Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Noutati in tratarea diabetului


NHS Cheltuieste anual de 10% din bugetul in tratarea diabetului zaharat, Marea Britanie

NHS Cheltuieste anual de 10% din bugetul in tratarea diabetului zaharat, Marea Britanie
Conditii de viata cu diabet zaharat implica pastrarea unui ochi aproape asupra nivelurilor de glucoza din sange. Acest lucru se face prin punerea o picatura de sange pe un dispozitiv mic, dar scumpe numit un test de banda. O reducere dramatica a pretului de catre AMBE Medical Group ar putea anunta o mare schimbare in managementul diabetului zaharat si strategie de NHS.
Pretul de benzi de testare a fost mult timp o problema de contencios. Odata cu explozia de diabet zaharat (150000 de cazuri noi, in 2008, in monoterapie) NHS se lupta cu costuri ce in ce mai. De caritate, diabet Marea Britanie a analizat cifrele oficiale si calculate NHS este acum de cheltuieli de 10% din bugetul sau anual cu privire la tratarea diabetului zaharat. O componenta majora a acestor costuri este benzi de testare, cu multe-are incredere in asistenta medicala primara (PCT) cheltuieli aproape la fel de mult pe benzi de test ca o fac pe medicamente pentru tratarea bolii.
Ca raspuns, presiunea a fost introdus pe PCT de a reduce folosirea excesiva a benzi, care a condus la acuzatiile de rationalizarea si petitii de catre organizatiile Diabetul de a mentine disponibilitatea liber de benzi pentru cei care au nevoie de ele. Diabet blog-uri au tema recurenta ca un sfat Guvernului cu privire la frecventa de testare pot avea mai multe de a face cu controlul costurilor mult de ingrijirea pacientului.
NHS a analizat, de asemenea, la partea de aprovizionare a ecuatiei si ferm convins ca este platitor prea mult pentru benzi de test. Producatorii fie a da away sau puternic cu discount (instrumente de metri) utilizat pentru a citi benzi, in vederea promovarii de vanzari. Acest lucru a dus la aceasta fiind comune pentru oameni de a avea doi sau trei metri fiecare. Aceasta generozitate in cele din urma este finantat de catre NHS, deoarece este posibila numai cu preturi banda mare. Cu toate acestea, eforturile depuse pana in prezent de catre NHS pentru a obtine preturi mai bune benzi de testare de la producatorii nu au reusit in mare masura.
La 1 mai 2009, un producator a redus pretul de banda de testare a acestora la NHS, cu aproximativ 50% (distribuite in Regatul Unit de catre AMBE Medical Group). Acest lucru ar trebui sa permita NHS pentru a economisi bani pe benzi si, probabil, se desface restrictiile privind alimentarea cu un pic, dar nu exista o captura - testul de banda (Glucoflex-R) este citita de ochi, nu de metru. Criticii sus...

Un medicament utilizat pentru tratarea diabetului de tip 2 este asociat cu risc crescut de insuficienta cardiaca

Un medicament utilizat pentru tratarea diabetului de tip 2 este asociat cu risc crescut de insuficienta cardiaca Un studiu publicat doar pe rapoartele bmj.com ca rosiglitazona, un medicament utilizat pentru tratamentul diabetului de tip 2, este asociata cu un risc crescut de insuficienta cardiaca si deces in randul pacientilor mai in varsta, comparativ cu pioglitazona, care este un medicament similar.
Ca rezultat, cercetatorii au subliniat este discutabil pentru a sprijini utilizarea in continuare a rosiglitazonei pentru majoritatea pacientilor.
Rosiglitazona si pioglitazona sunt parte a unui grup de medicamente numite tiazolidindione. Ele sunt frecvent utilizate pentru tratamentul diabetului de tip 2. Ele sunt utile in controlul nivelului de zahar din sange. Cu toate acestea, ambele medicamente pot provoca, de asemenea, efecte secundare, inclusiv cresterea in greutate, retentie de lichide si insuficienta cardiaca.
In ceea ce nimeni nu stia pentru anumite daca au existat diferente semnificative clinic in siguranta cardiaca a acestor doua medicamente, cercetatorii din Canada au comparat riscul de infarct miocardic, insuficienta cardiaca si deces la pacientii tratati cu rosiglitazona si pioglitazona.
Ei au identificat aproximativ 40.000 de pacienti in varsta de 66 ani si peste, cu ajutorul inregistrarilor baza de prescriptie medicala. Acestea toate au inceput tratamentul, fie cu rosiglitazona sau pioglitazona intre aprilie 2002 si martie 2008.
Informatii privind admiterea spital fie pentru un atac de cord sau a insuficientei cardiace in perioada de sase ani de studiu perioada a fost inregistrata. Decese au fost identificate de la o baza de date nationala.
Intr-o examinare aprofundata a indicat faptul ca pacientii tratati cu pioglitazona au avut un risc considerabil mai mic de insuficienta cardiaca si deces, comparativ cu pacientii tratati cu rosiglitazona. Dar, nu a existat nici o diferenta importanta a riscului de atac de cord.
Cercetatorii de aproximativ calcula faptul ca, pentru fiecare 93 de pacienti tratati cu rosiglitazona in loc de pioglitazona, un eveniment extra cardiovasculare sau de deces s-ar fi prevazut sa apara anual.
Descoperirile noastre suger...

