fizice, si a tinerilor in lupta sistem de justitie penala pentru a ajunge la partea de sus a lista de prioritati. Vom continua sa faca presiuni pentru servicii sa lucreze impreuna, in special pentru cei tineri, in cea mai mare nevoie.
Exista, de asemenea, ramane o lipsa a unei comune, intelegere consecventa de a proteja intre serviciile de asistenta sociala, sistemul de justitie penala si in institutiile sigure, in cazul in care se pune accent in mod disproportionat pe probleme de securitate asupra impactului acestor copii pot avea asupra bunastarii.
Raportul constata ca majoritatea setari in cazul in care copiii sunt ingrijiti sau sunt educati sa respecte reglementarile pentru pastrarea in conditii de siguranta pentru copii. Dar, exista unele exceptii importante. Unul din zece case de copii, de exemplu, este insuficienta in standardele de intalnire pentru retinerea copiilor in conditii de siguranta. Alegerea de plasare in case de copii si familii adoptive ramane limitata, pentru cei mai multi copii in grija. Pentru abandonului de ingrijire si a tineril...

'Pentru copii raport al unui somn "fiabil, Poate o masura valabila de somn pentru copii Obiceiuri

'Pentru copii raport al unui somn "fiabil, Poate o masura valabila de somn pentru copii Obiceiuri Raportul de copii de somn (CRSP), un auto-noua masura de raportul de copii modele de somn, igiena somnului, precum si tulburari de somn pentru scolara in varsta de copii, poate fi o auto de incredere si valide masura raportul de somn, igiena somnului, si tulburari de somn la copii cu opt pana la 12 ani, potrivit unui cercetare abstract, prezentate la SLEEP 2008, a 22-a Reuniune Anuala a Profession...

Invita UNICEF pentru primirea ajutorului pentru copii irakieni - 42 de milioane de dolari necesare pentru a satisface nevoile imediate de copii in Irak, Iordania si Siria

Invita UNICEF pentru primirea ajutorului pentru copii irakieni - 42 de milioane de dolari necesare pentru a satisface nevoile imediate de copii in Irak, Iordania si Siria Conditii pentru copii irakieni afectate de violenta si de deplasare au ajuns la un punct critic, UNICEF, a declarat astazi. Copii organizatie cere 42 milioane dolari pentru a oferi ajutor in urmatoarele sase luni pentru copii in Irak, precum si cei care au fugit impreuna cu familiile lor catre tarile vecine Iordania si Siria.
Vezi Raportul complet: nevoile imediate de copii irakieni in Irak si ...

SUV-uri de copii au riscurilor de vatamare similare pentru copii intr-Automobile

SUV-uri de copii au riscurilor de vatamare similare pentru copii intr-Automobile PartNew de cercetare de la Spitalul de Copii din Philadelphia arata ca copiii de echitatie la SUV-uri au riscurilor de vatamare similare cu copii care merge la autoturisme. Studiul, publicat astazi in Jurnalul Pediatrie, a constatat ca un SUV-uri risc crescut de a reprizei pe timpul unui accident de compensa beneficiile de securitate asociate cu vehicule greutate mai mari, mai grele.
Studiul, p...

Secondhand de fum de expunere mai rau pentru copii mici, pentru copii obezi

Secondhand de fum de expunere mai rau pentru copii mici, pentru copii obezi Copii mici si copii obezi sufera mai mult decat alti tineri atunci cand sunt expuse la fumul de pasiv, in functie de cercetare prezentate la American Heart Asociatii stiintifice Sessions 2009.
Secondhand de fum la copii nu este doar rau pentru problemele respiratorii, asa cum a fost descris anterior de catre alti cercetatori, a declarat John Anthony Bauer, Ph.D., co-autor studys senior si cerce...

Colonoscopii Dupa-amiaza au rate mai mari eroare decat colonoscopii Morning

Colonoscopii Dupa-amiaza au rate mai mari eroare decat colonoscopii Morning Potrivit unui studiu in Jurnalul American de Gastroenterologie, ora din zi ca o colonoscopie este efectuata pot afecta, de asemenea, rezultatul acesteia. Studiul a analizat 1084 de pacienti care au primit colonoscopii 8:00 - 11:59, si 999 colonoscopii efectuate dupa 12
Un numar semnificativ mai mare de pacienti au avut pregatire inadecvata intestinului, in dupa-amiaza, comparativ cu dimineata s...

Asociatii de Caritate pentru copii Adresati-va de ce Guvernul nu va preciza New Finantare pentru copii Ingrijire Paliativa, Marea Britanie

Asociatii de Caritate pentru copii Adresati-va de ce Guvernul nu va preciza New Finantare pentru copii Ingrijire Paliativa, Marea Britanie Dupa anuntarea guvernelor, astazi, a £ 286m pentru sfarsitul lunii adulti-de-ingrijire de viata in Anglia, care reprezinta organizatii de caritate pentru copii de servicii de ingrijiri paliative, de viata limitata de copii si familiile lor sunt cer guvernului de ce este refuza in continuare sa formuleze clar de finantare pentru copii Strategia de ingrijiri paliative pentru Anglia lansat in februa...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.