Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Ochi umflati cauze


Ce este Sindromul ochi uscat? Ce Cauzele Sindromul ochi uscat?

Ce este Sindromul ochi uscat? Ce Cauzele Sindromul ochi uscat?
Sec sindrom de ochi, de asemenea, cunoscut sub numele de sicca cheratoconjunctivita (KCS), sicca cheratita, sindrom sicca, xerophthalmia, sau pur si simplu ochi uscat, este o boala de ochi in care lacrima de evaporare de film este mare sau rupere de productie este scazut. Sec sindromul de ochi este frecvent intalnite in om si la unele animale. Ochi de pacienti se usuce si devin inflamate.
Potrivit National Health Service (NHS), Marea Britanie, aproximativ intre 17% si 30% din oameni au ochi uscat, la un moment dat in viata lor.
Ochii nostri sunt producatoare de lacrimi tot timpul, nu doar atunci cand ne plange sau experienta o graba brusca de emotie sau dupa cascat. Ochii sanatoase sunt acoperite cu un lichid tot timpul, cunoscut ca o lacrima de film, care este proiectat sa ramana stabila intre fiecare clipi. O lacrima de film stabil impiedica ochii de a deveni uscat, si tine ochii clare, si cu viziunea confortabil.
In cazul in care lacrima glande produc o cantitate mai mica de lacrimi, lacrima de film poate deveni destabilizat. Lacrima de film se poate descompune rapid, crearea de pete uscate de pe suprafata ochilor.
Sec sindromul ochiului poate aparea la orice varsta, precum si la persoanele care sunt sanatosi. Este mai comun cu varsta inaintata, atunci cand individul produce mai putine lacrimi. In unele parti ale lumii, in cazul in care rezultatele malnutritiei intr-un deficit de vitamina A, sindromul de ochi uscat este mult mai comun.
Potrivit Medilexicons dictionar medical, sicca cheratoconjunctivita cheratoconjunctivita este asociat cu lacrimi au scazut. Care sunt semnele si simptomele sindromului de ochi uscat? Un simptom este ceva pacientul se simte si rapoartele, in timp ce un semn este ceva de alte persoane, inclusiv un medic sau o asistenta medicala poate detecta. De exemplu, durerea poate fi un simptom in timp ce o eruptie cutanata poate fi un semn.
Un pacient cu sindrom de ochi uscat poate avea urmatoarele semne si simptome: O senzatie de intepaturi in ochi o senzatie de arsura in ochii Senzatie de uscaciune in ochii Senzatie de grittiness si durere in ochii Stringy mucus in sau in jurul ochilor Eye sensibilitatea la fum sensibilitate Eye la vant (ochi de apa mai mult in vant), inrosirea ochilor oboseala ochilor, chiar si dupa ce ati citit, pentru o perioada relativ scurta de fotofobie - sensibilitate la Disconfort luminoasa, cand se poarta lentile de contact Tearing Vedere incetosata - de obicei, mai rau spre sfarsitul zilei pleoapelor Vedere dubla lipesc impreuna atunci cand se trezesc Complicatiile sindromului de ochi uscat poate avea urmatoarele semne si simptome: roseata a ochiului care se agraveaza fotofobie (sensibilitate la lumina) se agraveaza devenit ochii vederii se deterioreaza mai dureroase Care sunt cauzele de sindrom de ochi uscat? Exista mai multe nostru lacrimi decat pur si simplu de apa. Lacrimi sunt fabricate din apa, uleiuri grase, proteine, electroliti, substante de a lupta impotriva bacteriilor, si de factori de crestere. Lacrimi sunt confectionate dintr-un amestec care ajuta la mentinerea suprafata ochilor nostri neteda si clare. Fara lacrimi nu putem vedea in mod corespunzator.
In unele cazuri, ochi uscati sunt rezultatul unui dezechilibru in lacrima amestec, in timp ce in altele lacrimi, nu sunt suficient de produse pentru cerintele de sanatate buna. Alte cauze de sindrom de ochi uscat includ probleme pleoapelor, unele medicamente, precum si factorii de mediu. Tear de calitate - lacrima de film are trei straturi - ulei, apa si mucus. Daca oricare dintre aceste straturi nu sunt dreapta, pacientul poate dezvolta simptome de ochi uscat.
Petrol (stratul de sus) - acest ulei este produs de glandele meibomian, situat pe marginea pleoapelor. Ele produc lipide (uleiuri grase). Uleiul netezeste lacrima de suprafata, precum si incetinirea ratei de evaporare. Atunci cand nivelurile de petrol nu sunt chiar lacrimi pot evapora prea repede. Daca un glande pacienti meibomian sunt blocate (infundate) probabilitatea de a dezvolta ochi uscati este mult mai mare. Pacientii cu blefarita (inflamatie a lungul marginii pleoapelor), acnee rozacee si unele tulburari ale pielii au un risc mai mare de a avea glande meibomian colmatat.
Apa (stratul de mijloc) - aceasta este mai groasa strat, care consta din apa si niste sare. Acest strat este produsa de glande lacrimal (tear glande). Ei curete ochii si spele particule si iritanti. In cazul in care acest strat nu este drept in care pacientul este sensibil la instabilitate de film. Straturile In cazul in care stratul de apa este prea subtire de petrol si de mucus pot atinge reciproc, rezultand intr-o descarcare de gestiune stringy - un semn semnul distinctiv al ochi uscat.
