Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Nitriti pozitiv


Cat de previzibila sunt infectii ale tractului urinar?

Cat de previzibila sunt infectii ale tractului urinar?
Este de asteptat ca femeile vor experienta infectii ale tractului urinar (UTIs) cu cel putin de doua ori in timpul vietii lor. In cazul in care exista un test care ar putea anticipa UTIs, furnizorii de asistenta medicala si a pacientilor ar putea beneficia. In 2008 Februarie problema urologica Nursing, Deborah Kuklinski si Sumana Koduri explora prin utilizarea tijelor urina, un test in birou, pentru a prezice UTI.
Kuklinski si Koduri spun o jojei urina pozitiv pentru nitriti (produsa de bacterii intr-o UTI) implica UTI, dar urina cultura care sa ia mai mult si este mai scump, este standardul de aur pentru un diagnostic pozitiv. In cazul in care jojei urina ar putea fi folosite pentru a diagnostica o infectie urinara, spun autorii, tratamentul ar putea incepe imediat. Ei au descoperit ca, in pofida asocierea tijelor urina si culturi urina pozitiva pentru nitriti, 40% -50% din UTIs ar fi fost pierdut, fara a culturii urina Datorita sensibilitatii de bacterii.
Desi Kuklinski si a putut sa incheie Koduri jojei urina diagnosticata cu acuratete UTI, studiul lor arata cultura urina este inca important pentru diagnostic si tratament. Ei recomanda practicieni continua sa foloseasca cultura urina si oferta de educatie pacientului asupra simptomelor UTI.
Prezicerea infectii ale tractului urinar intr-o populatie Urogynecology
Deborah Kuklinski, MS, RNC, WHNP; Sumana Koduri, MD
Urologica Nursing; februarie 2008
http://www.suna.org
Societatea Asistentilor Medicali urologica si Asociatii este o nationale, non-profit asociatie profesionala de membru, cu peste 3000 de membri si venituri anuale de 1.5 milioane dolari. Suna deriva veniturile sale din cotizatii de membru (numai $ 60), taxele de inregistrare de conferinte, expozitii, publicitate, subventii, precum si vanzarea de produse educationale.
Suna publica o bi profesional, revizuite de experti-revista lunar (urologica Nursing Oficial) si o bi-newsletter lunar (Uro-gram). Suna stabileste domeniul de aplicare si a standardelor de practica medicala urologica si domeniul de aplicare si a standardelor de practica medicala avansate urologic...

Nitratilor in Legume proteja impotriva ulcerului gastric

Nitratilor in Legume proteja impotriva ulcerului gastric Fructe si legume care sunt bogate in nitrati a proteja stomacul de deteriorare. Acest lucru are loc prin conversia de nitrati in nitriti de bacterii in cavitatea bucala si transformarea ulterioara in biologic active de oxid nitric in stomac. Cercetatorul suedez Joel Petersson a descris acest proces, ceea ce inseamna, de asemenea ca mouthwashes antibacterian poate fi daunatoare pentru stomac.
Nitratii in produsele alimentare au fost mult timp in mod gresit legat de un risc crescut de cancer, spune Joel Petersson din Uppsala Universitys Departamentul de Biologie Celulara medical.
El crede ca, in loc de azotat de-legume bogate, cum ar fi spanacul, salata verde, ridichi si sfecla rosie are un efect pozitiv asupra stomacului prin activarea membranele mucoase propriile mecanisme de protectie, reducand astfel riscul aparitiei de probleme, cum ar fi ulcer gastric.
In corpul circulatia sangelui transporta nitrati la glandele salivare, in cazul in care acestea sunt concentrate. Cand ne-am mancat de azotat de alimente bogate in saliva nostru contine, astfel, cantitati mari de nitrati, care a bacteriilor din cavitatea bucala partial convertiti in nitriti. Cand ne-am inghiti nitriti acestea sa intre in contact cu suc de acid gastric, si sunt apoi convertite in oxid nitric, substanta activa biologic. Acest lucru duce la noastre in curs de dezvoltare niveluri ridicate de oxid nitric in stomac dupa ce mananca legume.
Ea a fost mult timp cunoscut faptul ca oxid nitric este produs de diferite enzime in organismul uman, dar faptul ca de oxid nitric, poate fi, de asemenea, format in stomac de la nitriti in saliva, in intregime, fara implicarea enzime, este o descoperire relativ noua. Cercetatorii au inca idee foarte putin din modul in care stomacul este afectat de aceste niveluri ridicate de oxid nitric. Joel Teza Peterssons arata ca oxid nitric, care este format in stomac stimuleaza mecanismele de protectie a mucoasei - pentru ca in mod constant a stomacului pentru a se proteja, astfel incat sa nu fie defalcate impreuna cu alimente ingerate. Doua astfel de mecanisme de aparare sunt importante stomacuri de reinnoire constanta a stratului de mucoasa care acopera mucoasa si intretinerea acestuia de un flux sanguin stabil in mucoasele. Oxid nitric largeste vasele de sange in mucoasa, prin urmare, cresterea fluxului de sange si de reglementare de eliminare a mucusului importante. Impreuna, acesti factori conduce la o membrana mai rezistent m...

DFG Presents 2009 MAK Si BAT Lista de Valori

DFG Presents 2009 MAK Si BAT Lista de Valori Comisia a Senatului de Investigare a Sanatatii Pericole compusilor chimici in zona de lucru stabilit de catre Deutsche Forschungsgemeinschaft (DFG, Fundatia Germana pentru Cercetare) a emis MAK si BAT Lista de Valori pentru anul 2009. Ani Aceasta lista contine 62 modificari si de noi intrari.
Acestea includ evaluari revizuit de monoxid de azot si dioxidul de azot. Aceste gaze sunt produse in ti...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.