Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Noul tratament pentru hepatita c


Noi abordari pentru a Pacientii Bucurati-cine a facut nu beneficiaza de terapie standard pentru hepatita C

Noi abordari pentru a Pacientii Bucurati-cine a facut nu beneficiaza de terapie standard pentru hepatita C
Un nou studiu urmareste sa raspunda una dintre intrebarile cele mai dificile si mai importanta in tratamentul hepatitei C azi: Care este cea mai buna optiune pentru pacientii la care unul dintre cele mai prescrise tratamente nu a reusit?
Studiul va evalua diferite scheme de tratament asociat la pacientii cu hepatita C, care nu a reusit sa genereze un raspuns virologic sustinut dupa tratamentul cu terapia Peg-Intron/Rebetol.
Pacientii din noul studiu va primi Pegasys (peginterferon alfa-2a) si Copegus (ribavirina), deja aprobate, ca tratament de prima linie pentru pacientii cu hepatita C.
The Trial REPEAT (Repetarea tratamentului cu Pegasys la pacientii care nu Raspunzand la Peg-Intron Terapie) este condus in Statele Unite de catre hepatologist Dr. Donald Jensen a Rush University Medical Center. Portiunea din SUA a studiului se va inscrie la aproximativ 330 de pacienti, la 33 de centre, inclusiv Rush.
Hepatita C, o sange-suportate de boli infectioase a ficatului, se transmite prin fluidele organismului, in primul rand de sange sau de produse din sange, precum si prin schimbul de ace. Hepatita C cronica infecteaza un procent estimat de 2.7 milioane de americani si 170 de milioane de oameni din intreaga lume si este principala cauza a cirozei si a cancerului de ficat, precum si numarul un motiv pentru transplanturi de ficat, in SUA
Desi am vazut imbunatatiri semnificative in tratamentul hepatitei C a lungul ultimilor ani, mai multi pacienti nu raspund la tratament in incercarea lor de prima, a declarat Dr. Donald Jensen, director de hepatologie la Rush University Medical Center si conduce SUA investigatorul in REPEAT proces. Speram ca acest studiu va oferi pacientilor o optiune de dovedite cu un alt interferon pegilat in cazul in care Peg-Intron terapie combinata nu a reusit sa lucreze pentru ei.
The Trial REPEAT este un studiu international de inscrierea la aproximativ 888 de pacienti, la 98 de centre in 14 de tari din intreaga lume. Aproximativ 330 de pacienti vor fi inscrisi la cele 33 de centre participante in Statele Unite.
Pentru a fi eligibile pentru studiu, pacientii trebuie sa fi fost supuse cel putin 12 saptamani de tratament cu Peg-Intron/Rebetol tratamentului cu nici un raspuns. Pacientii care au intrerupt tratamentul datorita evenimentelor adverse in sine nu sunt eligibile pentru acest studiu. In plus, pacientii trebuie sa fie de peste 18 ani. Nationwide de inscriere este in prezent in curs de desfasurare pentru studiu.
Pacientii vor fi randomizati in urmatoarele brate de tratament:
- Grupa A: Initial doza mare de inductie la Pegasys 360 mcg / saptamana si Copegus 1000/1200mg de zi cu zi pentru primele 12 saptamani; perioada suplimentara de tratament de 60 saptamani, cu Pegasys 180 mcg / saptamana si Copegus 1000/1200mg de zi cu zi.
- Grupa B: Initial doza mare de inductie la Pegasys 360 mcg / saptamana si Copegus 1000/1200mg de zi cu zi pentru primele 12 saptamani; perioada suplimentara de 36 de saptamani de tratament cu Pegasys 180 mcg / saptamana si Copegus 1000/1200mg de zi cu zi.
- Grupa C: Tratamentul perioada de 72 de saptamani, cu Pegasys 180 mcg / saptamana si Copegus 1000/1200mg de zi cu zi.
- Grupa D: Tratamentul perioada de 48 saptamani, cu Pegasys 180 mcg / saptamana si Copegus 1000/1200mg de zi cu zi.
Toti pacientii vor avea o de 24 saptamani, perioada de urmarire pentru a evalua daca au obtinut un raspuns virologic sustinut. Sustinute de raspuns virusologic se refera la un pacienti au continuat plasmatice nedetectabile de ARN hepatita C 24 de saptamani dupa terminarea unui curs de tratament.
Desi cele doua interferon pegilat in acest studiu fac parte din aceeasi clasa de medicamente, exista diferente intre cele doua, a spus Jensen. Speram ca diferentele dintre medicamente si regimuri diferite doze va duce la o buna alternativa pentru pacientii care in prezent nu au optiuni de dovedit.
Pegasys si Copegus tratament asociat care este comercializat in SUA de catre Hoffmann-La Roche Inc (Roche), cu sediul la Nutley, NJ Peg-Intron si Rebetol tratamentului combinat este comercializat de Schering-Plough Corporation, cu sediul in Kenilworth, NJ.
Pentru mai multe informatii despre proces repeta si pentru a localiza un site de studiu, pacientii pot vizita studiile clinice sectiune a ficatului, site-ul Fundatiei americane de la
www.liverfoundation.org sau 1-800-GO-LIVER de apel. Rush University Medical Center include 729-pat presbiterian-St. Lukes Spitalul; 79-pat, Johnston, R. Bowman Centrul de Sanatate; Rush University (Rush Medical College, Colegiul de Nursing, Colegiul de Stiinte Sanatate si Colegiul Universitar).
Importante de siguranta Informatii Despre Pegasys (peginterferon alfa-2a), in asociere cu Copegus
Interferoni alfa, inclusiv PEGASYS (peginterferon alfa-2a), pot provoca sau agrava mortale sau care pun viata in pericol neuropsihiatrice, boli autoimune, ischemica, si infectioase. Pacientii trebuie monitorizati indeaproape cu periodice clinice si de rezultatele testelor de laborator. Tratamentul ar trebui sa fie retrase la pacientii cu cresterea persistenta severa sau agravarea semne sau simptome de aceste conditii. In multe, dar nu toate cazurile, aceste tulburari rezolva dupa oprirea tratamentului cu PEGASYS.
Utilizarea cu ribavirina. Ribavirina, inclusiv COPEGUS, poate provoca malformatii congenitale si / sau moartea fatului. O grija extrema trebuie sa fie luate pentru a ...

