Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Obstretica ginecologie dr mihaila adrian din pitesti


Adolescentii din SUA au de pierdut din asupra calitatii vietii din cauza lipsei de somn, New studiul arata

Adolescentii din SUA au de pierdut din asupra calitatii vietii din cauza lipsei de somn, New studiul arata
Un nou sondaj de adolescenti din SUA constata ca multi dintre ei au de pierdut din asupra calitatii vietii din cauza lipsei de somn. Rezultatelor, a anuntat astazi de National Sleep Foundation (NSF), citat de dormit in clasa, lipsa de energie sa-si exercite, sentimente de depresie, si de conducere in timp ce somnoros ca doar unele dintre consecintele pentru somn insuficiente.
Datele sondajului de sprijin locul de munca anterior de trei cercetatori Rhode Island, care sunt in prim-planul cercetarii somn. Studii anterioare de la Brown Medical School, si afiliatii Durata de viata Bradley Hospital si Hasbro Spitalul de copii, adolescenti au constatat ca nu sunt suficient de somn, si sugereaza ca acest lucru poate duce la o serie de deficiente fizice si emotionale.
Mary A. Carskadon, dr., cu Bradley Hospital si Brown Medical School, prezidat de National Sleep Foundation grup de lucru sondaj de opinie si a fost o autoritate de lider pe somn Teen pentru mai mult de un deceniu. De cercetare pe ei adolescent, ritmul circadian indica faptul ca ceasurile interne ale adolescentilor sunt supuse unor modificari maturational, facandu-le diferite de cele de copii sau adulti. Cu toate acestea, adolescentii trebuie sa adere la din ce in ce mai devreme ori scolar incepe, care face aproape imposibil pentru ei sa dormi suficient.
Rezultatele noastre arata ca zicala devreme la culcare, devreme pentru a ridica reprezinta o adevarata provocare pentru adolescenti, spune Carskadon, care conduce Bradley Hospital Sleep si Chronobiology Somn de laborator si este un profesor de psihiatrie si a comportamentului uman de la Brown Medical School.
Carskadons de lucru a avut un rol esential in influentarea ori scolar incepe in intreaga tara. La nivel regional, North Kingstown Scoala de Departamentul din Rhode Island, Lectura de Nord scolile publice din Massachusetts, si West Hartford scolile publice in Connecticut au in vedere modificarile scolar incepe timp util, in parte, la cercetarea pe adolescenti si somn.
Intr-un studiu publicat in noiembrie 2005 al revistei Sleep, Carskadon a constatat ca rata de somn presiune - de declansare biologice care provoaca somnolenta - incetineste in adolescenta si este o explicatie mai mult pentru adolescenti de ce cant a adormi, pana mai tarziu, la noapte. Carskadons cele mai noi constatare indica faptul ca, in plus fata de schimbari in ceasurile lor interne, adolescenti cu experienta de presiune somn mai lent, care pot contribui la o schimbare generala a ciclurilor de somn teen la ore mai tarziu.
Judy Owens, MD, o autoritate nationala de pe copii si somn, este director al Centrului de tulburari ale somnului pediatrie la Hasbro Spitalul pentru copii si un profesor asociat de Pediatrie de la Brown Medical School. Ultima sa carte, se ocupa de somn Childs: All-in-One de Resurse pentru rezolvarea problemelor Sleep in copii si adolescenti, este deosebit de importanta, avand in vedere faptul ca 90% dintre parintii chestionati credeau ca adolescentii lor au fost Notiuni de somn suficient in timpul saptamanii.
Acest sondaj trimite un mesaj clar pentru parinti: Teens sunt obosit, spune Owens. Parintii pot ajuta lua un maner pe problema prin eliminarea stealers somnului, cum ar fi bauturi cu cafeina in frigider sau un televizor sau un calculator in adolescenta dormitor, precum si impunerea de ori pat rezonabile.
In iunie anul trecut, un raport major in Pediatrie Jurnalul uni o revizuire a mai mult de doua decenii de cercetare de baza cu sfaturi clinice pentru medici. Rhode Island autori inclus Carskadon, Owens, si autorul principal, Richard Millman, MD, profesor de medicina la Brown Medical School si director al Sleep Disorders Centrul de Spitale Durata de viata, Rhode Island, o cercetare de somn si centru de tratament care este una dintre cele mai mari din in tara.
Raportul a indicat faptul ca adolescenti cu varsta intre 13 - 22 nevoie de noua la 10 ore de somn pe noapte. De asemenea, au discutat despre schimbarile hormonale care conspira impotriva lor. Cand hit-uri pubertate, productia bodys de soporific melatonina este intarziata, face o seara la culcare devreme biologic imposibil pentru majoritatea adolescenti. In acelasi timp, notele de raport, forte externe, cum ar fi, dupa-sportive scolare si locuri de munca si la inceputul anului scolar incepe de ori pune stoarce pe un somn plin nopti.
Rezultatul: un efect profund negativ asupra starea de spirit, performantele scolare si functia cognitiva. De asemenea, studiile arata ca tinerii intre 16 si 29 ani au fost cel mai probabil sa fie implicate in accidente cauzate de catre conducatorul auto a adormi.
Unii dintre copiii nostri sunt de somn literalmente-de mers pe jos prin viata, cu unele consecinte potential grave, Millman a spus. Ca clinicieni si cerceta...

