Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Nr mare de trombocite


Cleveland Clinic Cercetatorii Identificati mecanismul din spatele trombocite Functia si potential letale cheagurilor de sange Formarea

Cleveland Clinic Cercetatorii Identificati mecanismul din spatele trombocite Functia si potential letale cheagurilor de sange Formarea
Cercetatorii de la Cleveland Clinic au identificat mecanismul care conturilor pentru Hyper in timpul de reactie de trombocite anormale ale nivelul de colesterol din sange, factor de risc major pentru atacuri de cord fatale si accident vascular cerebral.
In munca lor, cercetatori condus de Eugen A. Podrez, MD, Ph.D., din Cleveland Clinici Lerner Institutul de cercetare, Catedra de Cardiologie moleculara, a investigat modul in care mecanismele de trombocite deveni hyperreactive in timpul hiperlipidemia, o afectiune in care exista nivele anormale a colesterolului sau a altor lipide in sange. Ea a fost mult timp recunoscut ca dieta bogata in grasimi si niveluri anormale de lipide poate modifica functia trombocitelor, crescand sansele de a crea potential letala cheagurilor de sange care provoaca infarct miocardic si accident vascular cerebral.
Prin identificarea mecanismelor responsabile pentru hiperactivitate de trombocite in timpul hiperlipidemia, noi terapii pot fi dezvoltate pentru a preveni activarea necorespunzatoare de trombocite si a reduce riscul de evenimente adverse cardiovasculare, Dr. Podrez a spus.
Navele Low-lipoproteine cu densitate (LDL) colesterolul este adesea numit colesterol rau, pentru ca se poate acumula in peretii vaselor de sange, ingustarea si reducerea alimentarii cu sange a organelor vitale. In plus, trombocite deveni hyperreactive (pur activat), cu un nivel de colesterol anormale. Excesiva activarii plachetare poate duce la formarea cheagurilor de sange si de blocare a vaselor de sange vitale in timpul infarct miocardic sau accident vascular cerebral.
Pun viata in pericol evenimente cardiovasculare, cum ar fi infarct miocardic si accident vascular cerebral, apar atunci cand placa sau grase ruptura depozite si sa declanseze formarii cheagurilor de sange in interiorul vaselor de sange, a declarat Stanley Hazen, MD, Ph.D., sectiunea sef de Cardiologie Preventiva si Co - Investigator in studiu.
Folosind studii clinice umane si modele de mouse-ului, cercetatorii au descoperit ca CD36 pe plachete moduleaza activitatea de trombocite, ca raspuns la stres oxidant, anormale si lipide in sange. Cercetatorii au demonstrat ca plachete de la om lipsit de CD36, o boala genetica rara, s-au schimbat de reactie de trombocite. Ei mai departe demonstrat ca eliminarea genetice ale CD36-ar putea proteja soareci hraniti o dieta bogata in grasimi de trombocite hyperreactive in curs de dezvoltare. Inainte de studii de Maria febbraio, Ph.D., si Roy Silverstein, MD, cercetatorii din institutele de cercetare Lerner Departamentul de Biologie Celulara si co-Anchetatorii pe studiul, a aratat stergerea genetica a CD36 protejeaza soareci de la ateroscleroza, acumularea de placi in vasele de sange.
In plus fata de doctorii. Febbraio, Hazen, Podrez si Silverstein, echipa de cercetare, de asemenea, cuprins Tatiana Byzova, Ph.D., si Renliang Zhang, MD, Ph.D., Lerner de Institutul de Cercetare si Robert Salomon, Ph.D., de Case Western Reserve University .
Concluziile cercetatorilor sa apara in trombocite CD36 Link-uri hiperlipidemia, Oxidant Stresul si Prothrombotic Fenotip, un document publicat online pe 26 august in revista Nature Medicine.
Despre Cleveland Clinicile Lerner Institutul de Cercetare
Lerner Institutul de Cercetare este acasa, la Cleveland Clinici de laborator si bazate pe cercetare translationala biomedicala. Misiunea sa este de a intelege cauzele bolilor umane si pentru a dezvolta noi tratamente ...

Mirna de amprente identificate in Formarea de trombocite, care ar putea duce la o noua clasa de terapii orientate pentru tratarea leucemiei si a altor boli