Health Canada Licente QIAGEN's New moleculara de testare pentru hepatita B

Health Canada Licente QIAGEN's New moleculara de testare pentru hepatita B QIAGEN a anuntat ca a lansat recent virusului hepatitic B sale (VHB) Kit testul este in conformitate cu cerintele de sanatate dispozitiv Canadas medicale. Artus VHB LC PCR Kit, care monitorizeaza incarcatura virala de pacienti infectati cu VHB, este acum la dispozitia medicilor in Canada pentru a le ajuta determina succesul unui tratament.
Gata de utilizat, setul de diagnostic molecular de detectie pentru cuantificare a ADN viral hepatita B din plasma ajuta sa monitorizeze in curs tratamente de droguri terapie pentru persoanele cu infectie cronica cu virusul hepatitei B. Kit utlilizes reactie in lant a polimerazei (PCR) amplificare tehnologie si este configurat pentru disponibile pe scara larga LightCycler ® instrument. Setul ofera tuturor reactivilor de necesare optimizat pentru fiabile ale ADN VHB de detectare si de cuantificare - inclusiv a genotipurilor VHB AG. Acest spectru de genotipuri este reprezentativ de tulpini de virus care poate fi gasit la nivel global, asigurand cea mai mare sensibilitate in monitorizarea de tratamente.
QIAGEN are placerea de a fi castigat de conformitate de la Health Canada. Asteptam cu nerabdare de a face noul nostru VHB kit de testul de la dispozitia clientilor nostri si, prin urmare, la pacientii cu infectie cronica cu virusul hepatitei B, in Canada, a declarat Doug White, Senior Vice President Vanzari si Marketing pentru cele doua Americi. Kit de Artus VHB va juca un rol important in sprijinirea lucratorilor de asistenta medicala in monitorizarea pacientii cu hepatita B, incarcatura virala. Acest lucru este extrem de important pentru punerea in aplicare si de administrare a terapiei de succes.
Virusul hepatitei B afecteaza milioane de oameni din intreaga lume. Hepatita B este o boala grava cauzata de un virus care, printre altele, atacuri la nivelul ficatului. Virusul poate provoca ciroza hepatica, cancer de ficat, insuficienta hepatica, si chiar moarte. Virusul este cea mai mare parte transmite prin transfuzii de sange, contact sexual neprotejat, cu ace-stick leziuni, partajate sau re-utilizate ace si de la mame infectate la nou-nascuti in timpul nasterii. Majoritatea adultilor infectati sunt capabili de a lupta cu virusul hepatitei B. Cu toate acestea, unel...