Peste 1% din copii din SUA au o tulburare din spectrul autismului

Peste 1% din copii din SUA au o tulburare din spectrul autismului Potrivit unui raport publicat in revista Pediatrics, de 1 din 91 copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 17 de ani este estimat a avea o tulburare din spectrul autismului din Statele Unite. Acest lucru este de peste 50% mai mare decat prevalenta curent 1 din 150 de estimat.
Lee Grossman, CEO, Autism Society, USA, a declarat ca acest studiu national diagramele o crestere dramatica a prevalentei de autism in Statele Unite si ne aplauda administratiile aceasta recunoastere a faptului ca autismul este o prioritate urgenta de sanatate publica. Dar familiile de astazi se intreaba: cat de mare trebuie sa aceste rate de prevalenta nastere inainte de a natiunii raspunde? Resurse semnificative trebuie sa fie indreptata spre screening si diagnostic, interventii accesibile ca trateze persoana intreg si cuprinzatoare a planurilor de invatamant de a favoriza dezvoltarea de competente pe tot parcursul vietii, astfel incat persoanele cu autism vor avea capacitatea de a lucra si de a trai independent.
Raportul a fost realizat de Departamentul de Sanatate si Servicii Umane ale anchetelor nationale de sanatate pentru copii. Datele au fost culese de la CDC (Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor), precum si 78000 parinti s-au telefonat. Studiul a stabilit ca 110 din 10000 de respondenti au raportat un copil cu o tulburare din spectrul autismului.
Societatea Autism a spus ca numerele de tot mai au pe termen lung costurile economice in SUA, ca autismul este o boala cronica (pe termen lung), boala care afecteaza un individ a lungul / vietii sale.
Grossman a spus servicii Durata de viata, in special pentru adulti, sunt, de obicei insuficienta si inadecvata. Aceste date noi ar trebui sa fie un apel la actiune pentru a guvernului de a imbunatati si cresterea serviciilor si sprijina primul.
Senatorul Dick Durbin (D-IL), a declarat informatii in acest nou raport scoate in evidenta necesitatea stringenta de servicii suplimentare, de sprijin si tratamente pentru familiile afectate de tulburari spectrul autismului. Nota mea, Autism Tratamentul Accelerare Actul va contribui, de copii si adulti cu autism avea acces mai bun la servicii de coordonate, pentru a imbunatati de formare pentru profesionistii tratarea acestor afectiuni, si va degreva financiare asupra milioane de familii se lupta cu acest handicap.
In cazul in care proiectul de lege este aprobat le-ar oferi finantare pentru cercetare in tratamente eficiente si interventii, subventiile prima demonstratie privind serviciile de adulti, a crea si de studiul de prevalenta in randul adultilor, si fondul de sprijin de familie si retelele de informatii.
Congresman Mike Doyle (D-PA), co-...

13% din populatia adulta din Regatul Unit au astm cea mai mare din Europa

13% din populatia adulta din Regatul Unit au astm cea mai mare din Europa Marea Britanie si Irlanda au cele mai ridicate rate de astm in intreaga Europene, 13% din populatia adulta Regatul Unit a astm, spune un nou raport de catre European Respiratory Society.
Marea Britanie si Irlanda are cea mai ridicata rata de deces de boli respiratorii in Uniunea Europeana.
Un total de 5,1 milioane de oameni din Marea Britanie sufera de astm - care este de 13% din populatia a...

De carne de vita din Canada s-ar putea intra in curand pe piata din SUA din nou

De carne de vita din Canada s-ar putea intra in curand pe piata din SUA din nou Canadian Ministrul Agriculturii, Andy Mitchell a declarat de import de carne de vita din SUA s-ar putea canadian din nou atunci cand anti-american de lege ESB sunt de pana pentru aprobare. Mitchell descris ca fiind un pas important spre normalizarea schimburilor comerciale Americas Agriculturii proiect de norme departamentele noi care au fost trimise la Biroul de Management si Buget.
Mitchell a...

CDC Releases Nou Datele privind Tulburari din spectrul autismului (ASD), din partea comunitatilor multiple in Statele Unite ale Americii

CDC Releases Nou Datele privind Tulburari din spectrul autismului (ASD), din partea comunitatilor multiple in Statele Unite ale Americii Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor (CDC) a raportat rezultatele de astazi din prima si cea mai mare prevalenta de sinteza a datelor din mai multe comunitati americane care participa la o tulburare din spectrul autismului (ASD) de supraveghere a proiectului. Rezultatele au aratat o medie de 6,7 copii din 1000 au avut o ASD in sase comunitati evaluate in anul 2000, si o medie de 6,6 cop...

Copii mici in majoritatea tarilor din Caucaz Obtineti Mai multe Sleep decat cele in tarile din Asia

Copii mici in majoritatea tarilor din Caucaz Obtineti Mai multe Sleep decat cele in tarile din Asia Copii in principal de tari din Caucaz a obtine somn mai mult de ansamblu, au orele de culcare mai devreme, si sunt mai putin probabil sa room-parts copii mici decat in tarile in curs predominant asiatice. Aceste rezultate indica diferente substantiale in somn, la copiii mici din intreaga lume, in conformitate cu o cercetare abstract, prezentate la SLEEP 2008, a 22-a Reuniune Anuala a Professional ...

Evercare / NAC Studiul releva faptul ca jumatate din Caregivers cheltuiesc 10 la suta din venitul lor sa aiba grija de o mai veche Loved One

Evercare / NAC Studiul releva faptul ca jumatate din Caregivers cheltuiesc 10 la suta din venitul lor sa aiba grija de o mai veche Loved One Evercare / Alianta Nationala pentru Caregiving studiu publicat constata ca jumatate din cei care ingrijesc o iubit-o 50 de ani sau mai mari cheltuieli sunt, in medie, mai mult de 10 la suta din veniturile lor anuale cu privire caregiving cheltuieli si, adesea, jertfa lor pe termen lung, financiare si de personal bine -fiind acela de a face acest lucru. ® Evercare / NAC Studiul Caregivers - Ce isi...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.