Mucus (stratul interior) - acest strat face posibil ca lacrimile sa se raspandeasca in mod egal pe suprafete de a ochilor. In cazul in care stratul de mucus, nu este drept, patch-uri uscate se pot dezvolta pe corneei (suprafata frontala a ochiului).
Redusa lacrima de productie - avem tendinta de a produce mai putine lacrimi dupa varsta de 40 de ani. Cand lacrima de productie scade la un anumit punct, ochii poate deveni uscat si irita foarte usor si inflamat.
Ochi uscati cauzate de reducerea lacrima de productie este mai frecvent la femei decat barbati, si in special in mai frecvent in randul femeilor post-menopauza. Expertii spun ca acest lucru se datoreaza modificarilor hormonale.
Redus lacrima de productie este, de asemenea, legate de:
Inflamatia Radiation Diabetul Poliartrita reumatoida Lupus Scleroderma Sjögrens sindromul de deficit de vitamina A interventii chirurgicale de refractie ochi, cum ar fi LASIK (laser-asistata in-keratomileusis in situ). In astfel de interventii chirurgicale, simptomele sunt de obicei temporare.
Problemele pleoapei - de fiecare data cand ne clipi pleoapelor noastre raspandi o pelicula subtire de lacrimi in intreaga suprafata a ochilor. Cei mai multi dintre noi clipi de aproximativ cinci ori pe minut. Daca un pacient are o problema cu pleoape lor, miscare clipind care se raspandeste in mod egal lacrima de film poate fi afectata. Persoanele cu ectropion (pleoapelor se transforma perfectionare) sau entropion (pleoapelor se transforma perfectionare) sunt exemple de probleme pleoapelor. Inflamatia de-a lungul marginii pleoapelor (blefarita) pot provoca, de asemenea, ochi uscati.
Medicamente Medicamente - baza de prescriptie medicala urmatoare si OTC (over-the-counter, fara prescriptie medicala) poate determina, de asemenea, ochi uscati:
Unele diuretice ACE (enzima de conversie a angiotensinei), inhibitori ai Decongestionantele Antihistaminicele Unele somnifere anticonceptionalele Unele antidepresive Unele medicamente acnee (isotretinoin-medicamente de tip) morfina si alte opiacee pe baza de analgezice urmatoarele poate provoca, de asemenea, ochi uscati: Duminica Rafale de mare altitudine Un foarte uscat climat cald suflare de aer Foarte aer uscat (curse aeriene de mana), lucru in fata un monitor de computer (poate incetini rata de clipeste) conducerea unui vehicul (poate incetini rata de clipeste) Reading (poate incetini clipeste rata) de fum Lentile de contact Shingles Bells paralizie HIV, exemplele de mai sus, care sunt legate de o incetinire a ratei de clipeste sunt, de obicei, din cauza concentrarii intense vizuale. Care este lacrimal Unitatea functionala? Medicii si unele altor profesionisti de sanatate folosesc termenul lacrimal Unitatea functionala atunci cand se refera la faptul ca mai multe parti ale corpului lucreze impreuna in productia si reglementarea de lacrimi. Acestea includ: glandei lacrimal - produce in principal de apa cu un pic de sare. Principalelor elemente constitutive ale lacrimi.
Glandei meibomian - produce un lichid gras, care este stratul exterior al lacrima de film. Sustine lacrimi in locul si incetineste evaporare.
Pleoapa - Tears se raspandeste uniform pe suprafata ochiului de fiecare data am clipi.
Corneei - un strat de clara in partea din fata a ochiului. Acesta contine glande mai mici, care produc lichidelor pe care alcatuiesc lacrimile noastre.
Duct lacrimal (duct lacrimal) - un canal mic de la marginea ochiului care permite lacrimile sa curga in afara noastra in nas. Diagnosticul de sindrom de ochi uscat Cele mai multe GPS (medicii generalisti, medicii de ingrijire medicala primara), se poate diagnostica sindromul de ochi uscat de la semne, solicitand pacientul despre simptome si se uita la pacientii cu antecedente medicale. GP va avea nevoie sa stiu ce medicamente care pacientul este in prezent, precum si informatii cu privire la ocupatia lor si circumstantele personale.
GP se poate referi la un pacient optometrist; personal medical calificat, care este licentiat de a furniza servicii de ingrijire primara ochi. Cu ajutorul unor dispozitive speciale optometrist va putea diagnostica sindromul de ochi uscat, precum si de alte conditii si posibile complicatii, si de a oferi sfaturi de tratament.
Optometrist poate efectua o serie de teste, inclusiv: Testul Schirmer - Scopul este de a stabili cantitatea de lacrimi in spatele pleoapei pe o perioada de timp. Benzi mici de hartie sugativa-materiale similare sunt plasate sub pacientii pleoapei. Cateva minute mai tarziu in care sunt eliminate pentru ...