Studiul Gaseste neinvaziv analize de sange pentru ficat Fibroza pot reduce Need For biopsii hepatice Pentru unii pacienti cu hepatita cronica C

Studiul Gaseste neinvaziv analize de sange pentru ficat Fibroza pot reduce Need For biopsii hepatice Pentru unii pacienti cu hepatita cronica C Un studiu in numarul din iunie al Clinic de Gastroenterologie si Hepatologie, publicata de Elsevier, demonstreaza ca Hepascore (TM) de ficat de fibroza de sange-ser panou de testare poate ajuta la medicii de mai multa acuratete diagnosticheze si stadiul fibrozei hepatice la pacientii cu hepatita cronica C (VHC), potential atenuarea nevoia de biopsie hepatica, standardul de ingrijire pentru organiz...

Hepatita C de infectare: Optiuni de tratament la fel de eficiente, probabilitatea succesului cunoscut de timpuriu

Hepatita C de infectare: Optiuni de tratament la fel de eficiente, probabilitatea succesului cunoscut de timpuriu Rezultatele unui studiu de mult asteptata de 3070 adultii americani de la Johns Hopkins si 118 alte centre medicale din SUA arata ca tratamentul cu oricare dintre cele doua tratamente standard de medicament antiviral este in siguranta si ofera cea mai buna cale pentru persoanele infectate cu virusul hepatitic C pentru a preveni cicatricile ficatului, insuficienta de organ si deces.
Un raport cu...

Terrence Higgins Trust lansa hepatita A, B si C de campanie

Terrence Higgins Trust lansa hepatita A, B si C de campanie Terrence Higgins Trust (THT) lanseaza o noua campanie de sensibilizare A, B, C, este doar inceputul pentru a incuraja barbatii homosexuali de a vizita THTs actualizare hepatita B site-ul web, care include acum informatii complete despre hepatita A, B si C. Move urmeaza cresteri in diagnosticul de hepatita B si C, precum si apeluri de la oameni homosexuali pentru o claritate cu privire la modul hep...

NIH Selecteaza Purdue Pentru a Utilizati Phi29 ADN-ul de ambalaj de motor pentru Centrul National de Dezvoltare Nanomedicina

NIH Selecteaza Purdue Pentru a Utilizati Phi29 ADN-ul de ambalaj de motor pentru Centrul National de Dezvoltare Nanomedicina O echipa de cercetare multidisciplinara Purdue va conduce unul dintre cele opt centre nationale de dezvoltare nanomedicinei.
National Institutes of Health acordate echipa de 7 milioane dolari peste cinci ani pentru a studia utilizarea unui nanomotor, o masina de microscopice biologice, pentru utilizarea potentiala in diagnosticarea si tratarea bolilor cum ar fi cancerul, SIDA, hepatita B si gri...

QIAGEN de a furniza moleculara Solutii de screening pentru cresterea sigurantei de donatii de sange in Brazilia

QIAGEN de a furniza moleculara Solutii de screening pentru cresterea sigurantei de donatii de sange in Brazilia QIAGEN (NASDAQ: QGEN; Frankfurt Prim-standard: QIA) a anuntat ca a incheiat un acord de a furniza proba moleculara si tehnologiile de test pentru un nou nivel national, PCR pe baza de program de screening-ul de sange pentru HIV si Hepatita C (VHC), in Brazilia. QIAGEN va furniza Bio-Manguinhos, principalul furnizor de vaccinuri si de diagnosticare la Ministerul brazilian al Sanatatii, cu un volum ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.