Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Nitriti in urina


Cat de previzibila sunt infectii ale tractului urinar?

Cat de previzibila sunt infectii ale tractului urinar?
Este de asteptat ca femeile vor experienta infectii ale tractului urinar (UTIs) cu cel putin de doua ori in timpul vietii lor. In cazul in care exista un test care ar putea anticipa UTIs, furnizorii de asistenta medicala si a pacientilor ar putea beneficia. In 2008 Februarie problema urologica Nursing, Deborah Kuklinski si Sumana Koduri explora prin utilizarea tijelor urina, un test in birou, pentru a prezice UTI.
Kuklinski si Koduri spun o jojei urina pozitiv pentru nitriti (produsa de bacterii intr-o UTI) implica UTI, dar urina cultura care sa ia mai mult si este mai scump, este standardul de aur pentru un diagnostic pozitiv. In cazul in care jojei urina ar putea fi folosite pentru a diagnostica o infectie urinara, spun autorii, tratamentul ar putea incepe imediat. Ei au descoperit ca, in pofida asocierea tijelor urina si culturi urina pozitiva pentru nitriti, 40% -50% din UTIs ar fi fost pierdut, fara a culturii urina Datorita sensibilitatii de bacterii.
Desi Kuklinski si a putut sa incheie Koduri jojei urina diagnosticata cu acuratete UTI, studiul lor arata cultura urina este inca important pentru diagnostic si tratament. Ei recomanda practicieni continua sa foloseasca cultura urina si oferta de educatie pacientului asupra simptomelor UTI.
Prezicerea infectii ale tractului urinar intr-o populatie Urogynecology
Deborah Kuklinski, MS, RNC, WHNP; Sumana Koduri, MD
Urologica Nursing; februarie 2008
http://www.suna.org
Societatea Asistentilor Medicali urologica si Asociatii este o nationale, non-profit asociatie profesionala de membru, cu peste 3000 de membri si venituri anuale de 1.5 milioane dolari. Suna deriva veniturile sale din cotizatii de membru (numai $ 60), taxele de inregistrare de conferinte, expozitii, publicitate, subventii, precum si vanzarea de produse educationale.
Suna publica o bi profesional, revizuite de experti-revista lunar (urologica Nursing Oficial) si o bi-newsletter lunar (Uro-gram). Suna stabileste domeniul de aplicare si a standardelor de practica medicala urologica si domeniul de aplicare si a standardelor de practica medicala avansate urologic...

Comisia Europeana propune revizuirea normelor privind aditivii alimentari reducerea nitrati si nitriti nivelurile de

Comisia Europeana propune revizuirea normelor privind aditivii alimentari reducerea nitrati si nitriti nivelurile de Astazi, Comisia Europeana a adoptat o propunere de modificare a Directivei 95/2/CE, care se ocupa cu aditivi alimentari, altii decat colorantii si indulcitorii. Modificarile propuse vor reduce nivelul autorizat de nitrati si nitriti din produsele din carne, sa retraga autorizatia de utilizare a gelului formatoare de aditivi alimentari, asa cum este folosit in mini-cupe, sa retraga autorizatia de utilizare a unui anumit Paraben (E216 si E217 ) si de a autoriza utilizarea a patru aditivi alimentari noi.
David Byrne, Comisarul pentru Sanatate si Protectia Consumatorilor, a declarat Ne continuu actualiza legislatia noastra sa ia in considerare cele mai recente cunostinte stiintifice. De exemplu, cu propunerea noastra de astazi suntem cu scopul de a reduce utilizarea de nitriti si nitrati in produsele din carne in timp ce inca garantand siguranta acestor produse. Pentru a realiza acest echilibru, Comisia a consultat Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentara pentru cele mai recente avize stiintifice. Eu cred ca acest tip de proces de revizuire este vitala pentru increderea consumatorilor.
Nitrati si nitriti sunt utilizate in produsele din carne, cum ar fi vindecata tipuri de carne sau de carnati pentru a preveni acest tip de produse alimentare de la a merge de pe timpul procesului de productie si pentru a evita contaminarea microbiologica de bacterii ca C.botulinum. Cu toate acestea, in produsele din carne, nitriti, se transforma in nitrozamine. Scopul Comisiei este de a mentine nivelul de nitrozamine cat mai scazut posibil. Modificarea propusa va reduce, prin urmare, nivelele permise de nitriti si nitrati adaugate la produsele alimentare, dar pastrand sigurantei microbiologice a produ...

Oamenii de stiinta se strange in jurul lui Taurina activitate la nivelul creierului

Oamenii de stiinta se strange in jurul lui Taurina activitate la nivelul creierului Taurina este unul dintre cele mai abundente amino-acizi in creierul uman, dar Neurologii sunt inca nedumerit de doar cum celulele creierului a pune it la spre folos. Acum, o echipa de cercetatori de la Weill Cornell Medical College din New York, a descoperit un site prim de activitate pentru a moleculei, care le aduce mai aproape de rezolvarea acest mister.
Am descoperit ca taurina este un acti...

Test de urina pot contribui la monitorizarea birthmarks deformeaza

Test de urina pot contribui la monitorizarea birthmarks deformeaza Anomalii vasculare - birthmarks cauzate de dezvoltarea anormala a arterelor, capilarelor, venele sau vasele limfatice - poate incepe uneori la progresul, care necesita tratament agresiv pentru a salva sanatatea copilului sau de viziune. Cercetare de la Spitalul de Copii din Boston sugereaza acum ca testarea urina poate ajuta monitorizeze aceste anomalii si anticipa cele pe cale de a deveni o ameni...

Noua PCR Test Detecteaza malariei Parasite in urina sau saliva, mai degraba decat de sange

Noua PCR Test Detecteaza malariei Parasite in urina sau saliva, mai degraba decat de sange Cercetatorii de la Johns Hopkins Bloomberg School of Public Healths malariei, Institutul de Cercetare-au dezvoltat un nou test pentru detectarea parazitul malariei in urina umane si saliva. Desi nu este un test de diagnostic pentru determinarea tratament, metoda ar putea reduce potential nevoia de prelevare de probe de sange in studii epidemiologice in cazul in care la scara larga de selectie a ma...

Test de urina pot ajuta la determinarea care vor avea insuficienta renala sau experienta de respingere de transplant de organe, dupa

Test de urina pot ajuta la determinarea care vor avea insuficienta renala sau experienta de respingere de transplant de organe, dupa Cercetatorii spun acum ca un simplu test de urina poate ajuta la medici, care vor determina o experienta insuficienta renala sau respingerea organului dupa operatie de transplant.
In cadrul studiului, cercetatorii au analizat probele 34 urina de la pacientii cu afectiuni renale care au avut 32 interventii chirurgicale de transplant. Markeri Treisprezece proteine au fost prezenti in cele mai mul...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.