Las Vegas Topuri National ochi uscat Hot Spots Lista: In primul rand Rankings bazeze pe factori care contribuie la ochi cu conditia ca urgiile de americani

Las Vegas Topuri National ochi uscat Hot Spots Lista: In primul rand Rankings bazeze pe factori care contribuie la ochi cu conditia ca urgiile de americani Nu non-profit National Womens Health Resource Center (NWHRC) a lansat astazi o lista de 100 Americas ochi uscat HOT pete, aceste orase cu conditii de mediu cel mai probabil de a contribui la ochi uscat, o afectiune care poate progresa si, daca este lasata netratata poate duce la risc crescut de infectie si viziune afectata.
Topul se bazeaza pe o analiza a datelor arhivate de catre Oceanic nationale si atmosferei Administratiilor de clima Data Center, precum si Agentiei pentru Protectia Mediului a considerat ca cei sase factori, inclusiv temperatura, umiditate, vant, altitudine, de poluanti si alergeni oculare (2), (3), (4), (5).
Las Vegas se afla in fruntea listei, urmat de patru orase din Texas. Alte orase mari metropolitane pe lista cuprinde, New York, Los Angeles, Washington, DC, San Francisco, Chicago, Atlanta, Philadelphia si Miami. Pentru o lista completa a oraselor, http://www.healthywomen.org vizita.
Chiar daca locuiti intr-una dintre cele mai proaste orase pentru ochi uscat, tu dont have sa locuiasca cu ochi uscat, a declarat Marguerite McDonald, MD, FACS, profesor clinice de Oftalmologie de la Universitatea Tulane & Spitalul Clinic. Ochii cuiva folosind picaturi de mai multe ori pe zi, ar trebui sa vedeti o ingrijire ochi profesionist care pot diagnostica corect ochi cronice uscat si poate recomanda adaugarea unui tratament, cum ar fi o picatura ochi reteta ca obiectivele cauza principala a ochiului uscat.
Cronica ochi uscat apare atunci cand modificari la starea de sanatate a tear-glandele producatoare afecteaza cantitatea si calitatea de lacrimi produse. Lacrima de film, nu mai poate oferi suficient de alimentatie sau de protectie la suprafata ochiului, a explicat Dr. McDonald. Ochi uscat poate fi o boala progresiva si, daca este lasata netratata, ochi uscat cronice poate duce la probleme mai serioase.
Ochi uscat este una dintre cele mai frecvente plangeri adus la medicii de ochi, care reprezinta aproape un sfert din toate vizitele de birou (6). Aproape 40 la suta din americani sufera din cauza simptome de ochi uscat (7), care pot include mancarime, iritatie, sensibilitate la lumina, vedere incetosata, uscaciune si senzatie de corp strain. Cei care sufera de ochi uscat pot avea probleme cu citirea, munca profesionala, de conducere pe timp de noapte si utilizand un computer.
In plus fata de factorii de mediu, cum ar fi cele gasite in orasele de pe ochi uscat HOT clasamentul pete, de anumiti factori medicale, de asemenea, poate agrava ochi uscat, inclusiv modificari hormonale datorate imbatranire si menopauza, probleme cu glanda tiroida, deficiente de vitamina, artrita reumatoida, diabet zaharat, lupus, acnee rozacee, sarcoidoza si Sjögrens sindrom (8), (9), (10).
Femeile sunt de doua ori mai probabil ca oamenii sa sufere de ochi uscat (11) din cauza unor factori hormonale si tulburari autoimune, care afecteaza in mod disproportionat femeile, a declarat Elizabeth Battaglino Cahill, RN, director executiv al Femeilor National de Sanatate Resource Center (NWHRC). Este o problema de sanatate publica in crestere pe care oamenii trebuie sa stiti mai multe despre.
Pentru a contribui la cresterea gradului de constientizare, senatorului Mark Dayton din Minnesota este de lucru pentru a desemna in mod oficial iulie ca ochi uscat de constientizare Luna in Congres. Impreuna cu NWHRC si Sjögrens sindrom Foundation, o organizatie non-profit dedicata educarea publicului cu privire la boala autoimuna care afecteaza glandele producatoare de umiditate, a declarat senatorul Acordului de la Dayton iulie ca ochi uscat de constientizare pe luna, in Record Congresului.
Ca parte a efortului de a educa despre ochi uscat, NWHRC a postat http://www.healthywomen.org Topul de HOT orase spoturi si un ochi uscat Test ca oamenii pot lua cu medicul lor pentru a ajuta la a determina daca au cronice ochi uscat. Vizitatorii site-ul Web, de asemenea, se vor gasi informatii cu privire la simptomele, cauzele, diagnostic, efectele pe termen lung si optiuni de tratament.
Organizatiile implicate in sprijinirea a sensibiliza opinia publica pentru ochi uscat includ Academia Americana de Oftalmologie, Colegiul American de Reumatologie, American Optometric de asociere, Cornea Society, Fundatia pentru Cercetare sarcoidoza, Lupus Fundatia ale Americii, Asociatia Nationala a...

