Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Operatie de hernie de disc cu laser in tg mures


Riken Descoperirea Unul dintre hernie de disc lombara-Veninos Genele

Riken Descoperirea Unul dintre hernie de disc lombara-Veninos Genele
Tokyo (JCNN) - Riken a anuntat ca SNP sale Centrul de Cercetare a descoperit una dintre gene care determina o hernie de disc lombara. Centrul de a confirmat o expresie ridicat de proteine cartilajului intermediare strat (CLIP) la pacientii cu hernie de discuri lombara. Mai mult, studiul arata ca riscul de a dezvolta o hernie de disc este de 1,6 ori mai mare atunci cand pacientii au polimorfisme nucleotidici unic (SNP) cu CLIP.
Aceasta este prima data cand cauza si starea patologica de hernie de discuri au fost elucidate la gena si la nivel de proteine.
Riken se asteapta ca aceasta realizare va contribui la dezvoltarea de medicamente si tratamente pentru hernie de discuri, durere lombara si sciatica. Rezultatelor cercetarii detaliate sunt disponibile online, pe site-ul revistei americane stiintifica Nature Genetics.
Vezi Riken Institutul de profil de companie aici
http://www.japancorp.net...

Conjoined Twins cu succes Separat dupa operatie de lunga durata

Conjoined Twins cu succes Separat dupa operatie de lunga durata Regina si Renata, 10-luna-gemenii conjoined vechi, au fost separate cu succes noaptea trecuta, dupa o operatie care a durat mai buna parte a unei zile. Prima faza a operatiunii se apropiau de sfarsit de medic taiat os pelvian ca conectate doua fete. Apoi, una dintre fete, pentru prima data in viata lor de scurt, a fost mutat in alta camera, in timp ce celelalte au ramas, si chirurgii au inceput faza de reconstructie.
Fetele au petrecut in primele zece luni din viata lor topita reciproc de la piept inferior la pelvis - cu care se confrunta reciproc. Ficatul lor, oasele pelviene, intestinele si organele genitale s-au topit impreuna. Renata are doi rinichi, Regina are doar unul.
La inceputul operatiunii, chirurgi, parte dintr-o echipa de 80 de persoane, taiate in oasele san si a separat organele interne. Doi chirurgi de plumb au separat cu succes doi gemeni conjoined in 2003. Acest lucru a fost o procedura mai complicata ca au existat mai multe organe pentru a face fata.
Chirurgicale Director, Dr. H Ford, a declarat ca operatiunea a trecut, ...

In primul rand eficienta Diamond Raman cu laser deschide calea catre noi tehnologii de Aparare si imbunatatite cu laser Chirurgie

In primul rand eficienta Diamond Raman cu laser deschide calea catre noi tehnologii de Aparare si imbunatatite cu laser Chirurgie Lasere maine poate veni cu un pic de bling, datorita o noua tehnologie care foloseste de om diamantele pentru a spori puterea si capacitatile de lasere. Cercetatorii din Australia au demonstrat acum primul laser construit cu diamante, care a comparabile eficientei pentru a lasere construit cu alte materiale.
Aceasta Raman cu laser a aplicatii care variaza de la tehnologii de aparare si de urme ...

Intrebari Consumer Reports Frecventa operatie cezariana

Intrebari Consumer Reports Frecventa operatie cezariana Consumer Reports a numit numar de operatie cezariana sectiunea trei pe lista sa din 12 Interventii Ati putea fi mai bine fara. Recomandare, bazate pe cercetare la non-profit Rand Corporation, incurajeaza consumatorilor de a verifica afara alternative mai sigure, inainte avand oricare din cele 12 listate procedurilor invazive.
Consumer Reports a numit numar de operatie cezariana sectiunea trei p...

In al doilea rand operatie cezariana sectiune mai sigure decat livrare normala, studiu de SUA gaseste

In al doilea rand operatie cezariana sectiune mai sigure decat livrare normala, studiu de SUA gaseste Rezultate provocare eforturile de sanatate publica de servicii pentru a creste de livrare vaginale - Pentru o femeie gravida, care deja a avut o operatia de cezariana, o tentativa de livrare vaginala este mai periculos pentru copil decat o sectiune cezariana al doilea, conform unui studiu de cercetare la 19 centre de sanatate academice , inclusiv Wake Forest University Baptist Medical Center.
S...

Muncii de inductie Aveti nevoie de crestere nu a riscurilor operatie cezariana, UCB / Stanford Constatari Team

Muncii de inductie Aveti nevoie de crestere nu a riscurilor operatie cezariana, UCB / Stanford Constatari Team Muncii Contrar unei credinte larg detinute de obstetricieni, inducerea nu trebuie sa creasca Womans un risc pentru livrare sectiune cezariana in nastere, oameni de stiinta de la Universitatea din California, San Francisco si Universitatea Stanford School of Medicine au fost gasite.
Studiul a fost realizat de o echipa afiliata la Stanford-UCB bazata pe dovezi Practice Center, care se axeaza pe c...

La studiu prezentat in SpineWeek Gaseste Plasma disc Decompression eficiente pentru Cuprins de col uterin disc hernia

La studiu prezentat in SpineWeek Gaseste Plasma disc Decompression eficiente pentru Cuprins de col uterin disc hernia ArthroCare Corp (Nasdaq: ARTC), un lider in curs de dezvoltare state-of-the-art, produse de chirurgie minim invaziva, a anuntat ca un studiu care sa demonstreze eficacitatea decompresie disc de plasma (PDD), pentru tratarea pacientilor cu hernia de disc continut a fost prezentat de la podium ieri la SpineWeek 2008 de la Geneva. PDD este o procedura minim invaziva chirurgicale care pot fi efectuate...

Depresia dubleaza riscul de deces dupa operatie by-pass

Depresia dubleaza riscul de deces dupa operatie by-pass [email protected]
In studiul cel mai mare si cea mai lunga de acest fel, cercetatorii de la Duke University Medical Center au demonstrat definitiv, ce studii anterioare au sugerat - depresia este un factor puternic de risc independent pentru deces la pacientii care au suferit o interventie chirurgicala pass coronarian pentru a restabili fluxul de sange pentru a inima.
Deoarece depresia pa...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.