Puncte de studiu MicroRNA calea de noi pentru tratarea diabetului zaharat

Puncte de studiu MicroRNA calea de noi pentru tratarea diabetului zaharat Un studiu a unei gene a descoperit recent microRNA dezvaluie faptul ca functia sa este de a reglementa secretia de insulina din pancreas. Constatari, care, pentru prima data a defini o functie biologic pentru o gena de mamifere microRNA, sunt publicate in 11 noiembrie problema Naturii.
Descoperirea a fost facuta de catre o echipa de cercetatori de la Universitatea Rockefeller, Universitatea din...

Herb folosit pentru tratarea diabetului zaharat Works like Modern-Day Drogurile

Herb folosit pentru tratarea diabetului zaharat Works like Modern-Day Drogurile O planta folosita in medicina traditionala indiana pentru tratamentul diabetului zaharat pare sa mai mici de zahar din sange si nivelul de insulina intr-un mod similar cu medicamente prescrise, o noi rapoarte de studiu.
Cercetatorii au dat extracte din plante medicinale oblonga Salacia la 39 adulti sanatosi, iar rezultatele au fost promitatoare. Cea mai mare doza de extract de plante medicinale...

Alagebrium Synvista Therapeutics "are potential de utilizare in tratarea diabetului zaharat, corelate gastro-intestinale Complicatiile

Alagebrium Synvista Therapeutics "are potential de utilizare in tratarea diabetului zaharat, corelate gastro-intestinale Complicatiile Synvista terapie, Inc (AMEX: SYI) a anuntat publicarea datelor preclinice demonstreze capacitatea compus sale, alagebrium, pentru a reduce nivelul seric al sfarsitul avansate glycated-produse (varstele) si a restabili sintetazei neuronale oxid nitric (nNOS), activitatea de la sobolani cu diabet zaharat. Pierderea de activitate gastro-intestinale nNOS este unul dintre mecanismele importante presupu...

Clasa de medicamente poate oferi alternative Optiunea pentru tratarea diabetului de tip 2

Clasa de medicamente poate oferi alternative Optiunea pentru tratarea diabetului de tip 2 O revizuire a studiilor anterioare indica faptul ca utilizarea-o clasa de medicamente cunoscute sub numele de tip incretin pe baza de terapie, care actioneaza prin intermediul unor cai, care afecteaza metabolismul glucozei poate oferi eficacitatea modesta si a rezultatelor favorabile de greutate schimba pentru tratamentul diabetului de tip 2 si poate reprezenta o alternativa la alte terapii hipogl...

"Janumet'TM (sitagliptin / metformin) aprobata in Uniunea Europeana Pentru tratarea diabetului de tip 2

"Janumet'TM (sitagliptin / metformin) aprobata in Uniunea Europeana Pentru tratarea diabetului de tip 2 Merck & Co, Inc.s nou produs combinatie pentru diabetul de tip 2, a fost acordata o autorizatie de introducere pe piata din partea Comisiei Europene (CE). Janumet (sitagliptin / metformin) ii ajuta pe pacientii cu niveluri mai mici de zahar din sange pentru a ajuta la atingerea obiectivului lor de tratament, prin eficacitatea sitagliptin, un inhibitor DPP-4, si metformin, un sprijin de terapie...

Isis Initiaza Faza 1 Studiul lui Isis 325568 Directionarea Glucagonul receptorilor Pentru tratarea diabetului de tip 2

Isis Initiaza Faza 1 Studiul lui Isis 325568 Directionarea Glucagonul receptorilor Pentru tratarea diabetului de tip 2 Isis Pharmaceuticals, Inc (Nasdaq: ISIS) a anuntat ca a initiat un studiu de Faza 1 a ISIS 325568, un drog antisens concepute pentru imbunatatirea controlului glicemiei la pacientii cu diabet zaharat tip 2 prin inhibarea productiei de receptor glucagon (GCGR). GCGR este un receptor, care se leaga de glucagon, un hormon care se opune actiunea insulinei. Faza 1 proces de ISIS 325568 este conceput pe...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.