Nou Over-The-Counter ochi uscat Drop acum disponibile pentru a ajuta aproximativ 40 la suta din americani care sufera de ocazionale sau cronice ochi uscat

Nou Over-The-Counter ochi uscat Drop acum disponibile pentru a ajuta aproximativ 40 la suta din americani care sufera de ocazionale sau cronice ochi uscat Advanced Medical Optics, Inc (AMO) (NYSE: EYE), un lider global in dispozitive chirurgicale oftalmologice ochi si produse de ingrijire, a anuntat introducerea SUA a clipi ® Lacrimi, o noua linie de over-the-counter de lubrifiere picaturi pentru ochi pentru aproximativ 40 la suta din americani care sufera de ocazionale sau cronice simptome ochi uscat.
AMO a dezvoltat un unic, formule avansate p...

Peste 500.000 de femei mor anual de la care pot fi prevenite Sarcina cauze legate, OMS

Peste 500.000 de femei mor anual de la care pot fi prevenite Sarcina cauze legate, OMS Aproximativ 530000 de femei din intreaga lume mor anual din timpul sarcinii pot fi prevenite-si la nastere-cauze legate, in functie de a. .. Organizatia Mondiala a Sanatatii raport publicat, joi, pentru Ziua Mondiala a Sanatatii, AFP / Yahoo! Rapoarte de stiri. Raportul, intitulat Mondiala a Sanatatii, Raportul din 2005: A face de fiecare Mamei si Copilului Count, condamna decese materne si critic...

Mai multe New York-ezi cu SIDA au murit de "comuna", cauze in 2004 decat in 1999

Mai multe New York-ezi cu SIDA au murit de "comuna", cauze in 2004 decat in 1999 O analiza a 68669 New York City rezidenti cu SIDA a constatat ca din cei care au murit intre 1999 si 2004, 26,3 la suta a murit de non-HIV-cauze legate. Aceasta cifra reprezinta o crestere de 32.8 la suta fata de 19.8 la suta in 1999.
Analiza, cauzele de deces in randul persoanelor cu SIDA in era foarte activa terapiei antiretrovirale: New York City, este publicat in numarul din 19 septembrie 2...

One-a sasea al profesorilor in Mozambic, mor anual de SIDA cauze legate, Jurnalul Says

One-a sasea al profesorilor in Mozambic, mor anual de SIDA cauze legate, Jurnalul Says Mai mult de 1300, sau despre una-al saselea, de Mozambiques 9000 profesori sunt mor anual din cauze legate de SIDA, scaderea calitatii invatamantului in tara, educatie si cultura Ministrul Aires Aly a declarat intr-un interviu Marti, rapoarte de Reuters. Aly a adaugat ca profesorii sunt o resursa cheie Mozambiques umane in dezvoltarea economica si ca HIV / SIDA este afecteaza negativ populatia, Re...

Multiple de organe de cedare si Tumorile maligne Principalele cauze de deces in ATI si spitale

Multiple de organe de cedare si Tumorile maligne Principalele cauze de deces in ATI si spitale Insuficienta multipla de organe este principala cauza de deces in unitati de terapie intensiva. Un studiu publicat astazi in Jurnalul Critical Care arata ca principalii factori de risc pentru deces in unitatea de terapie intensiva sunt esec al sistemului nervos central si insuficienta cardio-vascular, precum si cele mai frecvente cauze de deces este de insuficienta multipla de organ. In spital, du...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.