Mirna de amprente identificate in Formarea de trombocite, care ar putea duce la o noua clasa de terapii orientate pentru tratarea leucemiei si a altor boli Oamenii de stiinta au identificat o mana de micro ARN (miRNAs), care par a juca un rol semnificativ in dezvoltarea de trombocite celule sanguine critice la capacitatea de a forma cheaguri de bodys in urma unui prejudiciu. Ei spun, de asemenea, unele dintre aceste miRNAs aceeasi, atunci cand actioneaza anormal, poate contribui la anumite forme de leucemie.
Practic, am constatat ca un set specific de gene Mirna sunt dezactivate in dezvoltarea trombocitare normale, dar activata in plachetare anumite celule legate de leucemie, spune autorul principal Dr. Ramiro Garzon, un instructor clinice in statul Ohio Colegiul Universitar de Medicina.
Studiul este publicat online in Proceedings of the National Academy of Sciences.
Mirna a fost recent recunoscut ca fiind o forta importanta in biologie. Timp de decenii, dogma stiintifica a considerat ca ARN mesager (mRNA) a fost responsabil pentru efectuarea instructiuni ADN-ului, sau cod, pentru producerea de proteine in celula. Little era cunoscut, cu toate acestea, despre modul in care celulele de fapt reglementat acest proces. Dar, in ultimii 10 de ani, cercetatorii au descoperit ca Mirna fragmente mici de ARN-ului de obicei nu mai mult de 20-25 de nucleotide in lungime, de asemenea, reglementeaza sinteza de proteine prin interferarea cu mRNAs instructiunile originale. Ei stiu acum ca Mirna ajuta la reglarea proceselor cheie de multe biologice, inclusiv cresterea celulara, moartea, de dezvoltare si diferentiere.
Dr. Carlo Croce, director al Ohio, statele Omului de Cancer Genetics Program, a fost primul care a descoperit o legatura intre Mirna si cancer. In studiul actual, Croce, care este, de asemenea, un membru al sectiei Comprehensive Cancer Center, impreuna cu Garzon si colegii de la MD Anderson Cancer Center, a examinat activitatea Mirna in primele faze de dezvoltare de trombocite.
Cercetatorii au descoperit anterior dovezi substantiale care leaga anumite modele de Mirna atat normale si anormale de sange de celule de dezvoltare, in special in boli ca leucemia limfocitara cronica si limfoame. A fost relativ putin cunoscut, cu toate acestea, despre functionalitatea Mirna in formarea de trombocite.
Trombocitele sunt create din celulele stem in maduva osoasa. Ele evolueaza printr-un proces numit megacariocitopoieza, care genereaza megacariocitelor, sau de ce...

Mai puternic si de incredere de trombocite inhibare cu Prasugrel Comparativ la clopidogrel

Mai puternic si de incredere de trombocite inhibare cu Prasugrel Comparativ la clopidogrel In faza initiala de date a anuntat astazi, agentul cercetat antiagregant plachetar, prasugrel, a demonstrat mai mare si mai fiabile efectul antiagregant plachetar, comparativ cu clopidogrel (Plavix), chiar si la pacientii cu reactivitate a crescut de trombocite. Aceste date au fost prezentate intr-una din mai multe prezentari prasugrel la 2006 stiintific Sesiuni a Colegiului American de Cardiologi...

Sunt Monoamines implicati in elaborarea conduita Tulburari?

Sunt Monoamines implicati in elaborarea conduita Tulburari? De comportamente deviante si, agresive reprezinta o problema larg raspandita si costisitoare sociale. Cercetarile recente au aratat in mod convingator ca exista o interactiune puternica intre mostenirea genetica si de mediu pentru dezvoltarea de personalitate si comportament. Se pare sa fie o cunoastere comuna ca maltratare copilarie cauzeaza adesea probleme psihice (de exemplu, depresie sau anxie...

Interimar, pe termen lung Follow-up date arata AMG 531 Cresteri Trombocite La pacientii cu PTI

Interimar, pe termen lung Follow-up date arata AMG 531 Cresteri Trombocite La pacientii cu PTI Rezultatele sugereaza o data pe saptamana de la administrare de AMG 531 rezultate in raspunsul sustinut de trombocite.
Amgen (NASDAQ: AMGN), cea mai mare lume biotehnologie companie, a anuntat astazi rezultate intermediare, de la un studiu deschis, care arata ca administrare pe termen lung (de pana la 48 saptamani) de AMG sale terapiei experimentale 531 a fost in general bine tolerate si stimul...

Obiective pivot de faza 3 Romiplostim Studii in Splenectomized Pacientii Respecta primar

Obiective pivot de faza 3 Romiplostim Studii in Splenectomized Pacientii Respecta primar Amgen Inc (NASDAQ: AMGN) a anuntat rezultatele unui studiu randomizat, pivot de faza 3 studiu care a aratat romiplostim (AMG 531) a crescut si sustinuta numarului de trombocite in splenectomized (splina sters) pacienti adulti cu cronica imunitar purpura trombocitopenica (PTI). Pacienti In plus, romiplostim tratate cu medicamente care PTI concurente, cum ar fi corticosteroizii au reusit sa reduca s...

Stilul de viata si riscuri Heart explorate de Studiu

Stilul de viata si riscuri Heart explorate de Studiu Genetica si istoricul de familie joaca un rol important la persoanele un risc pentru boli de inima, dar factori in dieta, stilul de viata si mediul sunt, de asemenea, crede ca influenta sensibilitatea la boala. O serie de studii prezentate la Colegiul American de Cardiologys 56th uite anuale Sesiunea de Comunicari Stiintifice la modul de sanatate legate de comportamente pot influenta persoane un r...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.